Ανδρονικε κανε κουμαντο ρε τωρα που ματσοθηκες για κανενα δανικο και αγυριστο, γιατι δεν τα καταφεραμε ακομα να πλουτησουμε, θα σου τα δωσουμε οταν βγαλουμε…..
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για σε ολα τα παιδια ,,εδω ειμαι ,λοιπον τελειοσαν τα πεπονια ,,τορα λασκαρισα ,θα παω διακοπες ,την αλοι βδομαδα και γυρηζω ,,το 15αυγουστο ,,μεχρι τελους του μηνα θα γινη η οργανοση ,και θα ξεκηνησουμε της επιχηρησης μας στη δουλια του καραγιοργη ,,δεν εχω να πο τιποτα αλο ,,πιστευω να ηστε ολοι καλα ,,θα τα πουμε συντομα
Πατριδα, καλες διακοπες και τα λεμε οταν γυρισεις ανανεωμενος
Φιλικα :dft012: -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για στον γκεο ,εισε μεσα τορα το ειδα ,,τη κανης πος εισε ,,φευγω την κηριακη γιρηζω την αλη κηριακη ,,,τη να κανο ,,θα τα πουμε ,αλα να ξερης η επιχηρησης θα αρχησουν αρχες του σεμπτεβρη ,,,τορα μολις γυρησο απο θαλασα θα ειναι εδω και ο φιλος που εχει το μηχανημα το ωκεμον που λεω και ειναι το 2008 μοντελο γιατι ελεγα οτι ειναι του 2005 ,,,,,και θα μου το δοση σε μενα θα παμε 1 μερα στην αντηπροσοπια στη θεσαλλονικη ,,στα δοκιμαστηρια της ετεριας να το μαθω ,,,γιαυτο λεο αρχες του σεμτεβρη ,,επηδη η δουλια ειναι σοβαρη εκει θελει καλο εργαλιο και παω με το ανοτερω που υπαρχει σημερα στον κοσμο ,,,να ξεμπερδευω η ναι η οχι ,,γιατι με τα αλα καλα ,,αλα μεχρι εκει ,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για τον γκολτεν ,,κοιτα ,καπου διαβασα ,,εδω σε ενα φορουν πος τα λενε δεν ξερω και καλα ,,,και ροτας τα μελη ,,για τα μηχανηματα ,,,και λες καλουδια ,,τα κομπας ,,και κατι αλα ,,,και λες ,,και το ωκεμον ,,,,καλουδι ,,,συνφονο στα κομπας ειναι της πλακας ,,,αλα το ωκεμον ,,εδω τα χαλαμε ,,,να σου πο εγω εχω δη ολα τα μηχανηματα στην πραξη ,,,αλα σαν το ωκμ,,δεν υπαρχει αλο ,,,στον κοσμο σημερα ,,,ειναι τελιο ,,να σου πο ,,,εχει 3 χρονια εγκιηση ,,,κατασκευαζετε στην βραζιλια ,,εδω δεν υπαρχει το κανονιζης στην αντηπροσοπια και στο παραγκελνη ,,η ετερια το εχω ξαναγραψη ,,,,,,εχει ανεβασμενο βιντεω στο ,,,γκουκλ ,,,,που δειχνη πος δουλευη στην πραξη ,,,δεν θημαμε την διευσηνση να σου πο ,,,αλα μπορο να τη βρω απο ενα φιλο που την ξερη ,,,,τον ,,ντραχτερ ,,,εγω οτι ειδα στο βιντεο το ειδα στην πραξη ,,,μηπος γκολτεν καπου μπερδευεσε ,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γκολτεν κατι αλο ,,,οταν ειρθε ο φιλος μου εδω ,,και πιγαμε στην αποθηκη ,,τον ειχα φιλοξενηση στο σπιτι μου το βραδι ,,την αλη μερα εδω στο χοριομου εξω στην περιφερια ,,καναμε 1 δοκιμη ,,,σκαψαμε με ,,τσισιπη ,,2,30,,και βαλαμε μεσα εναν ντενεκε ,,5 λιτρων απο γρασω ,,μεσα βαλαμε 2 λιρες ,,κλησαμε το καπακι ,,και το σκεπασαμε ,,το μηχανημα ,,εδειξε ,,στο κομποιυτερ,,προσεχε τορα ,,,,,οταν το μερος δεν εχει ξανασκαφη ,,,το δειχνη πρασινο ,,,στο συγκεκρημενο που σκαφτηκε ,,,εδειχνε ,,γαλαζιο ,,το σχημα ,,,,,ακριβος πος ηταν ο τενεκες ,,και πανο στον τενεκε ,,ειχε κοκινο ,,δηλαδη το χρυσο ,ετσι τι διχνη ,,αν ο τενεκες δεν ειχε λιρα μεσα ,,παλι θα εδειχνε ,,γαλαζιο επιδη σκαφτηκε ,,καποτε ,,και το σχημα του τενεκε δεν θα ειχε κοκινο ,,μετα ξανασκαψαμε πιο περα στο μετρο βαλαμε μεσα ενα πιστολι πλαστηκο εδω απο τα πεχνηδια απο τα πεδια μου ,,,και βγαζη ,,το σχημα απο το πιστολι ,,καναμε και αλα πολα τορα τη να σου πο ,,μπορης κιολας να φορεσης και τα γιαλια που διαθετη ,,και να βλεπης το αντηκιμενο απευθηας ,,η μπαταρια που εχει ειναι σαν και αυτες ,,που εχουν τα τραχτερια ζηγηζη 30 κιλα ,,,και κανη 500 ευρω ,,,γιαυτο σου λεω γκολτεν μιπος καπου κανης λαθος ,,,μπορη να σου δηξη το αντηκιμενο ,μεχρι 10 μετρα σε διαχορισμο ,,,προσεχε ,,,,οταν λεω να σε δηξη ενοω ,,το σχημα ,,πος φτιαχνης με το στηλο ενα ποτηρι ενα μπακετο ,,μια καρεκλα ,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
εφοσον λεη φορας γυαλια ειναι το exp 5000
http://www.okmmetaldetectors.com/products/earthimager/exp5000.php
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για στους φιλους ..χαντερ και γκολτεν απο οτι ειδα ,,και η 2σας μου διξατε το ιδιο μηχηνημα ,,λοιπον αυτο ειναι ,,αλα το 2008 μομτελο εχει και λαπ τοπ ,,ειναι πιο εξελιγμενο ,,η τημητου εχει 40000 ευρω ,με ολα τα αξεσουαρ ,,το κομπιοουτερ τα γιαλια ,,και αυτες η σολινες ,που κανουν την ανηχνευση ,περνης μονο τη μια που ειναι 25 ποντους η αλες που ειναι 50π 75π και 1μ ειναι αξεσουαρ οπος τα γιαλια και το λαπ τοπ ολα αυτα μαζι 40,000ευρω,,και κατι ακομα τα γιαλια δεν ειναι σαν και αυτα που ειδα στο 2005 που διξατε ,,ειναι πολυ μεγαλα οταν τα φορεσα φενετε περιπου οπος οταν καλας με ηλεκροκολιση και εχεις εκινη τη μασκα ,,λοιπον μαγκες οπος ειπα το εχει η ετερια βιντεο ,,και μετα το βιντεο εχει 10 σελιδες με τη λιτουργιατου ,,θα κηταξω αν βρω τη διευθηνση ,,και σας τη δηνο να το δητε ,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Ανδρόνικε φίλε, ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Τους έσκασα 24,800 ευρώ το 2005, και το exp 3000 (με όλα τα extra του), το πέταξα. Δοκίμασα θυμάμαι και το exp 5000 στο δοκιμαστήριό μου. Εκεί που είχα κιβώτιο στο 1 μέτρο με το ζόρι κάτι είδα. Περισσότερο το μάντεψα. Λίγο παραπέρα όμως που το έδαφος έχει φαίνεται λίγο μεγαλύτερη αναλογία ορυκτού, -νάτα μου λέει ο Μ… Εδώ είναι. Είχε κοκκινίσει η οθόνη από κιβώτια. Ευτυχώς είχα προειδοποιήσει πιό πριν τον αδερφό του για το ότι σε εκείνο,..εκείνο, και εκείνο το μέρος , έχουμε μεγαλύτερη αναλογία ορυκτού από ότι στο υπόλοιπο κτήμα. Μου βγάζει και μένα το exp 3000, το ίδιο πράγμα. Τα κλείσαμε όλα και την πέσαμε στα σουβλάκια και στις ιστορίες (για αγρίους). Εν πάσει περιπτώσει, επειδή βλέπω τον αγώνα σου, καλό κουράγιο, και σ' ευχαριστώ που απάντησες αμέσως.
Chris -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Aνδρονικε σου ευχομαι ολοψυχα να τα βρεις φιλε ,διαβαζω και εγω το οδοιπορικο σου και καταλαβαινω την αγωνια σου!
Και αμα τα βρεις να μας κανεις το τραπεζι με σουβλακια και εγω και ο Chris1 θα εχουμε απο ενα σουβλακι στο ενα χερι και απο ενα ωκεμον στο αλλο χερι!
Με καθε δαγκωματια στο σουβλακι θα κοπαναμε με το αλλο χερι το ωκεμον
στο κεφαλι του αλλου με την σειρα και θα αναφωνουμε…. να π@π@ρ@ φατην στο κεφαλι αλλη φορα να μην λες μακακιες!!
Και αφου θα εχουμε διαλυσει τα ωκεμον η τα κεφαλια μας η και τα δυο θα αναφωνουμε γονιπετι και με προτεταμενα χερια ....ωωω ωκεμον ωωω ωκεμον συνχωρεσε μας που δεν σε πιστεψαμε ωιμε ωιμε!
Πως σου φαινεται η ιδεα???:011::011::011::011:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για στον χαντερ ,κοιτα ,εχω ειναι το πιο καλο σημερα στον κοσμο ,,ειδηκα το κενο το πιανη στα20μ με εχεις για κανα μαλακα εμενα δεν επιμενο ετσι τυχεα εγω για το ωκμ ,,πιστευω αποψε να βρω τον φιλο ,που εχει τη διευσηνση ,να σας τη δοσο ,να το δειτε ,,και απο οτι γνοριζω στην ελλαδα απο οτι λεει η ετερια εχουν ησαγη 2 μηχανηματα μονο υπαρχουν το ενα το εχει ενας καρδιτσιοτης ,γνοστος μου ,αλα δεν μενη εδω αυτο για τον γκεω ,μενη σε νιση στην μητηλινη ,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
παιδες δεν ειναι μονο τα αεροπλανακια που κανουν βολτες στις κιτρινομυτες του καραγιωργη αλλαπαιζουν και κατι κιταπια που αναφερουν <<παλιο χωριο>> <<μικρο χαρτακι >> <<κζ14>> και εκατον εικοσι εξι χιλιαδες σε ενα καταφυγιο. Πολυ λογος για εναν αργηγο με δικο του κωδικα χαρτογραφημενο οχι φωτογραφισμενο χωρις γενικους κωδικες επικοινωνιας για παρτητους μονο και οχι γιατην ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ.:dft012::dft012::dft012:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Eσυ Αντρονικε κρατα την πορεια σου ….και ασε εμας να λεμε !
Δεν σε εχω για @@@@ ρε συ αλλοιμονο .....απλως ειναι γνωστες οι αποψεις μου πανω στα ωκεμον ειχα την (α)τυχη(α) να πεσει απο τις αρχες ενα στα χερια μου και τρομαξα να ξεμπλεξω απ αυτο μετα απο 100αδες μετρησεις και απειρες ωρες στο ΠΙΣΙ και παμπολλα μαιλ στους Γερμανους και Αμερικανους και αρκετα τηλεφωνα που φουσκωσαν τον λογαριασμο μου !:011::011:
Δεν ξερω βεβαια τα μεταγενεστερα μοντελα αλλα οποιος καιγεται στον χυλο φυσαει και το γιαουρτι :011::011::011::011:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Goldhunter,
δεν θα ξεχάσω ρε γ…ο, τα τρία ταξίδια μόνο και μόνο για να το μάθω , να μου εξηγήσουν, να,..να. Η διαδρομή Αθήνα-Βερολίνο- Λειψία- Κολωνία- μου φαινόταν σαν βόλτα. Ούτε πιστεύω αυτά για κοψιματα επιδόσεων. Σιγά μη κάθονται οι εταιρείες και ασχολούνται με τέτοια. Να στα πάρουν με οποιονδήποτε τρόπο θέλουν. Απλώς τους βολεύουν τα χώματα καιμοθεσία των χωρών τους, και σου εμφανίζουν παπάδες.
Παρ' όλα αυτά, ευχή στον Ανδρόνικο να μας διαψευσει.
Chris