θα ηθελα οι ηλεκτρονικοι να δωσουν ενα χερι βοηθειας σχετικα με τους παλμους,για τα ραβδοσκοπικα τι παλμος ειναι καλητερος αναλογα με τα εδαφοι κτλ….
-
Παλμος
ειδα και καταλαβα οτι δεν υπαρχει και οχι μια χιλιεσ φορες…..
Λεξ , μην είσαι τόσο αρνητικός , οι λίγοι που καταφέρνουν να ραβδοσκοπούν δεν βρίσκονται εδώ για να σου εξηγήσουν.
Πολλά περισσότερα θα διαβάσεις σε λίγο καιρό στο θέμα που θα ανεβάσω με τίτλο " Όλη η αλήθεια περί ραβδοσκοπίας".Εσύ ταξ τι παλμό γυρεύεις ?
Απ'ότι θυμάμαι έχεις βάλει πρόγραμμα στο κινητό να σου βγάζει παλμούς… -
Παλμος
@Digital:
Λεξ , μην είσαι τόσο αρνητικός , οι λίγοι που καταφέρνουν να ραβδοσκοπούν δεν βρίσκονται εδώ για να σου εξηγήσουν.
Πολλά περισσότερα θα διαβάσεις σε λίγο καιρό στο θέμα που θα ανεβάσω με τίτλο " Όλη η αλήθεια περί ραβδοσκοπίας".Εσύ ταξ τι παλμό γυρεύεις ?
Απ'ότι θυμάμαι έχεις βάλει πρόγραμμα στο κινητό να σου βγάζει παλμούς…ΑΣΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΕΓΩ,ΘΕΛΩ Κ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ
-
Παλμος
@Digital:
Απ'ότι θυμάμαι έχεις βάλει πρόγραμμα στο κινητό να σου βγάζει παλμούς…φιλε δεν θελω να ειμαι αρνητικοσ αλλα εχω δει 10αδεσ να μην πω εκατονταδες ραυδοσκοπους με γενητριες και μη. και ολοι ειναι καραγκιοζηδες κοροιδευουν τον κοσμο και δεν μπορουν να βρουν τηποτα…..τωρα αν υπαρχει καποιος που εχει το χαρησμα το πιστευω αλλα ειναι σπανιο ειναι σαν να λεμε οτι η καφετζου θα σου πει τα νουμερα του λοττο.....μπορει να υπαρχει τετοια καφετζου ναι το πιστευω αλλα που ειναι???ολεσ οι αλλεσ χιλιαδες καφετζουδες ειναι απατεωνες.....το ιδιο λοιπον ειναι και οι ραυδοσκοποι.....