Καλή επιτυχία από μένα φίλε μου σου εύχομαι οι προσπάθι'ες σου
να έχουν αίσιο τέλος.
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
αγρινιοτη κοιτα ,να σου πο ,αν και δεν καταλαβενο ,,,ακριβος τη ενοης ,με το νουμερο ,εσυ λες πος ,παντα εβαζαν το ,,,40.000χ,,,,,,,,2ον.στην περιπτοσημου λεει ,….24κιβοτια 210.000 χρισες λιρες αγγλιας........παρακατο ..λεει και τον κοδικα ,..της δουλιας.......που δεν μπορο να αποκαλιψω ,για αβνοητους λογους ,,,,,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
ευχαριστω τον φιλο,plavos.πρεπει να δικοιοθο,γιατι ειμαι πολυ κουρασμενος τοσα χρονια ,το μονο που φοβαμε ειναι το εξης ,,,,,,,,εγηνε η αποθηκη βαλαν μεσα τα λεφτα τα οπλα τις σφερες τα ρουχα κτλ,.την κλησαν κρυψαν τα κολαουζα τα οποια τα αβγαλα ολα και τα κατεχω οπος και το χαρτη μηπος μετα απο καμποσο καιρο ,την ανοιξαν παλι πηραν τα λεφτα και καποιες προμυθηες και την ξαναεκλισαν ,αυτο μονο με ανισηχη ,αν και το μηχανιμα με παη πανο και ο χαρτης λεει τελικη αποκρυψη με κοδικα ,,ταδε ,,,με το ονομα στα κεφαλεα ,,,,,,, Κ.ΚΑΡΑΓΙΟΡΓΗΣ,,,,,ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
the blind hunter,τη να γινη καλα ειμαι ,οπος βλεπης το παλευω το θεμα ,αλα τη να πο εγω δεν ηδα προκοπη απο τα ματια απο τα τσινορα θα δω ,,,,,,,ποντως ειμαι ηρεμος δεν μιλαο με κανενα ,απο την παρεα ,και γιαυτο ειμαι ηρεμος ,,,γιατι οταν μιλουσα ενας τραβουσε σαδω και αλλος σακηθη,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
αγρινιοτη κοιτα ,να σου πο ,αν και δεν καταλαβενο ,,,ακριβος τη ενοης ,με το νουμερο ,εσυ λες πος ,παντα εβαζαν το ,,,40.000χ,,,,,,,,2ον.στην περιπτοσημου λεει ,….24κιβοτια 210.000 χρισες λιρες αγγλιας........παρακατο ..λεει και τον κοδικα ,..της δουλιας.......που δεν μπορο να αποκαλιψω ,για αβνοητους λογους ,,,,,,,
Χαιρετω την πατριδα. Θελω μονο νακανω μια διορθωση. Τα 24 κιβωτια δεν ειναι 210,000 χρυσουλες. Λιγο πανω απο τη μεση.
Βεβαια και παλι περισευουν -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για στον γκεο ,πατριδα για βοηθα λιγο ,πος τα υπολογησες τα 24κ οτι ειναι λιγο πανο απο τη μεση ,,,απο τον αρηθμο που λεο ,,,
Το καθε κιβωτιο χωραει 5500 κιτρινουλες. Πολαπλασιασε το και θα δεις ποσο βγαινει. Και για να μην παιδευσαι τα χαρτια μιλανε για 116000 κοματια. Φτανουν για σενα για μενα και για το χωριο σου ολο. Δηλαδη πανω απο 20 εκατομυρια ευρωπουλα. ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!!!!!!!!
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
προς ολους τους σηναδελφους ,τορα ειναι η εποχη που ολοι πρεπη λιγο πολοι να πιγενετε για ερευνα για σκαψιμο ,,για να αναφερη κανης τιποτα εδω ,γιατι δεν λετε τιποτα ,τι φοβαστε ,,πεστε μεχρι εκει που σας περνι ετσι για να ανευου οι μετοχες να εχει τζογο ,το φορουμ πος το λενε ,δεν ειμαι και σιγουρος ,τα ψαχτηρια ,,,,,,,τα λεμε
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
προς τον γκεο και τον γκολτεν ,,,,,,και σε οποιον μπορη να βοηθηση ,,,,,,,λοιπον πηγα στη δουλια του καραγιοργη που ελεγα και με απασχολη πολυ καιρο ,,και θα με απασχωλη μεχρι να τα βγαλο ,,,,εροτηση ,,,,,,,περιοχη ειναι μια ,,,,,,στο ενα σειμιο οσο 2 γηπεδα εβγαλα τα κολαουζα που εχω πη .και στο αλο σημειο ,σε αποσταση απο το προτα 1χλμ ,,ειναι τα σημαδια που μπορη να ειναι η αποκρυψη ,,,,,,,να καταλαβεται ,στα σειμαδια εχω ενδηξη σε ενα σειμιο ,,αλα δεν με τραβαη το μειχανημα οπος θα επρεπε ,δηλαδη ,με τραβαη οπος 1 λιρα ,ενω για 24κ επρεπε να μου φιγη απο τα χερια ,,και εχω επιφιλαξης ,,εκτος και αν εχουν τιποτα τσιγκα απο πανο και δημηουργη μανοση και προς τα πανο ρχουμε λιγη εκπομπη ,,,στο σειμιο που εβγαλα τα κουλαουζα πιγα φισικα και το μερος ειναι ος εξης ενα μισοφεγκαρο γυρο γυρο ,,,τα κουλαουζα και στη μεση το ρεμα ,πηγα να κατεβουμε το ρεμα να το ερευνησουμε και ,,,πιστεψτε δεν μπορεσα γιατι ειχε πολα φιδια ,,τον αλαφκιατι τον πιανο ,αλα εκει εκανα πισο πολη οχια και σαιτα ,αλο πραμα ,,πος να σας πο ,,στα 100,τετραγ,,200φιδια ηταν αδινατον να κατεφουμε κατο να το κοιταξω τορεμα ,,εγω πιστευω πος ειναι στα σειμαδια ,ο αγρινιοτης μιπος και αυτος μπορη να δοση μια εξηγιση ,,και να σας ποκαι κατι ακομα ,,,,,,,,,,,η δουλια ειναι η ,,Κ,Ζ 15 ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ ,,ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΡΤΗς ΠΑΝΟ ΓΡΑΜΕΝΟ ,,και κατι ακομα τους σκοτομενους ηταν 3 τους εβγαλα 100μ στο χορο με τα σημαδια ,μην μου πητε τορα πος η κ ζ 15 ειναι στον ολυμπο αστους να ψαχνουν εκει δεν ειναι ,πος το ξερο ,,,τα κουλαουζα ,,,το πιστολι με το ονοματου πανο ,το κουταλι ,,με το ονοματου πανο ο χαρτης μεσα σε κονσερβα ,,,μια φαλτσετα που ξηρηζονταν ,,με το ονοματου πανο,,η γυναικατου που μιλησα μαζιτης το κουταλι το ανοξηδοτα το αναγνορισε και μου προσφερι 1000ευρω να της το δοσο γιαυτο λεω πος η δουλια ειναι σοβαρη και σιγουρη ,,και ειμαι πολυ κοντα σιγουρα ειναι σε ενα απο τα 2 σειμια που ειπα ,περιμενο καποιες γνομες να ακουσο ,μιπος και βοηθηθω τορα μην μου πειτε να σας δειξω φωτο ,,,γιατι θα μαλοσω με την παρεα μου δεν θελουν λενε πος κανο μαλακιες που τα λεω και τα δειχνω γιαφτο γκολτεν τορα τελευτεα δεν βαζω φωτο τι να κανο ,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
ανδρονικε,κανε μπαλες θειαφιου και αμολατες στην περιοχη να απλωθουνε,σε δυο μερες δεν θα μεινη ρουθουνι,απο τα ζωντοβολα,μετα παρε τα τελλαρο και τον δισκο,και οτι κανη μπιπ βγαλτο στην επιφανεια,αφου βρηκες το κολαουζο δεν εισαι μακρια,κανε ενα κυκλο 50 μετρων γυρω απο αυτο,και σκαναρισε το