φιλοι μυ ,κοιτατε ,οσο μπορο γιατι δεν ειμαι καλΑ σημερα ,,ηπαρχει χαρτης γνησιος του γυφτου ,που εχει ολο αριθμους κοδικες δηλαδη κτλ,δεν θελο να αναφερθο περισοτερο σε αυτο ,,,,απλα ζητο βοηθηα αν καπιος ξερη να τα πη εδω χυμα ,,,,,,πανο στον χαρτη εχει αυτα τα σημαδια ,,,βε αγλικο δηλαδη ,,,V,,KAI APO PANO TOY ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕ ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΝΑΠΟΔΩ,,,,,,,ηπαρχει ενα ,,,8,,που το πανο μερος δεν ειναι κλιστο ,,,,,ενα Ν,,,που εχει μια καθετος γραμη απο κατο ,,ενα ,,ΕΣ,,,,,ενα Κ4,,,2 Δ,,,λοξα,,,ΕΝΑ Ο,,,που εχει 2 γραμες στη μεση που εξεχουν απο το ,,,ο,,,οπιος μπορη ας πη τη σημενουν ,,,ευχαριστο ,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γιασας φιλοι μου ,καιρο εχω να γραψω ,λιπο συναιχως στα βουνα ,,,να πο μια ιστορια ,προχτες με πιγε μια παρεα στα γρεβενα σε ενα χωριο αβδελα το λενε ψαχναμε 2 μπετονια με λιρες σε ενα ξεφωτο 50 χ50 που εχει ενα μεγαλο δεντρο ,δεν ξερω πολα γιατι δεν μου λεγαν και πολες λεπτομεριες ,μου ηπαν μονο πος εδω ο ανταρτης σκοτοσε 7 ατομα και πος ηταν και μια παπαδια ,ψαχνο εκει ,βρυσκο σε 40 ποντους βαθος 9 πεταλα μαζι σε απο σταση 5 μετρον απο το δεντρο ,και αλα 5 πεταλα μαζι εκει κοντα ,εντομεταξη ειχε σουρουποση και ακουγαμε φωνες εκει κοντα λες και κουβεντιαζαν 20 ατομα φυσηκα ατομα δεν υπηρχαν εκει ,,ειχαμε και ενα σκυλο απο κοντα ,και αρχησε να χαυγηζη και δεν σταματαγε με τιποτα εκανε σαν τελος ,,κρυβοβταν μεσα στα χωρτα εσκαβε να χοθη μεσα κατι τον φωβησε πολυ καταλαβαμε πος προβλημα υπαρχει ,,,εντομεταξη ,εψαξα ολο το αλονι με το τελαρω ,δεν ειχε τιποτα αλο ,πιρα ομος μια γραμη προς το βουνο πανο οτι εχει εχει εκει ,,εχω ξαναπη φιλοι μου το εξεις και θα το ξαναπο ,,,ΠΧ,,αν μπηκαν σε 100 μεριες λιρες,οι 60 βγυκαν απο τους ιδιους μολις γυρησαν απο εξω ,αχ κοσταντηνε τη μας εκανες ,,,,εμηναν αλες 40 ,οι 20 βγυκαν τυχαια απο διενηξη δρομον εργων αναδασμοι κτλ,,,και τορα μηναν οι 20 υπολοιπες που δεν ζησαν οι ανταρτες ,και δεν υπαρχουν μαρτηριες στοιχοια κτλ και τορα εμεις ψαχνουμε στην τυχη και κατα υπολογησμο βαζουμε και λιγω σαλτσα μεσα η τριχα γινετε καραβοσκινο κτλ,,και δεν αφηνουμε τιποτα ολα θεορουντε υποπτα δεντρα βραχη γεφυρες εκλισακια εκλισιες τα παντα ,,τη να κανουμε ,,,κοβη η π,,,,,,α,το Γ,,,,,ι,ετσι και εμεις ,ναστε καλα συνεχηζουμε λιπο παιδια συναιχεια στα βουνα ,και εχω τον ανοιψιο εδω μπενη μεσα να βλεπη και με ενημερονη ,τον κολισα το γονιδιο και ειναι 11 χρονο,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για σε ολους ,καιρο εχω να πο κατι ,εχω πολλα να πο θα τα πουμε το χειμονα ,,εχω τον ανιψιο εδω μπενη μεσα καθε μερα βλεπη διαβαζη και με ενημερονη ,,,,ενα θελο να πο μονο,αλονισματα στα σιταρια αυτοι την εποχη ,10 λεπτα το σιταρι στον παραγογω ,και τα πητουρα ,,,,τα βλουδια δηλαδη ,εχουν 17 λεπτα ,,οταν ελεγα εγω οτι ο ανθροπος ,εχει βατσα ηλιθιου ,ηξερα τη ελεγα ,,θα τα πουμε σηντομα για λιρες ,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για σε ολους ,καιρο εχω να πο κατι ,εχω πολλα να πο θα τα πουμε το χειμονα ,,εχω τον ανιψιο εδω μπενη μεσα καθε μερα βλεπη διαβαζη και με ενημερονη ,,,,ενα θελο να πο μονο,αλονισματα στα σιταρια αυτοι την εποχη ,10 λεπτα το σιταρι στον παραγογω ,και τα πητουρα ,,,,τα βλουδια δηλαδη ,εχουν 17 λεπτα ,,οταν ελεγα εγω οτι ο ανθροπος ,εχει βατσα ηλιθιου ,ηξερα τη ελεγα ,,θα τα πουμε σηντομα για λιρες ,
παλη κονομες επιτιμε?
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Το παλιό κτίσμα έκρυβε χιλιάδες λίρες!
Άνω κάτω έχει γίνει ένα ολόκληρο χωριό στον Νομό Ηρακλείου, μετά τον θησαυρό που «ξεθάφτηκε» σε παλαιό κτίσμα. Πρόκειται για αναρίθμητες χρυσές λίρες, που εντοπίστηκαν τυχαία στη διάρκεια εργασιών αναπαλαίωσης μιας εγκαταλελειμμένης οικίας. Ο τελευταίος ιδιοκτήτης, ο οποίος δεν απέκτησε δική του οικογένεια, πέθανε πριν από χρόνια. Μακρινοί συγγενείς αποφάσισαν να πωλήσουν το κτίσμα σε Ηρακλειώτη, ο οποίος επέδειξε ενδιαφέρον και το αγόρασε σε τιμή-ευκαιρίας.
Στη διάρκεια των εργασιών, σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε να γκρεμιστεί ένας πετρόκτιστος καναπές. Τα μάτια των εργατών «θαμπώθηκαν», όταν αντίκρισαν εκατοντάδες λίρες να κατρακυλούν στο πάτωμα ανάμεσα στα μπάζα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος ένοικος τρελάθηκε από τη χαρά του και φρόντισε να… αποζημιώσει τους εργάτες του συνεργείου, ζητώντας την… εχεμύθειά τους, κάτι που, προφανώς, δεν τηρήθηκε.
Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι παλαιότεροι συζητούσαν για την ύπαρξη ενός θησαυρού στο συγκεκριμένο σπίτι, πίστευαν όμως ότι ήταν μύθος. Ο πρώτος ιδιοκτήτης της παλαιάς κατοικίας, από τους προύχοντες του χωριού, την περίοδο της γερμανικής κατοχής, είχε αναλάβει τη φύλαξη λιρών που του εμπιστεύονταν συγχωριανοί του. Δυστυχώς, έπαθε Αλτσχάιμερ και δεν θυμόταν πού είχε κρύψει τις λίρες.
Λέγεται ότι συγχωριανοί του είχαν σκάψει πατώματα και τοίχους, όμως οι λίρες δεν βρέθηκαν. Προφανώς, ουδείς σκέφτηκε να σκάψει στον καναπέ!
Πηγή: cretalive.gr, 18/06/2010
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για σας ,παιδια ,εδω ειμαι φιλοι μου χερομε που ξαναμηλο μαζι σας μου ληψατε ,,κοιτατε ,,με φαγαν οι εκλογες ,ειχα απο τον αυγουστο μεχρι τορα ,τελικο αποτελεσμαεβγαλα δημαρχο δικο μου χουντηκο,και καταλαβενετε εδοσα την ψηχη μου ,αυτο ηταν 1 μερος της απουσιαςμου,κατα τα αλα ,μου ειχε βγη ο κοδικο μου τον ξεχασα καιδεν μπορουσα να μπο ,και αποψε εδω με τον ανιψιο μου μου τα ξαναφκιαξε απο αρχης ,,,,στο ζητουμενο τορα ,τη να προτοπο ,με τον γυφτο δεν πολιασχολιθηκα γιατι οπος ξερετε μου τροη πολυ ενεργια,σε αλες δουλιες ναι εχω παη σε πολες αλα τιποτα απο λιρες απο τα αλα ναι υπαρχει ανταποκριση ,κατα τα αλα ,τη να σας πο φιλοι μου ψαχνη ο κοσμος ,εδω μπορη να ειναι λιρες εκει μπορη και παη λεγοντας ,μονο σε μια δουλια εχω πολες ελπηδες να υπαρχουν λιρες,θελο να γραψω αλα δεν μπορο καταλαβενετε ,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
ο γύφτος μαζί με μια ομάδα 5 ακόμα ατόμων, έκαναν διάσπαρτες μικροαποκρύψεις στην κορινθία κατά μια διαδρομή τους από το κοκκώνι προς τον φενεο
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Πάρη υπάρχουν μια σειρά από αποκρύψεις από τον ίδιο και μια μικρή ομάδα, την όδευση την έδωσα, η ταμπέλα είναι από νεκροταφείο, καμιά 800 μέτρα από την θάλασσα και δίπλα από βασούλες γερμανών, γενικά δεν μάσαγε και πολλά ο τύπος, η μαρτυρία υπάρχει στα χέρια μας από τον γιο του του οδηγού που είχε στην πελλοπόνησο
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.