αδρονικε αμα ειχε λεφτα ο καραγιοργησ θα τα βρικαν αλοι. ξερησ ποσεσ χιλιαδεσ ψαχτιρια εχοθν σκαψει για τα λεφτα του; αμα δεν εχεισ πραματα απο προτο χερι δεν θα βρεισ τιποτα
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για σε ολους λοιπον μαγκεςμου ,,,,διαβαζω εδω και σαν πολις κουρνιαχτος σκοτκη,αλος γραφη για τα λεφτα του γυφτου αλος για το ωκμ,ειναι ετσι ειναι αλιος, κοιτατε να καθηση λιγω ο κουρνιαχτος ,,,εγω πιστεψα στα λεγωμενα του μηχανηματος ,,το ειδα στην πραξη ,,και δεν πιστεβα σεαυτο που ειβλεπα ,,και λεω ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,,μονο που ειναι πολυ δισκολο στο χηρησμοτου ,δηλαδη δουλευη απο οτι μου ειπε ο φιλος που το εχει δουλευη σε προγραμα 3δ και κατη τετοια,εγω για να το μαθω πρεπη να γινο αινσταιν,,τελος παντος παιδια κοιτατε ,,αν βρω το φιλο με τη διευδινση αποψε και τη θηματε ,,ειναι στα ξενα απο οτι θημαμε και κατι κανη στο κομπιουτερ και γινοντε ελινικα ,,θα σας την δωσο αποψε να το δειτε ,,τα αλα ειναι περιτα ,,,,,,τη να κανο ,πος θα βρω το αμπρι του γυφτου ,,με το λερεντζ που εχω ,.η με γκαρρετ,η φισερ ,μινιλαβη και με ολα τα δισκια που υπαρχουν η αποστατικα που μπορη να σε στηλου καταδιαολ,,,,,και κατι ακομα για τον φιλο που γραφη για αεραπλανακια ,,,σε ειπε και ο γκολτεν ,,τη στο καλο θες να πης βρε πιδακιμ ,,γινε πιο σαφης ,,πεδια ηρεμα και ο καθενας με τον τροποτου ,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
τορα που ξανακοιτο τη σελιδα ,,και διαβαζω ο ανακατοσουρας λεει ,,ποση ψαξαν για τα λευτα του γυφτου ,,,,,,αμα δεν εχεις προτο πραμα ,,δηλαδη προτοτοκη πλιροφορια να τη βρηκες εσυ δεν τα βρησκης ,,,,,φιλεμου ,,κοιτα αυτο το περνο σαν μπιχτη για μενα ,,,νομιζω πος ξερης κατι που εχω ,εγω ,,αλα τη λεω ,,τα εχω πη τοσες φορες πος τα γνησια τα εχω εγω ,,,,,,,με τα χεριαμου ,,,,μηπος εισε ο ,,,,,,,β,,,,αν ναι 10 αυγουστου,,το εργαλιο μου το παραδινη στα χεριαμου ,,να σε δω μετα εσυ που ξερης εγγλεζικα ,,,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
@Καραβιτης:
Εγω τον παλαιοκωστα εννοω. . .
Γονυπετεις περιπλανομενοι Ολλανδοεβραιοι [ οχι γονυπετι. . .]
Περιφερετε την αμαθεια σας στην Εσπερια προς τερψιν των ελλοχευοντων
Φαλμεραγιων .
Και την πληρωνομε εμεις οι υπολειπομενοι και εναπομειναντες εν Καφρλανδια.
Κ.Ι.Καραβιτη εχεις κατι μαζι μου ??
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Οχι φιλε μου, να το ξανακανεις απλως καμια φορα δεν ειναι ξεκαθαρο το υφος και αφηνει ερωτηματικα !
Τωρα που το ξεκαθαρισες κανενα προβλημα ,μαζι σου και εγω!
:tooth::great:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Παιδες οτι και να λετε ενα εχει σημασια ο κωδιξ χρηματων σταθερης και νοητικης αποκρυψης ΚΖ15 του τοτε αντιστρατηγου Κ.Καραγιωργη δεν μπορει να ερμηνευσει κανεις.Οσα αεροπλανακια και ελικοπτερακια να περασουν στην περιοχη κανενα δεν θα παει μεσα στο καταφυγιο.:035:οσο για τις βεργες αυτες θα πανε στο γαμο του καραγκιοζη.Η ερευνα των μαγων φτανει μεχρι στο να δωσει απαντηση αν στη συγκεκριμενη ονομασια του μερους υπαρχουν η δεν υπαρχουν.Απο κει και περα οταν προσπαθησεις να επικεντρωσειςτον στοχο θα σε παει στο βραχο.Θελετε δεν θελετε αυτη ειναι η ιστορια και ας βγει ενας να με διαψευσει ητε στην ερευνα ητε στις βεργες ητε στα αεροπλανακια και στα ελικοπτερακια.Τελεια και παυλα.:035::19:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Παιδες παλι τα ιδια:y8:φερτε οκεμον φερτε ντατσουν να τα γεμισουμε εκεινα που θα βγαλουμε απο το σημειο που θα μας υποδειξει το οκεμον καιμετα φερτε κουφαλες στα δοντια να τα σφραγισουμε με τα πετροματα που εχουμε φορτωσει στο ντατσουν:035::035:οσο θελεις δουλεψε οσα θελει θα σου δωσει:dft012::dft012::dft012:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Φίλε Καραβίτη Ι. δεν μπορώ να μην απαντήσω…. πως τα...:
"Αποσταγματα κολλυρια Ζαμπετες διαφορους να φυλαν τον σοχρυ. . [!]" πιάνουν σε μία μεριδα πληθυσμού… και όχι στο σύνολο...
χαχαχαχαχαχαχααααααα! Πάντως δεν μπορώ, παρά να επικροτήσω μία τέτοια επικερδή δραστηριότητα......:011: -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Ανδρονικε σε παρατηρω μπενεις στην σελιδα διαβαζεις και φευγεις, συγουρα κατι σε πειραξε απο αυτα που λεμε. λοιπον θελεις οκεμον εσυ και οχι μον εμεις παρε οτι θελεις φιλε, αλα εχει υποψην σου ολοι αυτοι που βριζουν εχουν καποιον λογο που εσυ ακομα δεν εχεις αλα πας γυρευοντας να αποχτισης..