κατα ποσο αξιοπιστη ειναι η θεωρεια πανω στην οποια στηριζεται το gold gun?ακουω απο μερικους οτι ειναι καλο αλλα δεν εχει σταθμους,γεματο σταθμους ειναι ακομα κ στην ελλαδα εχει,εντυπωση μου εκανε ενας σταθμος στην ανταρκτικη με διπολο πανω σε παγο 7 χιλιομετρα καθε πλευρα του καλωδιου κ με ισχυ 500 watt …
-
Vlf station
κατα ποσο αξιοπιστη ειναι η θεωρεια πανω στην οποια στηριζεται το gold gun?ακουω απο μερικους οτι ειναι καλο αλλα δεν εχει σταθμους,γεματο σταθμους ειναι ακομα κ στην ελλαδα εχει,εντυπωση μου εκανε ενας σταθμος στην ανταρκτικη με διπολο πανω σε παγο 7 χιλιομετρα καθε πλευρα του καλωδιου κ με ισχυ 500 watt …
Mε ισχύ 500 watt τί να το κάνεις? Σ' αυτές τις συχνότητες είναι πολύ χαμηλή αυτή η ισχύς. Ούτε την ανταρκτική δε θα καλύπτει… Τώρα, σχετικά με σταθμούς, ναι φτάνουν και στην Ελλάδα σήματα από τέτοιους σταθμούς, αλλά όσοι έχουν το γκολντ γκαν, άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος...Άλλοι το υποστηρίζουν μετά μανίας και άλλοι το θεωρούν σκουπίδι. Εγώ, δυο φορές το είδα από δύο διαφορετικά άτομα στην ίδια δουλειά. Ο πρώτος έπιανε μεγάλο σήμα σε ένα σημείο, ο δεύτερος δεν έπιανε τίποτα και μας είπε ότι είναι μόνο πολλά πετρώματα στην περιοχή... Άντε τώρα να βγάλεις άκρη εσύ...
-
Vlf station
Στον μαραθωνα εχει πλατανια απ οτι ειδα, κ τουρκια , πλατανια γιατι ρωτας θελεις να κανεις γκολντ γκαν? Εγω θα κανω ενα…
Ναι θέλω να το κάνω, αλλά εδώ δε βρίσκω τίποτα. Ούτε φερρίτες, ούτε τα τρανζιστοράκια τα ΜPF, ούτε καν πλακέτα διάτρητη. Μπορείς να τα βρεις εκεί στη Γερμανία και να μου τα στείλεις?
-
Vlf station
Σοβαρα? Κ εγω δεν εψαξα ακομα μολις ερθει η πλακετα μετα θα κοιταξω, δεν τα βρίσκεις ευκολα δηλαδη?
Ε…εδώ που είμαι δε βρίσκω τίποτα...Δε ζω στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη...Και από το ίντερνετ από ελληνικά μαγαζιά που έχω παραγγείλει κάποιες φορές για διάφορες μικροκατασκευές, άστα....άλλα ντ' άλλων μου έχουν στείλει.. Άλλοτε μου έστελναν μιλιαμπερόμετρα αντί για μικροαμπερόμετρα, άλλους τύπους από τρανζιστοράκια σε σχέση με αυτούς που είχα παραγγείλει, ακόμα και διακόπτες άλλους για άλλους. Η παραγγελία ήταν για μεταγωγό διακόπτη και μου έστελναν διακόπτη ΟΝ/ΟFF/ON.
-
Vlf station
Ενα παλικαρι θα μου στειλει μια, κανε μια σε διατριτη πλακέτα αν δεν μπορεις…
Nαι σε διάτρητη θα το κάνω, αλλά έχω μόνο ένα φερρίτη εικοσάποντο (βγαλμένον από παλιό ράδιο παππού), και επίσης στην έξοδο όπως είναι το σχέδιο θέλει να φτιάξεις και ένα απλό ενισχυτάκι για να ακούγεται, καθώς και τί παίζεται με το βολτόμετρο? Τί βολτόμετρο θέλει AC, ή DC , ή με ένα απλό πολύμετρο συνδέοντας και μια ανορθωτική γέφυρα πριν το πολύμετρο κάνεις τη δουλειά σου?