ρε ασ μην επεφτε απανω και 100 μετρα μακρια να επεφτε θα τη βγαζαμε την ακρη…αλλα μπα.....
-
Παλμος
Την πρωτη φορα που επιασα βεργες στα χερια μου … αυτες δουλεψαν .
Γενικα ειμαι πολυ δυσπιστος με αυτα τα πραματα , αποστατικα-ραβδοσκοπικα.
Η ιστορια εχει ως εξης , μου εχουν φερει στο εργαστηριο , ενα ομνιτρον , για να δω
τι σοι πραμα ειναι αυτο(για αντιγραφη). Οπως γνωριζετε πολλοι απο σας , ειναι μια γεννητρια παγκου,
ενα συχνομετρο , οι μπρουντζινες βεργες , και ενα κουτακι (απο σωληνα pvc) με μια
μπαταρια 9v μεσα , στο οποιο πανω συνδεονται οι βεργες οταν ψαχνουμε.
Θα περιγραψω ακριβως το γιατι λεω οτι δουλεψε , λοιπον κρατοντας τις βεργες ,σκετες,
χωρις να ειναι τιποτα συνδεμενο πανω , και κανοντας περιστροφη , γυρω απο τον εαυτο μου,
αριστεροστροφα και δεξιοστροφα , η μια βεργα του αριστερου χεριου τραβουσε προς ενα σημειο,
μονο η μια , η αλλη του δεξιου χεριου ηταν σαν να βοηθαει , η αριστερη για 30 μοιρες περιπου
περιστροφη κοιτουσε προς ενα σημειο , το επανελαβα καμποσες φορες , σταματησα το ξαναδοκιμασα,
ξανα τα ιδια , εκει που γυρνουσα εγω το σωμα , η αριστερη μου εδειχνε προς ενα σημειο.
Ικανοποιημενος απο το πειραμα , ξεροντας οτι ειναι μεγαλο κεφαλαιο , δεν ασχοληθηκα αλλο ,
απλα το αφησα για καποια αλλη στιγμη που θα εχω πιο πολυ χρονο.
Το που τραβουσαν οι βεργες δεν με ενδιαφερει αυτη τη στιγμη, λεω εγω τωρα οτι τραβουσαν προς
τα συρταρακια με τα ανταλλακτικα ,οπου μεσα εχω κατι επιχρυσους ακροδεκτες , αλλα θα ειναι
πολυ ωραιο για να ειναι αλληθινο. Δεν δινω βαση σε αυτο , απλα εδωσα απαντηση στον εαυτο μου
οτι κατι παιζει , δεν ξαναεκανα αλλη φορα πειραμα με βεργες , εχω σκοπο το επομενο να ειναι
στη φυση . Αν μπορει καποιος να εξηγησει την ολη φαση και να μου δωσει θετικες απαντησεις
θα του ημουν ευγνωμων.
Επαναλαμβανω οτι ΔΕΝ εθεσα σε λειτουργια την γεννητρια , ΣΚΕΤΕΣ ΒΕΡΓΕΣ , αλλωστε, που θα
καρφωνα τους ακροδεκτες που ειναι για το εδαφος .
Για το θεμα των παλμων , αν και δεν το δοκιμασα , θα το κανω καποια στιγμη , δεν πιστευω οτι
επιδρουν στην ραβδοσκοπια , πιστευω οτι επιδρουν στον ραβδοσκοπο , και καλα θα ηταν να εφαρμοζονται
ΠΑΝΩ ΣΑΥΤΟΝ , δηλαδη αν φτιαξω γεννητρια λεω να την προσαρμοσω πανω μου , δηλαδη να κλεινει
κυκλωμα μεσα απο τα χερια ,ετσι ωστε οι παλμοι να περνανε μεσα απο το σωμα ,εχει πιο λογικη βαση ετσι.
ΑΝ επαναλαμβανω ΑΝ εχω δικιο (δεν το ξερω ακομα) τοτε δεν θα υπαρχει στανταρ συχνοτητα , αλλα η συχνοτητα θα προσαρμοζεται με βαση το ατομο που χειριζεται τις βεργες. -
Παλμος
ακομα δεν εχετε καταλαβη τι κανη η γεννητρια στο εδαφος αλλα και ουτε θα καταλαβετε τι βλεπη ενα μαγνητομετρο,οταν αυτα τα δυο τα μαθετε τοτε να μιλησετε για παλμους και ραβδοσκοπια,στο θεμα χρυσου οι αρχαιοι δεν ραβδοσκοπουσαν χρυσος για αυτους ηταν το νερο
τα μεταλλα τα βρισκαν με την φυσιολογια του εδαφους,ηταν γεωφυσικοι απο γεννεσημιου τους,η ιστορια των αιγυπτιων εχη μεινη περι ραβδοσκοπιας,ψαξτε το -
Παλμος
taxma: Εδω και καποιο καιρο παρακολουθω αυτο το φόρουμ, απο τα λεγωμενα σου, σε ειχα για Einstein της ραβδοσκοπιας, και τωρα ρωτας τι παλμο να δωσεις απο το generator…. Ε σιγουρα μας κανεις πλακα, ΕΤΣΙ???
μια ερωτηση εκανα κ το καναν θεμα,εγω κ με θορυβο βρισκω αντικειμενα απλα ηθελα να ακουσω κ γνωμες απο αλλους
-
Παλμος
να ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα ,οταν ραβδοσκοπουμε εχουμε δυο επιλογες οπως ειπε και ο παρης,να πιασουμε μεταλλο μεταλλευμα,η να πιασουμε ροη νερο,,!!!!
στις γεννητριες και ολλα τα σχετικα βοηθητικα μηχανηματα ειναι να αλιωνουν τις ενεργειες που ξεβραζει η γη απο μεσα της,ολλα αυτα πιανουν επιφανιακα πολυ φρεσκα πραγματα ,εαν μου κρυψεις 10 λιρες κατω απο μια πετρα πριν 5 λεπτα και τις βρω χωρις να ξερω που ειναι με μια συσκευη,δεν νομιζω οτι αυτο το πραγμα θα δουλεψει σε 10 λιρες που ειναι 60 χρονια θαμενες μεσα στο χωμα!
οι λιρες που ειναι θαμενες 60 χρονια ξεβραζουν μια ενεργεια με δικο τους D.N.A. που η Bεργα μας πρεπει να μετατρεψει σε ενεργεια που ανταποκρινεται το σωμα μας…!!
:7_17_5:
-
Παλμος
να ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα ,οταν ραβδοσκοπουμε εχουμε δυο επιλογες οπως ειπε και ο παρης,να πιασουμε μεταλλο μεταλλευμα,η να πιασουμε ροη νερο,,!!!!
στις γεννητριες και ολλα τα σχετικα βοηθητικα μηχανηματα ειναι να αλιωνουν τις ενεργειες που ξεβραζει η γη απο μεσα της,ολλα αυτα πιανουν επιφανιακα πολυ φρεσκα πραγματα ,εαν μου κρυψεις 10 λιρες κατω απο μια πετρα πριν 5 λεπτα και τις βρω χωρις να ξερω που ειναι με μια συσκευη,δεν νομιζω οτι αυτο το πραγμα θα δουλεψει σε 10 λιρες που ειναι 60 χρονια θαμενες μεσα στο χωμα!
οι λιρες που ειναι θαμενες 60 χρονια ξεβραζουν μια ενεργεια με δικο τους D.N.A. που η Bεργα μας πρεπει να μετατρεψει σε ενεργεια που ανταποκρινεται το σωμα μας…!!
:7_17_5:
k πως γινεται τοτε να βρισκω οχι 60 χρονων αλλα πολυ παλαιοτερα?με βοηθημα παντα
-
Παλμος
k πως γινεται τοτε να βρισκω οχι 60 χρονων αλλα πολυ παλαιοτερα?με βοηθημα παντα
μεσα σε χιλια τεραγωνικα υπαρχουν 50 μεταλλα εσυ μπορεις να πιασεις με την συσκευη σου 2 με 3 μεταλλα που το 90% ειναι σιδηρο, η κατι πολυ επιφανιακο ,τα αλλα απλα δεν τα βλεπεις ..
ο σιδηρος βγαζει ενεργεια που το σωμα μας ανταποκρηνεται στην ραβδοσκοπικα..!!!!!
και ειναι τοσο δυνατη που δεν μπορει να το κοψει καμια ταλαντωση στην ραβδοσκοπικη χρηση..!!!εαν τα πεταξεις ολλα τα κουτια και ερθεις για 4 ωρες μαζι μου για ψαξημο και σου φανερωσω 5 πραγαματα δεν θα θελεις να βλεπεις μπροστα σου τους ταλαντωτες..!!!:36_2_26:
-
Παλμος
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΣΚΟΥΡΙΑ…ΠΗΓΑ Σ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κ ΛΕΓΑΝ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΟ ΚΤΛ ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ Κ ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΩΡΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΗΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ Κ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ,Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΛΕΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ 50% ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ Κ 50% ΜΙΝΕΡΑΛ...Ε ΠΗΓΑ Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ANDROID RAVDOSKOPIKO ,ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ Κ ΕΚΕΙΝΟ ΓΙΑ ΧΑΛΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΥΣΟ....ΣΚΑΨΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ.....ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ .....
-
Παλμος
ΤΟ ΝΟΚΤΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!ΚΕΝΤΡΑΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ 1 Χ 1 Κ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ ΜΕ ΔΙΣΚΟ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥς ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΧ ΜΕ ΗΜΙΤΟΝΟ ΕΒΛΕΠΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ Κ ΕΞΩ,ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΤΛ ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΝΑ ΠΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ…ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΗΜΙΤΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΗΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
-
Παλμος
ΤΟ ΝΟΚΤΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!ΚΕΝΤΡΑΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ 1 Χ 1 Κ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ ΜΕ ΔΙΣΚΟ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥς ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΧ ΜΕ ΗΜΙΤΟΝΟ ΕΒΛΕΠΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ Κ ΕΞΩ,ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΤΛ ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΝΑ ΠΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ…ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΗΜΙΤΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΗΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
μονο τετραγωνο ακη δουλευη και με κανονικο ηχω.wie geht es dir.