Προσωπικά είμαι υπέρ της μπύρας …
Το Θείον εντός μας γνωρίζει τα Πάντα, μας ακούει ΠΑΝΤΑ και μας απαντάει ΠΑΝΤΑ, δίνοντας τις καλυτερότερες απαντήσεις γιά την ανάπτυξη μας Πνευματική και υλική, πάντα σύμφωνα με τον σκοπό της ζωής μας ( γιά την τρέχουσα ζωή ) σε συνδυασμό με το Θείο Σχέδιο.
Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι Θεϊκές Απαντήσεις / Καθοδηγήσεις φιλτράρονται από τα σκουπίδια του υποσυνειδήτου μας που δημιουργούν παράσιτα και δυσκολεύουν την Σύνδεση και την Επικοινωνία.
Οσο περισσότερα σκουπίδια καθαρίζουμε τόσο καλύτερη Σύνδεση με τον Θεό έχουμε.
Απόδειξη του πόσο καλή είναι αυτή η Επαφή είναι το ποιοτικό επίπεδο της καθημερινότητας μας, σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.
Εις υγείαν ! Πάω να δώ τους Μανιάτες πειρατές !
-
Εκπαιδευση Σκουπιδιαρηδων !
-
Toυς τελευταίους μήνες ο Τζο Βιτάλι ( Joe Vitale ) έχει γίνει ο αγαπημένος μου συγγραφέας με τα βιβλία του < Το Κλειδί > και < Ελξη - Ο παράγων κλειδί > που έχουν εκδοθεί από το Εσοπτρον.
Τα βιβλία περιέχουν ζόρικες ασκήσεις αυτογνωσίας γιά χαρτί και μολύβι και αυτοειλικρίνεια. Συνδυασμός που παράγει ιδρώτα, αναστεναγμούς και μερικές φορές και βογκητά. Γιά αυτό απευθύνεται μόνο σε μεγάλα παιδιά !
Το στυλάκι του και το υφάκι του μερικές φορές είναι υπερβολικά αμερικάνικα, αλλά προσωπικά δεν έχω κανένα υπαρξιακό πρόβλημα με τα αμερικάνικα κόλπα του μάρκετιγκ και μου αρκεί ότι είναι από τους ενθουσιώδεις υποστηρικτές του EFT και ότι γνωρίζει πως να προσελκύει πολλά χρήματα !Εδώ μπορείτε να παραγγείλετε ένα δωρεάν βιβλιαράκι του στα αγγλικά - γράψτε όνομα και ιμέιλ στο κάτω μέρος της σελίδας :
http://www.attractmoneynow.com/Θα σας πώ τα περίφημα 5 Βήματα της μεθόδου του από το βιβλίο ΕΛΞΗ :
- : Ξεκαθάρισε γραπτώς σε λίστα ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ
Σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.
Π.χ υγεία, οικογένεια, σχέσεις, σεξ, επάγγελμα, περιουσία, τρόπο ζωής, δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, πνευματικότητα κλπ κλπ
Π.χ Δεν θέλω να έχω ανασφάλεια, δεν θέλω να νιώθω ανελεύθερος, δεν θέλω να είμαι θυμωμένος, αγχωμένος, φτωχός κλπ κλπ
Κάντε το και συνεχίζουμε με το δεύτερο βήμα την Δευτέρα.
- : Ξεκαθάρισε γραπτώς σε λίστα ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ
-
Βήμα δεύτερον :
Πάρε ένα - ένα τα < ΔΕΝ ΘΕΛΩ > της λίστας σου και άλλαξε τα κατά 180 μοίρες σε < ΘΕΛΩ >, π.χ :
Θέλω να είμαι ασφαλής, θέλω να νιώθω ελέυθερος, θέλω να είμαι γαλήνιος, χαρούμενος, πλούσιος κλπ, κλπΓιά όλη την υπόλοιπη εβδομάδα πρόσθεσε στην λίστα σου όλες τις επιθυμίες που κάνεις κέφι, όλα τα όνειρα σου χωρίς όρια !
Σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα !Ας πούμε ότι ψάχνοντας γιά λίρες βρήκες ένα παλιό λυχνάρι από το οποίο ξεπετάχτηκε ένα Τζίνι, το οποίο σου ζήτησε να σου υλοποιήσει 1000 επιθυμίες σου
-
Για τους ανθρώπους που πενθούν :
Πιστεύω πώς ένα μεγάλο μέρος τών φόβων και τών άλλων αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων μας οφείλονται στόν φόβο τού θανάτου πού επιβλήθηκε από τό παπαδαριό τών μονοθειστικών ιερατείων, εβραίων - χριστιανών - μουσουλμάνων, γιά νά προστατεύσει τά συμφέροντα τά δικά του και τών μυστικών αφεντικών του.
Μόλις έκανα τίς πρώτες αναδρομές σέ προηγούμενες ζωές μου ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ τήν θεωρία, άλλαξε όλος ο ψυχισμός μου και η κοσμοθεωρία μου γιατί συνειδητοποίησα πώς πρόκειται απλώς - απλούστατα - γιά ένα Παιχνίδι Ζωής
ΔΕΝ υπάρχει θάνατος, υπάρχει ΜΟΝΟ Ζωή σέ 2 επίπεδα Υπαρξης, στά οποία ανεβοκατεβαίνουμε χιλιάδες φορές σάν παιχνίδι γιο-γιο.
Η Ψυχή είναι αθάνατη και δέν μπορεί νά πάθει τό παραμικρό γιατί είναι ο ίδιος ο Θεός.
Μετά τήν ολοκλήρωση τής κάθε ενσάρκωσης, τό σώμα πού μένει στό Υλικό Πεδίο γιά νά θρέψει τά σκουλήκια έχει τήν ίδια αξία μέ ένα σχισμένο παλιόρουχο πού πετάμε χωρίς δεύτερη σκέψη στά σκουπίδια !!
Πραγματικά πρόκειται γιά ένα υπέροχο και συναρπαστικό παιχνίδι αγάπης, χαράς και ενθύμησης ότι είμαστε Θεοί
Δυστυχώς όμως τά κάθε είδους αφεντικά διαστρέβλωσαν τούς κανόνες του ώστε νά δουλεύουμε σάν σκλάβοι και νά σκοτωνόμαστε γιά πάρτη τους και μάλιστα μέ ευχαρίστηση
Ουσιαστικά είναι η Απόλυτη Ψευδαίσθηση και οι Ανατολικοί έχουν απόλυτο δίκιο όταν λένε ότι τά πάντα είναι ψευδαισθήσεις !
Είναι τό Ονειρο μας πού μετατρέψαμε σέ εφιάλτη λόγω άγνοιας ή μάλλον λόγω λησμονιάς
Γιά αυτό καί η Αστρική Προβολή είναι ένας από τούς καλύτερους Δρόμους Πνευματικής ανάπτυξης ! Επειδή μάς βοηθάει νά συνειδητοποιήσουμε τό πώς παίζεται τό Παιχνίδι στό Αστρικό Πεδίο !
Είτε έχουμε << χρεωμένο μέ 108 >> ( όπως λέγαμε στόν στρατό ) ένα σώμα είτε όχι !
Οταν οι αγαπημένοι μας εγκαταλείπουν τήν τρέχουσα ενσάρκωση τους και τό Υλικό Πεδίο, τό πιό γελοίο πράμα πού μπορούμε νά κάνουμε είναι νά στενοχωριόμαστε γιά αυτούς. Χώρια τό ότι μέ τόν πόνο μας δημιουργούμε προβλήματα στό Ταξίδι τους καί στήν Εξελιξή τουςΕχετε αποχαιρετήσει αγαπημένους σας καθώς φεύγουν μέ ένα υπερπολυτελές < πλοίο τής αγάπης > γιά φανταστικές διακοπές σέ εξωτικά νησιά ή έστω στά 12νησα ? ?
Ποιά ήταν τά συναισθήματα σας ?
Τό καλύτερο είναι νά αντιμετωπίζουμε μέ τόν ίδιο τρόπο και τόν << θανάτο >> τών αγαπημένων μας προσώπων !Υ.Γ: Στην κορυφή της σελίδας προτείνω ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχουν γραφτεί γιά το θέμα.
-
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΥΡΕΣΗΣ ΘΗΣΑΥΡΩΝ :
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ
Οποτε κοιμόμαστε ενα από τα Ενεργειακά μας Σώματα μαζί με την συνείδηση μας την κοπανάει και τριγυρνάει στο Αστρικό Επίπεδο / 5η Διάσταση και επιστρέφει μόλις ξυπνάμε.
Δυστυχώς αυτά τα Αστρικά Ταξίδια είναι ασυνείδητα γιατί συνήθως τα ξεχνάμε μόλις ανοίξουμε τα μάτια μας.
Ολη η ιστορία είναι να μάθουμε να τα κάνουμε συνειδητά και να μην τα ξεχνάμε.
Η Αστρικη Προβολη ειναι ενας απο τους σημαντικοτερους και σπουδαιοτερους Δρομους προς τον Θεο.
Στο Αστρικό Πεδίο μπορούμε να πάρουμε Ανώτερη Καθοδήγηση για οτιδήποτε μας απασχολεί μικρό και μεγάλο.
Μπορούμε να έχουμε άμεση πρόσβαση στα Ακασα ( Ακασικά αρχεία ) όπου έχουν καταγραφεί ΟΛΕΣ οι σκέψεις ΟΛΩΝ των ανθρώπων που έζησαν στην Γη !
Καθαρίζουμε αποτελεσματικότατα το σκουπιδαριό του υποσυνειδήτου μας.
Οταν καθαρίσουμε το 50% των "εγώ" μας μπορούμε να έλθουμε σε άμεση και διαλογική επαφή / επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό μας, τον Θεό μέσα μας !
Φαντάζεσαι τι σημαίνει αυτό ?
Ομως μας προσφέρει και κορυφαία διασκέδαση μαζί με κορυφαία γνώση μια και μπορούμε να πάμε ΣΧΕΔΟΝ οπουδήποτε κάνουμε κέφι στο Αστρικό Πεδίο, στην Γη και στο διάστημα.
Αλλά μόνο μέσα στον Γαλαξία μας, όχι παραέξω !! Ενα από τα μυστικά της απαγορευμένης γνώσης είναι ότι οι διαστημικές υπηρεσίες ( NASA κλπ ) έχουν ειδικές ομάδες Αστρικών Ταξιδευτών !
Το σχεδον πάει στο ότι κάποιες περιοχές είναι απαγορευμένες για διάφορους λόγους.
Δυστυχως στην τριλογια της Συζήτησης με τον Θεό δεν σχολιάστηκε η σπουδαιότητα της Αστρικής Προβολής αν και ειπωθηκε κάτι εξαιρετικα ενδιαφερον στην σελιδα 196 του Βιβλιου 2. Η περιληψη του :
Η Ψυχη αφηνει το σωμα κατα την διαρκεια του υπνου γιατι ποθει την ευρυτερη εμπειρια της, μια αληθινη κατασταση υπαρξης, να αναζωογονηθει, να ανανεωθει, να ξαναβαλει καυσιμα.
Γιατι το να κατοικει στο σωμα ειναι δυσκολο και κουραστικο και χρειαζεται αναπαυση για να ξανανιωσει την αφανταστη ελαφραδα, ελευθερια, γαληνη, χαρα, σοφια, αγαπη.
Η Ψυχη ειναι ολα αυτα και ακομα περισσοτερα, ομως βιωνει παρα πολυ λιγα απο αυτα οσο βρισκεται μεσα στο σωμα. ( … )Για αυτο λοιπον επινοησε τον υπνο και το Αστρικο Ταξιδι στο Αστρικο Πεδιο, στην ΑΧΡΟΝΗ 5η Διασταση.
( Στο Υλικο Πεδιο υπαρχουν οι πρωτες 4 διαστασεις : μηκος - πλατος - υψος - χρονος. )
Ομως τα σκουπιδια του νου / υποσυνειδητου μας κανουν να ξεχναμε ολα αυτα τα υπεροχα πραγματα οταν ξυπναμε.Υπαρχουν διαφορες τεχνικες για να ξανακανουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ Αστρικες Προβολες οι οποιες βασιζονται σε διαφορες μεθοδους συγκεντρωσης και οραματισμου.
Μια τετοια καταπληκτικη τεχνικη ειναι και το Συνειδητο Ονειρεμα το οποιο ομως μπορει να χρησιμοποιηθει και μονο του για Αυτογνωσια, Πνευματικη Αναπτυξη και πολλα αλλα με φανταστικα αποτελεσματα.
Π.χ ενα απο αυτα : Εγιναν σε μεγαλα αμερικανικα πανεπιστημια ακρως απορρητα ιατρικα πειραματα κατα τα οποια χρησιμοποιηθηκε σε Συνειδητα Ονειρα παραπληγικων και ξεγραμμενων καρκινοπαθων Δημιουργικος Θεραπευτικος Οραματισμος.
Τα αποτελεσματα ?? Ποιος καρκινος και ποια αναπηρια !! Για αυτο αλλωστε και κρατηθηκαν ακρως απορρητα !!
Το Πνευματικο Παιχνιδι κατα την διαρκεια του υπνου ειναι ιδανικη λυση για τους μαζοχες εργασιομανεις και για τις εργαζομενες μητέρεςΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ
Δηλαδή τό νά γνωρίζουμε ότι ονειρευόμαστε όταν ονειρευόμαστε ! Εχει 3 στάδια :
Στό πρώτο απλώς γνωρίζουμε ότι παρακολουθούμε ένα όνειρο μας.
Στο δεύτερο κάνουμε μικροαλλαγές στήν ονειρική δράση, π.χ τό τέρας πού μάς κυνηγάει τό μετατρέπουμε σέ ένα κουταβάκι ή σέ ένα βάζο μέ ρόδα !
Ακόμα καλύτερα τό αντιμετωπίζουμε κατάφατσα ( όπως καλό είναι νά κάνουμε καί μέ όλους τούς φόβους μας ) καί μέ αγάπη τό ρωτάμε γιατί μάς κυνηγάει, τί θέλει από μάς, ποιό κομμάτι τού υποσυνείδητου μας αντιπροσωπεύει !
Μετά τό αγκαλιάζουμε καί τό ασπαζόμαστε !Στό τρίτο στάδιο δίνουμε λεπτομερέστατη παραγγελιά τού ονείρου πού κάνουμε κέφι !
Είμαστε οί σεναριογράφοι, οί σκηνοθέτες, οί πρωταγωνιστές τών ονείρων μας !
Πέρα από τήν απόλυτη διασκέδαση χωρίς όρια, στά Συνειδητά μας Ονειρα μπορούμε νά κάνουμε σχεδόν όλες τίς εσωτερίστικες ασκήσεις καί τεχνικές που υπάρχουν, μέ καταπληκτική αποδοτικότητα καί παραγωγικότητα γιατί το υποσυνείδητο μας δεν αντιδρά αρνητικά !Ενα από τά επτασφράγιστα μυστικά πολλών καλλιτεχνών όλων τών Καλών Τεχνών είναι ότι εμπνέονται στά Συνειδητά Ονειρα τους.
Π.χ σεναριογράφοι δίνουν παραγγελιά νά δουν τό επόμενο τηλεοπτικό επεισόδιο καί κάποιος παραμυθάς ( ο Ευγένιος Τριβιζάς )) βλέπει τά παραμύθια του καί μετά στό ξύπνιο τους απλώς τά << χτενίζουν >> !
Ομως τό ίδιο κάνουν καί πολλοί επιστήμονες, ειδικά οι ερευνητές.H βασική τεχνική είναι να αναρωτιέσαι πολλές δεκάδες φορές ημερησίως και ειδικά όποτε συμβαίνει κάτι ασυνήθιστο, αν είσαι ξύπνια ή αν ονειρεύεσαι
Υπάρχουν διάφορες τεχνικές αλλά προσωπικά θεωρώ καλύτερη αυτή των νεογνωστικών της Gnosticweb :
Επειδή όταν βρισκόμαστε στο Αστρικό Πεδίο η αστρική ύλη του αστρικού μας σώματος είναι υπερβολικά εύπλαστη, αν τραβήξουμε ενα αστρικό μας δάκτυλο αυτό θα μακρύνει και θα διπλασιαστεί σε μήκος
Ετσι καθώς αναρωτιέσαι αν είσαι ξύπνια ή ονειρεύεσαι τράβηξε και τόν δείκτη σου για να δεις τι θα συμβεί
Το μυστικό για την επιτυχία της άσκησης είναι να την κάνουμε συνειδητά, σοβαρά και να αναρωτιόμαστε πραγματικά και ειλικρινά.
Μετά απο σχετική εξάσκηση κάποια στιγμή θα δείς το δάκτυλο σου να μεγαλώνει και κατά πάσα πιθανότητα θα συνειδητοποιήσεις εκείνη την στιγμή ότι βρίσκεσαι στο όνειρο σου, ότι έχεις συνειδητό όνειρο
Τότε κάνεις απλώς ένα αλματάκι και αρχίζεις το Αστρικό σου Ταξίδι
Το συγκεκριμένο παιχνίδι απαιτεί υπομονή και επιμονή και ως συνήθως στα εσωτερίστικα : Η ανταμοιβή είναι ανάλογη της Δράσης !Μια καλή σελίδα για ξεκίνημα : www.ld4all.com/gr Κάνει μόνον ένα λάθος επιτρέποντας να μιλάμε για τα όνειρα που βλέπουμε.
Τα μηνύματα και σύμβολα που λαμβάνουμε στα όνειρα μας τα κρατάμε μυστικά και μπορούμε να τα πούμε μόνο σε ειδικευμένους ψυχοθεραπευτές ή στους δασκάλους μας στα εσωτερίστικα.θα διαφωνισω καθετα .Προσπαθησαν χιλιαδες με αυτον τον τροπο .Ποιοι τα καταφεραν ??Ειχα γνωρισει σε αλλη σελιδα φορουμ καποιον που τα καταφερε (με αποδειξεις)και παραδεχτηκε οτι ηταν κωλοπαιδο του κερατα πριν κανει ταξιδια.Αυτα θεωρω (προσωπικη μου γνωμη )ειναι για καταναλωση. Τον τροπο δεν το λενε(συγκρατηση κραδασμων-βουητου)
-
Διαφώνησε και οριζοντίως αν θέλεις …
Το Συνειδητό Ονείρεμα το χρησιμοποιούν εκατομμύρια με επιτυχία.
Δεν υπάρχουν μυστικά πλέον γιά την Αστρική Προβολή και όλες οι τεχνικές που υπάρχουν είναι δημοσιευμένες.
Ποιός ηλίθιος σου είπε ότι συγκρατείς τους κραδασμούς και τα υπόλοιπα περίεργα που παρουσιάζονται λίγο πρίν πετάξει το Αστρικό σου σώμα ?
Εκτός κι αν δεν κατάλαβες τι σου είπε ή τι διάβασες.
Αν προσπαθήσεις να τα συγκρατήσεις έχασες το παιχνίδι. Αντιθέτως παραμένεις κουλαρισμένος και ΑΠΟΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΣ από το οτιδήποτε συμβαίνει και συνεχίζεις σαν να μην συμβαίνει τίποτα την όποια άσκηση συγκέντρωσης κάνεις. -
<< Tώρα πάρε ένα-ένα τα θέλω σου και γράψε στα σβέλτα για ποιούς λόγους δεν τα έχεις πραγματοποιήσει. >>
Το λοιπόν : Αυτοί οι λόγοι είναι οι δικαιολογίες σου, τα σκουπίδια του υποσυνειδήτου σου, οι αρνητικές / περιοριστικές σου πεποιθήσεις που έχεις να καθαρίσεις !
Είπαμε : Είναι ένα Παιχνίδι γιά μεγάλα παιδιά !
-
Πρόσφατα παρακολούθησα ένα εξειδικευμένο σεμινάριο EFT με θέμα την αγάπη και αποδοχή του εαυτού μας.
Κατά την διάρκεια του μού προέκυψε ένα καινούργιο υποσυνείδητο σκουπίδι :
Ο φόβος της Επιτυχίας !!
Και πιό συγκεκριμένα, ο φόβος της Σύνδεσης με το Μεγαλείο τού εντός μας Θεού και με τις Θεϊκές Απειρες Θετικές ιδιότητες Του !!
Η εκπαιδεύτρια ( Γιάννη η Ιντυ ) μας είπε αυτό το ποίημα :ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ MARIANNE WILLIAMSON
Ο βαθύτερος φόβος μας , δεν είναι ότι είμαστε ανεπαρκείς.
Ο βαθύτερος φόβος μας είναι πως είμαστε απεριόριστα δυνατοί.
Είναι το Φως μας και όχι το σκοτάδι μας αυτό που μας τρομάζει.
Ρωτάμε τον εαυτό μας, ποιος είμαι εγώ , για να είμαι λαμπρός, υπέροχος, ταλαντούχος, θαυμάσιος;
Πράγματι, ποιος είσαι εσύ , για να μην είσαι όλα αυτά ;
Είσαι ένα παιδί του Θεού.
Το να παριστάνεις τον μικρό, δεν εξυπηρετεί τον Κόσμο.
Δεν υπάρχει τίποτα το φωτισμένο στο να συρρικνώνεσαι τόσο, ώστε να μην νοιώθουν ανασφαλείς όταν βρίσκονται γύρω σου.
Είμαστε όλοι φτιαγμένοι για να λάμπουμε, όπως ακριβώς λάμπουν τα παιδιά.
Γεννηθήκαμε για να εκδηλώσουμε τη Χάρη του Θεού που υπάρχει μέσα μας.
Και η Χάρη αυτή δεν υπάρχει μόνο σε κάποιους από εμάς. Υπάρχει σε όλους μας.
Και καθώς επιτρέπουμε στο δικό μας Φως να λάμψει, ασυνείδητα δίνουμε και σε άλλους ανθρώπους την άδεια να κάνουν το ίδιο.
Καθώς απελευθερωνόμαστε από το φόβο μας, αυτόματα η παρουσία μας απελευθερώνει και τους άλλους. -
Η αξιολόγηση έγινε :
Στην πρώτη θέση η μέθοδος Θήτα και στην δεύτερη με διαφορά στήθους το EFT !
http://www.thetahealinggreece.com/ -
ΟΛΕΣ οι ασθένειες και ΟΛΑ τα ατυχήματα οφείλονται σε λάθος σκέψεις που κάνουμε είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα.
Οι αυτοκαταστροφικές πεποιθήσεις είναι κατά 90% υποσυνείδητες.
Το ευρύτερο κοινό έμαθε αυτές τις αλήθειες από το βιβλίο της Λουίζ Χέη. Στην συνέχεια ακολούθησαν και άλλες πιό λεπτομερείς έρευνες όπως είναι το βιβλίο "Αγάπησε τον εαυτό σου" εκδόσεις Διόπτρα.
Εδώ μπορείτε να δείτε τον αρχικό κατάλογο της Λουίζ :
http://alttherapy.blogspot.gr/2013/02/louise-hay.html#ixzz2RNgdw9gV
Αφιερωμένο σε ένα μέλος του φόρουμ που με ρώτησε κάτι με Π.Μ και φυσικά στον Πάρη.
Μία δοκιμασμένη άριστη τεχνική αυτοθεραπείας την οποία σας συνιστώ θερμά και υπεύθυνα μπορείτε να την μάθετε από το βιβλίο της Διόπτρα : Θεραπευτικός Κώδικας. ( Healing Code )
Η καλύτερη μεθοδολογία είναι το ThetaHealing. -
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις 30 πρώτες σελίδες του βιβλίου :
http://www.dioptra.gr/Vivlio/292/709/The-healing-code/ -
Πολύ απλά με τα χέρια μας στέλνουμε θεραπευτική ενέργεια σε 4 βασικά σημεία. Υπάρχουν 4 βασικές θέσεις που μπορείτε να δείτε στα σκίτσα.
Η μέθοδος κάνει θραύση εδώ και χρόνια στο εξωτερικό και τον τελευταίο χρόνο και στην χώρα μας. Εχει πάρει και το Ο.Κ από την χριστιανική εκκλησία γιατί αυτός που την εμπνεύστηκε είναι συνειδητός χριστιανός και πρώην ιερωμένος και έκανε μεγάλη έρευνα στις χριστιανικές πηγές γιά να σιγουρευτεί ότι είναι "συμβατή" με την χριστιανική θρησκεία.
Εχω μελετήσει το βιβλίο και την εφαρμόζω με ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα !
Το ιδανικό είναι να εφαρμοστεί σε συνδυασμό με το ThetaHealing Q
https://www.google.gr/search?q=healing+code&rls=org.mozilla:el:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=UIunUoKRBoPx4QSbuYHoBg&ved=0CEMQsAQ&biw=1016&bih=637 -
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ ! !)
Kris όχι. Εχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα : Οι θησαυροκυνηγοί χωρίζονται σε 2 κατηγορίες :
Σε αυτούς που για καρμικούς λόγους το Σύμπαν θα τους δώσει χρήματα με το στανιό ( οι διάφορες παλαβές ιστορίες που λέμε δίπλα στο τζάκι ) και στους υπόλοιπους.
Οι υπόλοιποι γιά να βρουν χρήματα πρέπει να κάνουν πολύ αυτογνωσία, δηλαδή να βρούν και να καθαρίσουν τις περιοριστικές - αρνητικές υποσυνείδητες πεποιθήσεις τους που είναι πάρα πολλές.
Θα σας πω μερικές δικές μου : Τα χρήματα είναι κακά, οι πλούσιοι είναι κακοί, αν γίνω πλούσιος θα γίνω στόχος κακών.
Οι άριστοι ραβδοσκόποι π.χ που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία βρίσκουν όλα τα κρυμμένα σε ένα δοκιμαστήριο, βρίσκουν συδερικά ή κολαούζους ατο πραγματικό πεδίο, αλλά θησαυρό θα βρουν μόνον αν καθαρίσουν το υποσυνείδητο σκουπιδαριό τους.
Storm ο παππούς μου ονομάστηκε Διονύσης προς τιμή ενός Ζακυνθινού καπετάνιου στενού φίλου του πατέρα του Αλλά έχω κολλητούς στην Κέρκυρα και μάλλον εκεί θα ζήσω όταν γεράσω Θα χαρώ πολύ να τα πούμε όποτε θέλεις.Γιώργο με τον Γιώργο είμαστε φίλοι στο φατσοβιβλίο και το είχα ξεχάσει !!
Το λοιπόν : Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και ένας σοβαρός Ερευνητής με το έψιλον κεφαλαίο.
Οσον αφορά τα θεωρητικά μπλά-μπλά του όλοι οι σοβαροί Εσωτεριστές παρόμοια πράματα λένε. Μετά από τόσα χρόνια στο νεοελληνικό εσωτερίστικο μπαχτσέ απλώς σκυλοβαριέμαι να ασχολούμαι με τις θεωρίες τους και με το πως αντιλαμβάνεται ο κάθε πικραμένος ή χαρούμενος αναζητητής την Αλήθεια.
Σημασία έχουν τα έργα και όπως το ξεκαθάρισε το αφεντικό των χριστιανών : από τους καρπούς καταλαβαίνεις το δένδρο. Και οι "καρποί" του Πασχαλίδη είναι πολύ καλοί. Ομως έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και δεν ξέρω αν ο Γιώργος το ξέρει αυτό.
Η απόλυτη αρχή της σωστής ιατρικής εδώ και 100.000 ( τουλάχιστον ) χρόνια είναι ότι δεν υπάρχουν ασθένειες αλλά ασθενείς. Ο κάθε ασθενής ξεχωριστά είναι διαφορετική περίπτωση, δηλαδή μπορεί να έχει διαφορετικά νοητικά αίτια γιά την ίδια ασθένεια.
Εδώ να γράψω κάτι που ξέχασα γιά τις λίστες με τα νοητικά αίτια των ασθενειών : Είναι επαληθευμένες στατιστικά αλλά καλύπτουν ένα 80% των ασθενών. Το υπόλοιπο 20% μπορεί να έχει κάποια άλλη υποσυνείδητη αυτοκαταστροφική πεποίθηση που μπορεί να βρεθεί μόνο με κάποια εξειδικευμένη θεραπευτική τεχνική.
Γίνομαι κουραστικός αλλά επειδή το θέμα είναι θανασίμως σοβαρότατο το επαναλαμβάνω :
Χωρίς την εύρεση του νοητικού αιτίου ΟΛΕΣ οι μεθοδολογίες και τεχνικές ( συμβατικές και εναλλακτικές ) και ΟΛΑ τα μηχανήματα και τα φάρμακα ( συμβατικά και εναλλακτικά ) απλώς γιατρεύουν ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ μόνο το σύμπτωμα αλλά όχι το αίτιο.
Ετσι κάποια στιγμή η ασθένεια θα ξαναεμφανιστεί χειρότερη ίσως με άλλη μορφή και σε άλλο σημείο του σώματος.
Π.χ πολλοί καρκίνοι μπορεί να ξεκίνησαν με ένα απλό κρυολόγημα το οποίο στην συνέχεια να έπαιρνε την μορφή όλο και σοβαρότερων ασθενειών ή ατυχημάτων. Τελικά επειδή ο ασθενής συνέχιζε να μην αντιμετωπίζει π.χ την πικρία του, δημιούργησε στον εαυτό του και έναν καρκίνο μπας και έστω και την τελευταία στιγμή αφυπνιστεί.
Tα τελευταία ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ νέα από τις έρευνες γιά το DNA είναι ότι ακόμα και το κάθε κύτταρο μας έχει διαφορετικό DNA
Ετσι όλες οι μαλακίες γιά το DNA των περιούσιων λαών ( ελληνικού, ισραηλινού, αλβανικού, τούρκικου, ρώσικου, κινέζικου κλπ κλπ ) πάνε στον σκουπιδοτενεκέ της ψευτοεπιστήμης.
7 δις άνθρωποι του πλανήτη Γή έχουν ο καθένας διαφορετικό DNA με ENA κοινό χαρακτηριστικό : Ο κάθε άνθρωπος έχει την ικανότητα να αναπρογραμματίζει και να τροποποιεί το DNA του εάν γνωρίζει να χρησιμοποιεί σωστά το μυαλό του και την συνείδηση του.
Αυτό που παλιά οι άσχετοι επιστήμονες θεωρούσαν σκουπιδοDNA στην πραγματικότητα κρύβει το εντός μας Θείον.
Στην χώρα μας αυτά τα πραγματικά επαναστατικά επιστημονικά νέα τα γνωστοποίησε πρώτος ο Ιωάννης Πηλιούνης ( φυσικός και ΣΟΒΑΡΟΣ αρχαιοελληνιστής ) στο περιοδικό Hellenic Nexus που κυκλοφορεί στα περιπτερα.