για σας μολις τελιοσα το τσιπρο,και το αναξα ,,γκολτεν δεν με πιραζη ας γραφουν οτι θελουν εγω ειμαι ο χηροτερος ξεχασες ,,γκεο πατριδα κοιτα διαβασα τη εγραψες ,,,καταλαβα που πηγε το μιαλοσου ,,δεν ειναι στο μηλο η δουλια ουτε καν εχει σηνορο ,,στο δουλια που λες εσυ για το μηλο ,,εγω την κοιταξα πριν 10 χρονια που εγινα γαμπρος ,,σιμιοτεον ,,ειναι η γυναικαμου απο κει ,,,δεν υπαρχει τιποτα ,,,,,και δεν ξερω αν ξερης την περιοχη ,,αλα υπολογιζω ποι σου ηπαν ,,τα παιδια ,δεν εχουν εμπηρια ,,ιδικα ο χοντρος η φαντασιατου ,,οργιαζη ,,,αν ηταν η δικιμου δουλια αυτη στο μηλο θα τα εσκαβα μερα μεσημερη με αρμα ,,,και δεν θα ειχα τοσα προβληματα με τους βλαχους θημασε τη τα εκανα τα σκιλυα ,,για να τελιονουμε της αποριες και της υποψηες ,τη δουλια μου ,,ειναι παρθενο το μερος δεν το γνοριζουν η σηναδελφημας ακομη ,,και να σουπο και μια αληθια ακομα ,,,και να αυξησο το ποσοστο να το κανο 60/40υπερ ,,εγω τη ειμαι θεος ,,πος τα ξερω ολα ,για τη δουλια ,,ενας γερος με καθοδηγη ,,που βροντηζε τον καραγιοργη τοτες στην περιοχη ,,συγκεκρημενα ,,με εβαλε μεσα στο προσοπικο καταφηγιο του γυφτου ,με τη σημφονια πος δεν θα παρο τιποτα και δεν θα αγγιξω τιποτα ,,τη ειχε μεσα ,,ενα κρεβατι διο κουβερτες 2δαχτηλομιχανες ,,μια καπα ,,και 7 8 μπουκαλια σφραγιστα με κατι χαρτια μεσα ,,τα ειδα και εφηγα ,,τελος παντος ,,αυτος με καθοδηγη,,αλα δεν ξερη πος εβαλο το λυκο στα αρνακια να κημηθη ,,,τον εξιγιεμε παραπανο απο οτι πρεπη ,,αλα ειπα αν δεν δω το φος που θελο ,,μεχρι τορα καλα,,,ουτε που θα τον ροτησω καν θα τα παρω τα μπουκαλια εν ψιχρο ,,γιαφτο λεω γκεο μην τα πιστευης ολα εχω ακουση εγω οπος ολοιμας ιστοριες για αγρηους ενα σορο,
Ανδρονικε, προς αποφυγη παρεξηγησεων. Δεν γνωριζω κανενα χοντρο (εκτος απο εμενα), και δεν εχω καμια σχεση και γνωριμια με ατομα που λες. Γνωριζω καλα το σκηνικο, αλλα επειδη δεν ειναι δικη μου δουλεια δεν πλησιαζω. Εχω μαζεψει αρκετα στοιχεια, και επισης καποιος μου εμπιστευτηκε κατι λεπτομερειες. Ομως αφου ειστε ανακατωμενοι εσεις, δεν μπερδευομαι.
Κατα το ρητο….. οι πολλες μαμές, βγαζουν το παιδι στραβο.
Φιλικα:027: