γιαννη σημερα αν εχεις χρυσο στο σπιτι και το βρουνε οι καφροι της εφοριας και ειναι αδηλωτο πας για φοροδιαφυγη και κατασχεται,αν θελεις να πουλησεις λιρες στην τραπεζα υπαρχη οριο και καταγραφη στοιχειων
δεν γνωριζης οτι πανω απο 10000 ευρω η αναληψη ειναι μονο με δικαιολογητικα για ποιο πραγμα τα χρειαζεσε?
εχουν αλλαξη πολλα γιαυτο στρεφονται στους μαυραγοριτες και πουλανε χρυσο
-
Αργησαμε αρκετα!! αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος!!τους καρφωσε ενεχειροδανειστηριο !!
-
Αργησαμε αρκετα!! αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος!!τους καρφωσε ενεχειροδανειστηριο !!
γιαννη σημερα αν εχεις χρυσο στο σπιτι και το βρουνε οι καφροι της εφοριας και ειναι αδηλωτο πας για φοροδιαφυγη και κατασχεται,αν θελεις να πουλησεις λιρες στην τραπεζα υπαρχη οριο και καταγραφη στοιχειων
δεν γνωριζης οτι πανω απο 10000 ευρω η αναληψη ειναι μονο με δικαιολογητικα για ποιο πραγμα τα χρειαζεσε?
εχουν αλλαξη πολλα γιαυτο στρεφονται στους μαυραγοριτες και πουλανε χρυσοοκ ευχαριστω.
αλλα ο μαυραγοριτης μπορει ευκολα να σε εκβιασει.
σου λεει τοσο , και αν θελεις αλλιως σε καρφωνω και πας και μεσα.
βλεπω ομως και αυτοι με αυτα που κανουν παιζουν το κεφαλι τους κορωνα γραμμα.
ενας που τον εχουν καρφωσει ετσι για ηθικη ικανοποιηση, αν εχει καποια ευρω δεν θα βαλει καποιον να τον φαει ? λεω τωρα ?? -
οκ ευχαριστω.
αλλα ο μαυραγοριτης μπορει ευκολα να σε εκβιασει.
σου λεει τοσο , και αν θελεις αλλιως σε καρφωνω και πας και μεσα.
βλεπω ομως και αυτοι με αυτα που κανουν παιζουν το κεφαλι τους κορωνα γραμμα.
ενας που τον εχουν καρφωσει ετσι για ηθικη ικανοποιηση, αν εχει καποια ευρω δεν θα βαλει καποιον να τον φαει ? λεω τωρα ??Ετσι και τα πηγενεις λιγα λιγα 40-50 κοματια δεν σου κανουν τιποτα
-
παντως στο αγγελιοπολις τωρα το απογευμα ειδα αγγελια καπιου που αγοραζει λιρες.
λες να ειναι ρουφιανος και να συνεργαζεται με τους μπατσους. και αν τσιμπισει κανεις την εβαψε.
οποτε μεγαλη δυσκολια και να τα βρεις και να τα διαθεσεις…....
-
παντως στο αγγελιοπολις τωρα το απογευμα ειδα αγγελια καπιου που αγοραζει λιρες.
λες να ειναι ρουφιανος και να συνεργαζεται με τους μπατσους. και αν τσιμπισει κανεις την εβαψε.
οποτε μεγαλη δυσκολια και να τα βρεις και να τα διαθεσεις…....
Οποτε να πανε να μαμηθουνε
καλητερα με τα λιγα
χαχαχαχαχα -
τωρα μετα απο ολλα αυτα δεν προκειται να σπασω λιρες με τιποτα!
με την πρωτη καλοτυχη που θα εχω οπως πιστευω μονο 50 κομματια θα σπασω και αυτα θα παω βολτες σε 3-4 πολεις για να τα εξαργυρωσω!θα ξεχρεωσω αυτα που χρωστω και μετα θα φτιαξω ειδικο χρηματοκιβωτιο απαραβιαστο και τερμα.
-
Δε νομίζω ρε παιδιά να χρειάζονται παραστατικά για να πουλήσεις τις λίρες σου στην τράπεζα. Μόνο για αξία χρυσού πάνω από 10000 ευρώ νομίζω ζητάει κάποια απλά έγγραφα. Όταν είχα πάει στην Πειραιώς να αγοράσω μια λίρα για δώρο κάπου (πέρυσι), ρώτησα τον υπάλληλο τί γίνεται αν θέλω να πουλήσω λίρες στην Πειραιώς. Κανένα πρόβλημα μου λέει. Αυτές που έχεις αγοράσει από εμάς (η Πειραιώς δίνει μόνο τελευταίας κοπής και μάλιστα σε φακελάκι με τη σφραγίδα του αγγλικού νομισματοκοπείου σε άριστη κατάσταση), τις φέρνεις πάλι σ' εμάς και πέρνεις τα λεφτά σου αμέσως. Κι' αν έχω παλιάς κοπής από τον παππού μου τον ρώτησα, τις αγοράζετε? Βεβαίως μου λέει, απλά επειδή στις παλιάς κοπής δεν ξέρουμε το μέγεθος της φθοράς που έχουν ή το αν κάποιες είναι κάλπικες και επειδή εμείς εδώ στην επαρχία δεν έχουμε εκτιμητή, τις παίρνουμε, τις συσκευάζουμε με την εγγύηση της τράπεζάς μας και τις στέλνουμε στα κεντρικά στην Αθήνα όπου έχουμε εκτιμητή, αυτός καθορίζει την αξία τους και αν συμφωνείς, σε μια βδομάδα περίπου παίρνεις τα λεφτά σου. Αυτά μου είπε: Δε μου ζήτησε ούτε να συνοδεύονται από παραστατικά ούτε από χαρτί κληρονομιάς ούτε τίποτε άλλο. Ρωτήστε κι' εσείς αν θέλετε στην Πειραιώς, δεν χανετε τίποτα.
-
τωρα μετα απο ολλα αυτα δεν προκειται να σπασω λιρες με τιποτα!
με την πρωτη καλοτυχη που θα εχω οπως πιστευω μονο 50 κομματια θα σπασω και αυτα θα παω βολτες σε 3-4 πολεις για να τα εξαργυρωσω!θα ξεχρεωσω αυτα που χρωστω και μετα θα φτιαξω ειδικο χρηματοκιβωτιο απαραβιαστο και τερμα.
Περνα κι απο Βολο για σπασιμο.Δεν υπαρχουν απαραβιαστα χρηματοκιβωτια.ΑΠΟΚΡΥΨΗ η σιγουρη λυση.
-
Το 300 πεθανε 260-275 το πολυ χθεσινη τιμη,απο φιλο με νομιμο ενεχυροδανειστηριο.
στην τραπεζα σημερα 279 αγορα 337 πωληση.
οποτε μονο σε συλλεκτες χαχαχα
παντως στην τραπεζα και συναλλαγμα να πας για εξαργηρωση ζητουν ταυτοτητα, πηγα την προηγουμενη βδομαδα για δολ αυστραλιας.
δηλαδη αν πας τραπεζα με τρια κομματια θα σου ζητησουν το εκκαθαριστικο της εφοριας αν της εχεις δηλωμενες???
και δεν εχω προσεξει εχει ειδικο κωδικο στη δηλωση που λεει για λιρες -
Για κοιτάξτε λίγο τα απαιτούμενα από την Τράπεζα της Ελλάδος. Πρώτα έχει για αγορά λιρών από την τράπεζα και μετά για πώληση λιρών στην τράπεζα:
http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Markets/LIRA/goldlira.aspx -
Τι λενε ωρε παληκαρια οι τυποι!!!!
Πλατανια αυτο που εβαλες ειναι μαχαιρια !!
<<<<<<<<Τα πιο πάνω έγγραφα προσκομίζονται στο πρωτότυπο, όπως επιβάλλει το νομοθετικό πλαίσιο που αφορά την πρόληψη της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.>>
δηλαδη αν πας με πανω απο 15 κομματια μπορει να εισαι και τρομοκρατης!!!!
δεν πανε στα τσακιδια!!!!
ειναι αυτα που φωναζω τοσα χρονια σε ολλες τις σελιδες!! μην αφηνετε τιποτα ορθιο!!!!! κλεψτε οτι μπορειται απο το χωμα!!και μη δινεται στο κρατος τιποτε ουτε σε τραπεζες!!
ειναι οι νομιμοι νταβαντζηδες του λαου!! -
επιβαιβεωθηκαν τα λεγομεναμου.
χτες εμαθα και με τι μηχανημα παρθηκαν . ηταν 4700και κατι ακομα με μερικα παλαιοτερα μεσα.μεσα σε χαλκινο περιβλημα ομως.
δεν θα αναφερω με τι μηχανημα και πως ,απλα για να μην κατηγορηθω απο κανα <<Λεβεντη>> για γκιριζα διαφημιση…. και εχουμε αλλα...
-
επιβαιβεωθηκαν τα λεγομεναμου.
χτες εμαθα και με τι μηχανημα παρθηκαν . ηταν 4700και κατι ακομα με μερικα παλαιοτερα μεσα.μεσα σε χαλκινο περιβλημα ομως.
δεν θα αναφερω με τι μηχανημα και πως ,απλα για να μην κατηγορηθω απο κανα <<Λεβεντη>> για γκιριζα διαφημιση…. και εχουμε αλλα...
Για πες τουλάχιστον μιλάς για τοπικό μηχάνημα ή ραβδοσκοπικό ? και αφου δεν μπορείς μην λες μοντέλο. Ευχαριστώ
-
Άιντε ρε Γιώργο. Βάλε και το μηχάνημα. Αφού μας είπες όλη την ιστορία, μη μας αφήνεις με την απορία… Δε χρειάζεται να κατηγορηθείς ότι κάνεις διαφήμιση. Απλά, μάλλον έχει παρεξηγηθεί ο τρόπος που υποστηρίζεις γενικά μια ιδέα, μια άποψή σου, ή ένα μηχάνημά σου. Δε χρειάζεται να επιμένεις σε κάτι και να τσακώνεσαι. Απλά πες: Παιδιά, η γνώμη μου είναι αυτή, γι΄αυτόν και γι' αυτόν το λόγο. Από κει και πέρα κρίνετε μόνοι σας. Το ίδιο να κάνεις και τώρα. Να πεις: Παιδιά, έμαθα ότι βρεθήκανε τόσα κομμάτια, υπό τις τάδε συνθήκες, με το τάδε μηχάνημα. Όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος θέλει όχι. Δε χρειάζεται να δώσεις συνέχεια σε αντιπαραθέσεις. Έτσι βοηθάς όλους να σκεφθούν και να βγάλουν συμπεράσματα, όχι βέβαια αν το τάδε μηχάνημα είναι το τέλειο, και λειτουργεί 100%, αλλά αν υπό συγκεκριμένες συνθήκες και υπό κάποιες προυποθέσεις θα μπορούσε να δώσει μια επιτυχία...