για ,σε ολους .παιδια εδω ειμαι δεν εχω να γραψω τιποτα ,και δεν μιλαω τι να πο .λοιπον αγρινιοτη ,φιλεμου κοιτα ,δεν με πιραξε τιποτα απο αυτα που λετε ,εχει δικιο ο γκολτεν ,,,δεν παρεξηγιεμαι εγω ευκολα ,,οσο για αυτο που λες οτι ολοι βρηζουν για το οκμ,,,το μονο που εχω να πο ειναι το εξης ,,,πος το βριζουν οταν δεν το ειδαν ποτες στα ματιατους ,,αλοστε 2 υπαρχουν στην ελλαδα ,,οποτες τη να κουβεντιασο ,,,,,α το ειδαν σε φωτο ,,,,για τον γκολτεν δεν μπενη κανης με τον κοδικα ,,εγω κοιταζω ,,αλα τη να γραψω ,,,για τον φιλο απο την κορινθω ,,δεν μπορω να γραψω και το ονοματου ,,,ευχαριστο για την συμπαρασταση και το πιστευω του σε μενα ,,,λοιπον παιδια κοιτατε να δειτε ,οπως εχω πει δουλευω στην ******* ,με τροει πολυ χρονο αυτη η δουλια .8,,4απογευμα ,,δεν βρυσκουμε και τιποτα ,,,,2ον ,,το μηχανημα ο φιλος μου ,μου το εφερε ,,το εχω ,,αλλα ειναι πολυ δυσκολο ,,δεν μπορη κανης απο την παρεα να το μαθη θελει δουλια πολυ ,,,και χρονος δεν υπαρχει ,,το εχω παρη αποφαση απο την ********τελος του μηνα θα φιγο αλοστε 660ευρω ειναι δεν αξιζη αν αξιζε θα πιγενα και τσαμπα ,,οποτες ολον το σεμτεβρη θα ασχολιθο με το οκμ ,,και θα τα πουμε παιδια να ειστε καλλα ολοι και θα ερθει πιστευω η ωρα να πουμε πολλα χερετησματα και στον γκεο ,και τζανκο
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Oχι βρε ανδρονικε :027: για τον Παρη λεω ….δεν διαβασες ολα τα ποστ...ελειψες και καιρο μαζευτηκαν ενα σωρο που να το δεις!
Αντε να γινω χαφιεδομαρτυριαρης ....:011:
Πηρε ενα οκεμον και το ξεκοιλιασε ..του πεταξε τα πεταλα ..πως το λενε ..:011:
Και το εβγαλε ολο στην φορα..δεν αφησε μητε καλωδιακι μητε βιδακι!
Ντιπ για ντιπ αχρηστο το βγαλε!....!!!!:011::011:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για ,σε ολους .παιδια εδω ειμαι δεν εχω να γραψω τιποτα ,και δεν μιλαω τι να πο .λοιπον αγρινιοτη ,φιλεμου κοιτα ,δεν με πιραξε τιποτα απο αυτα που λετε ,εχει δικιο ο γκολτεν ,,,δεν παρεξηγιεμαι εγω ευκολα ,,οσο για αυτο που λες οτι ολοι βρηζουν για το οκμ,,,το μονο που εχω να πο ειναι το εξης ,,,πος το βριζουν οταν δεν το ειδαν ποτες στα ματιατους ,,αλοστε 2 υπαρχουν στην ελλαδα ,,οποτες τη να κουβεντιασο ,,,,,α το ειδαν σε φωτο ,,,,για τον γκολτεν δεν μπενη κανης με τον κοδικα ,,εγω κοιταζω ,,αλα τη να γραψω ,,,για τον φιλο απο την κορινθω ,,δεν μπορω να γραψω και το ονοματου ,,,ευχαριστο για την συμπαρασταση και το πιστευω του σε μενα ,,,λοιπον παιδια κοιτατε να δειτε ,οπως εχω πει δουλευω στην ******* ,με τροει πολυ χρονο αυτη η δουλια .8,,4απογευμα ,,δεν βρυσκουμε και τιποτα ,,,,2ον ,,το μηχανημα ο φιλος μου ,μου το εφερε ,,το εχω ,,αλλα ειναι πολυ δυσκολο ,,δεν μπορη κανης απο την παρεα να το μαθη θελει δουλια πολυ ,,,και χρονος δεν υπαρχει ,,το εχω παρη αποφαση απο την ********τελος του μηνα θα φιγο αλοστε 660ευρω ειναι δεν αξιζη αν αξιζε θα πιγενα και τσαμπα ,,οποτες ολον το σεμτεβρη θα ασχολιθο με το οκμ ,,και θα τα πουμε παιδια να ειστε καλλα ολοι και θα ερθει πιστευω η ωρα να πουμε πολλα χερετησματα και στον γκεο ,και τζανκο
ανδρονικε κανονισε να ερθεις στην συναντηση στην λαρισσα:dft012:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Γεια σου Πατριδα. Μας ελειψες ρε γαμωτο…. λιγο η πλακα λιγο ο τροπος που γραφεις, λιγο οι περιπετειες σου στο βουνο.
Αυτες τις μερες θα απουσιασω λιγο εκτος Ελλαδας. Οταν με το καλο γυρισω να βρεθουμε ενα βραδακι κα πιουμε κανενα κρασακι
Φιλικα:027: -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για ,σε ολους σας .θα αποντησω προτα στον γκολτεν .φιλεμου αυτη τη φορα θα ερθω και μαλιστα θα το κανονισο με τον γκεο,.γκεο μολις γυρησης απο εξω μιλαμε και ανταμονουμε για φαγητο και κρασι ,για τον φιλο τον ντιμη ,,ευχαριστο για της ευχες οσο για την υπομονη βλεπης πος αντεχω ,γουμαρι να υμουν θα ειχα σκαση ,,ειπα αυτη η δουλια μονο με ενδιαφεριη αν οχι σταματαω να με δη και λιγο η οικογενια.,,για τον φιλο τον τζανκο ,φιλεμου τη κανης ,,ευχομε να εισε καλα ,,,το διαβασα ,,,,ευχαριστο για ολα μολις τα βγαλο θα ερθω στην περιοχησου ,,εσυ θα ξερης ,,θα σε παρο να παμε να αγορασω 3 οικοπεδα ετσι για επενδηση ,και θα σε κανο και σενα 1στρ,δωρο ,να το θημασε .τορα οσο για τα υποληπα ,τα γραφω ολα εδω και τα ξερης και ση .τη να κανω ,,τον σεπτεβρη θα εχω δραση ,τορα δεν γινετε για τους λογους που ανεφερα ,,πιστευω να τα βρω ,,ξερω ομος πος ειμαι στη σοστη περιοχη ,να καταλαβης θα δοσω ενα στηχοιω,μια μερα που πιγενα στην περιοχη για ερυνα κανα 2 χιλ,απο τη δουλια οπος περναγα ,κοντα στο δρομο βλεπο αυτοκινιτα και κανα 20σιαρια ατομα και αστηνομια λεο τη να εγηνε ,,παω και γω εκει κοντα ροταω ,και καποιος ειχε βγαλη αδια για ανασκαφη και συγκεκρυμενα εκοβε πλατανο τα ειχε μεσα στο δεντρο σε κατι κουτια απο κοντσερβα δεν μπορεσα να κατσο μεχρι τελους αλα το εμαθα και το τεσταρισα καλα τα εβγαλε ηταν 2500κοματια ,,,ηταν ο ιδιος ο γερος με την κορι και τους 2 γιους ,,,ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ,αυτη την ιστορια την λεω για να δης τζανκο πος η ευρητερη ποριοχη εχει πολυ ψωμι εγω ξερω στανταρ τη ψαχνω ,οπος εχω πη και αλλες φορες τα λεφτα που μετεφερε ο γυφτος απο τον ολυμπο τα πιγε ολα εκει ,,,τελος παντος τορα ,,τιποτα δεν ειναι ευκολο ,παο για μπανιο και υπνο γιατι σημερα στη δουλια πρεπη να κοσκινησα κανα 2 φορτηγα χομα καταλαβενης τορα δουλευω νηχτα μερα αλα δεν εχει τιποτα κατι σπιτια παλια ητενε,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για ,σε ολους σας .θα αποντησω προτα στον γκολτεν .φιλεμου αυτη τη φορα θα ερθω και μαλιστα θα το κανονισο με τον γκεο,.γκεο μολις γυρησης απο εξω μιλαμε και ανταμονουμε για φαγητο και κρασι ,για τον φιλο τον ντιμη ,,ευχαριστο για της ευχες οσο για την υπομονη βλεπης πος αντεχω ,γουμαρι να υμουν θα ειχα σκαση ,,ειπα αυτη η δουλια μονο με ενδιαφεριη αν οχι σταματαω να με δη και λιγο η οικογενια.,,για τον φιλο τον τζανκο ,φιλεμου τη κανης ,,ευχομε να εισε καλα ,,,το διαβασα ,,,,ευχαριστο για ολα μολις τα βγαλο θα ερθω στην περιοχησου ,,εσυ θα ξερης ,,θα σε παρο να παμε να αγορασω 3 οικοπεδα ετσι για επενδηση ,και θα σε κανο και σενα 1στρ,δωρο ,να το θημασε .τορα οσο για τα υποληπα ,τα γραφω ολα εδω και τα ξερης και ση .τη να κανω ,,τον σεπτεβρη θα εχω δραση ,τορα δεν γινετε για τους λογους που ανεφερα ,,πιστευω να τα βρω ,,ξερω ομος πος ειμαι στη σοστη περιοχη ,να καταλαβης θα δοσω ενα στηχοιω,μια μερα που πιγενα στην περιοχη για ερυνα κανα 2 χιλ,απο τη δουλια οπος περναγα ,κοντα στο δρομο βλεπο αυτοκινιτα και κανα 20σιαρια ατομα και αστηνομια λεο τη να εγηνε ,,παω και γω εκει κοντα ροταω ,και καποιος ειχε βγαλη αδια για ανασκαφη και συγκεκρυμενα εκοβε πλατανο τα ειχε μεσα στο δεντρο σε κατι κουτια απο κοντσερβα δεν μπορεσα να κατσο μεχρι τελους αλα το εμαθα και το τεσταρισα καλα τα εβγαλε ηταν 2500κοματια ,,,ηταν ο ιδιος ο γερος με την κορι και τους 2 γιους ,,,ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ,αυτη την ιστορια την λεω για να δης τζανκο πος η ευρητερη ποριοχη εχει πολυ ψωμι εγω ξερω στανταρ τη ψαχνω ,οπος εχω πη και αλλες φορες τα λεφτα που μετεφερε ο γυφτος απο τον ολυμπο τα πιγε ολα εκει ,,,τελος παντος τορα ,,τιποτα δεν ειναι ευκολο ,παο για μπανιο και υπνο γιατι σημερα στη δουλια πρεπη να κοσκινησα κανα 2 φορτηγα χομα καταλαβενης τορα δουλευω νηχτα μερα αλα δεν εχει τιποτα κατι σπιτια παλια ητενε,
Ανδρονικε, μια σημειωση μονο. Η Dimi ειναι γυναικα (Δημητρα) και οχι ανδρας, μιας και την ανεφερες φιλο.
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Βρε Αντρόνικε δεν με θυμάσαι από την προηγούμενη σελίδα; Τώρα που θα χειμωνιάσει και θα ξαναμαζευτούμε, θα τα λέμε συχνότερα… Και όσο για ιστορίες, κάτσε να σου πω μία να γελάσεις...
Ένας γνωστός είχε τον παππού του, που προσπαθούσε μανιωδώς να βγάλει μία δουλειά που πίστευε ότι ήταν σε μία συγκεκριμένη περιοχή της Οίτης.
Είχε πάει ραβδοσκόπους και μηχανήματα και ενώ υπήρχε ένδειξη στην περιοχή, δεν μπορούσε κα την κεντράρει...
Του λέει ο εγγονός ότι έχει μία φίλη που ασχολείται με την ραβδοσκοπία (δηλαδή εγώ) και με στριμώχνουν μία μέρα και πάμε στην συγκεκριμένη περιοχή.
Πολύ το περπάτημα και η ταλαιπωρία μέχρι να φτάσουμε, γιατί δεν πήγαινε δρόμος. Στο μεταξύ, σε όλη την διαδρομή μας έλεγε: "Όταν φτάσουμε εκεί, δεν θα μιλάτε καθόλου και δεν θα αναφέρετε τα ονόματα κανενός."
Μόλις φτάσαμε, καθόμαστε να πάρουμε μια ανάσα και μας ξεφουρνάει ο παππούς την ιστορία... "Το μέρος είναι στοιχειωμένο (μας λέει). Χώσανε τα λεφτά δύο άτομα, και ο ένας σκότωσε τον άλλον για το μοιράδι του. Και από τότε ο σκοτωμένος κάθεται και φυλάει τα λεφτά και δεν αφήνει κανέναν να τα πάρει. Ενώ οι ραβδοσκόποι τα πιάνουν, δεν μπορούν να εντοπίσουν ακριβώς το σημείο".
Και λέγοντας αυτά, ανοίγει ο παππούς μία τσαντούλα που εγώ νόμιζα ότι έχει το κολατσιό του μέσα, και βγάζει καρβουνάκια, λιβάνια, αγιασμούς και αρχίζει να τα ανάβει. Στο μεταξύ εγώ, βγάζω τη βέργα και αρχίζω να ελέγχω την περιοχή. Όντως... είχε μία σχετικά καλή ένδειξη, η οποία με οδήγησε σε ένα συγκεκριμένο σημείο δίπλα από ένα ρέμα. Βάζουμε από πάνω ένα κονσερβοπάφιλο (όπως θα έλεγε και ο georges) και όντως, είχε ένδειξη!
Στο μεταξύ ο παππούς είχε γεμίσει τον τόπο καρβουνάκια με λιβάνια... κοντέψαμε να σκάσουμε από τον καπνό..
Φτυάρια, κασμάδες επί του έργου... Στους 30 πόντους ο κασμάς χτυπάει μέταλλο... Εδώ είμαστε λέω... Ο παππούς χοροπήδαγε τριγύρω, και φώναζε "στην φέραμε!!!" στο φάντασμα. Είχε ξεχάσει και ο ίδιος τις συμβουλές του για ησυχία....
Ανοίγουμε την τρύπα... τι να δούμε... 4 τεράστιες βίδες, χωμένες μέσα σε σαπισμένο ξύλο το οποίο γύρω-γύρω ήταν καλυμμένο με λαμαρίνα. Οι βίδες ήταν 40 πόντους μάκρος και ένα δάχτυλο χοντρές. Όλη αυτή η κατασκευή, (γιατί σκάψαμε ως τον πάτο) ήταν σφηνωμένη σε βράχο με βαθούλωμα, το οποίο ήταν σαν λεκάνη που κράταγε την σκουριά... Εκεί ήταν η βάση από παλιό πριόνι υδροκίνητο.
"Βρε... σκουριά φυλλάει το φάντασμά σου;" ρωτάω τον παππού... Ξανάριξα με τις βέργες... δεν υπήρχε άλλη ένδειξη...
Ο παππούς όμως ακόμη και τώρα, θα σου πει ότι το φάντασμα μας μπέρδεψε και δεν αφήνει να βγει η δουλειά... αχαχαααχαααχαχαχαααα!!!!!!!
Εγώ πάντως πήρα για ενθύμιο μία βίδα από το πριόνι.... -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
διμη ,σε θημαμε απο το αλλο το φορουμ ,αλα δεν ειξερα πος υσουν γινεκα ,καλη η ιστορια αλα ο παπους δεν ειχε την εμπιρια να καταλαβη ,αν τα λεφτα ειχαν προβλημα ,τελος παντος ,τορα θα παω να ξαπλοσο γιατι το προι σηκονομε στης 7,και θα κοσκινισο κανα 2 συρομινα χωμα παλη ,να ησουν απο κανα μερια να με ηβλεπες μονο ,μες της πετρες και στα χοματα ,αυτη η αρχ,ενοω με δινουν βουρτσα και γω σκαλιζω με τα χερια αν τα δης πος ειναι θα λαχταρισης ,και τορα με βγαλαν απο εκει και κοσκινιζω χωμα ,3 4 μερες ακομα και εφηγα ,ενοητε πος δεν εχει τιποτα ,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
gia τον φιλο απο την κορινθια ,,,,δεν μπορο να γραψω το ονομασου ,,,,,κοιτα ,και γω εφκομε να τα βρω ,αλα οσο ευκολο φενετε τοσο δυσκολο ειναι ,δηλαδη ,εχω μια δουλια του γυφτου οπος ξερης την κηνηγαο με πολυ παθος ,εχω βρη τα 5 κουλαουζα που ηδη εχω αναφερη ,εχω βρυ την αποθηκη ,και τορα ψαχνω τα λεφτα ,ειμαι κοντα στο μερος ,μεσα σε ρεμα ειναι ,εχει πολυ δουλια ακομα ,το οτι εχουν μπη λεφτα ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ,το λενε τα στοιχεια που εχω ,,απο κει και περα ,,δεν εγκηαμε τιποτα γιατι ,,μπορη να τα ξαναεβγαλαν παλι οι ιδιοι,και να μηναν τα σημαδια ,,λεω ετσι ,,κατι αλο εχει πολα σημαδια η περιοχη και στην επηφανια και μες τη γη ,,να σου πο το ενα ,,γραφη σε ενα βραχω ,σεμτεβρης 1947 ,κ καραγιωργης ,μ αγρηγιανακη ,καπος ετσι ,ειναι η γυνεκατου ,ηταν για ενα διαστημα μαζι στην περιοχη ,,δεν σημενη πος ξερη και την αποκρηψη ,,δεν ειναι μακρια το σκοταδι ,κλησε τα ματια να το δης ,τη αλο να πο ,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Ρε Ανδρόνικε, χαρά στο κουράγιο που έχεις, να τρέχεις με τέτοια μηχανήματα. Μάλλον ο Agriniotis μυρίσθηκε με τι ψάχνεις και σου πάει κόντρα. Εμπιστεύσου την εμπειρία σου. Έχεις περισσότερες πιθανότητες.
Πάντος, επειδή καταλαβαίνω τον πόνο σου, ειλικρινά αν ήμουν Ελλάδα, θα σε βοηθούσα (με φωτό, ξέρεις) για να δεις αν όντως είναι μέσα ή όχι. Πάντως, για να γνωρίζεις και συ, ο γύφτος έκρυψε αλλού (ή και αλλού) τα 70 και βάλε. Τι να του κάνω που δεν μπορώ να βρω (μέχρι τώρα) την δεύτερη είσοδο, την απαγίδευτη. Αν άφησε και αλλου, εύχομαι να είναι εκεί που προσπαθείς.
Και κάτι ακόμη. Τέτοια κολαούζα του γύφτου μου έδειχνε τη δεκαετία του '90 ένας παπουτσάς (Α…ς) από τη Θεσσαλονίκη. Τελικά ποιά είναι η αλήθεια μ' αυτά τα κολαούζα, κανείς δεν μπορεί να μάθει. Όλα έλεγε άρχισαν από το Σταθμό του Γκουνταμάνη. Αλήθεια -ψέμματα? Μόνο αυτός το ξέρει. Ήταν και της μόδας τότε η ανακάλυψη σοχρυ μέσω φωτογραφιών, και 'εστελνα ο μ...ς αβέρτα φωτό στην Αμερική για ανάλυση. Ευτύχως ο φίλος Κλωντ με σταμάτησε εγκαίρως γιατί κάθε μια τη χρέωνε 10$.
Εκεί έμαθα και για τα σταθερά και νοητικά σημάδια και για όλη αυτή τη φιλολογία γύρω από αυτό το πρόσωπο.
Chris -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για στον φιλο τον κρις ,μου αρεολα τα πσαχτηρια ση παντος ο τροπος που μου μιλας ,οπος επισης ,εχω καταλαβη απο αλλη κουβεντα που ειχαμε περιση για φυλακτη λεω ,πος πραγματη εισαι ανθροπος της δουλιας ,λοιπον .κοιτα θα ξεκηνησω προτα για τα σημαδια και τα κολαουζα ,τα κολαουζα αυτα που ηπαρχουν ,τα εχω εγω ,,προσεχε για τη σηγκεκρημενη δουλια γιατι εχει και αλλες αλου,,,,τα εβγαλα εγω με τα χερια μου ,,ξερω τη εχω και ειναι αυθεντικα αφου τα εβγαλα εγω με αλλους 3 σηνολο 4 που ειμαστε παρεα ,εχω γραψη εδω τη εχω να μην επαναλαμβανω ,οποτες η δουλια ειναι σιγουρι πος μπηκαν λευτα εκει απο το γυφτο ,τορα οσο για τα μηχανηματα ,τα εχω πη εχτες ,θα σταθω ,στο ραβδοσκοπικο που σου φενετε οτι ειναι μια μαλακια και σενα και ολους τους αλλους ,,ειναι λογικο να φενετε ετσι βαση την περηγραφη που εκανα το ζουμη κοιτα ,,,,πος να ξεκοινησω τορα να σου εξιγησο ,οσο μπορω ,,ολα τα πσαχτηρια στην καρδιτσα και στα τρικαλα πρεπη να ειναι κανα 3000,με ξερουν η 2800,πος με ξερουν ,και γιατι δεχομε την ημερα κανα κατοστη τηλεφονα ,για να παω να κοιταξω διαφορες δουλιες ,,εχω δη εκατονταδες μηχανηματα ακριβα και φτηνα μολις παω εγω τα αχριστευω ολα ,,και ενας τον αλον με ξερουν ολοι ,,,εδω θα προκαλεσω τον γκεο τον πατριοτη που δεν με ξερη να ροτηση για μενα καποια ψαχτηρια και σιγουρα καποιος θα με ξερη νας δης τη θα του πουνε και να το γραψη εδω ,,,ξερη πος με λενε ,,,αυτο το ραβδοσκοπικο που εχω ,ειναι εργαλιο με α…....αθα πο ενα περιστατικο ,,σε καποιο χοριο στα τρικαλα ,χημονας του 2001,μεσα στο χοριο οχι στο κεντρο υπαρχη εκλισια ,ειχα παη να δω μια δουλια απο κατι γνοστους τρικαλινους ,πηρα και ενας φιλομου μαζι .καναμε τη καναμε εκει και οταν γυριζα περναγα απο το χοριο αυτο και ηδα την εκλισια αυτη καπος παλια σταματαω μες το αμαξι οπος ημουν και καταλαβενο το μηχανημα πος εχει ασημη,το βραδι πιγα οπος εκανα κανα 10ρια μερες να τελιοσο λογο προβληματος με κατι σκηλια και τα φοτα ,,τα εμασα ολα ηταν σκορπια απο καπιο κανατι που εσπασε φενετε,1000 1200 κοματια αφθερεσιες βασιλισα βενετα κατι χοντρα μεγαλα μετα ,σκεφτηκα πος θα ειχε και πεντολιρα ,γιατι αυτα τα ειχαν τουρκοι απο εμπορηκες συναλαγες της εποχηστους ,εχει και μια αποθηκη εκει κοντα τουρκικη διατηρητεα ,,,πηρε εκταση το θεμα ,,κατι γερμανη που ηρθαν εκει με ενα βαν μηχανηματα οταν κοιταξα λιγο μεσα ηταν σα να καθοσουν σε αεροπλανο ολο λαμπακια μηχανημα εκατομηριον μου λενε δεν εχει εδω τιποτα ουτε χρυσο ουτε ασημη ,στο ασιμη ειπα στοπ ασιμη εχει ,,σκοφτηκα σκορπια υταν στους 50ποντους δεν μπορη ολο και κατι θα αφησα τους λεω η το μηχανημα ειναι για τα μπαζα η εσης δεν ξερετε να το δουλεψετε ,τιποτα αυτη κατεβαζω τον εναν κατο και μπενουμε μεσα στο υκοπεδω της εκλισιας ,,ριχνω εγω με το δικομου και του λεωεδω κεντρο παρε το λισγαρι και σκαψε πραγματι διο πατητα ηταν 3 μαζι επαθε ο γερμανος μου λεη να τα παρω για ενθημιο ουτε ενα του λεω ,,τελικα μου τα αγορασε ολα οσα ειχα εγω τα 800περιπου 7000 το ενα και κανα 200ρια 5000χιλιαδες γιΑΤΙ δεν ειταν χτηπημενα ,αυτο ειχα να σου πο ,και προκαλο τον οπιοδηποτε φιλο να κρυψη σε ενα συμιο μια λιρα στα 10μ σκουρια στα 10 μ ασυμη στα 10μ χαλκο στα 10μ σηδερο και αν δεν τον πο τη ειναι σε καθε μερος εγω θα το πατησο με τα ποδαρια το μηχανημα ,,ειναι θεμα εμπιριας που εχω με το μηχανημα ξερω πος αντηδρα σε καθε μεταλο γιυτο λεο για τον γκεο γιατι μπορι να μην με ξερη αλα ξερη απο που ειμαι και να ροτηση αν δεν με ξερη ο ενας θα με ξερη ο αλος και να γραψη εδω τη θα του πουν για μενα ειναι το τελευτεο που μπορι να αποδηχτη εδω μεσα τη αλλο να πο πος να αποδηξω αυτα που λεω ,τορα για οσους πιστευουν ,δεν εχω και κανα προβλημα ,ο καθενας κανη τη δουλια του οπος μπορη τορα κρις οσο για τη δουλια κοιτα τα εχω πη πολες φορες ,1 περιοχη 2 τα υποπτα σειμια ,στο 1 το χτηπισα ειναι η αποθηκη με τη ναρκη ,θα τα βγαλο ολα οτι εχει μεσα ,δηλαδη πος γινοντε αυτες η δουλιες ,,,,εγω θα μπο μεσα ,,υπαρχουν τροπη ,,,,θα δω τη εχει απο ο...ατα μετραω βλεπο την καταστασητους και την κληνω προχειρα μετα ερχετε ανθροπος με το χρημα και την ομαδατου,βλεπη και αυτος και αν ενταξη ,περνο το χρημα και εφηγα αυτος με την ομαδατου παη και τα περνη οποτε θελη ετσι για να μαθενετε πος γινετε ,,,σορι για αυτο δεν θελο να υποτημησο κανεναν καποιος που δεν ξερη να μαθη θελο .να βοηθησο πος το λενε ,,,,,το 2 υποπτο σειμιο ειναι στα κουλαουζατα ειχε πανω στο ρεμα γυρο γυρο απο πανο ανα 100μ και ενα πος τυχενε τορα στα λεω περιπου ,,σε σχημα πεταλο να καταλαβης οποτες η δουλια ειναι στο ρεμα που θα χτηπισω τορα και αν δεν τα βγαλαν η ιδιοι θα τα βγαλο να εισε σιγουρος