Θελω αν εχει την καλη διαθεση η διαχειρηση να με πει γιατι κλειδωσε το θεμα που εγραψα.Δεν νομιζω οτι ηταν σε λαθος ενοτητα και διαβαζοντας ξανα και ξανα αυτα που εγραψα δεν ειδα καπου να εχω ξεφυγει γραφοντας βρισιες.
Οσο για τον athenagoras1 επειδη δεν μπορω να σε απαντησω εκει που εγραψες θα σε απαντησω εδω για να μην γραφω αλλο θεμα.
Αν νομιζεις οτι εχεις θεμα μαζι μου και με απειλεις οτι να μην σε γνωρισω απο την ασχημη, θα σε πω το εξης
εφτασα στην ηλικια που ειμαι και περπατω με ψηλα το κεφαλι και δεν εχω φοβηθει κανεναν και τιποτα και δεν φοβαμε και καποιον που γραφει πισω απο εναν υπολογιστη.Εφ οσον εχεις θεμα οταν ερθεις στην συναντηση στους Πορους, πες στον Ηλεια να με παρει τηλεφωνο και σε υποσχομε να ερθω να στο λυσω το θεμα που εχεις μαζι μου.
-
Ερωτηση προς την διαχειρηση
-
Το θέμα κλείδωσε όχι επειδή εξεφρασες καποια άποψη αλλά επειδή δόθηκε αμέσως συνέχεια στο άλλο θέμα αντί να το αφήσουμε λίγο να ηρεμήσει και να σκεφτούμε μια δεύτερη φορά πριν ποσταρουμε.Βλέπουμε όμως να ανοίγουν ενα σωρό άλλα αντί να εισακουστεί λίγο η έκκληση για αποχή με αποτέλεσμα να παρακολουθουμε περισσότερα θέματα. Τι να πω τώρα και εγώ.
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Φιλε δεν εχω καποιο προβλημα μαζι σου αλλα εσυ το αρχισες που λες οτι γλυφω, ουτε εσυ δεν καταλαβες μαλλον τι εγραψες. Δεν πηραζει κ τηλ. Να παρεις να συναντηθουμε δεν εχω προβλημα οτι θελεις. Δεν συνεχιζω την κουβεντα γιατι σεβομαι το φουρουμ και τους διαχειριστες της σελιδας και τους φιλους μου. Ευχαριστω
-
Ουτε εγω εχω κατι προσωπικο μαζι σου και δεν νομιζω καπου να αναφερθηκα καπου σε εσενα.Αν διαβασεις τον τιτλο του θεματος που εγραψα θα δεις οτι απευθυνετε σε καποιον προσωπικα και οταν μπαινεις και γραφεις οτι γραφεις σε ενα θεμα που δεν εχει θεση αυτο που γραφεις, πες μου τι περιμενεις να διαβασεις.Αν διαβασεις ξανα το θεμα θα δεις οτι εχουν ποσταρει και αλλα μελη και μαλλον καταλαβαν οτι δεν επρεπε.Κανενας δεν απαντησε με τον δικο σου τροπο, ισως να φταιω και εγω για την εκφραση αλλα δεν μπορει κανεις να με απειλει.