antronike kalispera
(ξεχασα, καλυτερα ελληνικα)
παρακολουθω τη σελιδα αρκετο καιρο, πρωτη φορα γραφω, γιατι δεν ξερω αν θα σε βοηθησω. Απο πληροφοριες που εχω για την συγκεκριμενη περιπτωση σου, στην περιοχη αποκρυψεις υπηρχε ενα καταφυγιο το οποιο εχει ανοιχτει και στο κεντρο του υπηρχε σε κιβωτιο σε μισο μετρο βαθος ο τελικος χαρτης και 2-3 χιλιαδες κοματια. Αυτα βγηκαν….
Τωρα για την κζ... δεν ξερω αν εννοει περιοχη η παραλλαγες στα σημεια και στις αποστασεις μετρησης. εαν ειναι το δευτερο, τοτε με τα νηχανηματα και τα αποστατικα που βλεπω οτι διαθετεται δεν ειναι δυσκολο να βρεθουν τα 120,000 που γραφει το εγγραφο τησ κζ.
Παντως για να ξερεις προ πενταετιας στην ευρυτερη περιοχη εγιναν δηθεν πειραματικες γεωφυσικες μελετες απο αεροσκαφος της ericson ( η πιλοτος ξανθια 1,85)
αυτα και μια καλησπερα σε ολο το forum
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
καλησπερασας ,παιδια η δουλυα χτηπηθηκε ,Τεταρτη 10βραδι και γυρησα σημερα 2 μεσημερι,μολις ξηπνησα και σας γραφω ,εχω να σας βαλο μια φοτω ,αλλα μου λεει το ανιψη εδω πος δεν μπορο δεν εχω εκινο το ,,σκ..ο δεν ξερω και πος το λενε και πρεπη να παω σε μαγαζι που εχει να σας δειξω πραγμα που θα κανο ,,,,,,1ον για τον παναη ,,,που ξεκινησε να γραφη λατηνικα και λεει ,,α,,,ξεχασα πρεπη ελινηκα ,,,δηλαδι τη ,,για ντηπ γουρναρ με περνας ,,,,αλα δεν παραξηγιεμε ,εγω γιατι δεν σε καταλαβενω ,,,μπορω και γω να σου πο ,και ση πος ξερης για τη δουλια και την εριξων με την ξανθια ,1,85,,,μιπος εισουν πιλοτος της ..λες πος παρακολουθας τη σελιδα και τα γραφταμου ,,πολι καρο ,σε πιστευω ,και αποφασησες να γραψης τορα ,,γιατι ,,,φυσικα γιατι εγραψα εγω πος αυτες της μερες χτηπαω τη δουλια ,,,,,,αυτο σιμενη πος σε καιη το θεμα ,,οχι τιποτα αλο ,,για να δης ποσο τον κοβη τον αγραματο τον αντρονικο ,,,τελος παντος ,,δεν παρεξιμεμε εγω τα εχω καλα με ολους οπος και με σενα ,,,,λιπον πεδια εβγαλα τα,,3κουλαουζα της αποθηκης γυρο γυρο στα 20μετρα ,,το ωκεμον ηταν απολιτο,,στο 1 ηταν 20 κοματια στο 20ν παλη 20 και στο 30ν 3κοματια συνολο 43κομ ειμασταν 6ατομα πηραμε απο 7 ,,,οποςειχα πη πριν η αποθηκη δεν ειχε μεσα τα πολα πραφανος θα ειναι στο σειμιο που ειναιεβγαλα τα κουλαουζα ,,,εδω ειταν τα σημαδια ..το ωκεμον ειπε ειναι 3 συγκηνονουντα δοματια οπος ανεφοριζη το βουνο ειναι το κατο δοματιο και μεσα απο αυτο αριστερα το ενα και δεξια το αλλο εχει πολλα κιβοτια μεσα ,,αλα στο κατοω δοματιο απο κη μπενης προτα μεσα ,,ειναι ενα μεταλικο κιβοτιο ,,αυτο το θελο πολυ γιατι θα βοηθηση πολυ πιστευο οπος φυσικα και τα πραγματα μεσα τα θελο ολα ,,,αφου κατα της 1ορα τελιοσαμε με τα λιγα ,,πιγαμε στην εισοδο ενας της παρεας με τον ανηχνευτη που τον ειχε σε λιτουργια πανο στο διο επι διο που θα σκαβαμε κατι τον επιασε η ενδηξη για σιδερω ,,στους 20ποντους το σκαβουμε με πτεοσκαπανο το βλεπουμε λιγο και να μην το χαλασουμε σκαβουμε γυροτου και ηταν 1 ναρκη παιδια εκει να δειτε τσιατσιαλισκαμη στις πετρες απο το φηγω που καναμε ,με τους δισκους που ειχαμε ,,3,,,ερεβνησαμε ολο το γυρο χωρο ,,δεν ηταν αλη ,,μας πιρε το πρωι ,και φυγαμε μετα απο πολυ συζητηση και ιδεες,,κατα της 11ορα την ναρκη ειναι ουτε ετσι ,,δεν πλησιασαμε ,,αλη εξοδο δεν μας βγαζη ,,το ωκεμον ,,επρεπε να σκαψουμε 1μ με 1,30και μπεναμε μεσα στο κατο δοματιο ,,και ειχε τη ναρκη πανο ενε και αλα πολα τορα ,που θελο να πο ,,για να μιοσο της ερητησης σας και της αποριες σας ,,το μονο που ειναι σιγουρα ειναι πος εκει ειναι αποθυκη υλικου ,και θελο το μετελικο κιβοτιο ,,και τα αλα ,,τορα θα παγοση το θεμα πιστευω για λιγο καιρο και θα ασχωλιθω μετα απο της δουλιες κατα τον σεμτεβριο,,γιατι η 7 λιρες που πιρα δεν καλιπτουν ουτε τα μισα εξοδα ,,,και ετσι κατσε να μη χαθω και απο το εμποριο πεπονιον που κανο ,,τορα την φωτο με της λιρες θα την βαλο καθηστε να ειρεμισο λιγο ,λες και δεν ξαναηδατε ,,πιο πολυ θελο να την βαλο για τηχον καποιος που δεν πιστευη αυτα που λεω τοσο καιρο ,,,φιλοιμου σημερα μολις ειρθα στο σπιτι πηρα τον μεγαμου τον γιο αγκαλια ειναι 4 χρονων και με πηραν τα δακρια ,,τη σημενη αυτο δεν μποριτε να καταλαβετε ποση στενοχωρια εχω ,,,αλα δεν θα μινη ετσι ,,,,,,,γκολτεν να το σβησης αυτο ,,,,,θα πεταξω χιραβοβιδα πανο στη ναρκη θα την γα…..ω το χρ....ο που την εκανε για αποθηκη ,,,περιμενο παιδια σχωλια κανα καλη ιδεα και οτιδηποτε πεστε ,,,,και για τον πναη εχω και τα νευραμου και ξεφευγω ,,,ετσι οπος το λες πος ξερης το μερος της κζ 15 εχω πη δεν ειναι στον ολυμπο ουτε στον πανο ουτε στον κατο ουτε κατερινη
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Whell done !
Good job!
Excellent!
Μακαρι να ακουμε ποιο συχνα για επιτυχιες και ας μην καλυπτουν και τα εξοδα,θα ρθει και η καλη!
Για να παιρνουν και οι υπολοιποι θαρρος και να βλεπουν οτι κατι γινεται και λεγεται και δημοσια!
Whell done !:048::045:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
μπραβο ρε ανδρονικε τα καταφερες παλι
πρωτα εξηγησε μας τι ειναι το οκεμον,μηπως το μηχανημα ειναι της ΟΚΜ??
δευτερον δεν βγαλατε κολαουζα,αλλα λεφτα μικρων αγορων,για το ταγμα
η κεντρικη αποθηκη ειναι κοντα,και εχη λιρες μεσα,αυτα τα ψιλα ηταν για να μην ανοιχθη η αποθηκη για μικροπραγματα,και συμφωνα με τα λεγομενα σου ειναι μεγαλη
τις λιρες δες τις ειχαν σκορπιες,σε τι μεσα τις βρηκατε??
και αν ηταν βαλμενες σε μια ευθεια,αυτο θελω να μαθω :dft012: -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
ελα αντρονικε καλισπερα και καλο κουραγιο
δεν ειμουν ο πιλοτος, αλλα επειδη ειχα το γεωτρυπανο στην περιοχη και ξερω την υποθεση ειχα το νου μου, και φροντισα απο γνωριμιες να μαθω τι γινονταν
επειδη ο αλλος φιλος πιο κατω λεει , -πολλα λεφτα-, ειναι 126 και οχι 120 οπως εγραψα χθες.
αναγκαστηκα να ανοιξω το μπαουλο και να βγαλω τον χαρτη.
εισαι απο την ομαδα που εμφανιστηκε τελευταια στην περιοχη ??
αν ναι εχω μαθει οτι δουλευτε καλαααααααααα -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
ειμε ζαλτζενουσ απο τσιπρου ,δεν ειμε καλα θα απαντησο αυρηο σε ολα ,κουντευω να σκασω δεν ξεκολαη το μιαλο απο κη ,μαλον θα απαντησω τορα ,,,,,παναη ,,,για πια περιοχη μιλας ειμαι σιγουρος πος κανης λαθος ,εικει που παω εγω δεν ειναι ψιχη ,,για αλους λες και αλο μερος και αλη δουλια ,,,το καλιτερο το γραφη ο χαντερ ,,,και να σημλεροσο ,,,οσο ευκολο ειναι να τα πιασης με ενα μηχανημα τοσο πολη δυσκολο ειναι να εισε σε τοπο που να εχει λιρες ,,,αυτο καταλαβα ,,,γκολτεν ,,κοιτα ,,,το ωκεμον ειναι μηχανημα ,,,οπος ξερης ,,εγω με τα γραματα δεν τα παο καλα ,,,αλα απο εμπιροα φερεμε και το θεο σε διαγονισμο ,,,ειναι μηχανημα ,προφανος ειναι αυτο που γραφης εσυ 3 γραματα αρχικα ,,,εχει 40 χιλιαδες ε ,,εχει πολα κολπα ,,γιαλια ,,που βλεπης μεσα ,,,,κατη σελινες ,,,4 5 ειναι η μια ειναι 50 π η αλη 75 η αλη 25 ,και κατι τετια δουλευη σε συχνοτητα ,,3δ ,,,πιστευω να καταλαβες ,,,ο φιλος μου που το εχει ειναι σε νησι ,,,α εχει και λαπ τοπ ,,,να καταλαβης αυτος που φοραγε τα γιαλια που σχεδον καληβε το μισο το προσοπο ,,,τον επινε ενας απο δω και αλος απο κη να μην πεδικλοθη στης πετρες ,,,ειναι το ωκεμον του 2005 ,,δεν νομιζω πος υπαρχη αλο μηχανημα πιο καλο ,..πολυ δυσκολη δουλια να βαζω το λορεντζ απο πανο και να μην αγκιζω τιποτα ,,,τορα γκολτεν κοιτα μες τη συνχηση με τη ναρκη ,,,απο οτι θημαμε περιπου ετσι ηταν πανο απο την αποθηκη ,,κανα 15νταρια μετρα σε κανα 30νταρια μετρα το ενα με το αλο ,,,,..
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γκολτεν ,,ηταν μεσα σε παπουτσια καταλαβενης σαπιοω απο τη σολα καταλαβαμε ,,,παναη σιγουρα δεν γνοριζομαστε ,,,θα μου πειτε τορα γιατι δεν περνο τον μαγω που σηνεργαζομε ,,,γιατι απο εμπιρια τη καταλαβα ,,,μπορη να κανη τα παντα ,,,,,,,,,,αλα ,,,,,,επηδη καλη τα διαολια που δουλευη αυτος ,,,και του λενε πραγματη ,,,που ειναι και ποσα και ποτε μπηκαν πια χροναλογια ποση ηταν ,,ποι ηταν τα παντα ,,,,,μετα καθοντε εκει ,,,και δεν τα δεινουν τα λεφτα ,,,με διαφορα εμποδια ,,,,και δεν θελο τετια δουλια να την μλεξο με τετοια ,,,,,,παναη δεν καταλαβα για πιον λες παρακατο οτι λεει 126,000χιλ,κομ …και ση λες οτι ειναι 120,000κομ ,,,και γω το χαρτη που τον εχω βγαλμενο με τα χερια μου ,,και ειναι χαρτης πετρα ,,,λεει τον αριθμο 126,000 και ολογραφως χρισες λιρες ....γκολτεν ,,οπος ηπα εκει ειναι ο χορος με τα σημαδια ,,η αποθηκες δεν εχουν μεσα λιρες ,,,εχουν αλα ,,,,το κιβοτιο θελο ,,γιατι πιστευω ειναι το μονο μεταλικο και θα βοηθηση για τα λευτα ,,,και μην ξεχνας το αλο υποπτο σειμιο απεχη απο κει 1500μ ,εκει εβγαλα τα κουλαουζα ,,,το πιστολι ,,το χαρτη ,,το κουταλι και αλα 2 ,,ολα με το ονοματου πανο με κεφαλεα γραματα ..αυτα βγηκαν γυρο γυρο σαν μισο φεγκαρο ,,,και στη μεση ειναι ρεμα ,δεν το κοιταξα το ρεμα μενη να κατευω κατο να το κοιταξω ,,πιστευω πος ειναι εκει ,,,,θα δουμε τορα τη θα κανουμε ,,,και με το ενα μερος και με το αλο ,,,λιγο να υρεμισουμε να μας πεσουν ιδεες ,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
παναη αφου εχεις καποια καλα χαρτια βαλτα φωτο εδω να βοηθηθης τη φοβασε ,,βλεπης εγω τα λεω χιμα ,,,εχω βαλη εγω φωτο εδω ξερη ο γκολτεν απο ολα το καλα,,,,και τορα οπος εχω γραψη εδω που εχω κανα 2μινο πηρα λαπ τοπ στο σπιτι ,,,και δεν παο στο μαγαζι ,,,δεν μπορο να βαλο φωτο ,,,και υστερα στο μαγαζι αλον θα πο να μου βαλη γιατι εγω δεν ξερω απο τετοια ,,και καταλαβενετε ,,εδω ειναι χωριο μικρι κοινονια και μαθενοντε ευκολα ,….
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
καλημερα στον αγρινιοτη ,αν λες αυτο το μηχανημα ,ετσι ,,τη να σου πο ,δεν υπαρχη καλητερο σιγουρα το μπερδευης με αλλο ,παρομιο,ξερης πολα να κανουν διαχορησμο ,,μεχρι 8 μετρα βαθος ,,,αυτο εχει με τα εχτρα 40,000ε υρο ,,τα παρομια εχουν ,5 7 χιλιαδες ,καραβι ακιβερνιτο εγω χορις το μαγο ,,πλα αυτα ,μονος μου τα εκανα ,,,και ειμαι στο παραπεντε ,απο την αποκρυψη τη λες τορα ,ορεξη εχεις ,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
gia saw kai pali ,αγρινιοτη ,επιμενης πολυ ,οπος και γω ,κοιτα η φωτο που εβαλες δεν εχει σχεση με την δικιμου πορειοχη ,,,,,ετσι να κανης και επιβεβεωση,,,,,εχω πη η περιοχη ειναι παρθενα απο ψαχτηρια ,,,,τορα για το μηχανημα δεν ξερω τη διεφθηνση ,,νομιζω γραφης ωκεμον 2005 και στο γκουκλστο βγαζι ,εχει και βιντεο το πος δουλευη ,για μπες να το βρης ,εσυ που ξερης απο κομπιουτερ ,γιατι εγω ασε ,,μου το ειπε ενας φιλος πος το εχει η ετερια βιντεο ,και με ολες της οδιγιες ,μολις το βρης ,τοτες να μου πης πος ειναι νταμπουρλο ,..τελος παντος ,,θα κανουμε τορα κανα βδομαδα για το μηχανημα ,οταν εγω το εκρινο το παβη να υπαρχη θεμα ,,,ΤΣΑΝΚΟ ,,γιασου φιλεμου ,,η αρχει εγινε ,ξερω σιγουρα την αποθηκη εκει βγαλαμε και 43λιρες πολυ κοντα τα διαβασες ,,,το μονο που με νιαζη ειναι το κιβοτιο το μεταλικο που εχει μεσα το κατο δοματιο ,,,τα αλα που εχει ειναι για αργοτερα οποτε εχω λασκα ,,αλα υπα στο χορο με τα κουλαουζα απο αρχεις πιστευα πος ειναι εκει η αποκρυψη το ολο θεμα θα τελιοση απο τορα μεχρι τον οκτομβριο ,,,το ρα μπορη και σε 10μερες η σε 20 η 40 δεν ξερω και γω μεχρι εκει ομος ,,,φυσικα μερικες φορες μπορη να φονοντε τα κειμεναμου ,καπου να μην κολανε ,εδω μεσα γραφω μονο την αλειθια και λεω ,,,55/100