για σου malkotsi…καλος ηρθες στην παρεα μας.....
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
φιλε μαλκοτσι…δεν εβαλα κατι ενδιαφερον δεν προλαβα....ενα μικρο αποκομα στην ουσια πηγα να κανω...υπερ ευχαριστω τα παιδια που πηγανε να με βοηθησουνε..τους ευχαριστω μεσα απο την καρδια.....και ξερουνε πιει ειναι..και ιδιετερα ευχαριστω την δημητρα που με βοηθησε με κατι δικο της..της το χρωσταω...και οχι μονο τη δημητρα αλλα και ολους εδω που εχω την βοηθια τους οταν την χρειαζομε...
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Οι φωτογραφιες που θ' ακολουθησουν , εχουν δημοσιευθει κατα καιρους , σε διαφορα φορουμ , απο συναδελφους στο χομπυ και αναφερονταο στον Καραγιωργη. Θα παραθεσω οσες εχω προχειρες και ας με συγχωρεσουν οι αρχικοι "ιδιοκτητες" ,που δεν θυμαμαι ποιοι ηταν , διοτι θα ηθελα να τους ζητησω την αδεια τους. Σ' οσους , το ονομα τους , εμφανιζεται πανω σε καποια φωτογραφια , απευθυνω ενα μεγαλο ευχαριστω .
Συνεχιζεται…
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Και για οσους τα θελουν συγκεντρωμενα :
http://rapidshare.com/files/284265248/karagiorgis.zip -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γιασου κυριακο,μην κουραζεσε αλο φτανη ,κοιτα δεν πιστευω να πιστευης πος αυτη ειναι χαρτες γνησιοι,,εσενα σε κοφη δεν νομιζω να κανης τετοιολαθος ,,,να καταλαβης ,,ο 17 χαρτης στη σειρα οπος τους εχεις ,λεει ,,,18 1 1949 ξερης που ηταν τοτες ο γυφτος θα κανο ορα τορα με μια κουφεντα ,,εξωτερικο ,ο τριτος χαρτης κατι λεει για πιγαδι ,αλα δεν φενετε καθαρα ,,,,,,,μην ξεχνας τα γουμαρια ,,,τορα περιμενο τον αντερε,,νασε καλα
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γιασου κυριακο,μην κουραζεσε αλο φτανη ,κοιτα δεν πιστευω να πιστευης πος αυτη ειναι χαρτες γνησιοι,,εσενα σε κοφη δεν νομιζω να κανης τετοιολαθος ,,,να καταλαβης ,,ο 17 χαρτης στη σειρα οπος τους εχεις ,λεει ,,,18 1 1949 ξερης που ηταν τοτες ο γυφτος θα κανο ορα τορα με μια κουφεντα ,,εξωτερικο ,ο τριτος χαρτης κατι λεει για πιγαδι ,αλα δεν φενετε καθαρα ,,,,,,,μην ξεχνας τα γουμαρια ,,,τορα περιμενο τον αντερε,,νασε καλα
Πατριδα… μην κουραζεσαι με τις ημερομηνιες. Οσο ξερω κανενας χαρτης δεν γραφτηκε τοτε στην αποκρυψη. Ολα τα σχετικα γραφτηκαν απο συγκρατουμενο του μετα την απελευθερωση του (του συγκρατουμενου). Γιαυτο και δεν υπαρχει το τελικο σημειο. Γιατι τα δυο σταθερα σημεια τα ηξερε μονο ο Καραγιωργης οποτε αντε να βγαλεις ακρη που τεμνονται οι δυο ευθειες.
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
εδω ειμαι ,πιος λεη για προτοκολα οτι δεν τιρο,,,λαθος μεγαλο,,αλεξ,,και hαντερ,,,κοιτατε ετσι για να μη λετε πος ξεχνο ,,ΕΛΕΓΑ ΤΟΤΕς ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥς ΝΟΕΒΡΙ,,,ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ 15ΜΕΡΕς ,,,ΟΛΑ μαζι τοτες ,,προς το παρον παρτε μια γευση ,,,,εχω λιση το γρηφω κατα 95/100,,,μην ξεχνατε το προβλημα με τους βλαχους που εχω ,,τορα φιγαν ,,πριν 15μερες ,,και με τσακοσαν η βροχες καπακι,,,,,αλα δεν με πτοησαν ,,,τα υπολοιπα μολις εξαντλησω της δηνατοτητες που εχει ενας ανθροπος σαν εμενα ,,πολυ σηντομα φιλοι μου ,,,και ουτε σε αλο φορουμ λεω που λετε, εδω εχω 40σελιδες εδω θα το τελοιοσω ,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
αντρονικε, οταν συμαζευτεις, βρηκα κατι που ειχα γραμμενο για μια γεφυρα, μου τα εδειξε καποιος παππους και δεν ξερω αν εχει σχεση με την γεφυρα καραπιπερη
τωρα οσο για τον καραγιωργη, εαν εισαι απο την ομαδα απο την περιοχη σου που περναει απο λαρισα για να παει, παρε τηλ. ( αν εισαι προς την περιοχη εδω στειλε πμ και θα σου στειλω το νουμερο η θα σε παρω τηλ).μπορει να εχουν καποιο κοινο τα χαρτια μας