γιΑσας ,θα ηθελα μονο να κανο ενα σχολιο ,για την ,,αλεξ,,,που χαθηκε ετσι αποτομα ,,το σχολιο το κανο σε ολα τα μελη ,,,,απο οτι εχω καταλαβη ,η αλεξ ,διαβαζοντας την ιστορια μου για τη δουλια του γυφτου ,,,ανησηχησε πος θα τη βγαλο ,,αυτη και η σημορια της ,,,,,,,γιατι για την παρεα τους δεν νοητε δουλια στην ελαδα που να μην εχουν τον γνησιο χαρτη ,και ηδηκα για της δουλιες του γυφτου ,,με εχει πλησιαση,με προσοπικα μηνηματα ,,ηθελε να της δωσο τη κινητο μου επεμενε πολυ ,,ταχα να μιλησω με τον πατερατης να παμε να βγαλουμε της σιγουρες δουλιες ,,επιδη αν διαβασετε ,της σελιδες που εγραφε η αλεξ ,40 ,,,41 ,,,42 http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=52 ,,,κατα τα λεγομενατης καταλαβα πιοι ηταν ,,,,και την γραφω καπιος με ασπρα μαλια μουσι ασπρο ,,οχι οχι λεει ,,,θα σκεφτικε που με καταλαβε ,,και ηθελε το κινητο μου ,μιπος με γνοριση ο πατερας στη φωνη ,,,με πιρε τη δευτερα το προι ,,με αποκρυψη μιλησαμε κανα 10λεπτο,,,εκει συγουρευτηκα ,,δεν ηπα τιποτα ,,και λεει θα με ξαναπαρη ,,χαθηκαν ,,,,,,,ουτε εγω ξερω τη ρολο βαρουνε ,,η αλεξ ειναι 35 χρονο ,ο πατερας τον κοβω για 70 και ελεγε πος ηταν 90,,,και πος γιρησε με τον γυφτο απο εξω και βγαλαν της ευκολες δουλις μαζι ,,και τορα αυτος που τον εδοσε ο γυφτος τους χαρτες ,ειναι η δυσκολες μεσα ,πος τους γνορισα ,,,,,μεσο ενος φιλο μου ,ηρθε εδω και με πιρε πριν 3 χρονια ,με πιγε αθηνα κοιταω 1 δουλια στα μεγαρα ,τιποτα ,,με πιγενη πελοπονησω ,κορινθο ,,σε 4 δουλιες τιποτα ,μετα με παη λαμια ,τιποτα μετα σε ενα χωριο πιο κατο απο στελιδα τιποτα ,μετα σε ενα μερος σε θαλασσα ,,τιποτα γρεβενα τιποτα ,,ουτε θυμαμε που ακριβος με πιγε ,σε κανα 5,,,,6 ακομα μερια ,,τιποτα τιποτα ,,ειχε μαζιτου κατι χαρτες που δεν μου τους εδηχνε απο κοντα ,,,ειχε κανα 50ρια ,,αυτο που παρατηρησα ,,,παντα στα τοσα χιλιομετρα που καναμε ,κικλοφορουσε βραδι ποτες μερα ,,,,,,,,,,,,πολυ υποπτο ,,,με ανησηχησε ,,,αλα εγω πορομενος μονο λιρες εβλεπα ,,,με ειχε μια βδομαδα μπορη και παραπανω ελειπα απο το σπιτι ,,θημαμε στην κορινθο με πιγε σε ενα λιοτριβιο ,αυτος μες το αμαξι ,ριχνο με το μηχανημα ,τιποτα α και δω και κει ,,μου ριχτηκαν 2 λικοσκιλα ,κοντεψαν να με φανε να σας διξω τη σιμαδια που εχω απο δαγκοματα ,,,,και αυτος αταραχος ουτε που κατεβηκε να βοηθηση και με εσοσε ο φυλακας,,,,ειναι και αλα πολα ,,αλα φτανουν αυτα ,,,ο ανθροπος αυτος συμερα ,,θα το πο με τον καλιτερω τροπο ,,,,,,,δεν ειναι ελευθερος ,,,,,οπος και ο αλος γιατι υπηρχε και αλος ,,2 δηλαδη ,,,,,και την δευτερα που μιλησα μαζητου ,μου ηπε πος θα ερθη η αλεξ ,με εναν ξαδερφω ,,γιατι αυτος και να ηθελε πος να ερθη ,,,δεν ξερω τους λογους ουτε με νιαζη ,,ξερω πος ηταν καταζητουμενη τοτες δεν ξερω γιατι ,,εχει τιποτα αλο αλες γιατι τοτες μολις μου φεραν σπιτι τους διαοστηλα ,,,,και τους ηπα σαν και μενα δεν θα βρης να που ηρθατε παλε για κακισας τυχη ,προσεχετε συναδελφοι προκιτε για λαμογια ,,,,ολο ψεμα και κακο ,,,δεν ξερω τη ρολο βαρουνε ,,,,
-
Λαμογιες
γιοργο ετσι ειναι δεν κανης λαθος ,,,,,,,τον ηπα στο τηλ που μιλησα ,,,αφου εχεις δουλις καρδιτσα ,,τρικαλα ,,,οπος λες γιατι να τρεχουμε ,καταδιαολου ,,,ελατε απο δω να βγαλουμε ,,εδω στα ποδια μου ,,που ξερω την ολοι περιοχη ,,,που με τιποτα ,,,κοζανη μου ελεγε ,,τεμπη ,,,και κατι μερια εκει τρουιρου αθηνα ,,,,τον λεω μιας και λες για καρδιτσα ,,στη φυλακτη ,,,,εχεις ναι και ειναι και πολα ,,μα εγω ενοιξα 3 καταφυγια εκει και δεννννν,,,,,αλου ειναι θα τα παρουμε και αυτα λεει ,,που ειναι του λεω ,,,,,,,,,,στο μαντρι ,,,λεει ,,αντε για ,,,,,,,,,,,,,,,,,
-
Λαμογιες
εσύ δεν πήγαινες για λίρες τουρνέ κάνατε ανά την Ελλάδα, πάντος δίχως πλάκα δεν είναι να μπλέκεις και πολύ φίλε μου με αγνώστους, πρώτα το ψάχνουμε το πράγμα γιατί άμα έβρισκες πιστεύεις θα γύρναγες σπίτι σου ή θα σε έψαχνε η γυναίκα σου στην νικολούλη?
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Λαμογιες
απογονε κοιτα ,δεν τους φωβομουν ,,,δεν μπορουσαν να με κανουν τιποτα ,,ηταν 70 χρονο ,,,ουτε να με κουνησουν δεν μπορουσαν ,,,,ο ενας ,,πρεπη να ειχε παθη εγκιφαλικο,,γιατι κουτσενε ,και εγενε αριστερα ,,και το χερι του δεν μπορουσε να το σικοση ,,και πιγα μεσου του κινου γνοστου μας που με τον γνορισε ,,,αυτο που με παρεξενεψε πολυ ,,ηταν οτι ξεραν ολες της δουλιες στην ελαδα ,,,,πχ,,,,ηξερα εγω διο δουλιες στην περιοχη του αγρινιθοτη ,,της ηξερε ,,,πχ,,,2 στην περιοχη του απογονου ,,της υξερε ,,παντου ,,αλο πραμα ,,δεν μπορεσα να καταλαβο πος της ξεραν ολες της δουλιες ,,,σιγουρα ειχαν καπια σχεση με το αντηκιμενο μας ,,,ελεγε πος με τον γυφτο ηταν παρεα ,,και δεν πεθανε στη ρουμανια φυλακη ,,ετσι σκοπιμα το διεδοσαν ,,,και οτι πεθανε το 98,,και πος ηταν τυφλος ,,,και απο αυτον ειχε τους χαρτες ,και ολες της δουλιες ,,ψεμααααα,,,,,,,,αυτο που με μπερδευε ,,,,,,ηταν μου ελεγε στο δρομο ,,εκει που παμε τορα ψαχνουμε να βρουμε ενα βραχακι καπος ετσι,,εκινο το αλο ,,και οταν πιγεναμε τα βρυσκαμε ,,πολυ παραξενο ,,,ηταν καιθ αφραγκος ,και του λεω ,πος γινετε αφου εβγαλες καπιες δουλιες με το γυφτοπιο παλια ,,,,,ενα μπερδεμα με το εργοστασιο που εχει ο γιος μου στην ιταλια ,,και μου δεσμεψαν στην τραπεζα τα λεφτα καπου 7 δις ,,,,ψεμαααααα,,,,,ηπα παλι ,,πος γινετε να ξερη της δουλιες παντου ,,,,πχ απογονε αν τον ελεγες εσυ ξερης καπια δουλια ,,και να ελεγες το 10/100 τα υπολοιπα σου τα ελεγε ,,,τορα τη ρολο βαρουσε δεν ξερω ,,,οπου με πιγε παντος ,ηπηρχαν λεφτα και ηχαν βγη ,κατα τη γνομη μου ,,,,,,,,,σε ενα μερος ,,κοντα σε εκλισια ,,,ηταν μεσα ,,σιγουρα αλα ειχε τσημεντο και διπλα σπιτη ,,δεν γινοταν τιποτα ,,γιαφτο λεω πος εχει σχεση με το επαγκελμα μας δεν ηταν φλου τελειος,,,,
-
Λαμογιες
kati αλο που θημηθηκα ,,εκει στα βουνα στην κορινθο που πιγαμε ,,,μη με πητε που ουτε που ξερω ,,,,βουλιαξε το αμαξι γιατι εβρεχε ,,,εγκλοβιστηκαμε ,,,,πιρε σουρουπο ,μηναμε εκει ολο το βραδι ,,σε καπια στηγμε κουρασμενος που ημουν ,επρεπε να κιμηθω,,,αυτος εξω απο το αμαξι ,,και να βρεχη καταραχτοδος ολο το βραδι ,,,αυτος εξω να κοβη βολτες ,,,εγω μεσα εκανα πος κοιμομουν κανα ορα να τον παρακολουθω ,,τον ελεγα ελα μεσα τη καθεσε εξω ,,κανο τσιγαρω ,,δεν θελο να κοιμηθω ,,κοιμησου εσυ ,,,που να κλοισω ματι ,,,μεχρι το προι,εκατσε εξω ,,στη βροχη ,,πολυ παραξενος αλο πραμα ,,το προι το εβγαλα το αμαξι πος ασε τορα μπερδεμα παντος το εβγαλα ,,ακομα γελας αγρινιοτη ,,αγελα γελα πος ειναι να βρης λιρες απο το γραφειο ,τη νομισες ,,,θα πης εχω τη εκανα ,ειμαι σε ολα μεσα ,,αλα αμα μου κατση θα τα παρω με τα δοντια ,,,τελος παντος καπος ετσι εχει ,,προσοχη λιπον ,,
-
Λαμογιες
βλεπω εχεις ορεξη για κουβεντα ,,και ολο τρουιρα του φερνης νς αρχησω την δικι μου διαλεκτο θελης να γελασης ετσι,,,,κοιτα φιλε μου ,δεν ειχαν την αλεξ ,απο κοντα ,,,αλα σου λεω πος μονος μου εγω μεσα,,οι διο μας,ειμασταν στη βδομαδα αυτη δεν ηταν αλος ,,σου λεω πολυ παραξενος ,,και να ξερη τα παντα ,τετοιο πραγμα δεν ξανασηναντησα ,,τορα κοιτα αυτο που γραφης στο δευτερω μηνημα δεν το καταλαβα ,,,τη αιμα ,,,εγω μη τη θουθορου δεν ειμε ο αντανης θα διαλιση τον κατρατζαφερη ,,,εχου κη δλες τορα θελου να σπιρου τα στιαρια ,,μεχρη δευτερα ,,
-
Λαμογιες
βλεπω εχεις ορεξη για κουβεντα ,,και ολο τρουιρα του φερνης νς αρχησω την δικι μου διαλεκτο θελης να γελασης ετσι,,,,κοιτα φιλε μου ,δεν ειχαν την αλεξ ,απο κοντα ,,,αλα σου λεω πος μονος μου εγω μεσα,,οι διο μας,ειμασταν στη βδομαδα αυτη δεν ηταν αλος ,,σου λεω πολυ παραξενος ,,και να ξερη τα παντα ,τετοιο πραγμα δεν ξανασηναντησα ,,τορα κοιτα αυτο που γραφης στο δευτερω μηνημα δεν το καταλαβα ,,,τη αιμα ,,,εγω μη τη θουθορου δεν ειμε ο αντανης θα διαλιση τον κατρατζαφερη ,,,εχου κη δλες τορα θελου να σπιρου τα στιαρια ,,μεχρη δευτερα ,,
καλα ρε συ με αυτον τον αποστατη των μικρο! εισαι ξεχνας που αυτος μας πεταξε απο το φαγοποτι. και εφτιαξε την πολιτικη ανοιξη κακοχρονο ναχη ακομα ανοιξει περιμενει? με το αιμα πρεπει να εισαι.