Στη Συγγρού προσπαθούν πυρετωδώς να ανακαλύψουν τη μηχανή του χρόνου και να γυρίσουν επειγόντως πέντε μέρες πίσω.

Τελικά ο Μητσοτάκης θα ζήσει να χαρεί και την ολοκληρωτική καταστροφή Σαμαρά.

Κάποτε να μάθουμε το όνομα του βλακοσύμβουλου του Σαμαρά που εισηγήθηκε το κλείσιμο της. Θα του χρωστάμε την απελευθέρωσή μας.

Για το δικό του αφοσιωμένο κοινό ο ΣΚΑΪ 100,3 ξεκινά φουλ αναμετάδοση συναυλιών των Μακρόπουλου, Μαζωνάκη, Σφακιανάκη και Κιάμου.

Στην κορυφαία απεργιακή κ αντιστασιακή πράξη του ο ραδιοφωνικός #skai μετέδωσε ζωντανά την ομιλία του #Samaras στην ΟΝΝΕΔ.

Κοντράστ: από τη μία οι ΟΝΝΕΔίτες της Μυκόνου και των ξέκωλων κι από την άλλη η #ERT και τα μουσικά σύνολα…

Επιτέλους, βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς!!! Έκοβε καλώδια σε πομπούς της ΕΡΤ.

κ.Πρωθυπουργέ, μάλλον η σχέση σου με τον Πολιτισμό αρχίζει και σταματάει στην καπήλευση των στίχων του Ελύτη.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ALERT. Αγνοείται ο πρωθυπουργός της χώρας. Είναι ψηλός, άχαρος, με γυαλιά και τεράστια αφτιά. Του αρέσει η πίτσα.#Samaras #ert

1966 ασπρόμαυρη εικόνα 1977 έγχρωμη εικόνα 2013 μαύρη εικόνα… Πρόοδος http://fb.me/KUHHRN9G

Αυτή η Τάνια Ιακωβίδου πρέπει να είναι το τσόκαρο που φορά τα βράδια ο Σαμαράς για να ξεκουράζει τα πόδια του!

@ArisPortosalte Μιλάς με γρίφους, γέροντα. Ποια είναι η ξεκάθαρη θέση σου για την ΕΡΤ;

Το "Σίμος" βγαίνει από το "Αβάσιμος";

Εσείς εκεί έξω που ψηφίσατε Ντινόπουλο, αλήθεια wtf;

Πείτε με καχύποπτο, αλλά γιατί νομίζω ότι η επικείμενη απόφαση του ΣτΕ για την #ERT θα βολεύει πολύ την κυβέρνηση;

Ρε συ Αντώνη, αν παρέμενες πιτσαδόρος, και εσύ θα ήσουν χαρούμενος και εμείς θα είχαμε γλυτώσει τα χειρότερα. #Samaras #Greece #pizza_boy

"Αγαπητέ Σίμο". Επιστολή προς τον Κεδίκογλου από πρώην αρχισυντάκτη στην #ERT. Το λες και ξεβράκωμα! #Samaras #ND http://www.koutipandoras.gr/38009/%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%b3%cf%81%ce%bf%ce%b8%ce%b9%ce%ac-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%b5%ce%b4.html …

Πρόταση προς #Samara: ένα κανάλι-κολοσσός από τη συγχώνευση #mega και #skai και κλείσιμο όλων των υπολοίπων καναλιών. #ert #Greek_junta

Συνεχίζεται ο θυμός του Κουβέλη για τον Σαμαρά ή μήπως τον ξαναέκανε follow;

Η Φωτεινή Πιπιλή, διορισμένη επί Χούντας στην ΥΕΝΕΔ, έκανε καμιά δήλωση για την ΕΡΤ;

Μετά το κλείσιμο της #ERT η Ανθή Σαλαγκούδη τοποθετείται στον ΑΣΕΠ επικεφαλής του Τομέα Αξιοκρατικών Διορισμών.

Μου ήρθε μια φρικαλέα σκέψη και ανατρίχιασα: λέτε αυτός ο Σαλαγκούδης να έχει κι άλλες κόρες;

Υπογράφουμε την petition της EBU για τη σωτηρία της ΕΡΤ. http://www.avaaz.org/en/petition/EBU_Petition_Get_ERT_back_on_air/?wKztddb …

ΕΡΤ - Η ΑΛΗΘΕΙΑ - must see!!! http://fb.me/2cBi3mKOh

Ρε σεις στην #ERT, πάρτε τώρα τηλέφωνο στο Μαξίμου και ζητήστε καμιά εικοσαριά πίτσες για delivery από τον #Samaras. #pizza_boy #occupyert

Κουβέλης: "Αν κλείσει η ΕΡΤ, θα κάψω το γιλέκο του Ψαριανού."

Όλα κι όλα. Εγώ περιμένω το Νίκο Μπίστη να πει τη γνώμη του για την #ERT. Αριστερός, αγωνιστής, σοβαρός και υπεύθυνος. #not #Bistis #sixama

Ρογήρος ‏@rogampf13 Ιουν
Παίζει να είναι το πιο γελοίο και εμετικό βιογραφικό που διάβασα ποτέ. MUST READ! http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.authors&id=85 …

Καλά έκανε ο #Samaras και μετέθεσε τη συνάντηση για Δευτέρα. Με τόσο θυμό που έχει ο #Kouvelis, ποιος ξέρει τι θα του έκανε.

Φανταστείτε πόσος κόσμος θα μαζευτεί στο Ραδιομέγαρο, μόλις καταλάβουν οι Έλληνες Eurovision fans ότι έμειναν άστεγοι.

Κουβέλης: "Είμαι πολύ θυμωμένος. Έσβησα τον αριθμό του Σαμαρά από τη μνήμη του κινητού μου".

Και φυσικά για κάθε βρωμοδουλειά του συστήματος το όνομα του Αλιβιζάτου πρώτο-πρώτο.

Γέμισε η Αθήνα κόκκινες πατημασιές από τους απρόσεκτους διαδηλωτές που πάτησαν την κόκκινη γραμμή του Κουβέλη έξω από την #ERT.

Ο Κουβέλης προσκολλάται στην εξουσία όπως η μύγα στα σκατά.

"Έβγαλε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο"

Η ΧΑ που κατουρησε το Mega γιατί προβάλει τουρκικά σήριαλ συμφωνεί να κλείσει η ΕΡΤ και να βλέπουν οι ακρίτες όλη μέρα τουρκικά κανάλια.

"Οι δημόσιοι υπάλληλοι μας πίνουν το αίμα" λένε οι ίδιοι που στη Γερμανία του '30 θα κατηγορούσαν τους εβραίους

Αυτό είναι το τηλεκοντρόλ που με εντολή Σαμαρά θα χρησιμοποιούμε από Σεπτέμβριο.. #ert pic.twitter.com/JcTI0qBjUa

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:"Παρακαλούνται οι διαδηλωτές έξω από την #ERT να μην πατάνε την κόκκινη γραμμή του κυρίου Κουβέλη, γιατί θα ξεθωριάσει.

Παππούς (Ελλάδα,2063): Θυμάμαι, παιδιά μου, επί κατοχής, το 2013, έβλεπα παράνομα #ERT σε livestream από το laptop, μια παλιά συσκευή εποχής

Δείτε τη λίστα με τις προσλήψεις της κυβέρνησης Σαμαρά στην #ert. Δείτε τους μισθούς σε συμβούλους/«Πρόσωπα Ειδ.Θέσης» pic.twitter.com/v07lcLv6Zu

Μπουμπούκος: "Κοιτάξτε, κατά τη γνώμη μου πρότυπο πλουραλιστικής, πολυφωνικής και δημοκρατικής τηλεόρασης υπήρξε η ΥΕΝΕΔ"

Κεδίκογλου: "Σιγά τον κόσμο. Απλώς συμβαίνει να έχουν πολλούς συγγενείς οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ".

Κουβέλης και Βενιζέλος φανερά ενοχλημένοι δήλωσαν: «Άκου Αντώνη, δεν μπορείς να διορίσεις μόνο Μεσσήνιους στη νέα #ert, να το συζητήσουμε.»

To "N" στο "ΝΕΡΙΤ" σημαίνει "Νεοδημοκρατική" ;

Μπουμπούκος: "Ονειρεύομαι μια πλουραλιστική κ δημοκρατική #ERT με Πρόεδρο τον Άρη Πορτοσάλτε κ Διευθυντή Ειδήσεων τον Μπάμπη Παπαδημητρίου."

Ρε παιδιά, ξέρει κανείς γιατί υπάρχει τόσος κόσμος έξω από την ΕΡΤ; #ektos_topou

Αν είχε χιούμορ ο Μπουμπούκος, θα έστηνε σήμερα πάγκο με τα βιβλία του έξω από την ΕΡΤ.

Μπουμπούκος: "Δημοκρατία είναι αυτό που λέω εγώ. Όλοι οι άλλοι να πάνε στο διάολο".

Να θυμηθούμε ότι ο άνθρωπος αυτός που τολμάει να μιλάει για την ΕΡΤ πουλούσε τα βιβλία του σε σταθμούς χωρίς άδεια.

Μπουμπούκος: "Κλείσαμε την ΕΡΤ, γιατί δεν πουλούσε τα βιβλία μου".

'' ΟΣΗ ΩΡΑ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ " #mpoumpoukos

Ανθή Σαλαγκούδη: "Όλοι αυτοί εκεί έξω διαμαρτύρονται, γιατί δε θα ξαναδούν την εκπομπή μου. Τους ευχαριστώ!"

πήρε νορβηγός δημφος να μάθει για #ert. "κ δεν υπάρχει πρόβλημα με τν εργατική νομοθεσία για τόσες απολύσεις;" ρώτησε. γελάσαμε και σήμερα.

ΝΕΡΙΤ: Διευθύνων σύμβουλος θα αναλάβει ο Άδωνις και Διευθύντρια των μουσικών συνόλων η Ευγενίτσα. Success story!

Και τώρα, νοικοκυραίε, από ποιο κανάλι θα βλέπεις τη Λειτουργία της Κυριακής;

Πορτοσάλτε: "Και επιτέλους, οι διαδηλωτές της #ERT δεν καταλαβαίνουν πόσο βλάπτουν τον τουρισμό της χώρας;"

Ανθή Σαλαγκούδη: "Πάνω που είχε αρχίσει να φαίνεται το ταλέντο μου, έκλεισε η ΕΡΤ".

Μανόλης Καψής: "Δεν τους καταλαβαίνω τους απολυμένους. Τώρα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν δουλειά όπου αυτοί θέλουν."

Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους απολυμένους της #ERT η Όλγα Τρέμη θα δωρίσει ένα ταγιέρ Βαν Κλιφ στην ενορία της γειτονιάς της. #mega

Μπέρδεψαν τα ονόματα οι βλάκες. ΝΕΡΙΤ θα ονόμαζαν την ιδιωτικοποιημένη ΕΥΔΑΠ.

Αυτό το ΝΕΡΙΤ είναι το υδρόβιο HOBBIT;

Ο Κασιδιάρης κυκλοφορεί με μόνιμο ύφος "έχω έναν κουβά σκατά μπροστά στην μύτη μου"

Σαμαράς, Άδωνις, Φαήλος και Μουρούτης χορεύουν αδιάκοπα το χορό της βροχής.

Φήμες λένε ότι ο οπλαρχηγός Φώτης-Τσε Κουβέλης ανεβαίνει τη Μεσογείων με πινέλο και κόκκινη μπογιά στο χέρι.

Έχουμε νεότερα από το αντάρτικο του Φώτη-Τσε Κουβέλη; #Kouvelis #DHMAR

O Σαμαράς είναι ίσως η πιο κλασική περίπτωση που επιβεβαιώνει το ρητό "Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι".

Παραιτήθηκε ο Χωμενίδης από την Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ. Φήμες λένε ότι δεν του έκανε το μέγεθος του καλσόν που σκίζει ο μπαρμπα-Φώτης.

ΝΔ, Χρυσή Αυγή, Τζήμερος και Δράση συμφωνούν για το κλείσιμο της ΕΡΤ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Σίμο Κεδίκογλου, @MVarvitsiotis &μερικοί άλλοι, για πείτε «Ανθή Σαλαγκούδη» να δω κάτι!

Αν είχε χιούμορ η Σαλαγκούδη, θα ανέβαινε στο ραδιομέγαρο να διαμαρτυρηθεί για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Κεδίκογλου: "Βρε κουτά, κόλπο ήταν για να ανεβάσουμε τη θεαματικότητα της ΕΡΤ".

Ο χοντρός και ο γέρος έχουν μοναδική ευκαιρία για "ηρωική" έξοδο. Θείο δώρο τους ήρθε. #ert #Pasok #DHMAR #Venizelos #Kouvelis #occupyert

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έχει περικυκλωθεί από μια κόκκινη γραμμή. Του Κουβέλη… #ert #occupyert #Kouvelis #Greece

Πασοκοδημαρίτες, ιδού η Ρόδος, ιδού το πήδημα, άθλια ερπετά. #ert #occupyert #Greek_junta

Ο Άδωνις τι πρόβλημα έχει με τα παράνομα μέσα?Αυτός δεν έγινε πλούσιος πουλώντας βιβλία μέσα απο ένα τέτοιο?

Οπως το Πλεϊμπόι έχει περισσότερες πωλήσεις από τον Παπανουτσο. Έτσι κι η ΕΡΤ λιγότερη τηλεθέαση από το MEGA.

Ελεεινέ μπαρμπα-Φώτη, αυτή είναι η ευκαιρία σου για "ηρωική" έξοδο. Ξύπνα, γέρο! #Kouvelis #DHMAR #ert #occupyert

Το άκρον άωτον του παραλόγου: ο Κεδίκογλου, ο Κεδίκογλου λέω, κατηγορεί την ΕΡΤ για αδιαφάνεια και σπατάλη.

Κεδίκογλου, ή είσαι συκοφάντης ή να δώσεις τώρα στοιχεία για την αδιαφάνεια και τη σπατάλη.

Good night and good luck.

Η Κυβερνηση κλεινει την ΕΡΤ γιατι πληρωνουμε χαρατσι,να κλεισει και αυτη τοτε,τοσα χαρατσια μας εχει βαλει και θα βαλει κι αλλα

Φήμες λένε πως το ναυάγιο ΔΕΠΑ επήλθε από τις κουκουρούκου μεταφράσεις του Σίμου στις συζητήσεις μεταξύ Αντώνη και Μίλερ

Έχει χαθεί ο Δένδιας. Φήμες τον θέλουν στο πλευρό του Ερντογάν να σχεδιάζει τη βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων.

Στο Δίστομο οι Γερμανοί εφάρμοσαν ένα πιλοτικό και καινοτόμο πρόγραμμα κινητικότητας των κατοίκων.

Πληροφοριες που θελουν Ρεπουση να αποκαλει τη σφαγη του Διστομου "Χοροεσπεριδα Γερμανικου Συλλογου Φιλοτελιστων" ελεγχονται ως ανακριβεις.

"Αντώνη γερά, ξεπούλημα ξανά!"

Πού πας με αυτό το σακάκι ρε Ερντογάν; Μετά σου φταίνε οι διαδηλωτές; pic.twitter.com/I9rZPYWmxW

CAPITALISM pic.twitter.com/ZyNaJAitw7

«Όποιος πάει για ξεπούλημα βγαίνει ξεπουλημένος». Παλιά ρωσική παροιμία.