Ενδιαφέρομαι μόνον για τούνελ :
Ποιό είναι το μεγαλύτερο βάθος έρευνας και από ποιό μηχάνημα ?
Επαναλαμβάνω :ΟΧΙ συρόμενη κεραία γιατί το έδαφος είναι ζόρικο.
Σας ευχαριστώ πολύ !
Κάποιοι φίλοι μεταναστεύουν στην Νότια Αμερική και μου ζήτησαν βοήθεια, αλλά μετά το προφάιλερ δεν ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο θέμα και δεν ξέρω τις εξελίξεις.
-
Για ΜΗ συρόμενο γεωραντάρ - γεωφυσικό :
-
Σας ευχαριστώ !
Μου είπαν και για αυτό και μου άρεσε γατί το θέλουν τουλάχιστον για 10 μέτρα βάθοςθέλω να πιστευω πως κάνεις πλάκα και δεν θα προτεινεις ΟΚΜ καλύτερα να πάρουν του ταρικατ τουλάχιστον μέχρι καποια μέτρα δουλεύει και έχει τεράστια διαφορά στην τιμή
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@007:
Για τα ανταρτικα κάνει?
αναλογα τι ψαχνεις γιωργη
μην ξεχναμε οτι ειναι επιστημονικο μηχανακι και θελει αρκετο κοπο για να το μαθεις
κατι αντιστοιχο (σε κοπο) με γεωρανταρ με μαγνητομετρα κοκ
αμα ψαχνεις για κασες οχι
αμα ψαχνεις ομως για αμπρια δεν ξεφευγει κανενα -
αναλογα τι ψαχνεις γιωργη
μην ξεχναμε οτι ειναι επιστημονικο μηχανακι και θελει αρκετο κοπο για να το μαθεις
κατι αντιστοιχο (σε κοπο) με γεωρανταρ με μαγνητομετρα κοκ
αμα ψαχνεις για κασες οχι
αμα ψαχνεις ομως για αμπρια δεν ξεφευγει κανεναΔημήτρη γνωστός μου θα μου φέρει φίλο του ,εκτός χομπι και της δουλειάς, σεισμογραφος.
-
dennis κοιταξε εδω και θα βρεις αυτο που ζητας.http://www.abem.se/products/abem-resistivity-ip/abem-terrameter-lsεγω εκτος απο σεισμογραφο που σωστα λεει ο Μητσος θα σου προτεινα και τη μεθοδο με τα πασαλακια
-
δεν ξέρω τι λέτε εσείς? Εγώ θα παραγγέλλω αυτό και τελείωσα θα βλέπω τα @@@ μου!!!
Σόναρ στο λόφο του Αμφείου
Ενα υπερσύγχρονο μηχάνημα σόναρ που έχει την δυνατότητα να "βλέπει" τι υπάρχει ακόμη και σε βάθος 300 μέτρων αναμένεται να.. ακτινογραφήσει σημαντικά σημεία της Θήβας.
Το μηχάνημα θα φέρει στην πόλη μας η εταιρία που εκπονεί το επιχειρησιακό τετραετές σχέδιο της Θήβας μέσα στο Φλεβάρη με στόχο να ανιχνεύσει και καταγράψει κτίσματα, στερεά αντικείμενα υπο διαμόρφωση ή διαμορφωμένα και μπορούν να δώσουν την εικόνα για το τί υπήρχε κάποτε εκεί..
Να σημειώσουμε οτι ήδη η εταιρία έχει εκδώσει τις απαιτούμενες άδειες για τον έλεγχο του εδάφους και φυσικά όλοι αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά θα βγούν αληθινοί οι ισχυρισμοί του αρχαιολόγου Θεόδωρου Σπυρόπουλου σχετικά με την πυραμίδα στο λόφο του Αμφείου.
Το θέμα της πυραμίδας μάλιστα απασχόλησε και την πρόσφατη συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο με την συμμετοχή του κ.Κάμπ εκπροσώπου του ιδρύματος Πάκαρντ.
Μάλιστα για το θέμα ρωτήθηκε απο τον Δήμαρχο Νίκο Σβίγγο, ο κύριος Κάμπ που είπε: "Σίγουρα εκεί βρίσκεται ο τάφος του Αμφείου. Οι τάφοι των βασιλέων εκείνων των χρόνων χτίζονταν κάτω απο μία τεχνική και δεν αποκλείεται αυτή η τεχνική να έχει δώσει το μάθημα. Δηλαδή να είναι προγενέστερη των Αιγυπτιακών.
Οι λόφοι πέριξ της Θήβας ίσως να κρύβουν μυστικά που κανείς δεν γνωρίζει και όταν έρθουν στην επιφάνεια θα συμβάλλουν στην επιβεβαιωμένη καταξίωση της Θήβας μέσα στην παγκόσμια ιστορία..Αρθρο του Θανάση Κουρουμπέτση στην εφημερίδα η Σκυτάλη..
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ωχ τώρα θυμήθηκα ποιά είναι η ΟΚΜ !!
Λεωνίδα θα σου τηλεφωνήσω.
Τα επαγγελματικά πασαλάκια τα ξέρω, τα είχε ένας Γάλλος που τριγυρνούσε στον Κορινθιακό και είναι πολύ καλά, τα ερασιτεχνικά τα είχε ένα λαμόγιο του Πειραιά και ήταν της πλάκας.
Καιρός να μάθω και τον σεισμογράφο.
Σας ευχαριστώ και πάλι !