και σιγουρα ειναι ενα το μηχανακι….............
-
Αργησαμε αρκετα!! αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος!!τους καρφωσε ενεχειροδανειστηριο !!
Μερακλη δεν ξερω τι ισχυει αλλα αυτο που λες μου φαινεται παραλογο.
δεν μιλαμε για περιπτωση που πας να βγεις στο εξωτερικο την παραπανω ποσοτητα.
δηλαδη αν εχεις κοσμηματα διαφορα που μπορει να υπερβαινει της 10.000, και θελεις ας πουμε να τα πας στο πατρικο σου και σε σταματησουνε πας αυτοφωρο??Παραλογο??? εδω για να πας Καβαλα πληρωνεις 2 δυοδια….Για Αθηνα να μην το συζητησουμε....
Εαν περασεις τα συνορα Ελληνοβουλγαρικα....μπορεις μεχρι 7.000 ευρω μετρητα....Σκοπια 6.000 ευρω μετρητα...Ιταλια....Γαλλια και σε πολλες αλλες ευρωπαικες χωρες 10.000 ευρω μετρητα......λιρες που δεν υπερβαινουν τα 99 κομματια μπορεις να τα περασεις παντου και πλαστικο χρημα<διατραπεζικα> και 1.000.000. ευρω εαν θες μπορεις να τα περασεις.
Κοσμημα 10.000.000 ευρω εαν το φορας δεν κατασχεται......εαν ειναι σε κουτι η χυμα χρειαζεται παραστατικο,αποδειξη και πολλα αλλα!
Να διαβαζεις τι γραφω πιο προσεκτικα,διοτι δεν καταλαβες!!! Ελπιζω τωρα να εγινα κατανοητος -
Αργησαμε αρκετα!! αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος!!τους καρφωσε ενεχειροδανειστηριο !!
Παραλογο??? εδω για να πας Καβαλα πληρωνεις 2 δυοδια….Για Αθηνα να μην το συζητησουμε....
Εαν περασεις τα συνορα Ελληνοβουλγαρικα....μπορεις μεχρι 7.000 ευρω μετρητα....Σκοπια 6.000 ευρω μετρητα...Ιταλια....Γαλλια και σε πολλες αλλες ευρωπαικες χωρες 10.000 ευρω μετρητα......λιρες που δεν υπερβαινουν τα 99 κομματια μπορεις να τα περασεις παντου και πλαστικο χρημα<διατραπεζικα> και 1.000.000. ευρω εαν θες μπορεις να τα περασεις.
Κοσμημα 10.000.000 ευρω εαν το φορας δεν κατασχεται......εαν ειναι σε κουτι η χυμα χρειαζεται παραστατικο,αποδειξη και πολλα αλλα!
Να διαβαζεις τι γραφω πιο προσεκτικα,διοτι δεν καταλαβες!!! Ελπιζω τωρα να εγινα κατανοητοςΦίλε μερακλή τα 10.000 ισχύουν από και για σε τρίτες χώρες. Στην υπόλοιπη ευρώπη κουβαλάς ότι θέλεις, αλλά γιά πές μου ποιός έχει κώλο να μπεί σε ξένη χώρα με μεγάλα ποσά σε μετρητά; Και σε τράπεζα να πάς να τα καταθέσεις φακελώνεσαι αμέσως, οπότε, εφόσον είναι νόμιμα τα περνάς από τράπεζα σε τράπεζα. Έτσι έχει γίνει το σύστημα.
-
Γιαυτα που λεει ο george περι 4700 τελικα αληθευει δεν θελω να υποστιριξο κανεναν γιαυτο δεν θα βαλο και εγω με πιο μηχανακι εντοπιστικαν γιατι θα φανει διαφημηση και δεν θελω για πολους και διαφορους λογους μην παρουμε και κανεναν στον λαιμο μας