για στον φιλο απο κορινθια ,,τι αλλο να πο εγω τα λεω χυμα και οπος ειναι τα πραματα οποιος θελη πιστευη,,.να καταληβης επηδη εισε απο κατο δεν ξερω αν ξερης μια περιοχη ,στα διοδια τα τελευτεα αθηνων τριπολης ,στα γνοστα διοδια ,,νεστανης ..στο χοριο νηστανη σε ενα μοναστηρι ,πιγα σε δουλια ,,εσυ τη λες αν δεν ειμουν σιγουρος τη μηχανημα ειχα θα πιγενα ,,,,τορα οσο για τη ν δημη που γραφη κατι για τον αγρυνιοτη ,,που να τα διαβασουμε εμης τα κταβια αυτα που εγραφε παλια για να καταλαβουμε ,οταν αυτος εβγαζε λιρες εμεις πιγεναμε να πιασουμε τυρκοπουλες ,,υστερα ενταξη ,,πρεπη ολοι δημη να σημφονησουμε με της φωτο του αγρινιοτη ,με τα λογομενα τα δικα μου ολοι σημφονουν ,και τη εγινε ειπα σε καλλη μερια ΑΝΝΝΝ ΕΒΓΑΛΕ
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
file baw xanter ,κοιτα πιγαμε εκει ,ηταν και διο ντοποι,εδω ειναι στη γεφυρα μες το χοριο εδω δεν εχει τιποτα τους λεω αυτοι επεμεναν βρε δεν εχει δεν καταλαβενετε ,,εντομεταξη ,πιανη το βουνο ανηφορα ,εμενα μου ειχε ενδιξη στο μονοστηρι πανο και πιρα μες τη νυχτα για το μοναστηρι ,εντομεταξι ,το αυτοκινιτο που πιγαμε εμης απο δω το ειχαμε πανο στη γεφυρα μες το χοριο που ηταν για αυτους η δουλια ,εγω εφηγα την ανηφορα πιρα τη γραμη για το μοναστηρι ,αυτη και η παρεαμου μηναν εκη ,εναψαν τα φοτα καπιη εκει απο τα σπιτια καταλαβαν αν και το χοριο εχει καλα σπιτια δεν μενουν πολη κατηκι εκει το χημωνα ,κατι λιγη μενουν ..και καλεσαν την αστηνομια και αναγκαστηκαν να φηγουν και γω εμηνα στο βουνο μονος ,,και μηλαγαμε στα κινητα ,και γυρησαν στης 8το προι και με πηραν ,φυγαμε γιαφτο λεω εχω λιση περιεργηα και υποψυες ,α ναι πανο στη γεφυρα ηταν μια τσαπα παρατημενη φενοταν πος ειχε πολυ καιρο ,,και περιση γενομενη κουφεντα για τη δουλια αυτη ενας φιλος που δεν [πιστευε ]μπικε στο κομπιουτερ μεσο δορυφορου και η τσαπα ειναι ακομα εκει μπορη να τα βγαλαν ,τορα
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
τελικα με το μοναστηρι τι εκανες Ανδρονικε το τελιωσες το θεμα ή εχεις αψησει υπολοιπα
αν θες πες,ποτε ηταν που πηγες εκει,σε ρωταω επειδη κατι πηρε τ'αυτι μου τωρα τελευταια για'κει
οσο για τον agrinioti η ταπεινη μου αποψη ειναι,οτι τετοιου ειδους ανθρωποι ειναι μεγαλο κεφάλαιο γι'αυτους που τους γνωριζουν,κι'ακομη περισσοτερο γι'αυτους που ειναι στην παρεα του -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
λοιπον πεδια κοιταξτε θα σας πο δεν εχω προβλημα κανενα ,ερκει να βγενουν θελο να ακουω και ας τα βγαλη οπιος νανε ,λοε για τον ερερ και τον βας απο κορινθο ,πιγα πριν 2 χρονια βεβρουαριο μηνα ,για μια γεφυρα μες το χοριο δηλαδη στα τελευτεα σπιτια ,εκει δεν εχει τιποτα η γραμη που πιρα ειναι πανο στο μοναστηρι και σε γεφυρα που ειναι απο την αλλη μερια του χοριου και του μοναστηριου σε κατι πλατανια αλλα αυτα απο μακρια ετσι ,,,τορα οπος ειπα με το συνβαν που εγιναι αυτοι φυγανε και γω εμινα στο βουνο στα πευκα μεσα 8 ορα ειρθαν με πιρανε ,πυγαμε μες την τριπολη για καφε εγω δεν ηθελα να φυγουμε ,τελικα αποφασισαμε να μινουμε ,μολις νηχτοσε πιγαμε για φαγητο σε ενα μαγαζι που το λεγαν η κληματαργια ,εκει κομπλαριζαν ολοι και τελικα φιγαμε για καρδιτσα ,,,αυτο ,,ερερ κοιτα για να βρης κατι λιρες η οτηδηποτε αλλο ,,πρεπη να πας παντου ,αλιος δεν θα πεσης στην περιπτοση ,και απο το πολυ κινηγι σιγουρα η πατατες που λες θα ειναι περισοτερες ,,τορα οσο για της φωτο τον ευρηματον εγω οταν αρχισα περιση να γραφω εδω βομβαρδιζα στης φωτο και μετα απο σηστασης του γκολτεν και του γκεο σταματησα εχω βγαλη πολα πραγματα ,λιρες μια φορα σε ενα σπιτι παλιο στην κατερινη κανα 200 κομ .τορα για τον ερερ που λεει για τον αγρηνιοτη πος ειναι κεφαλεογια αυτους που τον ξερουν ,,εδω μεσα ,,,,μπορη αλλα να ξερης κατι πος οταν θα κανουμε σιναντηση και τυχη να υμαστε ολοι που γραφουμε εδω ,,,πραγμα αδηνατο,,,,,εγω θα ερθω με αλα 2,,,3,,,,4,,ψαχτηρια που δεν γραφουν εδω και θα σηκοθο πανο και θα βγαλο λογο και θα δεχομε ερωτησης ,,να δης πος ειναι ανθροπη που εχουν τεραστια εμπιρια που εχουν αφιεροση τη ζωη τους γιατης λιρες ,και γω που γραφω εδω μη νομιζης γραφω για να πος να στο πο ,,αρκει να ασχωλουμε με το αντικιμενο και τιποτα αλλο ,,οσο για το μηχανημα ,με 2 κουβεντες ,,,μου το εφκιαξε ενας συγκενης μου που ασχολιτε με τα μηχανηματα ,ειναι ηλεκρονηκος στην αθηνα και γνοριζε καπιον που οπος λεη ηταν στη νασα και τον υφερε κατι ιλικα και τα εβαλε μεσα και γιαφτο γ….η και δερνι ,τορα τη σκατα σκατα εχει μεσα λιγο με νιαζη ,εγω 2 μπανταριες μεσαιες βαζω μεσα
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
επισης να πο περαστηκα στον αγρυνιοτη ευχομε να ξαναγυριση δηνατος ,,,οσο για τη δημη ,,,δεν ξερο τη να πο εχω δικεομα να πιστευω οτι θελο ετσι να μην παρεξηγιεστε ,οπος εγω δεν πΑραξηγιεμε ευκολα ,κοιτα δημη πιστευω και λεω γυνεκα και να ασχολιτε με τετοια δεν μου καθατε καλα ,,,εγω οσες γυνεκες ξερω που ασχωλουντε με τετοια ειναι και μαγυσες δεν πιστευω να εισαι και εσι λεω ,,λες να σε γνοριζω λεο να μην παραξηγιεμε ,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
λοιπον πεδια κοιταξτε θα σας πο δεν εχω προβλημα κανενα ,ερκει να βγενουν θελο να ακουω και ας τα βγαλη οπιος νανε ,λοε για τον ερερ και τον βας απο κορινθο ,πιγα πριν 2 χρονια βεβρουαριο μηνα ,για μια γεφυρα μες το χοριο δηλαδη στα τελευτεα σπιτια ,εκει δεν εχει τιποτα η γραμη που πιρα ειναι πανο στο μοναστηρι και σε γεφυρα που ειναι απο την αλλη μερια του χοριου και του μοναστηριου σε κατι πλατανια αλλα αυτα απο μακρια ετσι ,,,τορα οπος ειπα με το συνβαν που εγιναι αυτοι φυγανε και γω εμινα στο βουνο στα πευκα μεσα 8 ορα ειρθαν με πιρανε ,πυγαμε μες την τριπολη για καφε εγω δεν ηθελα να φυγουμε ,τελικα αποφασισαμε να μινουμε ,μολις νηχτοσε πιγαμε για φαγητο σε ενα μαγαζι που το λεγαν η κληματαργια ,εκει κομπλαριζαν ολοι και τελικα φιγαμε για καρδιτσα ,,,αυτο ,,ερερ κοιτα για να βρης κατι λιρες η οτηδηποτε αλλο ,,πρεπη να πας παντου ,αλιος δεν θα πεσης στην περιπτοση ,και απο το πολυ κινηγι σιγουρα η πατατες που λες θα ειναι περισοτερες ,,τορα οσο για της φωτο τον ευρηματον εγω οταν αρχισα περιση να γραφω εδω βομβαρδιζα στης φωτο και μετα απο σηστασης του γκολτεν και του γκεο σταματησα εχω βγαλη πολα πραγματα ,λιρες μια φορα σε ενα σπιτι παλιο στην κατερινη κανα 200 κομ .τορα για τον ερερ που λεει για τον αγρηνιοτη πος ειναι κεφαλεογια αυτους που τον ξερουν ,,εδω μεσα ,,,,μπορη αλλα να ξερης κατι πος οταν θα κανουμε σιναντηση και τυχη να υμαστε ολοι που γραφουμε εδω ,,,πραγμα αδηνατο,,,,,εγω θα ερθω με αλα 2,,,3,,,,4,,ψαχτηρια που δεν γραφουν εδω και θα σηκοθο πανο και θα βγαλο λογο και θα δεχομε ερωτησης ,,να δης πος ειναι ανθροπη που εχουν τεραστια εμπιρια που εχουν αφιεροση τη ζωη τους γιατης λιρες ,και γω που γραφω εδω μη νομιζης γραφω για να πος να στο πο ,,αρκει να ασχωλουμε με το αντικιμενο και τιποτα αλλο ,,οσο για το μηχανημα ,με 2 κουβεντες ,,,μου το εφκιαξε ενας συγκενης μου που ασχολιτε με τα μηχανηματα ,ειναι ηλεκρονηκος στην αθηνα και γνοριζε καπιον που οπος λεη ηταν στη νασα και τον υφερε κατι ιλικα και τα εβαλε μεσα και γιαφτο γ….η και δερνι ,τορα τη σκατα σκατα εχει μεσα λιγο με νιαζη ,εγω 2 μπανταριες μεσαιες βαζω μεσα
ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ καλησπερα ενα πραγμα θελω να πω δεν γνωριζω για μηχανακια-ελικοπτερακια για ηλεκτρονικους της νασας και τι γεμιση εχουν αυτα ομως οι λιρες των αποκρυψεων δεν τις τσιμπανε αυτα.Οσο για τις 200 που εβγαλες μονο εσυ ξερεις τον τροπο και πως και που και αν ηταν χυμα η σε κονσερβοκουτι:dft012::dft012:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για και στον γκολτεν θα ερθω στη λαρισα να ξερης μονο κανονισετο σαβα/κυριακο κρυψε γκολτεν οτι θες οχι μονο θα το βρω θα σου πω και τη ειναι ενοω σκουρια ασιμι χαλκο και βαλε …το νομισμα που σου εδιξα θυμασε ,,,7 εβγαλα σε αποσταση 150 μ με 200μ θα το ξεσκησο τα ραουλα ερκει εκει που θα παο να εχει και κατσε να κανης χαφαλε και θα λες μα πος το καταλαβες τη ηταν και που ,,σου λεω ολα ειναι θεμα εμπιριας του μηχηνηματος
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
θα πο κατι για τον γκολτεν προτα ,,,ετσι σε θελο να εισαι πεχταρας να μην καταλαβενης τιποτα εγω οταν παω σε δουλιαοτι και προβλημα να προκηψη για να φυγω πρεπη να γυριση η γη ταναποδα δεν κανω πισο ,.,,,τορα για την κορινθια που ροταη πος βρυκα της λιρες ,,,και πως ,,στην κατερηνη σε ενα χοριο ημι ορινο ,,ελεγε η ιστορια πος ο παπους συνεργαζοταν με ανταρτες και ειχε λιρες ο γιος τορα με τα εγκονια 35 χρονο τορα ελεγε πος εδω γυρο στο ηκοπεδω απο εξω καπου τριγυρο υποψιες ειχαν ,,,δεν ειχαν μαρτηριες απο τον παπου ,γιατι τον σκοτοσαν προφανος τον πιεσαν και τους προδωσε λεω εγω ,και κατι λιγες που τον δηναν η ανταρτες για τα τροφημα που τους εδωνε και πλιροφωριες διαφορες ,,,ηταν χαφιες για μενα ,,,,,της ειχε κρυψη τελικα μες το σπιτι το παλεο σημερα πλιθηνο δηλαδη τρη εκανε ,,εβγαλε κανα 2 πλιθια και της εβαλε μεσα και μετα τα ξαναεβαζω μεσα τα πληθια παλαμιζε και ολα καλα ,,,μολις εριξα τα επιασα σε χρονο ,,,0,,αυτο ,πινο καιο τσιπουρο τορα δικομου ντοπιο κατσε να παρο και ανασα γκαφοτκα στο κομπιουτερ
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
επισης να πο περαστηκα στον αγρυνιοτη ευχομε να ξαναγυριση δηνατος ,,,οσο για τη δημη ,,,δεν ξερο τη να πο εχω δικεομα να πιστευω οτι θελο ετσι να μην παρεξηγιεστε ,οπος εγω δεν πΑραξηγιεμε ευκολα ,κοιτα δημη πιστευω και λεω γυνεκα και να ασχολιτε με τετοια δεν μου καθατε καλα ,,,εγω οσες γυνεκες ξερω που ασχωλουντε με τετοια ειναι και μαγυσες δεν πιστευω να εισαι και εσι λεω ,,λες να σε γνοριζω λεο να μην παραξηγιεμε ,,
Α βρε Αντρόνικε τι λες…; Δεν ανακατεύομαι εγώ με μαγιολίκια και ούτε ανακατεύτηκα ποτέ... Τι δηλαδή, επειδή είμαι γυναίκα πρέπει μόνο να κάθομαι και να συγυρίζω το σπίτι; Κακό είναι που είμαι γυναίκα ψαχτήρι; :027:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για και στη δημη .ενταξη αφου ειναι ετσι οκ,καννενα προβλημα ηπα μια σκεψη τοσα που ειδα τη να πο ,και ηδηκα εδω μεσα που μηλαμε μεταξη αγνοστον ,,,τελος παντος δημη για πες λιγο να σηνηχησουμε την κουβεντα για τον γυφτο τη πιστευης εσυ ,και τη γνοριζης εσυ για της αποκρυψης του τους χαρτες του και δε σημαζεβετε της περιοχες του και βαλε ,για βοηθα λιγο