Φιλοι εχω μια ερωτηση οσο χαζη και να σας ακουγεται θα ηθελα απο οποιον ξερει μια σοβαρη απαντηση.Οι ανταρτικες αποκρυψεις στο εδαφος σε τι βαθος ειναι?Και πιο συγκεκριμενα οταν ειναι στο πλαι ρεματος, ευχαριστω
-
Περι αποκρυψης
Γιωργο την εχω και εγω αυτην την απορια….αλλα εξαρταται και απο το αν ειναι μεσα σε αμπρι....η απλα θαμμενα μεσα στο εδαφος.
Επισης εξαρταται και απο το ειδος του εδαφους ....πραγμα σημαντικο....για το ειδος και την πολυπλοκοτητα του χωρου και της κατασκευης.
Απο 0.5 μετρα μεχρι και 2 μετρα πιστευω.
-
Περι αποκρυψης
@katerini:
Ακη ρωταω για το βαθος που γινοταν μια αποκρυψη γιατι στο ρεμα το συγκεκριμενο που εχει βαθος περιπου 6-10 μετρα περναει ενας μικρος ξηροποταμος ο οποιος ειχε ξεχειλισει και παρεσυρε στο διαβα του απο το πλαι καποια χωματα.
Φιλε Αγρινιωτη μονο κριθαρι δεν θελω να βρω:8_5_14:φιλε να βοηθησω θελω δεν το ειπα για να σε πικαρω? και βεβαια η δουλειες
στα καταφυγεια ειναι βαθυα τα 10 μετρα που λες σε καποια καταφυγεια σπηλιες ειναι και λιγα. του ελαχιστον εγω αυτο το πιστευω.
-
Περι αποκρυψης
Άν και δεν κατέχω από αντάρτικα, η κοινή λογική λέει ότι τα προσωπικά κρυμένα (και κλεμμένα) είναι ρηχά και κοντά σε φυσικά σημεία αναφοράς του χώρου. Οι αποκρύψεις επιμελητείας είναι άλλο θέμα και σίγουρα τα βάθη είναι πάνω από 2 μετρα, επειδή γίνονταν είτε μεσα σε καταφύγια είτε σε σπηλιίες προεπιλεγμένες για το σκοπό αυτό.:10_1_136: