και βαράνε σε όλες τα μηχανάκια?
-
Αργησαμε αρκετα!! αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος!!τους καρφωσε ενεχειροδανειστηριο !!
γιατι να μην χαρω Παρη?? εχω μετρημενες μεριες οπως εκεινη με το σημαδι στο κυπαρισι που εχω αναρτησει πριν κανα μηνα.
οπως μια αλλη με την ιστορια του τουρκου που εβγαλε αδεια το 80 και δεν βρηκε τα πεντολιρα λογο αλλαγων στα παντα απο σημαδια!
οπως μια τριτη μεσα σε παλαιο σπιτι μιας γιαγιας που πληρωνε με λιρες και πεθανε χωρις κανενας να ξερει που εχει κρυψει τα λιρονια.
οπως μια αλλη σε εικονισμα που υπαρχει φυμη για λιρες και ειναι αναμεσα σε διχαλα εθνικη οδο.
οπως μια αλλη που παρθηκαν κατατυχη λιρες σε κατασκευη νεου δρομου και εχει και δευτερη στην ιδια περιοχη με μεγαλο πατημα !!
οπως μια αλλη κοντα στη γειτονιαμου μεσα σε τζακι γκρεμισμενου σπιτιου!που ακουμπα ομως σε κατοικημενο σπιτι κολητα!!οπως μια αλλη σε παλαιο αρχοντικο που εχει κελαρι με τονους παλιοπραγματα απο πανω ομως!και πρεπει να βρω την καταπακτη .διπλα σε κατοικημενα σπιτια.
γιατι να μην ειμαι χαρουμενος? απλα το καθε ενα απο αυτα εχει ενα μεγαλο βαθμο δυσκολιας!
ειναι τα περισοτερα διπλα σε κατοικιες διπλα σε δρομους μεσα στην πολη . πρεπει να βαλεις γειτονες μεσα στο κολπο .θελει κοτσια και καλη παρεα και οχι ψοφιους !γιωργο σου ευχομαι αυτες οι δουλειες να εχουν οντος ψωμι και να βγαλεις εστω και μια για να δικεοθεις, οσο γιαυτους που πιασανε ευχομαι να εχουν κιαλες ποιο πολες απο εκει καβαντζα και να τους πηραν μονο οτι βρηκαν στα χερια τους, γιατι φανταστειτε να εισασταν στη θεση τους τι πικρα ειναι. μια ζωη ολοι μας τρεχουμε στα βουνα τοσα χρονια, φθιρουμε τα νιατα μας, καταναλωνουμε βενζηνη και πολλα εξοδα, και μολις μασ χαμογελασει η τυχη μια μερα να μας τα παρουν αλοι μεσα απο τα χερια μας και να εχουμε και μπελαδες και απο πανω, διοτι αυτα ειναι των λαμογιων του κρατους και οχι δικαμας που μας αξιζουν κιολας.
-
Αργησαμε αρκετα!! αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος!!τους καρφωσε ενεχειροδανειστηριο !!
Εαν κουβαλας ποσο ανω τον 10.000 ευρω σε χρυσο, μπαινεις κατευθειαν μεσα αυτοφορο! Δεν τους νοιαζει ποιανου ειναι και που τις βρηκες…...
Τελος Γιωργο.........ευγε και αυτην την φορα προλαβε τους......μηχανηματα υπαρχουν ,λεφτα δεν υπαρχουν...ΕυγεΔηλαδη αν εχω μια αλυσιδα στο λαιμο κανα 2 κιλα και κανα 2 στο χερι και 10καρια σκουλαρικια και καμια 10καρια δαχτιλιδια θα παω μεσα.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Δηλαδη αν εχω μια αλυσιδα στο λαιμο κανα 2 κιλα και κανα 2 στο χερι και 10καρια σκουλαρικια και καμια 10καρια δαχτιλιδια θα παω μεσα.
Εαν φορας rolex πλατινα και εχεις σμαραγδια και διαμαντια πανω σου στο αεροδρομιο ….....περνας ανετα! Εαν κουβαλας αυτα που λες παλι περνας ανετα διοτι θεωρητε κοσμημα.......σαν κσμηματα περνανε ολα! Οι λιρες εαν ειναι σκετες......... χωρις καποια αλυσιδα .......τα σμαραγδια......τα διαμαντια.....εαν ειναι σκετα ,πρωτη υλη η κατεργασμενα πας αυτοφορο εαν σε ποιασουν διοτι δεν υπαρχει αποδειξη αγορας η τιμολογιο η καποιο εγγραφο που το αποδεικνυει. Αυτο ισχυει σε Ευρωπη ,Ασια και Αφρικη
-
γιατι να μην χαρω Παρη?? εχω μετρημενες μεριες οπως εκεινη με το σημαδι στο κυπαρισι που εχω αναρτησει πριν κανα μηνα.
οπως μια αλλη με την ιστορια του τουρκου που εβγαλε αδεια το 80 και δεν βρηκε τα πεντολιρα λογο αλλαγων στα παντα απο σημαδια!
οπως μια τριτη μεσα σε παλαιο σπιτι μιας γιαγιας που πληρωνε με λιρες και πεθανε χωρις κανενας να ξερει που εχει κρυψει τα λιρονια.
οπως μια αλλη σε εικονισμα που υπαρχει φυμη για λιρες και ειναι αναμεσα σε διχαλα εθνικη οδο.
οπως μια αλλη που παρθηκαν κατατυχη λιρες σε κατασκευη νεου δρομου και εχει και δευτερη στην ιδια περιοχη με μεγαλο πατημα !!
οπως μια αλλη κοντα στη γειτονιαμου μεσα σε τζακι γκρεμισμενου σπιτιου!που ακουμπα ομως σε κατοικημενο σπιτι κολητα!!οπως μια αλλη σε παλαιο αρχοντικο που εχει κελαρι με τονους παλιοπραγματα απο πανω ομως!και πρεπει να βρω την καταπακτη .διπλα σε κατοικημενα σπιτια.
γιατι να μην ειμαι χαρουμενος? απλα το καθε ενα απο αυτα εχει ενα μεγαλο βαθμο δυσκολιας!
ειναι τα περισοτερα διπλα σε κατοικιες διπλα σε δρομους μεσα στην πολη . πρεπει να βαλεις γειτονες μεσα στο κολπο .θελει κοτσια και καλη παρεα και οχι ψοφιους !Και που εισαι!!!!!, οταν με το καλο τα παρεις να θυμασαι οτι εχεις και ενα φιλαρακι στην Καρδιτσα. Ενα θαλασσοδανειο θελει μονο!!!!!
:36_1_20::36_1_20:
-
Εαν φορας rolex πλατινα και εχεις σμαραγδια και διαμαντια πανω σου στο αεροδρομιο ….....περνας ανετα! Εαν κουβαλας αυτα που λες παλι περνας ανετα διοτι θεωρητε κοσμημα.......σαν κσμηματα περνανε ολα! Οι λιρες εαν ειναι σκετες......... χωρις καποια αλυσιδα .......τα σμαραγδια......τα διαμαντια.....εαν ειναι σκετα ,πρωτη υλη η κατεργασμενα πας αυτοφορο εαν σε ποιασουν διοτι δεν υπαρχει αποδειξη αγορας η τιμολογιο η καποιο εγγραφο που το αποδεικνυει. Αυτο ισχυει σε Ευρωπη ,Ασια και Αφρικη
χμμμμμμμμμμμμμμμ μου εδωσες ιδεα τωρα κοιτα στον γαμο σου μην σου βαλουν λιρες η ασφαλεια απ εξω θα ειναι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Τακη ναι. τα μηχανηματα χτυπανε σε ολλες αυτες τις θεσεις που προανεφερα και δεν χτυπανε σε αλλες τοσες ομως που υπηρχαν πληροφοριες .
αυτη τη στιγμη δουλευω 3 διαφορετικες τεχνικες και με παραλαγες αυτων βγαζω τα συμπερασματαμου.ηλεκτρονικο -ραυδοσκοπικο ηλεκτρονικο -βεργες.
συνηθως και οι τρεις τεχνικες δινουν τα ιδια αποτελεσματα .
στην περιπτωση με τα 5000 κομματια δουλεψα ηλεκτρονικο και βεργες.
οι απαντηση ηταν θετικη και απο τα δυο.
εκεινο το βραδυ ετυχε το μελος < …ος > να εχει μαζιτου και το αγγλικο φερριτικο που παλευουμε τον τελευταιο μηνα ..και αυτο εδειξε θετικα αλλα την αλλη μερα σταματησε να δουλευει και ακομα δεν καταφεραμε να το συνεφερουμε.
πριν βγουμε για την ερευνα αυτη ειμασταν στο εργαστηριομου και σεταρισα το αγγλικο φερριτικο πανω σε μια κοντινη ενδειξη η οποια ειναι αυτη που σας ελεγα
στο κτηριο που ειναι κοντα εδω .<<με τον σιδερα που μας φοβερισε και μετα γκρεμιστηκε >>
.και τα κιτρινα ειναι πανω σε πεζοδρομο πλέον.αφου ειχα παρει κατι φερριτες απο τον Μανιατη και παλευα να βρω με ενα πηνιακι που πλησιαζει σε χαρακτηριστικα που ζηταμε εβαλα εναν απο αυτους στο πηνιο και κατατυχη σεταριστηκε πανω στην ενδειξη αυτη που προανεφερα.
το ψευτοστηριξαμε και βγηκαμε να το δοκιμασουμε . μια απο τις θεσεις που πηγαμε ηταν και αυτη με τα 5000 κομματια. και τα δυο ηλεκτρονικα αλλα και οι βεργες καλειδασαν επανω στη μαντρα!
-
Αν θυμασαι παλαιοτερα σε θεμα που ειχα αναρτησει εδω Παρη ζητουσα συνεργατες!! που να εχουν καποια προσοντα!
αυτοι που εχω γυρωμου αυτη την εποχη δεν πιστευουν ουτε στα μηχανηματα που εχω αλλα και ουτε περπατανε νυχτα !! οι πιο πολλες περιπτωσεις σαν αυτη στην πολη ειναι ρισκα και μονο νυχτα !![/QUOTE φιλε γιωργο επιδη ειμαι παθων οπος εσει χτυπησα δουλειες και της φαγανε αλλη λογο οτι ειμουνα μονος και δεν ειχα καποιον για υποστηρηξη μακαρι να ειμουνα κοντασου και θα καναμε παπαδες η καλες δουλειες βγενουν μερα και οχι νυχτα τη νυχτα εισαι μονος και φενεσαι!!! ενω την μερα και ειδικα μεσα σε πολη μεταμφιεζαισε οπος θες ρισκο μεν αλλα οταν δεν εχεις αλλες εποιλογες ρισκαρης
-
@TSAPI.:
κακκο που τους πιασανε και τους τα πηραν, μια ζωη κιαυτοι αυτο θα ονειρευοταν να βρουνε κατι και στραβωσε η δουλεια στο τελος, κακο επισης γιατι αλιως θα τα επερνε ο γιωργης μας, και ενα καλο επιδη ο γιωργης επιβεβαιωσε τα εργαλεια του. δε πειραζει γιωργη στις επομενες που εχεις κεντραρισμενες να βγαλεις εστω και μια πολυ καλη δουλεια.
Συμφωνω με αυτα που λες , κριμα για αυτους, αλλα χαζομαρα να θελουν να της χαλασουν στην περιοχη τους και μαλιστα μεγαλη ποσοτητα.
καλο ειναι να μαθαινουμε απο τα λαθη τους -
Εαν κουβαλας ποσο ανω τον 10.000 ευρω σε χρυσο, μπαινεις κατευθειαν μεσα αυτοφορο! Δεν τους νοιαζει ποιανου ειναι και που τις βρηκες…...
Τελος Γιωργο.........ευγε και αυτην την φορα προλαβε τους......μηχανηματα υπαρχουν ,λεφτα δεν υπαρχουν...ΕυγεΜερακλη δεν ξερω τι ισχυει αλλα αυτο που λες μου φαινεται παραλογο.
δεν μιλαμε για περιπτωση που πας να βγεις στο εξωτερικο την παραπανω ποσοτητα.
δηλαδη αν εχεις κοσμηματα διαφορα που μπορει να υπερβαινει της 10.000, και θελεις ας πουμε να τα πας στο πατρικο σου και σε σταματησουνε πας αυτοφωρο?? -
καλησπερα στη παρεα,μπαινω στο θεμα για να σας πω τη δικια μου εμπειρια και να τη σχολιασετε πριν απο 7 χρονια στη τραπεζα Ελλαδος εδωσα 97 κομματια λιρες και δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε με ρωτησε κανενας που και γιατι!! Μπροστα μου ηταν καποιος κυριος που εδωσε πολλες περισσοτερες απο εμενα!Δεν καταλαβα, με ποιον νομο τους επιασαν?
-
με τον νεο νομο για αδηλωτες και θα πανε για φοροδιαφυγη,αλλα αν ομολογησαν τις χασαν και θα πανε και μεσα
Και φυσικα μιλαω για δηλωμενες γιατι εκει επεμβενει η εφορια και το αδικιμα ειναι οικονομικο.. αλλα οσον αφορα το που βρεθηκαν και πως και ποσες θα εξαργηρσωσεις δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος που σε διωκει με καποιο νομο. (πχ απο τον παππου μου τις βρηκα μεσα στο στρωμα). Αυτη την εντηπωση ειχα μεχρι να διαβασω αυτο… και αν εβρισκα κατι παλι στην τραπεζα θα πηγαινα. Πες κατι περισσοτερο για τον νομο βρε Παρη γιατι πραγματικα δεν το γνωριζω και ειχα αλλη εντυπωση
-
με τον νεο νομο για αδηλωτες και θα πανε για φοροδιαφυγη,αλλα αν ομολογησαν τις χασαν και θα πανε και μεσα
Και φυσικα μιλαω για δηλωμενες γιατι εκει επεμβενει η εφορια και το αδικιμα ειναι οικονομικο.. αλλα οσον αφορα το που βρεθηκαν και πως και ποσες θα εξαργηρσωσεις δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος που σε διωκει με καποιο νομο. (πχ απο τον παππου μου τις βρηκα μεσα στο στρωμα). Αυτη την εντηπωση ειχα μεχρι να διαβασω αυτο… και αν εβρισκα κατι παλι στην τραπεζα θα πηγαινα. Πες κατι περισσοτερο για τον νομο βρε Παρη γιατι πραγματικα δεν το γνωριζω και ειχα αλλη εντυπωση
-
δηλαδη αν εχεις 3 λιρες απο τον γαμο , διωκεσαι για φοροδιαφυγη?
αν θελεις εξηγησε το με περισσοτερες λεπτομεριες.