οπα οπα τη γινετε εδω πλαβος ,,απο που εισε ,,,,,,,για πες το χωριο ,,,ψαροντουφεκα χαντερ,,,τελιοσα ,ξαναδιαβασε το κιμενο ,να δης τη λεο,,,,ημου λιγο πιομενος και το ηπα ,,,θα βαλο φωτο ναι θα το κανο ,,καντε υπομονη,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
μακαρι να τα πηρε ο αντρονικος..αλλα χωρις φωτο…δεν γινετε πιστως οχι σε μενα....αλλα και εδω στο fourm...ενα αλλο παλικαρη απο εδω που λεει πωσ επεσε τυχεα εβαλε φωτο..και της λιρες ..τον σουγια που ειχε σκαλισμα πανω..και ενα αλλο κατι αλουμινιο η μεταλικο ητανε...μπραβο στο παλικαρη..αξιζει πολλα μπραβο....
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Φίλε Ανδρόνικε κατ'αρχή Χρόνια Πολλά γιά τις Άγιες ημέρες,εγώ είμαι
από τα ορεινά της Καρδίτσας από τα Ελληνικά εκει που σκοτώθηκε ο Αρης
Βελουχιώτης αλλά λόγω του ότι έχει μόνο πέτρες και πουρνάρια(γιά λίρες δεν ξέρω),μετακόμισα εδώ που έγιναν πολλές ρίψεις αλλά Τίποτα από κίτρινο.
Αλήθεια μήπως γνωρίζεις στο χωριό μου εχουν εμφανιστεί τελευταία
μερικές γούβεςδεν ξέρω από ποιούς.Φιλικά Γιάννης΄.
Στην Καρδίτσα ανεβαίνω συχνά μένει μόνιμα ο αδελφός μου ψαχουλιάρης και
αυτός. -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
μακαρι να τα πηρε ο αντρονικος..αλλα χωρις φωτο…δεν γινετε πιστως οχι σε μενα....αλλα και εδω στο fourm...ενα αλλο παλικαρη απο εδω που λεει πωσ επεσε τυχεα εβαλε φωτο..και της λιρες ..τον σουγια που ειχε σκαλισμα πανω..και ενα αλλο κατι αλουμινιο η μεταλικο ητανε...μπραβο στο παλικαρη..αξιζει πολλα μπραβο....
Αυτα τα χρηματα ειναι των Ανδρονικεων….. ξερεις το τημ.....
Σε πολλα τους γυρισε την πλατη η τυχη, εεε αυτα πρεπει να τα παρουν εστω και με το στανιο.....
Εεεε ρε Ανδρονικε... καθε μερα στο χωριο σου θα ειμαι να πινω τσαμπα....Φιλικα
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γιασας παιδια ,,,γκεο φιλε μου ,χρονια πολλα ,,,τη κανης ευχομε το καλητερω,κρις νασε καλλα φιλε μου ,,πλαβιος,,χρονια [πολλα και σε σενα ,,κιτα λιγο ,,να σου πο εκει στα ελινικα στο χοριοσου ,τοτε πιριπου στους 80 ανταρτες φολιασαν για 1 μηνα τουλαχιστον σε μια εκλισια που εχετε εκει ,,,και ο επικιφαλης τους πιρε της λιρες που ειχε ο καθενας ,και καπου της εκριψε που δεν μπορο να ξερω παντος ειναι στην εκλισια και γυρο απο αυτην,κοιτατο ,γιοργο φιλε μου μιλαο ,για κατο ολυμπο ,,ασε μεγαλη ιστορια ,,κρις ναι εκριβε εξηπνα δεν αμφιβαλο σε οτι λες ,,