ανταξη τορα ηδα την εγκραφησου ,συγνομη ,,,παντος εσης εκει κατο η πιο πολυ πιστευω θα ασχωλιστε οχι με λιρες αλα απο τα αλα εχει πραμα εκει κατο ,προσοχη ομος ,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Κοίτα να δεις Αντρόνικε, εγώ δεν πιστεύω ότι αυτοί οι χάρτες του Καραγιώργη που κυκλοφορούν είναι γνήσιοι. Μπορεί κάποιος από αυτούς να είναι, αλλά που να τον βρεις μέσα σε όλους αυτούς που κυκλοφορούν στην πιάτσα.
Ο Καραγιώργης υπήρξε πανέξυπνος και ήξερε να χειρίζεται κόσμο και καταστάσεις. Είχε σπουδάσει γιατρός, ήταν συντάκτης και μετέπειτα διευθυντής εφημερίδας, ήταν εθνοσύμβουλος που συμμετείχε στο συμβούλιο των Κορυσχάδων το 1944. Σαν καπετάνιος στον Όλυμπο γνωρίστηκε με τον Χιλς ο οποίος τον συμπάθησε τόσο πολύ, ώστε του έδωσε άφθονη ''βοήθεια'', άσχετα αν ο Καραγιώργης υποστήριζε ότι στα χέρια του έφτασε μόνο ένα μικρό ποσό από λίρες… :011: Τώρα όσο αφορά τους κώδικες που αναφέρονται σε αυτόν, τι να σου πω... είναι κάτι που δεν έχω ασχοληθεί και δεν γνωρίζω.
Αλλά σίγουρα, οποιαδήποτε ''δουλειά'' δικιά του, δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Και από τη στιγμή που δεν επέστρεψε στην Ελλάδα και πέθανε στο εξωτερικό, το πιθανότερο είναι, οι δουλειές του, να περιμένουν τον τυχερό...:dft012: -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
δημη κοιτα να δης ,τυχενη απο λαμια να γνοριζω μια μαγισα ,εχω ερθη πριν μερικα χρονια εκει και τη σηναντησα την ξερω καλα και με ξερη ,εχω ακομα επαφη μαζιτης και ασχωλιτε πολυ με αυτα ,,,μη νομιζης πος λεω για σενα ,,μην το σκεφτεσε καθολου ,,,,,,,,,εχω και συγκενης εκει 2 αδερφες της μανας μου ειναι παντρεμενες εκει και ρχομε συχνα ,μενουν στη νεα μαγνησια ,,,θα πης γαιτι στα λεω ετσι ,για να δης τη γινετε οσο για τον γυφτο ετσι ειναι οπος τα λες ,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
παο για υπνο ,ρε δημη εγω πινο εσυ ζαλιζεσε ,,ενοω ,,,εχω γραψη πος την παρασκευη σταματησα ,,,,καλυνηχτα σε σενα και στον ερερ παντος στην περιοχησου κοιταξα μια δουλια ,παλια ομος σε ενα χοριο πελασγια νομιζω πανο σε ενα κασρο κατι τετοιο ητανε δεν ειχε τιποτα τα εμασε ολα η α,,,,,,,,,,,α τα λεμε
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
παιδια καλημερα, Ανδρονικε κοντεψαν να μου κοπουν τα ραματα απο τα γελεια φιλε να εισαι καλλα και το ωραιο ειναι που δεχεσε τα καλαμπουρια και δεν βρειζεις παντος μετα την αναρωση σου χρωσταω μια επησκεψη διαλεξε να παμε οπου θελεις..
χαχαχααχαα… θα έρθω και εγώ και θα πάμε για τσίπουρα...
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
χαχαχααχαα… θα έρθω και εγώ και θα πάμε για τσίπουρα...
καποτε τον ανδρονικο τον ειχα αδικηση βεβαια την παρεα του. γιατι δεν ειταν και ευκολο να συνενοηθεις, και για να τους διωξω τους ζητησα πολλα λευτα για να τους βοηθησω στην ερευνα, αυτοι ομως δεν το εβαλαν κατω πηραν μια μπουλτοζα και ισοπεδοσαν τα παντα το πρωι δεν μπερνουσαν λεωφορεια ουτε να πανε τα παιδια στο σχολειο μετα απο αυτο εγιναι η διαπλατισει του κεντρικου δρομου αγρινιου καρπενησιου και κακος δεν εχει το ονομα του..
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
<< καποτε τον ανδρονικο τον ειχα αδικηση βεβαια την παρεα του. γιατι δεν ειταν και ευκολο να συνενοηθεις, και για να τους διωξω τους ζητησα πολλα λευτα για να τους βοηθησω στην ερευνα, αυτοι ομως δεν το εβαλαν κατω πηραν μια μπουλτοζα και ισοπεδοσαν τα παντα το πρωι δεν μπερνουσαν λεωφορεια ουτε να πανε τα παιδια στο σχολειο μετα απο αυτο εγιναι η διαπλατισει του κεντρικου δρομου αγρινιου καρπενησιου και κακος δεν εχει το ονομα του.. >>>
τι το λες και δεν κανεις κατι
προταση στην νομαρχια για τοποθετηση ευχαριστηριας στηλης στην αρχη του δρομου -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Αμα ηταν καθενας που εσκαβε και εκανε εργο για οποιδηποτε λογο να εβαζε και την υπογραφη του αναρτημενη σε πλακατ τοτε ολη η υπαιθρος χωρα θα εσφιζε απο πινακιδες και οι κυνηγοι θα ειχαν κανει καλη εξασκηση σε στοχους.Το θεμα ειναι αλλου,να μπαινουν πινακιδες εκει που βγαινουν οι δουλεις γιατι οι αποκρυψεις δεν εχουν κουδουνια ουτε κορναρουν για να τις ακουσουμε:011::011::011:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Το θεμα ειναι αλλου,να μπαινουν πινακιδες εκει που βγαινουν οι δουλεις γιατι οι αποκρυψεις δεν εχουν κουδουνια ουτε κορναρουν για να τις ακουσουμε:011::011::011:
χαχαχαχαχαχα ρε τι πινετε και σε εμας δεν δεινετε….
αγρινιωτη αμα σου δωσουμε αυτο που πινουμε θα γινης σαν και εμας,δεν θα αναρρωσεις ποτε :011::011::011:
αντε και περαστικα σου φιλε -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
@admin:
χαχαχαχαχαχα ρε τι πινετε και σε εμας δεν δεινετε….
αγρινιωτη αμα σου δωσουμε αυτο που πινουμε θα γινης σαν και εμας,δεν θα αναρρωσεις ποτε :011::011::011:
αντε και περαστικα σου φιλεΦιλε αγρινιωτη καλη αναρωση και αμα γινεις καλα και ο οργανισμος σου σηκωνει αυτα που πινουμε να μας πεις να σου δωσουμε
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για σε ολους ,αγρηνιοτη για πες το λογο για τα γελια ,οσο για τη σηναντηση οπου θες πες μονο ,για και στον βας και στον ερερ παιδια δεν θα μπορεσο αποψε να σηνεχησο ,μεχρι αργα οπος κανο ος σηνηθος ,θα παο να κοιταξω μιαδουλια εδω κοντα ,στα γυρο χορια ,ετσι για να ξεκαυλοσο ,να περαση και λιγο η ορα και να φυγο λιγο απο το ζαλισμα καθε μερα παμε και παμε δουλια μιλαμε τορα οχι λιρα ετσι για κανα ψιλο νομισμα ,,,,ναστε καλα ολοι