Ρε Ανδρόνικε, τι θα γίνει, θα την ανοίξεις ή όχι τη δουλειά? Θέλω απλώς να μου πείς αν ο αριθμός τους είναι πάνω από 70. Στη φωτό βγαίνουν 7… πρόσεχε μόνο γιατί έδειξε και τουλάχιστον 3 νάρκες, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω αν είναι κάτω ή ανάμεσα στα κιβώτια. Τέλος για να δώ ότι πράγματι μιλάς για Καραγιώργη, πες μου νομό που τα ψαχνεις. Αν συμπίπτουμε, να προσέχεις γιατί ο φίλος περνά πολλά βράδυα από κεί και μέχρι στιγμής μου είπε ότι όλα είναι ήσυχα. Μάλλον κάπου αλλού θα κοιτάς, ή σε κάποια απόκρυψή του που δεν γνωρίζω.
Chris1
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για σε ολους ,εχω σαν θεμα ,τον καραγιοργη ποιος μπορη να μου πη ,,,γιατι διαβαζα σε αλλο φορουμ ,,,στο γκουκλ,,,και λεγαν για καραγιοργη ,,για μια δουλιατου ,,κ..Ζ..14..και ροτο αν μπορη καποιος να βοηθηση τη σημενη το ,,,Κ..Ζ,,ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ….........
Παντως οχι 14 κιβωτια απο Καραγιωργη Ζ…........ οπως κυκλοφορει.
Τι εγινε το εβαλες να γινεις ζαπλουτος!!!
Τον Καραπιπερη τον σταματησες????? -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γιασας ,,λοιπον ,απαντο στον κρις ,,,,και μετα στον γκεο,,,,,,,κρις ξερο πος εχεις αγονια οπος και πολλη αλλη φιλοι στο φορουμ ,μονο με το θεο δεν μπορο να τα βαλο ,ειναι ολα ετημα εκλησε ο δρομος απο της νεροβαγες λογο κατεγιδας και δεν περνα το αμαξι ειναι θεμα χρονου να τον ανοιξουν ,,σε ,10 15 μερες θα εχω ξεμπερδεψη ,και οπος ηποσχεθηκα θα δειτε τη φωτο θα βαλο εδω ,…....τορα κρις ,,,,η δουλια ειναι του καραγιοργη 100000000000000/100καταλαβες,εχω βγαλη με τα χεριαμου τα κουλαουζα ,οπος και το χαρτι .......τα κουλαουζα ειχαν πανο το ονοματου ,,,,,,δεν λεο περισοτερα τη ηταν και πος ,,,,,,περιοχη δεν λεο ,,,,,,,εσυ για αλη δουλια μιλας οχι τη δικημου να εισε σιγουρος ,,,,,και ο δικοσου που λες οτι ειναι ησηχα στη δουλια καλα σου λεει γιατι οπου περνο εγω γινετε θορηβος ........και το χρημα ειναι πανο απο 100.000κοματια τα γραφη πανο στο χαρτη,,,,,,,,γκεο φιλεμου ,για καραπιπερι τιποτα δεν παρατησα ,,,εδοσα προτεριοτητα εδω ,.....και να σου πο να ξερης ,δεν ηπαρχη γεφυρα καραπιπερι δηλαδη ,,,,,,,,,η καθε ομαδα τοτες ειχε τον καραπιπεριτης δηλαδη τον διαχηριστη της για τα χρηματα ολους αυτους τουςλεγαν καραπιπεριδες
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
συνεχιζω …...δηλαδη δεν ηπηρχε καποιος καπετανιος να το πο ετσι ,και τον λεγαν καραπιπερι .απλα καποιος διαχηρηστης η καραπιπερις ,,,,εκριψε τα χρηματα σε γεφυρα ,........και τορα εμης λεμε στη γεφυρα του καραπιπερι ,,,,,,εχω δοση προτεριοτητα στη δουλια του καραγιοργη τιποτα δεν παραταο να ξερης ,.........οσο για την εροτηση που εβαλα το περιμενα πος δυσκολα θα με βοηθουσε καποιος ,,,,,,εγω ξερο τη ειναι ......το ,,,,,Κ Ζ 14 ,,,,,,ο καραγιοργης ειχε πολες δουλιες κατα οσο γνοριζο περιπου στης 30 40 ,,,,,,,,,και της ειχε αριθμο απο το 1 εως το 40 ,,,,,,,,αυτη ειναι η 14 ,,,,,ηποθητικο το 14 ετσι δεν λεο το πραγματικο νουμερο το κ ειναι καραγιοργης και το ζ συμαινη τελικη αποκρυψη ,,,,τορα πος βγενη αυτο δεν μπορο να το πο τορα ,,,περιμενο της αποψης απο ολους εδω στο φορουμ και μετα θα το πο εγω θελο να κανο τεστ τον εαυτομου ,,,,,,,,,,λοιπον βοηθηα τη συμενη το ζ ,,.........γκεο ναι βαλθηκα να γινο πλουσιος τετοια δουλια δεν νομιζω πος εχει αλος ,,,,θα σε βοηθησο ,γιατι με τα βαμβακια τιποτα δεν γινετε φιλεμου,,,,,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Αντρόνικε, απλώς σου έγραψα το πρώτο νούμερο από τα 70 και βάλε που έχει μέσα. Αλλά φαίνεται ότι πράγματι μιλαμε για διαφορετικές δουλειές του. Τι να σου πω. Προσωπικά, νομίζω ότι όλα αυτά τα κολαούζα κλπ που αναφέρεις δεν μπορεί να τα έκανε ο Καραγιώργης. Επίσης νομίζω ότι τελικά θα πρέπει να τα συγκέντρωσε κάπου όλα όσα είχε. Και νομίζω ότι είναι αυτά με τα οποία ασχολούμε (στη χάση και στη φέξη, γενικά όποτε μου κάνει κέφι και έχω χρόνο όταν είμαι στην Ελλάδα). Παρόλα αυτά, η αναμενόμενη εγχείρηση θα αποδείξει το τί λέμε. Γι αυτό και λέω , άντε ρε παιδί μου προχώρα να δούμε φως.
Chris1 -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
συνεχιζω …...δηλαδη δεν ηπηρχε καποιος καπετανιος να το πο ετσι ,και τον λεγαν καραπιπερι .απλα καποιος διαχηρηστης η καραπιπερις ,,,,εκριψε τα χρηματα σε γεφυρα ,........και τορα εμης λεμε στη γεφυρα του καραπιπερι ,,,,,,εχω δοση προτεριοτητα στη δουλια του καραγιοργη τιποτα δεν παραταο να ξερης ,.........οσο για την εροτηση που εβαλα το περιμενα πος δυσκολα θα με βοηθουσε καποιος ,,,,,,εγω ξερο τη ειναι ......το ,,,,,Κ Ζ 14 ,,,,,,ο καραγιοργης ειχε πολες δουλιες κατα οσο γνοριζο περιπου στης 30 40 ,,,,,,,,,και της ειχε αριθμο απο το 1 εως το 40 ,,,,,,,,αυτη ειναι η 14 ,,,,,ηποθητικο το 14 ετσι δεν λεο το πραγματικο νουμερο το κ ειναι καραγιοργης και το ζ συμαινη τελικη αποκρυψη ,,,,τορα πος βγενη αυτο δεν μπορο να το πο τορα ,,,περιμενο της αποψης απο ολους εδω στο φορουμ και μετα θα το πο εγω θελο να κανο τεστ τον εαυτομου ,,,,,,,,,,λοιπον βοηθηα τη συμενη το ζ ,,.........γκεο ναι βαλθηκα να γινο πλουσιος τετοια δουλια δεν νομιζω πος εχει αλος ,,,,θα σε βοηθησο ,γιατι με τα βαμβακια τιποτα δεν γινετε φιλεμου,,,,,,,
Και να σκεφτεις οτι εκει που ειναι η γεφυρα (μισογκρεμισμενη) πριν 20 χρονια που ημουν επιβλεπων μηχανικος για την αρχικη ηλεκτροδοτηση του χωριου, βαζαμε δυναμιτες για να πιασουμε πεστροφες. Τοτε στο χωριο εμενε μονο ενας τσοπανος (την εποχη εκεινη), τωρα γεμισε η περιοχη με εμπορακους….
Πιστευω να καταλαβες.....:):) -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
gia saw τη με κανατε παλι ,θα με χαζοσεται .ολο αλαγες με κανετε ,τελος παντος καλα ειναι και εδω στους ανταρτες ,μονο να μην μηνο μονος μου εδω και δεν το αντεχω ,και θα αρχισω να βαζω μεσα φωτο απο τη σηλογη μου για να μασο κοσμο ,εχω μερες να γραψω γιατι ,ειμουν στο βουνο με τη δουλια του καραγιοργη που σας ελεγα ,εχει τακτοποιηθη και η τελευταια λεπτομερια ,μονο ο καιρος τα χαλαη ,συντομα θα εχω να σας δειξω πολλα ,….......
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
gia saw τη με κανατε παλι ,θα με χαζοσεται .ολο αλαγες με κανετε ,τελος παντος καλα ειναι και εδω στους ανταρτες ,μονο να μην μηνο μονος μου εδω και δεν το αντεχω ,και θα αρχισω να βαζω μεσα φωτο απο τη σηλογη μου για να μασο κοσμο ,εχω μερες να γραψω γιατι ,ειμουν στο βουνο με τη δουλια του καραγιοργη που σας ελεγα ,εχει τακτοποιηθη και η τελευταια λεπτομερια ,μονο ο καιρος τα χαλαη ,συντομα θα εχω να σας δειξω πολλα ,….......
Αντε ρε ανδρονικε απο σενα περιμενουμε κοματι απο την πιτα
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για στους φιλους συναδελφους ,αγρηνιοτη κοιρο εχουμε να τα πουμε ,διαβαζω συχνα εδω μεσα ,πολυ λενε ,,,πες τον αγρηνιοτη να σου εξηγηση ,τα σημαδια ,,,για να το λενε κατι θα ξερουν ,,,,,για πες και μενα ,,,,εγω ξερο πος ,οταν υπαρχη σταυρος σε δεντρο ,,,και καπου κοντα σε αλο δεντρο ,ρομβος ,,και η περιοχη ειχε ανταρτες ,,τησημενη εγω λεω αποκρυψη ,για πες ,,,,,,,,,,,γκολτεν ,δεν πηραζι για την αλαγη ,ετσι με χιουμορ το ηπα ,ολα καλα ,οπος ξερης εγω δεν ειμαι κομπιουτερακιας,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για στον αγρηνιοτη ,κοιτα να δης δεν υπαρχη μεγαλο και μικρο ψαχτηρι το θεμα ειναι ,να εχεις παθος και να πιστευης ,και να ελπιζης γιαφτο που κανης ,αυτα με εκαναν να κανο οτι εκανα εκει με το δρομο ,τορα με τον καραγιοργη ,κοιτα ειναι το μονο που αξιζη,γιατι ειναι ο μονος που διαχηρηστηκε ολες της λιρες τον εγγλεζον,και ειναι σιγουρο πος, με το τελος που ειχε ο καραγιοργης ,τα λεφτα εμηναν μεσα και ειναι ακομα μεσα ,σου λεω πος εχει δουλιες στην καρδιτσα στο καρπενησι στα τρικαλα στα γρεβενα στην κοζανη παντου ,εχει το θεμα ειναι πος πλισιαζης μια δουλιατου ,θελη πολυ ερευνα και χρονο και καλη διασταυροση πλιροφοριον ,τορα τη βρηκα τη μια οπος την ηθελα δεν μου ξεβευγη με τηποτα ,τη να κανο ρε αγρηνιοτη ,εχω βαρεθη τοσα χρονια ,ολες η δουλιες πος ηταν ,και πος ειναι μαλον ,,ενα μλαρι φορτομενο περασε εκανε ηταν τραυματησμενος στη γεφηρα στο δεντρο ,ο παπους μου και καταλαβενης ,κοσια εσυ και γω και ολοι η συναδελφοι να λισουμε την περριεργηα του καθενος ,και το αποτελεσμα τιποτα ,μονο του καραγιοργη ειναι στανταρ δουλιες ,γιατι μολις τελιονε την αποκρυψη τους σκοτονε ολους ,στη σηγκεκρημενη ειχε τρεις ,στα 100μ και τους εβγαλα τους ειχε με τα ρουχα ,οπος ηταν και οπος υπολογισα ηταν γυρο στα ,,18 με 21χρονον περιπου ,πολυ συντομα θα τη χτηπισο ,ευχομε να μην μεταφερθηκαν ,και μινο με τα οπλα ,και τα ηποληπα που εχει μεσα ,σου λεω πος στα κολαουζα που ειχε ηταν 5 και τα βρηκα ολα ,στο ενα ηταν ο χαρτης γραφη και ποσες χρισες λιρες αγγλιας ειναι ετσι το λεει ,,,χρυσες λιρες αγγλιας ,,