κάποιος φίλος να βοηθήσει εδώ !!
αυτή η κατασκευή μπορεί να κατέβει πιό χαμηλά απο τους 70 Khz όπως αναφέρει η κατασκευή
ακούω προτάσεις , γνώμες και….επικρίσεις !
Μετρητής Συντελεστή Ποιότητας Q
Γιώργο , ειναι απο το περιοδικό ELECTOR Αριθ.τευχους 98 , Οκτώβριος 1990
το κατέβασα σε adobe και απο την σελίδα 34 με πάει στην σελίδα 40 , άρα λείπουν άλλες 5 σελίδες ( ενδιάμεσα) , λυπάμαι , δεν έχω άλλα στοιχεία , εκτός αν κάποιος φίλος έχει τις σελίδες μετά την 34 .
αν μπορούμε να το κατεβάσουμε έως και 10 Khz , ει δυνατόν και χαμηλότερα !
το κατέβασα σε adobe και απο την σελίδα 34 με πάει στην σελίδα 40 , άρα λείπουν άλλες 5 σελίδες ( ενδιάμεσα) , λυπάμαι , δεν έχω άλλα στοιχεία , εκτός αν κάποιος φίλος έχει τις σελίδες μετά την 34 .αν μπορούμε να το κατεβάσουμε έως και 10 Khz , ει δυνατόν και χαμηλότερα !
Το βλεπω χλωμο για 10Κηζ. Φοβαμαι πως ακομα και να το συντονισουμε εκει κατω θα "χαλασουν" αρκετα χαρακτηριστικα του ταλαντωτη. Αλλα οπως εχω πει πολλες φορες σε προσωπικες συζητησεις… ενας παλμογραφος σε απαλασει απο ολα αυτα τα οργανα οταν απλα προκειται να κατασκευασεις ενα καλο πηνιο η να συγκρινεις μερικα .....
το κατέβασα σε adobe και απο την σελίδα 34 με πάει στην σελίδα 40 , άρα λείπουν άλλες 5 σελίδες ( ενδιάμεσα) , λυπάμαι , δεν έχω άλλα στοιχεία , εκτός αν κάποιος φίλος έχει τις σελίδες μετά την 34 .αν μπορούμε να το κατεβάσουμε έως και 10 Khz , ει δυνατόν και χαμηλότερα ![/quot
http://img842.imageshack.us/img842/8740/q001.jpg
η εικονα ελπιζω να κατεβει γιατι σε μενα παει αργα. αυτη η σελιδα ειναι η συνεχεια του αρθρου και ειναι η τελευταια.
το κατέβασα σε adobe και απο την σελίδα 34 με πάει στην σελίδα 40 , άρα λείπουν άλλες 5 σελίδες ( ενδιάμεσα) , λυπάμαι , δεν έχω άλλα στοιχεία , εκτός αν κάποιος φίλος έχει τις σελίδες μετά την 34 .αν μπορούμε να το κατεβάσουμε έως και 10 Khz , ει δυνατόν και χαμηλότερα ![/quot
http://img842.imageshack.us/img842/8740/q001.jpg
η εικονα ελπιζω να κατεβει γιατι σε μενα παει αργα. αυτη η σελιδα ειναι η συνεχεια του αρθρου και ειναι η τελευταια.
ευχαριστώ τον φίλο Myrmidonas !!
φιλικά , epitopios