Ανδρόνικε,
μάλλον βαρέθηκες να γράφεις. Εκτός αν είσαι στην τελικά φάση, οπότε δικαιολογήτε η απουσία σου. Αν όπως λές βρέχει και δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, ΑΝ, λέω αν μπορέίς και φυσικά γνωρίζεις, μπορείς να μας πείς ποιά πιστεύεις ότι είναι η κατάληξη εκείνης της ιστορίας της Φυλακτής? Βρέθηκαν όντως εκεί που τα ψάχναν για χρόνια (κοντά στη σκάλα, από πάνω της ή από κάτω της), βρέθηκαν μακρύτερα, ΔΕΝ βρέθηκαν? Εχεις κάτι υπ' όψιν σου? Μια και είσαι κοντά έχεις κάποια επαφή με το όλο στόρυ. Χρονιάρες μέρες, έτσι για να έχουμε και κάτι να πούμε, και το οποίο φυσικά κάποια εποχή απασχόλησε ίσως αρκετά μέλη της σελίδας.
Chris
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
φιλε μου κρις1,,κοιτα θα σου πο για ολα ,,1ον,,,δεν βαρεθηκα να γραφω ,απλα δεν ειμαι οπος ημουν καποτε που δεν ηξερα πος σε διμοσιο χορο οπος η σελιδες ολες ,γραφουμε τα παντα ,,καπου εμαθα ,καταλαβα ,και δεν τα λεω φουλ,χυμα οπος εκανα καποτε ,για λογους ασφαλιεας ,,,και εγω που ειμαι σε συνεχη δραση ,αν τα εγραφα ολα τη κανο που παω και αν ασχολουμε με λιρες και οτι αλο ,τορα δεν θα ημουν στο σπιτη να γραφω καταλαβενης,δηλαδη αυτα που εχω να γραψω ειναι ακαταλιλα ,και για λιρες παλι ακαταλιλα ,,,,αυτο οσον αφορα που δεν πολιγραφω ,,,2ον,,,για τον καραγιοργη ,οπος ξερης ,ειναι μια δουλια δυσκολη ,αλιος θα τα ηχαν παρη απο χρονια αλλη ,εκει που λες εδω χτηπαο ,αποδηκνιετε πος οχι αιντε παλι απο αρχης,,παντος κινουμε κοντα παντα στον ιδιο χορο ,,,,3ον,απαντο για φυλακτη ,,εγω ξερω πος στην περιοχη της φυλακτης λεφτα ειχε ,εχει σε τρης μεριες ,,και να βγηκε η 1 που ετσι εμαθα πριν 4χρονια ,,ηταν τα λιγα ,,23000,,,απο κει και περα πιστευω πος αυτα τα λεφτα που βγηκαν στη σκαλα τα 23000λεο ,τα πολλα δεν ειναι εκει μερια εχτες ημουν εκει ,1 σου λεο μηρησα μια σπιλια ,,,,,τορα αυτα ολα που εγραψα νομιζω να σε καλιψα ,και οτι εγραψα τα εγραψα παντα με τη σκεψη ,πος για να ροτας μπορη καπιος να σε εβαλε να μαθης να με ψαρεψης κτλ,,,μμην μπης τορα στη διαδηκασια ,,,πχ,,οχι αντρονικε με παρεξηγησες απλα ροτησα για κουβεντα κτλ,,,απλα στο λεω ,δεν ηπαρχη προβλημα μαζι σου ουτε με κανεναν εγω εχω αλο τροπο λητουργιας ,παντα φιληκα και χορις παρεξηγηση νασε καλα πες και ση για φυλακτη τη ξερης ,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Ανδρόνικε, συμφωνόντας απόλυτα με όσα έγραψες για στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας, να σου διευκρινήσω ότι μια και βρίσκομαι στην άλλη άκρη του κόσμου, η σελίδα για μένα αποτελεί παρέα και συντροφιά. Ξεφεύγω από την τριβή και το τρέξιμο της εργασίας μου. Η ερώτησή μου είχε καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και αφού η ερώτηση ήταν στη θέα ολονών μας, (όχι σε ΠΜ), είναι φυσικό να μην έχει καμιά αξία για μένα παρά μόνο έτσι για να θυμηθώ τα παλιά και φυσικά να μου δώσει κάποιος μια απάντηση για την τύχη αυτής της δουλιάς. Και ομολογώ ότι δεν ήξερα ότι ήταν τρείς. Νόμιζα ότι ήταν μόνο μία στη σκάλα ή καπου εκεί κοντά και μάλιστα 82.000.
Πάντως, από όσα γράφεις έχω καταλάβει ότι κ..λο κάτω δεν βάζεις, τρέχεις συνεχώς. Αλλά ρε Ανδρόνικε, νομίζω ότι κάνεις το κλασσικό σφάλμα ολονών μας, τρέχεις συνεχώς και παντού. Θεωρόντας αυτό ώς τη μεγαλύτερη γκάφα μας (μηδενός εξαιρουμένου), βρίσκω ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρεις να φτάσεις σε δουλια΄του Καραγιώργη, αφού ο άνθρωπος ήταν από τα πιό προχωρημένα μυαλά της εποχής του. Θέλει χρόνο στην τοποθεσία και αυτοσυγκέντρωση. Τα υπόλοιπα θα 'ρθουν μόνα τους. Καλή επιτυχία.
Chris -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
καλησπερα φιλε κρις ,,καπος ετσι ειναι που τα λες ,,,,αλα αν δεν πας εδω ,εκει ,,πος θα βρης λιρες ,,κηνηγοντας το ονοιρο,,,φυσηκα περνοντας τα χρονια ο ανθροπος γινετε σαν τον αετο που παντα διαλεγη τη και που θα φαη ,,καταλαβενης ,,,για φυλακτη ενα εχω να πο πος τα χρηματα τον 23000,στη σκαλα βγηκαν μεσα στο μεγαλο ρεμα ,,,τα πολλα δεν ειναι εκει,,,οσο για τον γυφτο ,,,μεγαλο καιφαλαιο θα πο ενα ,γιατι θελη πολη ορα γραψημο ,και δεν λεγονται ολα ,,,,,,στον κοδικα νουμερο 9,οταν τον αποδικοπιηςσης λεη ,,,,,τα εχω κριψη τοσο καλα γιατι φοβομουν μην φερουν οι αγγλοι ανεχνηφτηκο μηχανημα απο το καιρο και μου τα παρουν τα εβαλα ετσι οστε να μη μπορουν να τα ανηχνευσουν,,,,,,,,,προφανος τα εχει μονομενα πος ,,,,φυσηκα σε γιαλινες γαραφες και τα ταποσε ,οστε να μην εκπεμπουν ,,κτλ,,του τα εμαθε καλα ο φιλος του ο αγγλος κρις γουντχαουζ,,,ελα ομος που τορα ηπαρχει μηχανημα που δεν χρηαζετε να πιανη την εκπομπη ,,,,απλα να βλεπης μεσα ,,,,αυτα ,,απλα ηπαμε ,,,πληρονουμε το χομπι,,και οτι βγη ,,αλα που θα παη ,,καπια μερα θα σκουσν τα λυκια ,και ας ειναι οπου νανε ,,νασε καλα,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
καλησπερα φιλε κρις ,,καπος ετσι ειναι που τα λες ,,,,αλα αν δεν πας εδω ,εκει ,,πος θα βρης λιρες ,,κηνηγοντας το ονοιρο,,,φυσηκα περνοντας τα χρονια ο ανθροπος γινετε σαν τον αετο που παντα διαλεγη τη και που θα φαη ,,καταλαβενης ,,,για φυλακτη ενα εχω να πο πος τα χρηματα τον 23000,στη σκαλα βγηκαν μεσα στο μεγαλο ρεμα ,,,τα πολλα δεν ειναι εκει,,,οσο για τον γυφτο ,,,μεγαλο καιφαλαιο θα πο ενα ,γιατι θελη πολη ορα γραψημο ,και δεν λεγονται ολα ,,,,,,στον κοδικα νουμερο 9,οταν τον αποδικοπιηςσης λεη ,,,,,τα εχω κριψη τοσο καλα γιατι φοβομουν μην φερουν οι αγγλοι ανεχνηφτηκο μηχανημα απο το καιρο και μου τα παρουν τα εβαλα ετσι οστε να μη μπορουν να τα ανηχνευσουν,,,,,,,,,προφανος τα εχει μονομενα πος ,,,,φυσηκα σε γιαλινες γαραφες και τα ταποσε ,οστε να μην εκπεμπουν ,,κτλ,,του τα εμαθε καλα ο φιλος του ο αγγλος κρις γουντχαουζ,,,ελα ομος που τορα ηπαρχει μηχανημα που δεν χρηαζετε να πιανη την εκπομπη ,,,,απλα να βλεπης μεσα ,,,,αυτα ,,απλα ηπαμε ,,,πληρονουμε το χομπι,,και οτι βγη ,,αλα που θα παη ,,καπια μερα θα σκουσν τα λυκια ,και ας ειναι οπου νανε ,,νασε καλα,,
αντρονικε…σιγα να μην σκεφτοταν και να ξερανε το τι τεχνολογια θα ακολουθηση σημερα...σε γυαλινες γαραφες..??...σε κασες με αλουμινο ξυλο και καοτσουκ απ'εξω ναι....οσο για τον κωδικα (.Ν9.)..δεν αναφερετε πουθενα να λεει οτι τα εχω κρυψει τοσο καλα.....
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
διερμηνεα που ησε ,,για βαλε κινο το βιντεο ,,να δη με τους αγγλους ,
Η Κλειδα Νο 9 αναφερει λεπτομερειες για τις συντεταγμενες ευρεσης του τελικου σημειου. Συμφωνα με τα δικα μου στοιχεια ειναι αδυνατη η εξαγωγη αυτων των χρηματων. Μακαρι ο συμπαθεστατος και αξιο ψαχτηρι Ανδρονικος να μπορεσει να ξεπερασει ολα τα εμποδια. Το ευτυχημα ειναι οτι δουλευει μονος του γιατι αν ακουγε ολους τους ψευτολυτες και ψευτομεντιουμ, θα ειχε κατασκαψει την Ελλαδα.
Και μιας και πηρα φορα να πω δυο λογια για μερικους απο τους παραπανω.
Σου λενε τραβα στη βρυση κανε 5 στροφες, σηκωσε την πετρα και παρε 10 κιβωτιακια . Αυτοι ας μην εχουν βρακι να βαλουν και τρεχουν απο μερος σε μερος για τον επιουσιο, απαξιουν να πανε να τα παρουν, ειναι Υπερανω!!!!!
Χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
χαχαχαχαχαχα,τη καλοι που ειστε και οι 2 σας,το κακο με μενα πιο ειναι ,που εχω εδω στην περιοχη μου τον γκεο που μαζι του 1 φορα μονο τον ειδα ,και δεν σηνεργαστηκα ποτε σε δουλια μαζι του αυτο ειναι ενα λαθος μου ,το λεο αυτο γιατι εχω γνοριση κοσμο και κοσμακι,,αν και 1 φωρα μονο τον ιδα και μιλησα πινοντας τσιπουρο στην γνοριμια ,,,δεν χριαζετε να τον ξερης πολυ να καταλαβης ,,πριοκιτε για αξιολογο ανθροπο σοβαρο κυριο ,γνοστη της πραγματηκοτητας του αντικημενου ,και ΗΔΗΚΑ γνοστη απο μηχανηματα τη να πο ειναι 1 διαμαντη ,σε ολατου,,και μην νομισετε πος τον πεναυω ταχα και καλα επιδη ειναι συντοπιτης μου ,λεο την αλιθια αν ηταν σκαρτος δεν θα τον ξεπλενε ουτε ο νιαγαρας ,,,,,,,οπιος τον γνορισε ας καταθεση της αποψηςτου ,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
φιλε ακη,κοιτα ,δεν καταλαβενο τη ενοης με τα τσιπουρα ,,,αλα εγω μια φορα τον ηδα και πολα καταλαβα ,ο γιοργος ειναι ευκολος ανθροπος ,,οποτε μην απορης για μενα πος τον καταλαβα ,τορα οσο για σενα ,αν τον μιλησες εστο και μια φορα και δεν τον καταλαβες ,και λες ετσι ,,,το μονο που εχω να πο ειναι ,μιπος επαθες ΑΓΓΗΛΟΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ,και μην παρεξηγηθης φιλικοτατα στο λεω ,ενοω ειναι ποτες δηνατον να μην καταλαβες,,