Για τον φιλο chris η ερωτηση.Τι σημαινει αυτα φωτογραφησες και αν υπηρχαν και αλλα θα τα εδειχνε η φωτο?Φωτογραφος ειμαι επαγγελματιας δεν μας το εξηγεις σε παρακαλω!
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για.γκολτεν .καπου στα.σημαδια .ειδα οτι εχεις μια δουλια ,,,,,ο σταυρος ειναι αποκρυψη χρηματον φιλεμου ..και χορις να ξερο ,παντα σου ελεγα να πιστευης τα σημαδια …...γκολτεν .παρε το θεμα σοβαρα,,,,να ξερης παντα η αποκρυψης ως σηνηθος γινονταν κοντα σε ποταμι ,,για να ριχνουν το χωμα μασα να μην υπαρχουν ιχνη ..λοιπον ,σταυρος ,,,αποκρυψη χρηματον σκετο ,,,,,,,,,,,,,2ον δεν ειναι πανο απο 50μ μακρια απο το σγημαδι ,,,,,,,,3ον,,,αυτο που λεω ειναι σιγουρο απο ιδια εμπειρια ,,,,,,,,,4ον,,,,,,προσεχε καλα γυρο γυρο να τη βρης την αποκρυψη μην περημενης να τα πιαση το μηχηνημα ουτε το τελαρο ,,θελης μηχανημα να σου πιαση το κενο κανε αυτο και σε καλη μερια ,,,,,,αντρονικος,,,,,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γκολτεν που εισαι αφανος ..μη μου πης οτι πηγες στη δουλια ,,,,γραφης οπιος ενδιαφερετε να δοσης στιγμα για δοσε ενδιαφερομε …...και κατι αλο ..σου γραφο στο προιγουμενο ...το μηχανημα μπορη να σου πιαση κανα κολαουζω εκει γυρο ...,λοιπον ενδιαφερομε ...αλα για μετα τορα εχω την δουλια του καραγιοργη οπος λεω ..μετα μετα .......
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γκολτεν καλησπερα ..δεν μπορο να καταλαβω πος τα λες και πος τα ενοεις παρε ενα προτοπαλικαρο σου να παρο και εγω ενα ….και παμε στο δεντρο ........ασε το στιγμα και την περιοχη που λες .......στο .....δεντρο ..........απο κει και περα αστο σε μενα ...........εκτος και αν την εκανες τη δουλια σου ...και γενικα το διασκεδαζης το θεμα ..........
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
φιλε δεν θα μονομασηχουσε για να εχουμε πρωτοπαλληκαρα :D:D:D
το δενδρο ειδα,δεν το εψαξα καθολου το πραγμα,και επειδη δεν τα πολυχωνευω τα ανταρτικα,γιαυτο δεν τα ψαχνω
εχω και ενα λοφακι που πρεπει να γινη χωραφι,αμα θες και αυτο να στο δωσω,προβλημα κανενα
ολες τις δουλειες μπορω να τις βαλω εδω μεσα,δεν εχω τετοια προβληματα,και οποιος ειναι ποιο μαγκας τα βγαζη απο το χωμα :D:D:D -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γκολτεν κοιτα ανταρτες ειπες οτι ηταν στην περιοχη ,…ο σταυρος ειναι αποκρυψη ,αν σε αλο δεντρο εχει ρομβο τοτες ειναι σκετο αποκρυψη χρυματον ,,,,,αν οχι τοτες ειναι αποθυκη με ρουχα οπλα βαγοσιμα μπορη και να εχει μεσα και λιρες ........προσεχε το σταυρο καποια χραμη του δειχνη την κατευθηνση της αποθυκης εγω ανηξα 3 αποθηκες ολες ειχαν σταυρο και ηταν κοντα σε ρεμα οπος ειναι και εκει που λες ,δοσε διαφορες λεπτομεριες αν μπορεσο θα βοηθησο περισοτερο
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γκολτεν κοιτα ,ειχε ανταρτες η περιοχη ?..αν ειχε να πας ,ο σταυρος αυτο που σου ειπα σημενη …πρεπη να πας για ερευνα κοιτα γυρο γυρο της πετρες της μεγαλες και τα δεντρα οπος και το εκλησακι ,,για σημαδια και περισοτερες πλιροφοριες ,,,,,,αλλα το σιγουρο ειναι οτη η δουλια ει ναι πολυ κοντα στο σταυρο ,,,,,,,,,,τορα ειμαι στο μαγαζι σε λιγο θα παο σπιτι και θα τα πουμε γιατι οπος ειπα πηρα λαπ τοπ ,.εκει να δης τη τραβαω μπερδευωμε ,...................
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για σε ολους τους σηναδελφους ,γκεο σημερα περασες απο το χοριο μου ,πηγα να σε φοναξο ,αλλα ειδα οτι μες το τζιπ ειχες τη γυναικασου ,και δεν το εκανα ,,,παντος η δουλια που ελεγα του καραγιοργη ενοω σε λιγες μερες θα τη χτηπησο ,ευχομε να παν ολα καλα να εχω ηληκο να σας δηξο .
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για σε ολους τους σηναδελφους ,γκεο σημερα περασες απο το χοριο μου ,πηγα να σε φοναξο ,αλλα ειδα οτι μες το τζιπ ειχες τη γυναικασου ,και δεν το εκανα ,,,παντος η δουλια που ελεγα του καραγιοργη ενοω σε λιγες μερες θα τη χτηπησο ,ευχομε να παν ολα καλα να εχω ηληκο να σας δηξο .
Φιλε Ανδρονικε ευτυχως δεν φωναξες γιατι δεν ημουν εγω. Δεν βγηκα απο την πολη σημερα. Μαλλον πρεπει να γνωριστουμε για να αποφευγονται τετοια λαθη
Φιλικα:)