τορα που ειπες για σκουριες δεν ξερο τη μηχαν εχεις αλα της σκουριες πος της αποφευγω εγω ,,,,οταν πας σε μερος και εχει μονο σκουριες ,το μηχαν,,πος κανη ,,παη στην κατευθηνση αριστερα δεξια ,5 6 π χ φορες και σταματαη εκει εφοσον δεν υπαρχει κατι αλλο πιο καλο ,,εκει καταλαβενης τη ειναι απο εμπιρια που λεω συνεχεια ,,αν εχει κατι ευγενες θα κανη το ιδιο ,και μετα θα καρφοθη με φορα κοκαλο στο καλο ,,,οταν παλη εχει μονο σκουριες ,μεχρι να αποκτησης πειρα με το μηχαν,,,.και σου κανη το προτο που ειπα ,,στηλε τον φιλοσου να αφηση ενα εβγενες νοισμα να δης πος θα φηγη απο κει και θα παη αμεσως καρφι στο νομισμα ,,εσυ ομος για την εμπιριασου και τη γνοσησου σκαψτο ομος να δης τη σκουρια ,το καρφι τη βιδα και βαλε
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
το ξερο φιλεμου τη να πο τορα ασε ,,ειναι δυσκολο το μερος μπες λιγο να δης τον καιρο και θα καταλαβης ,,αλλα ειναι ακομα η βλαχει εκει με τα μαντρια και θα εχω προβληματα οπος την αλλη φορα ,,τους ξεπαστρεψα τα μισα σκυλια τορα με αυτους αμα ξανααρπαχτο θα κανουμε πηρηνικο πολεμο
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Ereg δεν μπορουμε και εμεις οι κοινοι θνητοι να μαθουμε τον δικο σου τροπο ??
Δεν καταλαβα προς τι το μυστικο??:info: :027:γιατι μηπως εχουμε καταλαβει,τους υπολοιπους με τι τροπο δουλευουν?
τουλαχιστον εγω ΟΧΙ,αν εσεις τους καταλαβενεται τοτε παω ΠΑΣΟ εγω
ολοι θνητοι ειμαστε και αναλωσημοι
οπως ειπαι και ο φιλος ο GEO τα <γραπτα μενουν> -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
@382:
εχω καλο δοκιμαστηριο για παλιο χρυσο! οταν θελετε μπορουμε να τα δοκιμασουμε. αθηνα ειμαι. οχι για καθετο μονο αποστασεος
Νεος καλως ηρθες αυτο με το δοκιμαστηριο το καλλο για καντω λιγο ποιο λιανα εχεις βαλει εσυ καμια εκατοστη λιρες και ξερεις που ειναι και οτι ειναι η τα επιασε το τσακαλι ο ραβδοσκοπος και σου ειπαι και εσενα το μυστικο..
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
erer εμενα η απαντηση δεν με καληπτη ,θα σε παρακαλουσα πολυ ,να γινης πιο σαφης και σηγκεκρυμενος ,,εγω σου ειπα πος δουλευω με το ραβδοσκοπικο και σου λεω πος εχω γκαρεττ 2.500 και ενα λωρεντζ τελαρο ,,και ση απαντας πος εγω δουλευω με διαφορετικο τροπο δεν λες ουτε μηχανημα ,,,και οταν σου λεω ,πος δουλευης χορις μηχαν,,,,,λες το επιασες ,,για σε παρακαλω ,γινε πιο συγκεκρημενος ,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Αντε που θελετε να τα μαθενετε ολα …και οταν σας το πουν οι περισσοτεροι το παιζουν εξυπνοι....και αμολουν κοτσανες.
Εντεροσκοποια κανει ο ανθρωπος....εχει κανεις προβλημα???
Το θεμα ειναι να σου πει πως ψαχνει ....η να σου βρει αυτο που ψαχνει???
Μαγεια ανδρονικε....ετσι και αλλιως εσυ θα επρεπε να ξερεις αφου χρησιμοποιεις μαγους.:dft012:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για σε ολους ,γιαφτο σου ειπα χαντερ ασε το θεμα να το χειριστο εγω ,,και σε ευχαριστο για την υπομονησου ,,,εσυ φευγατε ασε εφεγες πολυ ,,,ενοω βιαστηκες ,,,εσυ γκολτεν επεσες πολυ κοντα ,,,τορα ερερ ,γιαφτο σε ροτησα ,μηπος ψαχνης χορις μηχανημα ,,,οπος λες και ση ,,,,,πραγματη το καταλαβα ,,,αλα ηθελα να το πης ,που ειναι το κακο ,,,,το θεμα για μενα ειναι 1 και πολησηνθετο φιλεμου ,,και θα ηθελα να το κουβεντιασουμε ,,,δηλαδη εσυ αν πας σε δουλια ,και εχει λιρες θα της βρης ,,,,,και θα τα παρης ,,,,σου κανο 2 πολυ ευκολες εροτησης ,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για σε ολους ,γιαφτο σου ειπα χαντερ ασε το θεμα να το χειριστο εγω ,,και σε ευχαριστο για την υπομονησου ,,,εσυ φευγατε ασε εφεγες πολυ ,,,ενοω βιαστηκες ,,,εσυ γκολτεν επεσες πολυ κοντα ,,,τορα ερερ ,γιαφτο σε ροτησα ,μηπος ψαχνης χορις μηχανημα ,,,οπος λες και ση ,,,,,πραγματη το καταλαβα ,,,αλα ηθελα να το πης ,που ειναι το κακο ,,,,το θεμα για μενα ειναι 1 και πολησηνθετο φιλεμου ,,και θα ηθελα να το κουβεντιασουμε ,,,δηλαδη εσυ αν πας σε δουλια ,και εχει λιρες θα της βρης ,,,,,και θα τα παρης ,,,,σου κανο 2 πολυ ευκολες εροτησης ,
κατ'αρχας ανδρονικε το χειριστηκες αριστα το θεμα
εσυ τι λες,να τις κανω δωρο στο παππα της ενοριας