που θα βρω ρε λαμογια ενα μινι μιλιβολτομετρο?εχω βρει κατι μικρα για κατασκευες αλλα μετρανε βολτ
-
Μιλιβολτομετρο
τα αδειασα τα κουβαδια μου φιλε χαχαχα!!!!τσαπενιε αυτο με το βελονακι λες εσυ ε?εγω εκανα πειραματα με το πολυμετρο κ το εβαλα στα μιλιβολτ κ βλεπω ενω πχ ειναι σταθερη μια ενδειξη μολις το γυρναω σε ευγενες μεταλλα πεφτει η ενδειξη αρκετα,κ γι αυτο θελω ενα μικρο για να μην κουβαλαω κ πολυμετρο
-
Μιλιβολτομετρο
τα αδειασα τα κουβαδια μου φιλε χαχαχα!!!!τσαπενιε αυτο με το βελονακι λες εσυ ε?εγω εκανα πειραματα με το πολυμετρο κ το εβαλα στα μιλιβολτ κ βλεπω ενω πχ ειναι σταθερη μια ενδειξη μολις το γυρναω σε ευγενες μεταλλα πεφτει η ενδειξη αρκετα,κ γι αυτο θελω ενα μικρο για να μην κουβαλαω κ πολυμετρο
Πάρε ένα μικρούλι ψηφιακό πολύμετρο τσέπης, είναι πολύ φθηνά και έχουν πολύ μικρές διαστάσεις, οπότε μοντάρονται εύκολα πάνω στην κατασκευή σου
-
Μιλιβολτομετρο
αυτο κανει?
Πιστεύω πως ναι κάνουν αυτά τα βολτόμετρα, μόνο που απ' ότι βλέπω είναι συνεχούς (DC),άρα οπωσδήποτε και δίοδο. Επίσης όταν λες να μην είναι συνεχόμενη η συχνότητα, τί εννοείς? Να μην εκπέμπει συνέχεια ο πομπός σου, ή στον δέκτη σου αυτό που ακούς να μην είναι συνεχόμενος βόμβος, αλλά ένα μπιπ-μπίπ?
-
Μιλιβολτομετρο
να σου πω ρε ταχ, εσυ που κανεισ συνεχεια πειραματα με βεργες, εχεισ δοκιμασει μηπωσ ακουγετε κανα ραβδοσκοπικο σημα με κρυσταλικο ακουστικο? αυτα τα παλια ακουστικα που εχουν ενα ηχειακι μονοφονικο και δουλευει με ενα πινειακι πιανοντασ σταθμουσ χωρισ μπαταρια. δεν το εχω δοκιμασει εγω απλα το λεω σαν ιδεα, δεν εχω κιολασ τετοιο ακουστικο.
-
Μιλιβολτομετρο
http://www.aktinion.gr/index.php?lang=gr&sec=115&ctg=422&cid=1400 αυτο ειναι το ακουστικο που λεω παραπανω
-
Μιλιβολτομετρο
πλατανια ενταξει λυθηκε το θεμα το μηχανημα εγινε κ δουλευει πολυ καλα,δεν θα ασχοληθω αλλο με κατασκευες απλα σε καποια φαση θα βαλω το μιλιβολτομετρο πανω κ τελος,τσαπι δεν το χω δοκιμασει αυτο,το μονο παρομιο που δοκιμασα ειναι ακουστικα χωρις μπαταρια μ ενα πηνιο συνδεμενο αλλα δεν επιανε σταθμους,αλλα δουλευε σαν ανιχνευτης καλωδιον στον τοιχο,βρισκεις τα καλωδια 100% ουτε μπαταριες ουτε τιποτα…
-
Μιλιβολτομετρο
αυτο κανει?
Tαχμανιδη κανουν αυτα , αλλα…............
https://rapidshare.com/files/2248839157/Archive%20%CE%911.rar
παρτο και δεστο .