Η διακριτική ικανότητα του μισού μέτρου είναι αυτή που επιτρέπεται στην πιάτσα και μπορείς να αγοράσεις τις σχετικές φωτο.
Η διαβαθμισμένη σου επιτρέπει να δεις πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων και να διαβάσεις τους μεγάλους τίτλους των εφημερίδων όταν οι συνθήκες είναι τέλειες.
Από πρώτο χέρι υπαξιωματικών που είχαν περάσει ένα συγκεκριμένο σχολείο ηλεκτρονικού πολέμου και τους έδειξαν την πλατεία Ομονοίας για να τους ψαρώσουν.
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Διονυση καλα εκαναν και τους ψαρωσαν , αλλα επετρεψε μου να μεινω σταθερος στη θεση μου περι πινακιδων και αλλων παπαριων που λενε για διαβασμα εφημεριδος.
Αν υποθεσουμε οτι ειχαν φακους φταγμενου απο γυαλι η κρυσταλλο , το μεγεθος της συσκευης , θα επρεπε να ειναι τεραστιο , οπως και το αρχειο της φωτο. Ολα αυτα , τεχνολογικα , εξελιχθηκαν την τελευταια δεκαετια και συμπιεστηκαν. Ο ρυθμος διαμετακομιδης δεδομενων , δεν επετρεπε την live μεταδοση αρχειων video , υψηλης αναλυσης. Το προβλημα λυθηκε μετα νεα πρωτοκολλα επικοινωνιας και την εφαρμογη οπτικων αισθητηρων , πχ ccd. Και παλι , πινακιδες και εφημεριδες , ξεχνα τες. -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Με τηλεσκόπιο 25 ιντσών δε βλέπεις παρακάτω από 250-300 μέτρα στη Σελήνη. Και μιλάμε πάντα με φωτογράφιση ccd.
Η ατμόσφαιρα με τα σωματίδια σκόνης, υγρασίας και ρύπων σε συνδοιασμό με την ταχύτητα του ανέμου και κατά συνέπεια της ταχύτητας που όλα τα παραπάνω μετακινούνται, δεν επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών με απίστευτες λεπτομέρειες όπως να ξεχωρίζουν πινακίδες αυτοκινήτων, χαρακτηριστικά προσώπου κλπ.
Το παράθυρο λήψης ενός δορυφόρου είναι πολύ μικρό και μεγαλύτερο παράθυρο σημαίνει ακινητοποίηση του δορυφόρου και ταύτιση τροχιάς με το συγκεκριμένο σημείο που παρακολουθείται, πάντα σε συνδοιασμό με (αδύνατα) τέλειες ατμοσφαιρικές συνθήκες.
Πείτε μου τώρα εσείς εκτός από κρίσιμες περιοχές εγκαταστάσεων σε εμπόλεμες ζώνες, αν θα χρησιμοποιηθεί αυτό το όχι τέλειας ανάλυσης σύστημα για ένα αμάξι που πάρκαρε στον κόζιακα…. -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Τελικα αρχισα να ψιλιαζομαι ….πως αφου ο Διονυσης δεν ερχεται σε καμμια συναντηση ΠΟΤΕ......μαλλον εχουμε να κανουμε με τεχνητη νοημοσυνη .....με υπαρξιακες και αλλες αναζητησεις.....
Α....ρε ....σπιλμπεργκ......σε εσκισα....την ανακαλυψα στο σαιτ την Α.Ι.....:36_22_7::36_22_7::36_22_7:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Γιώργο έχω όλη την καλή διάθεση να στρωθώ μόνο στο θαλάσσιο ποδήλατο - πλωτό γερανό ( :36_2_27: ) αλλά δεν με αφήνετε να αγιάσω …
Ακη μην μου δημιουργείς υπαρξιακά προβλήματα, και άλλοι δεν έχουν έλθει, τι είναι η Α.Ι ??
Αντρόνικε άσχημη ιστορία, ευτυχώς που ξέμπέρδεψες μόνο με μερικες δαγκωματιές, καλά έκανες και χτύπησες το καμπανάκι για όσους ασχολούνται με το θέμα γιά να προσέχουν.