αν εχεις σημαδια απο το μερος και ειναι επανω σε πετρα. βρες καποιο τροπο να τα δω και να σε βοηθησω, μην αργισεις πολυ για τι θα παω και εγω να βγαλω τα ματια μου και θα λιψω. το καταφυγειο σου αρεσε ρε λαμογιο δεν ειπες τιποτα..
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γκολτεν γιασου.εσυ μου λες πος τα λεφτα ειναι κοντα στο μερος που εβγαλα τα κολαουζα ,οκ,εκει πιστευω και εγω πος ειναι ,,,,αγρηνιοτη ,,,,γιασου και σε σενα ,,,κοιτα να σου πο ,1 περιοχη ,2 υποπτα σειμηα,δεν καταλαβα καλα πος με τα λες .σειμαδια τη να σου δειξω ,εχει σταυρο στο δεντρο στα 100μ εβγαλα τους 3 σκοτομενους ,,τορα για το καταφυγιο πουλες δεν σε καταλαβενο ακριβος ,κοιτα ,τετεια ποσοτητα σιγουρα ειναι ενα μικρο καταφυγιο ,δεν μπορη να εκανε μια γουρνα ετσι απλα και να εφαλε μεσα 24κιβ.πιστευω το εξης ,,πος εκει που εβγαλα τα κουλαουζα ,κατο στο ρεμα καπου στο πλαι τα εχωσε μεσα κατο απο βραχω κατι τετοιω πιστευω .και επισης πιστευω πος στην περιοχη με τα σημαδια εχει προχηρα 1 2 κιβοτια ,,για αμεση αναγκη,ολα ειναι θεμα χρονου πεδια ,τη αλο να πο ,τορα εχουμε καιπολυ δουλια με τα χοραφια ,τη μια δεν μπορο εγω τηναλη ο αλος θα μας παρη μετα της 25,ιουλιου ,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
αγρινιοτη,καλος ετσι μαραση εμενα ,να βλεπο τζογο ,μπραβο ,δεν ροταο τη ειχε μεσα αρκει που βρησκεσε κοντα σε αυτο που λεγετε ανταρτες λιρες αποθυκες και βαλε ,εγω αν καταλαβες καλα τοσο καιρο εδω μεσα ,δεν πενεβομε ,ειναι το παθοςμου αυτο το πραγμα ,στην αρχει αρχισα και εβαζα φωτο ολον τον ηδον ,μετα απο σηστασης το σταματησα ,και οταν ειπα δεν λετε τιποτα ,ναι ηταν παραπονο ,γιατι τη θα λεμε ψεματα και μ…...ς,να εχει τζογο να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο ,και οποιος ειναι τυχερος να τα βγαλη,εγω καλα ηπολογιζα και ελεγα τη στο καλοτ ,τετοια εποχη ολοι θα ψαχνουν ,γιατι δεν αναφερουν τιποτα ,εσει εκανες την αρχει ευχομε και γιατους υπολοιπους να κανουν το ιδιο,τελος ποντος για τα δικαμου τα ξερετε ,θα παγοση λιγο το θεμα ,μετα απο ενα μινα θα εχω νεοτερα ,τορα κανο εμποριο πεπονιον ,ξερη ο γκεο ,καταλαβες αγρινιοτη η δουλια ειναι τσαμπιον λιγκ ,που εχω ,σου λεω 5 κουλαουζα με το ονοματου πανο,που στο καλοτ τα εχει βεβεα δεν εκανα ερκετη ερευνα ,για διαφορους λογους ,θα τα βρω ομος που να ξεφηγουν ,αρκη που ειμαι εκει κοντα ,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
αγρινιοτη αμα ειναι ετσι ,ενταξη ,γιατι εγω εχω πολα μετωπα ανηχτα ,και ειμαι σε μια δουλια για λιρα με ατομα απο την περιοχησου ,και πριν μια βδομαδα ειχαμε σηναντηση ,εδω στην καρδιτσα ,πιγαμε και σε δουλια ,αυτη ηταν 2 και ενας ανεφερε κατι για ιντερνετ δεν θημαμε τορα τη και το μιαλομου πιγε φυσικα σε σενα ,αμα ειναι ετσι που λες ενταξη ,..παντος θα ξαναερθουν αφτες τις μερες ,…...
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
αγρινιοτη αμα ειναι ετσι ,ενταξη ,γιατι εγω εχω πολα μετωπα ανηχτα ,και ειμαι σε μια δουλια για λιρα με ατομα απο την περιοχησου ,και πριν μια βδομαδα ειχαμε σηναντηση ,εδω στην καρδιτσα ,πιγαμε και σε δουλια ,αυτη ηταν 2 και ενας ανεφερε κατι για ιντερνετ δεν θημαμε τορα τη και το μιαλομου πιγε φυσικα σε σενα ,αμα ειναι ετσι που λες ενταξη ,..παντος θα ξαναερθουν αφτες τις μερες ,…...
Μαστορα σαν πολυ ξανοιγεσαι….. κρατα και καμια πατεινη!!!!!
Φιλικα:027:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για στον τζανκο τον φιλο ,κοιτα θα χτηπισο αυτη τη βδομαδα ,στο χορω με τα σημαδια ,εκει βαση της ενδηξης τον μηχανιματων εχει ,σε 3 σειμια λιρες στα 100μ περιπου απο την αποθηκη ,η ποσοτητες βαση μηχανηματον ειναι 200λιρες στο καθε σειμιο ,μες την αποθηκη βαση μηχανηματον ειναι τινκα ,στο πολεμηκο υλικο ,θα χτηπισο και τα λεμε ,πιστευω πος στο σειμιο με τα κουλαουζα ειναι η μεγαλη δουλια θα δουμε στη σηνεχεια γιατι στην αποθηκη μπορη να εχει και τιποτα χαρτια που να βοηθησουν ,ευχαριστο παντος για τη σημπαρασταση ,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
ευχαριστο τους φιλους ολους για της ευχες ,παιδια τη να πο με συγκηνιτε ,οτι θα γινει εδω θα υμαστε και θα σας πο τη εγινε ,τη να πο,προσεχτε λιγο τι θα πο,,,για τη δουλια τα ξερετε πος εχει ,απλα ενας καλος φιλος που τον περημενα κανα 2μινο,ειρθε με ενα καλο και ακριβο μηχανημα τον πηγα και μου φγαζη το εξης .οπος ακρυβος ελεγα εγω αποθηκη μεγαλη ,με τρια δοματια μεσα ειναι γεματες καταλαβενετε,,,λιρες μεσα δεν εχει ,στα 50μ περιπου σας τα λεω τορα ,ειναι λιγες λιρες 50 100 ,κοματια στους 60ποντους ,και στα 100μαπο την αποθηκη σε 2 μεριες παλη απο μια χουφτιτσα περιπου στο ιδιο βαθος ,και σε μια απο της 3 μεριες ειναι μεσα σε σιδερενιο αντικιμενο ,,το σχεδιο εχει ος εξης προτα τα 3 σειμια σε 1ορα θα ξεμπερδεψω και αν μενη χρονος θα χτηπισουμε την αποθηκη ,,,προφανος ,η μεγαλη αποκρηψη ειναι στο 2ρο υποπτο σειμιο που βγαλαμε τα κουλαουζα ,εκει τορα ειναι τα σειμαδια ,,ειχε προφανος δικιο ο αγρυνιοτης και ο γκολτεν που ειπαν πος το πιο πιθανο να ειναι στα κουλαουζα η αποκρυψη ,και ετσι λεω και γω γιατι παντα τα κουλαουζα μπεναν κοντα στην αποκρυψη …τορα ειπα δεν ξερω αν θα χτηπησω την αποθηκη το ιδιο βραδι θα δουμε πος θα τελιοσουμε απο τα 3 σειμια ,,γκολτεν αυτα τα χαρτια που με αφιεροσες καπου τα εχω ξαναδη μπορη εδω μεσα δεν θημαμε ,,ενα σχωλιο για το χαρτι πουλεη για την κ ζ 15 ,το δινο βαση ,γιατι η δουλια ειναι η Κ Ζ 15 ,τη γραφη και πανο στο χαρτη ,,και οπος ηπα και αλη φορα ολοι την ψαχνουν στον ολυμπο ενω δεν ειναι εκει ,,ο καραγιοργης απο που τα πηρε τραβηξε μια πορεια και εφηγε απο το χορο του ολυμπου ,,και οσο για τους σκοτομενους που λεει το χαρτι ειπα πος τους ξεθαψα στο χωρο που λεω 3 μαζι με τα ρουχα ,,και κατι τελεφτεω το μηχανημα ηταν το οκεμων 2005 εχει καπου 40.000ε με ολα τα εχτρα δεν χερομε και πολυ ιδιετερα γιατι ενταξη πες πος πος βγαζω κανα 100στη κοματια και την αποθηκη με οτι εχει μεσα ,,θα ψαχνο παλι στο χορο με τα κουλαουζα για την αποκρηψη ,,