για σας σε ολους ,,δυστηχος δεν ημουν εδω το απογευμα να κουβεντιασουμε απευθηας ,,,,και ξερης ποσο σπαστηκο ειναι αλεξ ,,να κουβεντιαζουμε ,,εγω να γραφω καθα βραδι τετοια ορα ,,και ση μετα απο 2 μερες ,,θα κανουμε κανα 2 μηνες να συνονοηθουμε ,,,εμπας περιπτοση,κοιτα,το οσο αν απογοητευτηκα που εισε γυνεκα ,καθολου ,εδω μηλαμε για λεφτα δεν πεζη καμια συμασια αυτο για μενα ,,,επισης ολοι με φερνετε τρουιρου να μαθετε αλα ειπαμε ο αντρονικος δεν τροη μουσμουλα ,,,,,το λεω αυτο αλεξ γιατι παρατηρω γραφης πολυ εξηπνα αλα θα σου πο ενα μιθω οσον αφορα εμενα ,,οταν ειμουν μικρος εστηνα πιγιδες για να πιασο τσουπια που ος γνοστον ειχαν παντα το ιδιο κονακι στον ιδιο πασαλο στο φραχτι ,,ηταν μια τσουπαρδελα ,,που μολις πιγενε να καθηση ,,την καταλαβενε την παγιδα και με το φτερουγισμα την ξεσκανταλιζε την παγιδα ,,με ειχε ολον τον αυγουστο με μπαιλτση ,,λιβακοσε,,,,,τη την εκανε μολις ξαναστηνο την παγιδα εφαλα μεσα στον σκανδαλο και ενα φιλο απο μουρια να φενετε φισικο και ξερης πος πιαστηκε οχι με τα ποδια ,,με το κεφαλι,,,,,,τορα κοιτα αλεξ,,εγω στη δουλια του γυφτου ,που ασχολουμε ,εχω βγαλη ενα κουλαουζω που ειχε42 λιρες ,,,τορα για διαμαντια δεν ξερω βρηκα ομος εναν καλυκα που μεσα ειχε κατι μικρες χαντρες απο κομπολοι,,,,αυτα λες εσυ διαμαντια ,αλα που να ξερης τη ροτο ,και μην επιμενης πος ο γυφτος εζησε και γυρησε εδω και πιρε της ευκολες και της δυσκολες της αφησε δεν σε πιστευη κανης ,,α ηταν σε παπουτση μεσα η λιρες ,,,,,αν σε πιστεψω μονο στο οτι αυτος που γνορισε ο πατερασου ,,,,πος ετσι τον ελεγε ,,,,,,,,,δηλαδη τον ελεγε του πατερασου ,,ναι εζησε ψαχνομε μαζι βγαλαμε της ευκολες κτλ,,,,,οσο για τη λαρισα ,μπορη να εχει και εκει αποκριψη οπος ειχε παντου ,αλα πιστευω πος φευγοντας απο κει ο γυφτος της πιρε και μπορη να αφυσε τα κολαουζα μεσα τη τα ηθελε να τα βγαλη ,,και τορα ψαχνουν η συναδελφοι,αυτα ειχα να πο που τα θεορω λιγα ,,,,,,,και να μιλας πιο ουσιοδης ,,,να εχεις αντηκιμενο ,ετσι φλου ,,,ενοω να μιλησουμε ουσιοδης ,,αφου ο πατερας σου ,βρηκε το κολαουζω που κολισε ,,πες να σε βοηθησουμε ,,,,,,,,αμπος ετσι ειναι τα πραματα να πας στο βουνο να δης τη ζορι εχει ,και οχι μονο να αντημετοπισης και δυκολιες ασχημες εγω εχει χρηαστη να βαλο το κεφαλι μου στον τρουβα και να εχει φιδια και οχι οτι κιοτη φιδια βασιλικες κομπρες ,,,,