καλησπερασας ,σας ευχωμε να εχεται καλη επιτηχια στην καινουρια σελιδα σας …λοιπον .να μπο στο ψητο ..........φτανουν η μερες που θα βγαλο τη δουλια του καραγιοργη .....εχει τελιοση .το 85/100...τησ προητημασιας ......και μεχρι τορα μου εχει στηχηση ..2000ευρο για τον απαρετητο εξοπλησμο ...επιδη αποψε εχουμε πανηγηρι στο χοριο μου ...δεν εχω χρονο για περισοτηρες λεπτομεριες ...
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
καλησπερα σε ολους .γκεο .φιλεμου εχω πολα να σου πο ….....διαβαζης τη μου λεει ο γκολτεν ...ειναι σεβαστο ....αλλα οπος εχω πη ...δεν ξερω απο κομπιουτερ ...και μην με ανακατευεται με τετοια θα χασο μπαλα .....ηστερα τη ολο για καραγιοργη θα λεω ...ο δικοσμου ο κηπος εχει απο ολλα ....2ον...νομιζες πος τορα που αλαξαται σελιδα πος θα με χασετε ....που να μη ξεφηγετε εμενα ....υστερα γυναιτε σελιδα χορις εμενα ...αν λιπο εγω ...τα ποσοστα θα ειναι στον πατο ...με χιουμορ στα λεω ...........3ον.ολοι στη σελιδα περημενουν να δουν τορα που ζηγοσαν η μερες να μπο στην αποκρηψη του καραγιοργη ....να δουν της φωτο που εχω υποσχεθη ..με της λιρες και οτι αλλο υπαρχη .....4ον μετα το πασχα ...μιπος ησουν κανα βραδι .στο χοριομου ...σε μια ψησταρια ...και καθοσουν στη γονια κοντα στην τζαμαρια ..και οπος πληροφορουμε εισαι και κοντοχοριανος μου ......εγω καθομουν στην αλλη γονια με την ομαδαμου .......5ον πηρα λαπ τοπ ...το σηνδεσαν .και μολις παταο απαντηση για να γραψω μου ζηταη κοδηκο ..ενω στο μαγαζι ..ολα καλα .......
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
καλησπερα σε ολους .γκεο .φιλεμου εχω πολα να σου πο ….....διαβαζης τη μου λεει ο γκολτεν ...ειναι σεβαστο ....αλλα οπος εχω πη ...δεν ξερω απο κομπιουτερ ...και μην με ανακατευεται με τετοια θα χασο μπαλα .....ηστερα τη ολο για καραγιοργη θα λεω ...ο δικοσμου ο κηπος εχει απο ολλα ....2ον...νομιζες πος τορα που αλαξαται σελιδα πος θα με χασετε ....που να μη ξεφηγετε εμενα ....υστερα γυναιτε σελιδα χορις εμενα ...αν λιπο εγω ...τα ποσοστα θα ειναι στον πατο ...με χιουμορ στα λεω ...........3ον.ολοι στη σελιδα περημενουν να δουν τορα που ζηγοσαν η μερες να μπο στην αποκρηψη του καραγιοργη ....να δουν της φωτο που εχω υποσχεθη ..με της λιρες και οτι αλλο υπαρχη .....4ον μετα το πασχα ...μιπος ησουν κανα βραδι .στο χοριομου ...σε μια ψησταρια ...και καθοσουν στη γονια κοντα στην τζαμαρια ..και οπος πληροφορουμε εισαι και κοντοχοριανος μου ......εγω καθομουν στην αλλη γονια με την ομαδαμου .......5ον πηρα λαπ τοπ ...το σηνδεσαν .και μολις παταο απαντηση για να γραψω μου ζηταη κοδηκο ..ενω στο μαγαζι ..ολα καλα .......
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
μπραβο γκολτεν ..αστα οπος ειναι …δεν τα ξερο ολα πιστεψεμε ....τορα ειμαι στο μαγαζι ...πηρα λαπ τοπ ...στο σπιτι ...εκει ειμαι μονος μου ..δεν εχω κανεναν να μου δειξη ...καταλαβενης ........κανε ηπομονη φιλεμου ...να δης τη φωτο θα βαλο μεσα ...οταν θα βγαλο τη δουλια ....10μ ερες ........
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γιασου και σε σενα χαντερ …ολλα τα κακα τα εκανα αυτο που λες ,εμενε να κανο ........ο φιλος μας ο νικ φρουιτ που χαθηκε .......λοιπον μαγκες μου καντε λιγο υπομονη να δειτε τη τζογο θα εχουμε ....στη σελιδα .....οπος ηπα και αλλες φορες δεν μπορο να πο τιποτα για τη δουλια ..γιατι ειναι πολι σοβαρη .....υπομονη ........το προβλημα που εχω τορα ...και καθηστερο ειναι ο καιρος ...τελος παντος ηπα 10μερες ........
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
προς τους διαχηρηστες …......βαλτε .την φωτο .......για αβανταρ που εχω .......
Μαστορα σε 10 μερες τελειωνω και εγω τα χωραφια. Οποτε θα τα πουμε η για ξεκουραση η για κερασμα εαν εχεις βγαλει τη δουλεια.
Παντως εαν πανε ολα καλα και βγαλεις τη δουλεια θελω δωρο ενα κοκορακι με πεντολιρο :) -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για γκεο η δουλια που μιλαο δεν ειναι για τουρκικα ειναι του καραγιοργη λιρα τουρκικα ειναι πεντο και κοκορακια στη φυλακτη .διαβασε λιγο στην προτη σελιδαμου κατι σου γραφω ….ο καρααλησ που χαθυκε
Φιλε μακαρι. Εαν ομως κατι στραβωσει (δεν το ευχομαι και φτυνω συνεχεια) να βρεθουμε να σου πω δυο πραγματα για την περιβοητη φυλαχτη
Φιλικα…