Μερικες ακομα φωτογραφιες.
-
Κιβώτιο
οι διαστάσεις είναι από το καουτσουκένιο, τα κουτιά που υπήρχαν μέσα ήταν μεταλλικά.
η ρίψη γινόταν σε μεγάλη συσκευασία βάρους άντρα για να λειτουργεί το αλεξίπτετο
Πάρη τώρα που μου το θύμισες θα κάνω ανάλυση στο φύλλο αλλουμινίου που είχε μέσα το καουτσουκένιο, γιατί μονο αλουμίνιο δεν είναι, ένα κουτί παλιό που είχα κάνει ανάλυση είχε χρώμιο 10% και τσίγκο 15% και σίδηρο το υπόλιπο, οπότε σε σαπίζουν ούτε σε άλλα 100 χρόνια
Ένα μεγάλο ευχαριστώ φίλε Apogonos για όλες τις απαντήσεις σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τα υπόλοιπα μέλη που προσφέρουν τις γνώσεις τους .
Ένα τελευταίο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν γνωρίζεις εσύ ή κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ είναι :
ποιος ο λόγος της καουτσουκένιας συσκευασίας ;;;; που ήδη ήταν μέσα σε κάποια συσκευασία μεγαλύτερη .
Ποιος ο λόγος αδιάβροχου κλεισίματος των λιρών μιας και ο χρυσός δεν σκουριάζει ;
Λειτουργούσε μήπως σαν σωσίβιο ; -
Κιβώτιο
@wolf:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ φίλε Apogonos για όλες τις απαντήσεις σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τα υπόλοιπα μέλη που προσφέρουν τις γνώσεις τους .
Ένα τελευταίο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν γνωρίζεις εσύ ή κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ είναι :
ποιος ο λόγος της καουτσουκένιας συσκευασίας ;;;; που ήδη ήταν μέσα σε κάποια συσκευασία μεγαλύτερη .
Ποιος ο λόγος αδιάβροχου κλεισίματος των λιρών μιας και ο χρυσός δεν σκουριάζει ;
Λειτουργούσε μήπως σαν σωσίβιο ;Όπως είπε και ο πάνας πολλαπλή λειτουργία, και αερόσακος και άμεσο φόρτωμα άμα χρειαστεί
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Κιβώτιο
Φωτο απο βαρελακι εχουμε? Να δουμε και πως ειναι εστω και σε φωτο!!!!
αυτα τα βαρελακια λες και ειναι φαντασματα , δεν υπαρχουν φωτο πουθενα , αν ψαξεις στην μηχανη αναζητησης βρισκεις τα παντα εκτος απο αυτα , μπορει καποιος να μου πει τι ονομασια ειχαν τοτε να το ψαξω γιατι σιγουρα η ονομασια δεν προδιδε το περιεχομενο , μιλαω παντα για τα αλουμινενια αν υπηρξαν βεβαια γιατι ολο τσιγκο και σιδερο συνανταω , επισης και για το περιτυλιγμα καουτσουκ αν υπαρχει καποια πληροφορια-φωτο !
-
Κιβώτιο
αυτα τα βαρελακια λες και ειναι φαντασματα , δεν υπαρχουν φωτο πουθενα , αν ψαξεις στην μηχανη αναζητησης βρισκεις τα παντα εκτος απο αυτα , μπορει καποιος να μου πει τι ονομασια ειχαν τοτε να το ψαξω γιατι σιγουρα η ονομασια δεν προδιδε το περιεχομενο , μιλαω παντα για τα αλουμινενια αν υπηρξαν βεβαια γιατι ολο τσιγκο και σιδερο συνανταω , επισης και για το περιτυλιγμα καουτσουκ αν υπαρχει καποια πληροφορια-φωτο !
Ελπιζω καποια στιγμη να το δουμε…εστω και σε φωτο...ειναι σαν την Αντλαντιδα...ξερουμε οτι υπηρχε αλλα κανεις δεν την εχει δει!!!
-
Κιβώτιο
Ελπιζω καποια στιγμη να το δουμε…εστω και σε φωτο...ειναι σαν την Αντλαντιδα...ξερουμε οτι υπηρχε αλλα κανεις δεν την εχει δει!!!
:36_2_34: :36_2_34: :36_2_34: :36_2_34: :36_2_34:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Κιβώτιο
φανταστειτε τι ειχε αυτο μεσα και πηγε το μισο μεσα στο χωμα , δεν λεω οτι ειχε κιτρινιαρες απλα εβαλα την φωτο για να δειξω οτι αν επεφτε κουτι με κιτρινιαρες και δεν ανοιγε το αλεξιπτωτο η κοβοντουσαν τα σκοινια ποσο μεσα θα χωνοτανε , το συγκεκριμενο με αλεξιπτωτο και μπηκε το μισο μεσα φανταστειτε χωρις ….?????http://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=images&cd=&cad=rja&docid=KQGWJVI_UXu9YM&tbnid=WsjKJpL5BSMGNM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fdigitaljournal.com%2Farticle%2F309215&ei=ozI3UuHzJYSVtQb2qIHYAQ&psig=AFQjCNE565sB0-Ppe30jdNTH-39d7ubfxA&ust=1379435550684098
-
Κιβώτιο
Δεν ηταν τοσο μεγαλα αυτα που ειχαν τα λιλια μεσα… με την ευκαιρια ομως, ποιος εχει να μου στειλει κομματι απο κιβωτιο παλιο? το θελω για μαρτυρα για να κανω ενα πειραμα!
και εγω θελω ενα κομματακι αν εχει καποιος , μια σταλια οσο ενα νυχι για τον θαλαμο της βεργας , υπαρχουν και τα πμ οποιος ειναι κατοχος και δεν θελει να φανερωθει !