skapanea…λοιπον φιλε....προσεξε γιατι τα πευματα ειναι αγρια.....κατσε φιλε δεν θελουμε τισ λιρεσ του καραγιωργη....ασε εμεις θα βρουμε τα φλουρια τωρα την πρωτοχρονια απο της βασηλοπιτες......:36_1_11:...
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
skapanea…λοιπον φιλε....προσεξε γιατι τα πευματα ειναι αγρια.....κατσε φιλε δεν θελουμε τισ λιρεσ του καραγιωργη....ασε εμεις θα βρουμε τα φλουρια τωρα την πρωτοχρονια απο της βασηλοπιτες......:36_1_11:...
Να΄σαι καλά φίλε, μου έδωσες ιδέα. Όλο οι άλλοι το τυχαίνουν το φλουρί και μένα μου μένει το κόψιμο. Φέτος θα την περάσω με το γκαρεττάκι πριν την κόψω την πίτα.:7_4_33::36_15_6::36_15_1:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για σε ολους τους καλους φιλους εδω ,σας πεθημησα ολους γιατι καιρο εχω να κουβεντιασω ,με εσας που μπενετε εδω συνηθος ,,,ολα καλα ,στα συνορα ειμουν αφτες της μερες και δεν ειχα πολυ χρονο να γραφω ,,θα σας διξω φοτο απο καραπιπερι ,,,,,,,,,,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ,,,,,ΔΕΝ ΤΕΛΙΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΗ ,ΘΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΩ ,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
ανδρονικε αν λες για τον γυφτο εδω…δυσκολα να τον πιασεις...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ZRdWEzgt2N0"]YouTube[/ame]
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γιασας παιδια καλησπερασας ,,,,,,,,τη να πο τη να πο ,,καποτε ελεγα ,για μια δουλια του γυφτου ,,το σηγκεκρημενο θεμα που γραφω τορα ,,,,,,εχει τελιοση ,,επιτηχος ,,,,,,,,,τη δεν πιστευετε χαχαχαχα,,,λιγο με νιαζη ,,,,τη αποδηξης ,,,καποτε ελεγα πος εχω νταβανια μαυρα μες το καιφαλι μου οταν βουιζν,τρελενομε ,,,,,,καποτε ελεγα οταν τα βγαλο θα τα βαλο φωτο εδω ,,,δεν πιστευω να ξεχασατε ,αν δεν θηματε καπιος ,ας ξαναδιαβαση ,,,,,και θα το κανο πραξη ,