Τώρα χρειάζομαι τη βοηθεια των υδραυλικων. θελω σωληνα πλαστικη σκληρη 3 εκατοστα εσωτερικη διαμετρο.
Σε μαγαζι με υδραυλικα βρηκα φ32 με εσωτερικη διαμετρο 27, δεν μου ταιριαζει.
Υπάρχει κατι τετοιο?
-
Arduino - Αρχάριος
Παιδια καλησπερα σκεφτομε να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου και λεω να παρω το arduino λοιπον εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα το υπαρχει το εχουν κανει και γεωφυσικο. Λοιπον ακουω τις γνωμες σας. Το εχει δουλεψει καποιος; θα ειναι δυσκολο εγωπου ειναι αχαριος γενικα να πειραματιστω με διαφορα πραγματα που δινουν για το arduino
-
Arduino - Αρχάριος
μαζευτειται οσοι θελετε να μαθετε για το αρμπουινο να ανοιξουμε ειδικο παραρτημα,και πρεπει να εχετε ελαχιστες γνωσεις ηλεκτρονικης και προγραμματισμου για να μπειτε στο κλιμα
παντως δεν ειναι κατι ευκολο για καποιον που δεν γνωριζη εστω και λιγα αγγλικαενταξει ρε παρη δεν ειμαστε και ζαγαρια… εχθες εβλεπα οτι μεχρι και cnc μπορει να δουλεψει.
κοιτα απο οτι ειδα το μονο δυσκολο ειναι να μαθεις να το προγραματιζεις. αλλα και αυτο πυστευω οτι αν σου δειξει καποιος τον κορμο του προγραμματος ,θα ειναι ποιο ευκολο.
παρη οταν το παρω θα σου ζαλισω τα αρ...δια την πατησες χιχιχι... -
Arduino - Αρχάριος
εγω ειμαι μεσα, ανυπομονω να αρχίσουν τα μαθήματα.
Μπορω να συμβαλω, εχω μαζεψει σχεδον ολοι τη βιβλιογραφια.
Ο προγραμματισμος δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολος η C χρειαζεται, και γενικα καποια απλη κατανοηση σε προγραμματιστικες εντολες, οπως if while for, δηλαδη ελεγχος συνθυκων και επαναληψη εντολων.