και κατι ακομα ,μολις τα βγαλο ,,το κοφαλιμου θα γεμιση νταφανια μαυρα ,ειμαι τρελος δεν με ξερης ,,εγω θα τα βαλο ολα εδω φωτο ,τορα με τη μηχανημα θα τα βρω θα σου πο απο τορα ,εχω ενα ραβδοσκοπικο ,που θα βοηθηση κατα 90/100,ξερω και το δουλευο με την εμπηρια μου τοσα χρονια μου εχει δοση πολες δουλιες ,πασης φησης ,ειναι φκιαχτο ,δεν εχει ουτε λαμπακια ουτε κορνες ουτε οργανα ,το καταλαβενο πος τραβαη θα σου πο οτη ειναι χαλκος η οτιδηποτε μεταλο ,νομισμα ασιμη σαν το 20σαλεπτο το επιασα στα 200μετρα το εχω διξη αν θημαμε και στον γκολτεν ,,2ον,εχω ενα τελαρο λορεντζ,και ενα γκαρεττ,2500,τορα οσο για το οκμ ,που μου το δανησε ενας φιλος ,δεν βλεπο να το μαθενο ,ουτε εγω ουτε καπιος απο την παρεα ,,ειναι δησκολο και πρεπη να αφηεροσης χρονο να το μαθης ,και δεν υπαρχει α[πο την παρεα ,ασε που πρεπη να ξερης και εγγλεζικα ,εδω εγω δεν ξερω τα ελινικα καλα καλα ,και τρητον αν χρηαστη θα παρο και τον μαγω ,,καπος ετσι θα κινηθω
-
O ανύπαρκτος ( πλέον ) θησαυρός του Καραγιώργη.
Ειστε σιγουροι οτι ο φιλος που τα εβγαλε στη φωτο τα βρηκε αυτος?Και αν ναι θα μας ελεγε που,πως με τι?με ερευνα,με βεργες,με ελικοπτερο,με γιακουμπ πως?:dft012:η απλως ειχε την τυχη και επεσε πανω εκτος αν ειχε καποιο κιταπι στα χερια απο αυτους που ηρθαν:dft012:σορυ φιλε ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ αλλα αυτα περνανε απο το μυαλο μου.Οσο για το φιλο ΑΝΔΡΟΝΙΚΟ μακαρι να τα βρει φωτο δεν θελουμε μονο να μας πει με τι τα βρηκε:19:
Άμα διαβάσεις παλιά ποστ του Αγρινιώτη θα καταλάβεις….
-
Γιατι ρε παιδια ειστε απιστοι Θωμαδες?
Μαγκας ειναι που τα βρηκε και να τα χαιρεται ο φιλος.
Και παλι μπραβο σου agrinioti!
Μακαρι να'βρεισκες(ειτε ρβδσκπκ ειτε με μηχανημα)περισσοτερα!Μακαρι να βρηκε ο ΦΙΛΟς ομως λιγο δυσκολο.Αοριστες κουβεντες για ολο το παιχνιδι,ομως που να βρουμε παλιες δηλωσεις του agrinioti?
-
γιατι ειναι δυσκολο φιλες βας??
ειχε τα κοτσια και το δηλωσε,και σας τα εδειξε,δεν πρεπει να ειμαστε τοσο δυσπιστοι απεναντι στο θεμα αυτο,αν τις προσεξετε οι μισες ειναι διαφορετικου χρωματος,λετε να αλλαξαν χρωμα αν ηταν σε τραπεζα και εβγαλε να μας τα δειξη??
για δεστετες καλυτερα
και κατα δικη μου εκτιμηση αυτα ειναι μαζεματα εποχης 1946-1947
αυτο που λεη ο ανδρονικος ειναι απο την πρωτη φουρνια του 1940,τοτε μονο γεωργιου ειχαν εισαχθει απο μεση ανατολη,απο αυτες ειχε δωση στο γυφτο ο αγγλος,και αλλες 80.000 κομματια χαθηκαν απο αμελεια του κρις:dft012: -
@admin:
γιατι ειναι δυσκολο φιλες βας??
ειχε τα κοτσια και το δηλωσε,και σας τα εδειξε,δεν πρεπει να ειμαστε τοσο δυσπιστοι απεναντι στο θεμα αυτο,αν τις προσεξετε οι μισες ειναι διαφορετικου χρωματος,λετε να αλλαξαν χρωμα αν ηταν σε τραπεζα και εβγαλε να μας τα δειξη??
για δεστετες καλυτερα
και κατα δικη μου εκτιμηση αυτα ειναι μαζεματα εποχης 1946-1947
αυτο που λεη ο ανδρονικος ειναι απο την πρωτη φουρνια του 1940,τοτε μονο γεωργιου ειχαν εισαχθει απο μεση ανατολη,απο αυτες ειχε δωση στο γυφτο ο αγγλος,και αλλες 80.000 κομματια χαθηκαν απο αμελεια του κρις:dft012:Φιλε admin μονο φωτο ειδαμε.Τροπο εργασιας δεν ειδαμε,εργαλειο εργασιας δεν ειδαμε και στο φιναλε στην κοντρα του αγρινιωτη με του ανδρονικου εμεις τι ρολο παιζουμε?Το 1946 οαδελφος εσφαζε τον αδερφο οι λιρες ?που ητανε και μαλιστα απο ριψεις σε κονσερβες
-
@admin:
φιλε βας καποιο πουλακι μου σφυριξε οτι ο αγρινιωτης περνα καποια προβληματα υγειας,οταν επιστρεψη με το καλο θα μας απαντηση σε ολα
με τον ανδρονικο δεν εχουν καποια κοντρα,οπως ολοι μας εδω μεσα,ο ενας πειραζη τον αλλον :dft012:Περαστικα στο φιλο αγρινιωτη ,καλη αναρωση και οταν θα ερθει με το καλο μας δινει καποια στοιχεια αν θελει.Οσο για τα πειραγματα ειναι μερος της δουλειας αλλα μεσα απο αυτα μπορει να ξεκινησουν παρεξηγησεις:dft012:το θεμα ειναι οι φιλοι οκαθενας απο την δικη του σκοπια να εχουν τα αποτελεσματα που επιθυμουν:y16:
-
βασηκα δεν εγιναι κατι για κοντρα. ηξερα οτι ο ανδρονικος δουλευει, και οτι ολοι την νυχτα, κοσκινα χωμα για μην τυχον κανενα νομισμα ξεπεσει στην σιτα. και για πλακα εβαλα μερικες λιρες οτι βρεθηκαν σε χωματα που κοσκιναν θα μπορουσε ομως να παρει μεγαλυτερη διασταση το θεμα οταν ημασταν ολοι μαζοι τοτε που εβαλα το θεμα βρεθηκαν λιρες σε μπαζα στα γιαννενα η σελιδα ειχε τοτε 5 γιαννιωτες και ενας δεν πηγε να δει που τοτε στα αληθεια τις μαζευαμε με το κοσκκινο, τωρα οσω για τις ημερομηνιες αυτες ειναι διαφορες. και δεν ειναι απο καταφυγειο.
-
βασηκα δεν εγιναι κατι για κοντρα. ηξερα οτι ο ανδρονικος δουλευει, και οτι ολοι την νυχτα, κοσκινα χωμα για μην τυχον κανενα νομισμα ξεπεσει στην σιτα. και για πλακα εβαλα μερικες λιρες οτι βρεθηκαν σε χωματα που κοσκιναν θα μπορουσε ομως να παρει μεγαλυτερη διασταση το θεμα οταν ημασταν ολοι μαζοι τοτε που εβαλα το θεμα βρεθηκαν λιρες σε μπαζα στα γιαννενα η σελιδα ειχε τοτε 5 γιαννιωτες και ενας δεν πηγε να δει που τοτε στα αληθεια τις μαζευαμε με το κοσκκινο, τωρα οσω για τις ημερομηνιες αυτες ειναι διαφορες. και δεν ειναι απο καταφυγειο.
Aρα φιλε αγρινιωτη δεν τις εβγαλες με μηχανημα ουτε απο πληροφορια ηταν,ηταν καθαρα θεμα τυχης και ετυχε να εισουν μπροστα στα μπαζα την ωρα που ο εσκαφεας κατεδαφιζε το παλιο σαραι΄΄ι εκτος τουτου για ερευση αποκρυψης σε καταφυγιο ουτε λογος:dft012::dft012:
-
μαγκες…να σας πω εγω για τον καραπιπερη....ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΓΡΟΥΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΚΑΜΙΑ..ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΕΙ...καρα πιπεριμ καραπιπεριμ...:19::19:...ολα τα μηχανηματα αυτα που λες αντρονικε δικα σου ειναι..??..:011::011::011::011::011:...ητανε που λετε ο ΤΟΤΟΣ..:19::011::011:
-
Aρα φιλε αγρινιωτη δεν τις εβγαλες με μηχανημα ουτε απο πληροφορια ηταν,ηταν καθαρα θεμα τυχης και ετυχε να εισουν μπροστα στα μπαζα την ωρα που ο εσκαφεας κατεδαφιζε το παλιο σαραι΄΄ι εκτος τουτου για ερευση αποκρυψης σε καταφυγιο ουτε λογος:dft012::dft012:
καμια σχεσει με αυτα που λες εγω βρεικα τα μπαζα εκει που τα αδεισε το φορτηγο.. βεβαια αυτο το εγραψα σε αλη σελιδα πριν εναμιση χρονο δεν ειναι τωρινο.
-
μαγκες…να σας πω εγω για τον καραπιπερη....ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΓΡΟΥΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΚΑΜΙΑ..ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΕΙ...καρα πιπεριμ καραπιπεριμ...:19::19:...ολα τα μηχανηματα αυτα που λες αντρονικε δικα σου ειναι..??..:011::011::011::011::011:...ητανε που λετε ο ΤΟΤΟΣ..:19::011::011:
φιλε ο καθε ενας εδω κανει την δικια του προσπαθεια. ειτε ακουγετε σαν ανεγδοτο ειτε οχι..για αυτο λοιπον σαν συναδελφος θα πρεπει να εισαι ποιο ανεχτικος. ακομα και με αυτα που δεν πιστευεις.. με το συμπαθιο
-
για στους φιλους ,,λοιπον θα πο μονο για τον ντραχταρ,,,σακη ,,επιδη γνοριζομαστε ,και ημαστε κοντοχοριανη ,κοψε της μαλακιες ,ξερης στα θεματα αυτα δεν σηκονο πλακες και μαλακιες ,σε ξαναλεω ,κοφτο ενταξη ,ελα τορα ρε σακη μην πας γηρευωντας ,θελο απλα να σταματησης ,,αν εχεις κανα θεμα να τοαναπτηξης ,αλιος μην με πηραζης ,γιατι πηραζομε με το ασχημο το δουλεμα που πας να κανης μονο ασχημο ειναι αυτο που πας να κανης και δεν μαρεσ
-
αγρινιοτη ,οκ,,θα κλησω τορα ,παο για ξαπλα ,,κανε αυτο που πρεπη κυνηγη μονο κυνηγη τιποτα αλο ,,οσες πιο πολες φορες πας ολο και κατι θα διαβασης αλιος απο το σπιτη και το κομπιοουτερδεν γινετε ,νασε καλα ,,,
ΣΩΣΤΟΣ:dft012::dft012::dft012::dft012:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.