Μια προσπαθεια να απαντηθουν καποιες ερωτησεις του G-Hunter που τεθηκαν σε αλλο θεμα, για το πως καθαριζουν τα σκουπιδια του υποσυνειδητου.
Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν υπαρχει κανενα μαγικο ραβδακι για να κανει αυτη την δουλεια, ουτε μπορει να γινει σε ενα Σ-Κυριακο.
Εννοω πως υπαρχουν μερικα σπουδαια σεμιναρια αυτογνωσιας που διαρκουν ενα Σ-Κυριακο αλλα η εφαρμογη της γνωσης τους απαιτει αρκετο χρονο.
Νομιζω πως ο ασφαλεστερος Δρόμος αρχιζει με μπόλικο διαβασμα, για αυτο σας προτεινω υπευθυνα και με το χερι στην καρδια καποια βιβλια.
Τονιζω πως δεν ειναι για μια αναγνωση μόνο, αλλα απαιτουν τουλαχιστον 5 αναγνωσεις το καθενα ωστε να γραφτουν στον << σκληρό δίσκο >> της μνημης.
Συμβουλη απο σεμιναριο γρηγορου διαβασματος : κρατατε τα σοβαρα βιβλια καθαρα χωρις υπογραμμισεις και σημειωσεις, αν θελετε να σημειωσετε κατι παρτε ενα σημειωματαριο !
Τα προτεινω σε σειρα προτεραιοτητας !:
Αρχιστε με ενα περιπετειωδες μυθιστορημα που συγκινει ιδιαιτερως τους Θ-κυνηγους ! : < Ουρανια Προφητεια > εκδοσεις Διοπτρα.
< Δυναμικη της επιτυχιας > , < Μεταμορφωστε την Ζωη σας > εκδοσεις Καλογηρου.
< Το μυστικο > εκδοσεις Λιβανη , < Η επιστημη της αφθονιας > , < Οι 7 πνευματικοι νόμοι της επιτυχιας > εκδοσεις Εσοπτρον.
< Δημιουργικος Οραματισμος > της Shakti ( Σάχτι ) εκδοσεις Καλογηρου.
< Συζητηση με τον Θεο > εκδοσεις Καλογηρου ( ειναι 3 καταπληκτικα βιβλια, το τριτο μιλαει για τους εξωγηινους και αυτα που λεει τα επιβεβαιωνουν οι προχωρημενοι της Αστρικης Προβολης, διαβαστε οπωσδηποτε το πρωτο ).
Τελειωστε το πρωτο σταδιο της αυτοεκπαιδευσης σας με το < Οδηγος των 9 επιγνωσεων > εκδοσεις Διοπτρα που βασιζεται στην < Ουρανια προφητεια > και εχει ασκησεις αυτογνωσιας για οσους νομιζουν πως εχουν τα κότσια και τoυς όρχ..ς για να αντιμετωπισουν τον εαυτο τους !
Καλο διαβασμα και Καλη Δυναμη - Η Δυναμη μαζι σας ( που ελεγαν στον πολεμο των αστρων ! )
Πανω απο ολα : ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΤΟ Η βασικοτερη αρχη της Αυτογνωσιας βρισκεται γραμμενη στον χωρο της υπογραφης μου :):)
-
Εκπαιδευση Σκουπιδιαρηδων !
-
Το επαναφερω μπας και καταλαβει ενας συναδελφος γιατι ΔΕΝ θα βρει ποτέ τον θησαυρο που ψαχνει στα ψηλα της Φθιωτιδας.
Ακομα και αν καθαρισει το δικο του καρμα θα παραμενει παντα το μαυρο καρμα των λουζερς συνεργατων του.
Αυτος ειναι ο λογος που εχω κοψει καθε μορφης συνεργασια στην στερια και επιλεγω μονο προχωρημενους εσωτεριστες για τσούρμο στην βαρκα μου. -
Ενοεις την ουρανια προφητεια του james redfield??
Αυτο το εχω απο το 97 νομιζω περιπου..και στα Ολλανδικα και στα Ελληνικα..ποτε δεν το τελειωσα παρεμεινα καπου στην μεση !
Πολυ ωραιο βιβλιο που ειχε κανει παταγο οταν εκδοθηκε συζητιοτανε οπως περιπου το βιβλιο του κωδικα Ντα βιντσι!
Κοιτα να δεις τι ξεχασμενες σημειωσεις βρισκεις μεσα σε βιβλια που εχεις χρονια να ανοιξεις!:info:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Eκείνη την χρονιά κάναμε στην Αθήνα σε εσωτερίστικο σεμινάριο τόν < Οδηγό των 9 επιγνώσεων > γιατί οι ασκήσεις του είναι ζόρικες και γίνονται καλύτερα με ομαδική υποστήριξη.
Νομίζω πως δεν είναι τυχαίο το ότι δεν το τέλειωσες τότε. Ευκαιρία να το διαβάσεις ολόκληρο τώρα ! :027: -
ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣ
ΣΤΙΧΟΙ:ΑΛΕΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣΜΟΥΣΙΚΗ:ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ
ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ
Τράβα μπρος και μη σε μέλλει
Θάρρος η ζωή μας θέλει
Κι είναι πάντοτε ωραία
Η ελπίδα για παρέαΗ καρδιά σου να μη βάζει
Ούτε πίκρα ούτε μαράζι
Τράβα μπρος και μη σε μέλλει
Τράβα μπρος και μη σε νοιάζειΤράβα μπρος
Κι όσα έρθουν κι όσα πάνε
Τράβα μπρος
Και του κεφαλιού σου κάνε
Τράβα μπρος
Πριν η νιότη σου να φύγει
Τράβα μπρος
Η ζωή μας είναι λίγηΤράβα μπρος και μη σε νοιάζει
Μια νυχτώνει μια χαράζει
Και ο κόσμος είναι σφαίρα
Που γυρίζει νύχτα μέραΜη λυπάσαι δεν αξίζει
Τίποτα μη σε φοβίζει
Τράβα μπρος και μη σε νοιάζει
Σφαίρα είναι η γυρίζειΤράβα μπρος
Η ζωή μας όλο αλλάζει
Και δεν ξέρεις τι θα βγάλει
Απ' τη μια στιγμή στην άλληΠιες τραγούδησε και γέλα
Κάνε κάθε είδους τρέλα
Τράβα μπρος και χαμογέλα:16::21::043:
-
Στίχοι: Λάκης Λαζόπουλος
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος
Πρώτη εκτέλεση: Ελευθερία ΑρβανιτάκηΤο μηδέν θα κάνω κύκλο
Κι εκεί μέσα θα χορεύω
Κι ας μην ξέρω που πηγαίνω
Κι ας μην ξέρω τι γυρεύω.Τη ζωή μου μηδενίζω,
Πάει να πει πως ξαναρχίζω,
Τη ζωή μου μηδενίζω,
Πίσω δεν ξαναγυρίζω…Βάλαμε φωτιά στα φρένα
Και μας έμεινε το γκάζι
Με ταχύτητες μεγάλες
Μοναχά η γη αλλάζει.
Έτσι μόνο η γη αλλάζει
Με ταχύτητες μεγάλες
Βάλαμε φωτιά στα φρένα
Και μας έμεινε το γκάζι.Στάχτη γίνανε τα πάντα
Κάηκε το παρελθόν μου
Όλη μου η περιουσία
Στην καρδιά και στο μυαλό μου.Τη ζωή μου μηδενίζω,
Πάει να πει πως ξαναρχίζω,
Τη ζωή μου μηδενίζω,
Πίσω δεν ξαναγυρίζω...Βάλαμε φωτιά στα φρένα
Και μας έμεινε το γκάζι
Με ταχύτητες μεγάλες
Μοναχά η γη αλλάζει.
Έτσι μόνο η γη αλλάζει
Με ταχύτητες μεγάλες
Βάλαμε φωτιά στα φρένα
Και μας έμεινε το γκάζι.Συναδελφια σημερα με επιασε το καλλιτεχνικο μου αλλα δεν νομιζω να εχετε παραπονο απο τους στιχους.
Αν βαλετε και τα βιντεακια ...
Σας ευχαριστω και σας φιλοασπαζομαι :043: -
Η ζωή
Στίχοι: Φίλιππος Γράψας
Μουσική: Θοδωρής Λαχανάς
Πρώτη εκτέλεση: Δημήτρης ΜπάσηςΜη μου ζητάς τραγούδια
χθεσινά ξαναφορεμένα
μην ψάχνεις τα φεγγάρια
τα παλιά τα περπατημένα.Η ζωή
ξεκινά δυνατά και πατά
σ' άλλους γαλαξίες
συγχωρεί
τους πολύ τολμηρούς
τους τρελούς και τις αξίες
η ζωή
τρέχει μ' έτη φωτός
ο καιρός δεν την τρομάζει
προχωρεί
και γι' αγάπες παλιές
ούτε που το κουβεντιάζει.Μη μου ζητάς θυσίες
αρκετές έκανα για σένα
έχω πολλές αιτίες
που κρατώ το αύριο για μένα.Και αυτό, και αυτό γιατί το αφιέρωσα κάποτε σε μια γνωστή μου κυρια και ακόμα δεν μου μιλάει !! ( Δόξα τω Θεω :011::027::043: )
-
Φιλε μου Διονυσσε εδω τα χαλαμε !
Αυτον τον Λακη δεν τον παω βρε φιλε αλλεργια παθαινω οποτε τον βλεπω!
Απο τοτε που παρουσιαστηκε σε μενα στον στρατο –--καθολα κυριος δεν εδωσε δικαιωματα για τις καποιες ωρες που βρεθηκε στο στρατοπεδο απο τους μηνες που επρεπε να υπηρετησει και η ΜΠΜΒ απ εξω αλλα αυτος πολυυυ ηθοποιος ειχε και το κιτρινιαρικο του αρρωστου και το υφος του συνεσταλμενου και κακομοιρη οσο ηταν εντος περιφραξης..ειχε τελεια παρασταση βεβαια,οταν εβγαινε εξω ηταν αστερι.Μετα απολυθηκε και το επαιζε υπηρετησαντας...δεν λεω ισως να ειναι πρωτος καλλιτεχνης..ισως----δεν τον παω βρε φιλε!
Ο Σαρτζετακης τον εκανε Μαγκα λες και αυτος αλλος παλι δεν ειχε καμια δουλεια να ασχοληθει και την πατησε απο τον λακη!!:035::019::tussor:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Δεν αντιλεω για τους στιχους ,αλλα συνειρμικα θα ερχεται ο λακης στο μυαλο και θα μου χαλαει την διαθεση οποτε …δεν μαρεσει!
Απεναντιας η Αρβανιτακη μαρεσει παρα πολυ ..θυμαμαι τον καιρο που υπηρετουσα παλι ειχε ερθει ενα καλοκαιρι στο χωριο επ ευκαιρια της πανυγηρης να δωσει συναυλια!
Θυμαμαι βρε παιδια ενα ζεστο καλοκαιρινο βραδυ και αυτη στις ομορφιες της με ενα καταλευκο αραχνουφαντο μακρυ φορεμα!
Οι προβολεις πισω της εριχναν απλετο φως ωστε να μην αφησουν κανενα μερος στην φαντασια !
Και εμεις οι νεανισκοι συνεπαρμενοι απο την εικονα την ζεστη την ομορφια της και απο τις ορμες μας βρισκομασταν σε αλλη στρατοσφαιρα!!
Τα κουνουπια οριτζιναλ δεν τα καταλαβαιναμε που κανανε γλεντι!:043::winktongue::005::045::jap::mdr:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Επου θεώ. Ακολούθα τον θεό.
Νόμω πείθου. Να πειθαρχείς στο Νόμο.
Θεούς σέβου. Να σέβεσαι τους θεούς.
Γονείς αίδου. Να σέβεσαι τους γονείς σου.
Η τ τ ώ υπέρ δικαίου. Να καταβάλεσαι για το δίκαιο.
Γνώθι μαθών. Γνώρισε αφού μάθεις.
Ακούσας νόει. Κατανόησε αφού ακούσεις.
Σαυτόν ίσθι. Γνώρισε τον εαυτό σου.
Εστίαν τίμα. Να τιμάς την εστία σου.
Aρχε σεαυτού. Να κυριαρχείς τον εαυτό σου.
Φίλους βοήθει. Να βοηθάς τους φίλους.
Θυμού κράτε. Να συγκρατείς το θυμό σου.
Όρκω μη χρω. Να μην ορκίζεσαι.
Φιλίαν αγάπα. Να αγαπάς τη φιλία.
Παιδείας αντέχου. Να προσηλώνεσαι στην εκπαίδευσή σου.
Σοφίαν ζήτει. Να αναζητάς τη σοφία.
Ψέγε μηδένα. Να μην κατηγορείς κανένα.
Επαίνει αρετήν. Να επαινείς την αρετή.
Πράττε δίκαια. Να πράττεις δίκαια.
Φίλοις ευνόει. Να ευνοείς τους φίλους.
Εχθρούς αμύνου. Να προφυλάσσεσαι από τους εχθρούς.
Ευγένειαν άσκει. Να είσαι ευγενής.
Κακίας απέχου. Να απέχεις από την κακία.
Εύφημος ίσθι. Να έχεις καλή φήμη.
Ακουε πάντα. Να ακούς τα πάντα.
Μηδέν άγαν. Να μην υπερβάλλεις.
Χρόνου φείδου. Να μη σπαταλάς το χρόνο.
Ύβριν μίσει. Να μισείς την ύβρη.
Ικέτας αίδου. Να σέβεσαι τους ικέτες.
Υιούς παίδευε. Να εκπαιδεύεις τους γιους σου.
Έχων χαρίζου. Όταν έχεις, να χαρίζεις.
Δόλον φοβού. Να φοβάσαι το δόλο.
Ευλόγει πάντας. Να λες καλά λόγια για όλους.
Φιλόσοφος γίνου. Να γίνεις φιλόσοφος.
Όσια κρίνε. Να κρίνεις τα όσια.
Γνους πράττε. Να πράττεις με επίγνωση.
Φόνου απέχου. Να μη φονεύεις.
Σοφοίς χρω. Να συναναστρέφεσαι με σοφούς.
Ήθος δοκίμαζε. Να επιδοκιμάζεις το ήθος.
Υφορώ μηδένα. Να μην είσαι καχύποπτος.
Τέχνη χρω. Να ασκείς την Τέχνη.
Ευεργεσίας τίμα. Να τιμάς τις ευεργεσίες.
Φθόνει μηδενί. Να μη φθονείς κανένα.
Ελπίδα αίνει. Να δοξάζεις την ελπίδα.
Διαβολήν μίσει. Να μισείς τη διαβολή.
Δικαίως κτω. Να αποκτάς δίκαια.
Αγαθούς τίμα. Να τιμάς τους αγαθούς.
Αισχύνην σέβου. Να σέβεσαι την εντροπή.
Ευτυχίαν εύχου. Να εύχεσαι ευτυχία.
Εργάσου κτητά. Να κοπιάζεις για πράγματα άξια κτήσης.
Έριν μίσει. Να μισείς την έριδα.
Όνειδος έχθαιρε. Να εχθρεύεσαι τον χλευασμό.
Γλώσσαν ίσχε. Να συγκρατείς τη γλώσσα σου.
βριν αμύνου. Να προφυλάσσεσαι από την ύβρη.
Κρίνε δίκαια. Να κρίνεις δίκαια.
Λέγε ειδώς. Να λες γνωρίζοντας.
Βίας μη έχου. Να μην έχεις βία.
Ομίλει πράως. Να ομιλείς με πραότητα.
Φιλοφρόνει πάσιν. Να είσαι φιλικός με όλους.
Γλώττης άρχε. Να κυριαρχείς τη γλώσσα σου.
Σεαυτόν ευ ποίει. Να ευεργετείς τον εαυτό σου.
Ευπροσήγορος γίνου. Να είσαι ευπροσήγορος.
Αποκρίνου εν καιρώ. Να αποκρίνεσαι στον κατάλληλο καιρό.
Πόνει μετά δικαίου. Να κοπιάζεις δίκαια.
Πράττε αμετανοήτως. Να πράττεις με σιγουριά.
Αμαρτάνων μετανόει. Όταν σφάλλεις, να μετανοείς.
Οφθαλμού κράτει. Να κυριαρχείς των οφθαλμών σου.
Βουλεύου χρήσιμα. Να σκέπτεσαι τα χρήσιμα. Φιλίαν φύλασσε. Να φυλάττεις τη φιλία.
Ευγνώμων γίνου. Να είσαι ευγνώμων.
Ομόνοιαν δίωκε. Να επιδιώκεις την ομόνοια.
Αρρητα μη λέγε. Να μην λες τα άρρητα.
Έχθρας διάλυε. Να διαλύεις τις έχθρες.
Γήρας προσδέχου. Να αποδέχεσαι το γήρας.
Επί ρώμη μη καυχώ. Να μην καυχιέσαι για τη δύναμή σου.
Ευφημίαν άσκει. Να επιδιώκεις καλή φήμη.
Απέχθειαν φεύγε. Να αποφεύγεις την απέχθεια.
Πλούτει δικαίως. Να πλουτίζεις δίκαια.
Κακίαν μίσει. Να μισείς την κακία.
Μανθάνων μη κάμνε. Να μην κουράζεσαι να μαθαίνεις.
Ους τρέφεις αγάπα. Να αγαπάς αυτούς που τρέφεις.
Απόντι μη μάχου. Να μην μάχεσαι αυτόν που είναι απών.
Πρεσβύτερον αιδού. Να σέβεσαι τους μεγαλύτερους.
Νεώτερον δίδασκε. Να διδάσκεις τους νεότερους.
Πλούτω απόστει. Να αποστασιοποιείσαι από τον πλούτο.
Σεαυτόν αιδού. Να σέβεσαι τον εαυτό σου.
Μη άρχε υβρίζων. Να μην κυριαρχείς με αλαζονεία.
Προγόνους στεφάνου. Να στεφανώνεις τους προγόνους σου.
Θνήσκε υπέρ πατρίδος. Να πεθάνεις για την πατρίδα σου.
Επί νεκρώ μη γέλα. Να μην περιγελάς τους νεκρούς.
Ατυχούντι συνάχθου. Να συμπάσχεις με το δυστυχή.
Τύχη μη πίστευε. Να μην πιστεύεις την τύχη.
Τελεύτα άλυπος. Να πεθαίνεις χωρίς λύπη.
ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ :043: -
Επειδή στό συγκεκριμένο θέμα δεν κάνω ιδιαίτερο κέφι να αντιδικώ με Χριστιανούς και επειδή μόλις διάβασα κάτι απίθανα απαράδεκτο και βλακώδες που έγινε στο αγαπημένο μοναστήρι του Αντμίν μας, σε βάρος ηλικιωμένων χριστιανών από ανεγκέφαλους κρετίνους χλαμυδόπληκτους αρκετά ηλίθιους ώστε να παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια των μασόνων σε βάρος της ενότητας των Ελλήνων, ας προχωρήσουμε παρακάτω :
Τόλμησε να κάνεις όνειρα !
Ο λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πετυχαίνουν αυτά που επιθυμούν, είναι επειδή δεν τολμούν να ονειρευτούν.
Σήμερα, οραματίσου ότι τα μεγαλύτερα όνειρά σου γίνονται αληθινά! Κάνοντάς το αυτό, βάζεις τα θεμέλια ώστε να γίνουν.
"Πνίξε" τον εαυτό σου στα χρώματα, τις εικόνες, τα συναισθήματα, τον ενθουσιασμό, την έξαψη και τους θριάμβους. Αν το κάνεις σωστά, η πιο μεγαλειώδης ταινία του Χόλυγουντ θα ωχριά μπροστά σε όλα τα υπέροχα πράγματα που θα συντήσεις στο δρόμο σου. :027: :043:
Neale Donald Walsch -
Τόλμησε να κάνεις όνειρα !
Ο λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πετυχαίνουν αυτά που επιθυμούν, είναι επειδή δεν τολμούν να ονειρευτούν.
Σήμερα, οραματίσου ότι τα μεγαλύτερα όνειρά σου γίνονται αληθινά! Κάνοντάς το αυτό, βάζεις τα θεμέλια ώστε να γίνουν.
"Πνίξε" τον εαυτό σου στα χρώματα, τις εικόνες, τα συναισθήματα, τον ενθουσιασμό, την έξαψη και τους θριάμβους. Αν το κάνεις σωστά, η πιο μεγαλειώδης ταινία του Χόλυγουντ θα ωχριά μπροστά σε όλα τα υπέροχα πράγματα που θα συντήσεις στο δρόμο σου. :027: :043:
Neale Donald WalschΝα τον γνωρισω θελω τον σιορ Δοναλδιο να του πω 2 φωνηεντα !
Απο μικρος , μονο εγχρωμα ονειρα και στα δυσκολα ( εφιαλτες ) αλλαζα πορεια , διαμορφωνα κατα το δοκουν την υποθεση , πολλα την ημερα και πραγματι !
Εχουν βαση αυτα που λεει ! Τρομακτικα πραγματα συνεβησαν !
Το μπατζετ της πιο μεγαλειωδους ταινιας του Hollywood , ωχρια μπροστα στα χρεη μου…
Γι' αυτο σου λεω φιλτατε Dennis , στειλτον κατα δω τον Ουαλλό..... -
Αααααααααα….....τωρα καταλαβα ποιον σημαδευεις με το σιδερικο και αυτο το υφος!!
Διονυση μην τον στειλεις γιατι αντι Βαλς θα χορευει τον χορο της ψητης παπιας στον φουρνο!!:011::011::011::011:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Κυριάκο ο σιόρ Δονάλδιος είπε : < ΑΝ το κάνεις σωστά > !! Μεταφέρω ένα κείμενο μου από κάποιο άλλο φόρουμ :
Νομιζω πως η φιλοσοφια της Θετικης Σκεψης εχει παρεξηγηθει απο πολυ κοσμο :
Αν ειμαι φτωχος και ξαφνικα αρχισω να λεω : << ειμαι πλουσιος, ειμαι πλουσιος, ειμαι πλουσιος … >>, το υποσυνειδητο μου στην καλυτερη περιπτωση θα μου πει : << δικε μου λες α-νοησιες >>. ( Για να πω την αληθεια αλλη λεξη θα χρησιμοποιησει αλλα αυτολογοκρινομαι για λογους αισθητικης.)
Η Θετικη Σκεψη ειναι μονον ενα μερος μιας διαδικασιας Αυτογνωσιας :
Προηγειται η ευρεση των αρνητικων σκεψεων που κανω και των αρνητικων προγραμματισμων που εχω στο υποσυνειδητο μου. Δηλαδη των σκουπιδιων που με αναγκαζουν να δημιουργω φτωχεια στην ζωη μου. ( Π.χ : δεν αξίζω, δεν είμαι αρκετά καλός, ξεπληρώνω κάρμα, είμαι αμαρτωλός, δεν υπάρχουν αρκετά ( απο το οτιδήποτε - λεφτά - αγάπη κλπ ), έτσι είναι η ζωή - πρέπει να αντιδράς σε ο,τι σου έρχεται, χρειάζεται σκληρή δουλειά, βρες το λάθος στο οτιδήποτε, μη - μη- μη, να είσαι επιφυλακτικός και καχύποπτος κανείς δεν θέλει το καλό σου, τα χρήματα είναι κακό πράμα, οι πλούσιοι είναι κακοί άνθρωποι, πτωχός αλλά τίμιος, οι πνευματικοί άνθρωποι δεν έχουν χρήματα κλπ κλπ σαχλαμάρες καί γελοιότητες. Ετσι δημιουργούνται πολλές φοβίες όπως ο φόβος της αποτυχίας, της επιτυχίας, της αλλαγής κλπ.)
Αν δεν καθαρισω τα συγκεκριμενα σκουπιδια, ακομα κι αν γινω πλουσιος θα κανω τα αδυνατα δυνατα για να ξαναγινω φτωχος. Κατι που ξερουν απο πρωτο χερι οι περισσοτεροι απο οσους εχουν κερδισει τον πρωτο λαχνο καποιου σουπερ λαχειου και οι περισσοτεροι κληρονομοι καποιας ουρανοκατεβατης κληρονομιας.
Προκειται για τα περιφημα << 7 αλφα >> : Αναγνωριση - Αποδοχη - Αλλαγη ( εδω βρισκεται η Θετικη Σκεψη, οι Θετικες Δηλωσεις, ο Δημιουργικος Οραματισμος κλπ )- Απαλα - Αργα - Αναπνοη ( δηλαδη πληρης αργη ρυθμικη βαθια αναπνοη, αυτη που λεμε κοιλιακη / διαφραγματικη / γιογκικη ) - Αγαπη ( δηλαδη με αγαπη / χαρα για τον εαυτο μας και τους αλλους.) -
Σημειώσεις μου από την δεύτερη ανάγνωση του βιβλίου < Το Μυστικό > εκδόσεις Λιβάνη :
Το Μυστικό είναι ο Απόλυτος Νόμος της Ελξης ο οποίος μου δίνει αυτό που σκέπτομαι και προσδοκώ : Οτιδήποτε έρχεται στην ζωή μου ΕΓΩ το προσελκύω με τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου.
Συνεχίζει να έλκω και στον ύπνο σύμφωνα με τις τελευταίες σκέψεις μου πριν κοιμηθώ, για αυτό να είναι καλές, θετικές, πλούσιες.
Νόμος Ομοιότητας Ενεργειών : Τα όμοια έλκονται : Είμαι ένας κινούμενος μαγνήτης, οι σκέψεις μου είναι μαγνητικές και έχουν συγκεκριμένες συχνότητες : Οτιδήποτε εκπέμπω ( καλό ή κακό ) λαμβάνω πίσω και έτσι οι σκέψεις μου γίνονται αντικείμενα και πρόσωπα.
Το υποσυνείδητο μου και το Σύμπαν δεν καταλαβαίνει το < μη >, < όχι >, < δεν > : Αν πω : < δεν θέλω να είμαι φτωχός > θα καταλάβει : < θέλω να είμαι φτωχός >.
Αρα : ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ
Π.χ : Για ευημερία σκέπτομαι μόνο Αφθονία και Πλούτο. Βλέπω - σκέφτομαι τον εαυτό μου να ζεί σε αφθονία με όλα τα πράγματα που αγαπώ, κάνω κέφι, μου δίνουν χαρά.
Αυτό που σκέπτομαι & αισθάνομαι αυτή την στιγμή δημιουργεί την μελλοντική μου ζωή και το μελλοντικό μου κάρμα : ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ και ΤΙ ΝΙΩΘΩ ?
Η ζωή μου είναι η υλοποίηση των σκέψεων μου. Εχω Ελεύθερη Βούληση στο να επιλέγω τις σκέψεις μου και να εστιάζομαι σε αυτές διασκεδάζοντας την διαδικασία.
Μια θετική σκέψη είναι εκατοντάδες φορές ισχυρότερη από μια αρνητική.
Εστίαση στις λυσεις - οχι στα προβλήματα.
Καθημερινός διαλογισμός έστω για λίγα λεπτά με σκοπό την Γαλήνη του νου.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ από τις ασυνείδητες σκέψεις / πεποιθήσεις και από τον φόβο της απώλειας.
Τα συναισθήματα μου με πληροφορούν άμεσα για το τι σκέφτομαι για αυτό να αναρωτιέμαι πολλές φορές την ημέρα : τι αισθάνομαι αυτή την στιγμή ?
Οταν αισθάνομαι καλά βρίσκομαι στην συχνότητα που προσελκύει καλές καταστάσεις και το αντίθετο : Τα αρνητικά συναισθήματα είναι καμπανάκι προειδοποιητικό από τον Ανώτερο Εαυτό μας και το Σύμπαν για άμεση αλλαγή πορείας και συχνότητας εκπομπής.
Τι νιώθω ? τι προσελκύω ? Ολη η ιστορία είναι να νιώθω καλά και χαρούμενα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, ενθουσιασμό, έχοντας υψηλή θετική ενέεργεια.
Χαρούμενο ξύπνημα και διατήρηση αυτής της χαράς ολη την υπόλοιπη μέρα. Στό ελαχιστότατο αρνητικό, άμεση αλλαγή πολικότητας / επαναφορά στο θετικό.
Νιώθω υγιής, πλούσιος, να με κυκλώνει η Αγάπη οπότε το Συμπαν ανταποκρίνεται.
Η Απόλυτη Ελξη : Σκέψη + Αγάπη ( = Χαρά ). Η αγάπη / χαρά ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ είναι η ισχυρότερη δύναμη με την υψηλότερη συχνότητα. Παλιότερα ο νόμος της έλξης ονομαζόταν και Νόμος της Αγάπης :- Ζητώ με χαρά και σαφήνεια : Λίστα με τα πραγματικα, ξεκάθαρα, θέλω μου : Τί πραγματικά θέλω ? ΕΓΩ ( και όχι κάποιοι άλλοι ). Ποιά είναι η ουσία τους ?
<< Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που … >> κλπ. κ.ο.κ - Πιστεύω με απόλυτη πίστη - σιγουριά ότι ήδη τα έχω λάβει, τα σκέφτομαι - μιλώ - ενεργώ σάν να βρίσκονται ήδη στην κατοχή μου.
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ κά, 22 : Και πάντα όσα εάν αιτήσητε εν τη προσευχή πιστεύοντες, λήψεσθε.
ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ιά, 24 : Διά τούτο λέγω υμίν, πάντα όσα αν προσευχόμενοι αιτείσθε, πιστεύετε όι λαμβάνετε, και έσται υμίν.
Χωρίς να πιθανολογώ και χωρίς προσκόλληση ( αγχος, ανησυχία, αμφιβολία, λαχ-λαχ / βιασύνη, ανυπομονησία για το αποτέλεσμα ).
Παίζω θέατρο - προσποιούμαι ΣΑΝ - ΗΔΗ να έχει υλοποιηθεί το ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, αφήνοντας στο Σύμπαν τις ενδιάμεσες λεπτομέρειες. - Το Aποκτώ - Αποδέχομαι με την εκπομπή των έντονων θετικών συναισθημάτων που θα έχω όταν το αποκτήσω. Νιώθω προκαταβολικά υπέροχα, όπως θα νιώσω όταν το αποκτήσω. Νιώθω ΣΑΝ - ΗΔΗ να το έχω και αυτή είναι η ουσία του νόμου της έλξης !
Οταν εκπέμπω χαρά βρίσκομαι στην Συχνότητα Αποδοχής.
Τότε η απαιτούμενη Εμπνευσμένη δράση γιά την υλοποίηση του σκοπού δεν έχει καμιά σχέση με ψυχοφθόρα δουλειά αλλά είναι άκοπη, αβίστη, διασκεδαστική, εναρμονισμένη με το Σύμπαν και με την ζωή.
Σε χαλαρή εγρήγορση για ευκαιρίες και συγχρονικότητες.
Μπορώ να αρχίσω και απο το τίποτα και από το τίποτα μπορεί να ανοίξει ένας Δρόμος και το αόρατο να υλοποιηθεί και να γίνει ορατό.
Για το Σύμπαν δεν υπάρχει πρόβλημα χρόνου ή μεγέθους, είναι το ίδιο να μου δώσει 1 ευρώ ή 1.000.000 ευρώ, το πρόβλημα βρίσκεται στην δική μου ικανότητα αποδοχής και ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ.
Πόσο ανοικτός - δεκτικός - έτοιμος - πρόθυμος είμαι για να τα αποδεχτώ ?
Η παρούσα πραγματικότητα της ζωής μου είναι το αποτέλεσμα των σκέψεων / συναισθημάτων του παρελθόντος. Θα αλλάξει εάν και εφ όσον αλλάξω τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου και προσδοκώ ΜΟΝΟΝ αυτά που θέλω.
Τι προσδοκώ αυτη την στιγμή ?
Π.χ : αντί να περιμένω λογαριασμούς να περιμένω επιταγές και όντως μου έρχονται !
Ασκηση Γκοντάρ, σελις 97 : Πριν κοιμηθείς κάνε μια ανασκόπηση των γεγονότων της ημέρας. Αν κάτι δεν πήγε καλά ξαναπαίξτο με το μυαλό σου με τρόπο που να σε ικανοποιεί πλήρως.
Ετσι καθαρίζεις την συχνότητα σου απο τους ρύπους της ημέρας και εκπέμπεις μια νέα καθαρή συχνότητα για την επόμενη. Δεν είναι ποτέ αργά για να αλλάξεις εικόνες.
Ασκηση Χαράς : Κλείσε τα μάτια, εστιάσου στην χαρά, χαμογέλασε για ένα λεπτό.
ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ : Νιώθω Ευγνωμοσύνη και έτσι εναρμονίζομαι με τον Θεό. Για οτιδήποτε καλό υπάρχει στην ζωή μου, ακόμη και για τα ελάχιστα.
Για να αλλάξω το σαράβαλο ή την παράγκα πρέπει να τα ευγνωμονώ.
Απο την otan.gr : : Ασκηση Ευγνωμοσύνης : Μία πανίσχυρη τεχνική Εκπομπής καί Ελξης :
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ γράφουμε τουλάχιστον 30 λόγους γιά τούς οποίους αισθανόμαστε Ευγνωμοσύνη, μικρούς, μεγάλους, ελάχιστους !
ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ !
Π.χ : << Ευγνωμονώ τόν Θεό γιατί κέρδισα τόν πρώτο λαχνό τού πρωτοχρονιάτικου λαχείου, Ευγνωμονώ τόν Θεό γιατί έχω χαρτί καί μολύβι γιά νά κάνω τήν άσκηση της Ευγνωμοσύνης, Ευγνωμονώ τόν Θεό γιατί έχω τήν όραση μου, Ευγνωμονώ τόν Θεό γιατί τό βράδυ κοιμάμαι σέ κρεβάτι, κ.λ.π / κ.ο.κ ... >>
Η ισχυρότερη προσευχή : προκαταβολικά ευχαριστία με ευγνωμοσύνη σαν - ήδη να το έχω λάβει.
Κάθε πρωί νιώθω προκαταβολικά ευγνωμοσύνη για την μέρα που έρχεται σαν ήδη να είχε τελειώσει με τέλειο τρόπο γιά μένα.
Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ !
Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ είναι μια από τις γλώσσες επικοινωνίας του Ανώτερου Εαυτού μου :
Νοερή απεικόνιση = Δημιουργικός Οραματισμός = Δυναμικά ισχυρή εκπομπή σκέψεων / συναισθημάτων στο Σύμπαν που θα επιστρέψει τις εικόνες υλοποιημένες. Παντα νιώθοντας έντονα την αγάπη - χαρά - αφθονία - ενθουσιασμό, γεμάτος υψηλή θετική ενέργεια.
Διασκεδάζοντας τις ασκήσεις, ποτέ σαν αγγαρεία.
ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.
Συνεχής εφαρμογή του νόμου της έλξης σε κάθε ευκαιρία. Καθε βράδυ δημιουργικός οραματισμός - σχεδιασμός της επόμενης μέρας ώστε να μην υπάρχει άγχος, με δήλωση - προγραμματισμό : << έχω όλο τον χρόνο στα χέρια μου >>.
Κάθε περίοδο αναμονής ( π.χ στην ουρά ) είναι ιδανική για προγραμματισμό - σχεδιασμό της υπόλοιπης μέρας ή οραματισμό των υπόλοιπων στόχων.
ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ :
Οτιδήποτε μπορω να το ονειρευτώ μπορώ και να το πραγματοποιήσω. Εστιασμένος στην Ευημερία / Αφθονία. Ο ταχύτερος τρόπος πλουτισμού είναι να εκπέμπω στο Σύμπαν : << Είμαι και νιώθω Ευτυχισμένος τώρα >> και βεβαίως μου επιστρέφει ευτυχία στο πολλαπλάσιο.
Ενα από τα μεγαλύτερα, τρομερότερα και καταστροφικότερα ψέματα : < Δεν υπάρχουν αρκετά ώστε να φτάσουν για όλους >. Στην πραγματικότητα υπάρχει άπειρη αφθονία για όλους, αλλά το να την αποκτήσω εξαρτάται από τι προγράμματα επιλέγω να έχω : Αφθονίας ή μιζέριας ?
Αφθονία σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς με γενναιοδωρία - φιλανθρωπία : δίνω - παίρνω σε ισορροπία.
Δηλώσεις - προγραμματισμοί : Εχω περισσότερα χρήματα από όσα χρειάζομαι. Εχω τόσα χρήματα που μου περισσεύουν. Τα πολλά χρήματα βγαίνουν εύκολα και ξεκούραστα. Ειμαι μαγνήτης πολλών χρημάτων που τα αγαπώ και με αγαπούν.
ΣΧΕΣΕΙΣ :
Τα λόγια και οι πράξεις να υποστηρίζουν τις σκέψεις και να μην στέλνουν διαφορετικά αντικρουόμενα μηνύματα. Π.χ αν θέλω ερωτική σχέση κοιμάμαι σε διπλό κρεβάτι στην μια πλευρά του.
ΕΝΕΡΓΩ ΣΑΝ - ΗΔΗ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ.
Φέρομαι στον εαυτό μου όπως θα ήθελα να μου φέρονται οι άλλοι, με αγάπη, σεβασμό, προσοχή κλπ.
ΑΥΤΑΡΚΗΣ : Αυτά που θέλω από τους άλλους τα δίνω στον εαυτό μου.
Για να μου δώσουν αγάπη γεμίζω τον εαυτό μου και όλα τα καλά του σημεία με αγάπη / χαρά μέχρι να γίνω μαγνήτης της, οπότε οι άλλοι χαίρονται να βρίσκονται δίπλα μου.
Ερωτεύομαι τον εαυτό μου ώστε να μπορούν να με ερωτευτούν και οι άλλοι.
Οταν δεν νιώθω καλά για τον εαυτό μου προσελκύω κάθε είδους αρνητικότητα.
Δεν αγαπώ τον εαυτό μου = του στερώ αυτά που θέλει και όσα του δίνουν χαρά.
Πολλοί θυσιάζουν τον εαυτό τους για τους άλλους θεωρώντας την αυτοθυσία απόδειξη αγάπης. Η αυτοθυσία έχει σχέση μόνο με σκέψεις απόλυτης έλειψης γιατί υποδηλώνει :
< Δεν υπάρχουν αρκετά για όλους για αυτό ας στερηθώ εγώ.>
Τέτοια αισθήματα οδηγούν σε αγανάκτηση και δεν δημιουργούν τίποτα καλό.
Υπάρχει άπειρη αφθονία για όλους και η ζωή του καθενός είναι δική του ευθύνη. Κανείς δεν μπορεί να σώσει κανέναν. Ο καθένας σώζεται μόνος του.
Η καλύτερη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει κάποιος στους γύρω του είναι να εφαρμόζει το Μυστικο / Νόμο της Ελξης ωστε να είναι και να νιώθει καλά με αφθονία σε όλα τα επίπεδα και τομείς, ώστε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.
Εστίαση στα καλά σημεία των άλλων και στόν θεό μέσα τους. Γιατί όταν παραπονιέμαι για τα ελαττώματα τους μου επιστρέφουν πολλαπλασιασμένα.
Εστιάζομαι μόνο σε αυτά που αγαπώ, που μου δίνουν χαρά, νιώθω αγάπη / χαρά και το Σύμπαν μέσω του νόμου της έλξης μου στέλνει πολυ περισσότερα πράγματα και πρόσωπα για να αγαπώ καί να παίρνω χαρά.
ΥΓΕΙΑ :
Το σώμα μου είναι το αποτέλεσμα των σκέψεων / συναισθημάτων μου.
Η ασθένεια είναι το τελευταίο απο μια σειρά προειδοποιητικά καμπανάκια για το ότι ΔΕΝ νιώθω αγάπη, χαρά, γαλήνη, ασφάλεια, ευγνωμοσύνη.
ΔΕΝ μιλώ ούτε ακούω για ασθένεια. Μιλώ ΜΟΝΟ για αυτό που θέλω να είμαι, να κάνω, να έχω. Γιατί ο άνθρωπος ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ.
Τα γηρατειά ( αλλά και ο θάνατος !) είναι απλώς μια αρνητική περιοριστική πεποίθηση.
ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΝΕΟΤΗΤΑ.
Σε οτιδήποτε εστιάζω την προσοχή μου του στέλνω ενέργεια και αυτό αυξάνει, έτσι Ο,ΤΙ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. Π.χ οι αντιπολεμικές διαδηλώσεις αυξάνουν τους πολέμους, το σωστό είναι να γίνονται διαδηλώσεις για την Ειρήνη.
Για να αλλάξει ο κόσμος πρέπει να αλλάξω πρώτα εγώ.
Εαν έχω κάποιο πρόβλημα σε κάποιον τομέα της ζωής μου σημαίνει ότι δεν πιστεύω στην Δύναμη που έχω μέσα μου.
Αναγνωρίζω, εκτιμώ, ευγνωμονώ, δοξάζω, υμνώ το θαύμα και το μεγαλείο μεσα μου, γύρω μου, στην ζωή μου, στον κόσμο μου.
Ευλογώ = στέλνω θεϊκή ενέργεια αγάπης / χαράς, ενδυναμώνω, εξυψώνω. Ευλογώ όλους - όλες - όλα, ιδιαιτέρως τα αρνητικά.
Επιλέγω μόνον ότι μου δίνει χαρά και μου αυξάνει τον ενθουσιασμό. ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ την ζωή και την στιγμή με όλες τις αισθήσεις μου.
ΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ ? σε όλα τα επίπεδα, σωματικό - συναισθηματικό - νοητικό.
Μπορώ να είμαι - κάνω - έχω οτιδήποτε επιθυμώ - επιλέγω. Η λέξη < Είμαι > είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί οι λέξεις που βάζουμε μετά είναι πρόγραμμα δημιουργίας γιά το Σύμπαν που το εκτελεί αμέσως : Είμαι Χαρούμενος και οτιδήποτε άλλο κάνω κέφι ! < Είμαι κυρίαρχος των σκέψεων μου > κλπ.
ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.
Τα πάντα είναι ενέργεια, ενεργειακά πεδία σε σύνδεση και συνεχή αλληλεπίδραση και τα πάντα είναι ενα άπειρο ενεργειακό πεδίο που το όνομα του ειναι Θεός.
Είμαστε όλοι ένα, έτσι ο άλλος είναι ο εαυτός μου και οτιδήποτε του κάνω ( καλό ή κακό ) ουσιαστικά το κάνω στον εαυτό μου.
Ο φόβος και οι υπόλοιπες αρνητικότητες δημιουργούνται όταν χωριζόμαστε από τον Θεό και τους άλλους ανθρώπους νομίζοντας πως είμαστε ξεχωριστοί.
Ενα παράδειγμα αποσύνδεσης / αποκοπής είναι ο ανταγωνισμός που δημιουργείται από σκέψεις έλειψης και την λάθος πίστη ότι δεν υπάρχουν αρκετά ( από το οτιδήποτε ).
Οποιος πέφτει σε αυτή την παγίδα ανταγωνίζεται στην πραγματικότητα τον εαυτό του δημιουργώντας μεγάλη αρνητικότητα.
Εστιαζόμαστε στα δικά μας όνειρα και αυτά που επιθυμούμε δεν τα παίρνουμε από τους άλλους αλλά από την άπειρη αφθονία του Θεϊκού Σύμπαντος, μιά και είμαστε Θεϊκά Παιδιά, Θεοί - Συνδημιουργοί του Προσωπικού μας Σύμπαντος.:027::043:
- Ζητώ με χαρά και σαφήνεια : Λίστα με τα πραγματικα, ξεκάθαρα, θέλω μου : Τί πραγματικά θέλω ? ΕΓΩ ( και όχι κάποιοι άλλοι ). Ποιά είναι η ουσία τους ?
-
Kαι κάτι που ξέχασα :
Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται θύματα και συχνά δικαιολογούν την τωρινή τους κατάσταση αναφερόμενοι σε γεγονότα του παρελθόντος: ίσως είχαν υποστεί κάποιου είδους κακοποίηση από τους γονείς τους, ίσως μεγάλωσαν σε μια δυσλειτουργική οικογένεια. Οι ψυχολόγοι εκτιμούν ότι περίπου 85% των οικογενειών είναι δυσλειτουργικές, αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η περίπτωση σας κάθε άλλο παρά εξαίρεση αποτελεί.
Οι γονείς μου ήταν αλκοολικοί. Ο πατέρας μου με κακοποιούσε. Κλπ. κλπ. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι λίγο-πολύ έχουμε να διηγηθούμε παρόμοιες ιστορίες.
Το ζήτημα όμως, το πραγματικό ερώτημα, είναι : Τί θα κάνετε τώρα ? Τί επιλέγετε τώρα ?
Γιατί έχετε 2 επιλογές : Είτε να εξακολουθήσετε να εστιάζεστε στο παρελθόν σας είτε να εστιάσετε σε αυτά που θέλετε.
Και όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να επικεντρώνονται σε αυτά που θέλουν, αυτά που δεν θέλουν χάνουν την σημασία τους και ξεχνιούνται - όσο το πρώτο κομμάτι διευρύνεται, το δεύτερο συρρικνώνεται ωσότου εξαφανιστεί.
Το άτομο που επικεντρώνει την σκέψη του στη σκοτεινή πλευρά της ζωής, που αναμασά διαρκως τα δεινά και τις απογοητεύσεις του παρελθόντος, ικετεύει για τα ίδια δεινά και τις ίδιες απογοητεύσεις στο μέλλον. Αν δεν βλέπετε άλλο από κακοτυχία στο μέλλον σας, ικετεύετε γι αυτή την κακοτυχία και είναι δεδομένο ότι θα την λάβετε.
Αν ανασκαλεύετε διαρκώς το παρελθόν εστιάζοντας στις δύσκολες στιγμές, το μόνο που καταφέρνετε είναι να προκαλείται περισσότερες δυσκολες καταστάσεις στο παρόν σας.
Ξεχάστε τα όλα, ό,τι κι αν είναι. Κάντε το για το χατήρι σας.
Αν διατηρείτε πικρίες ή εξακολουθείτε να κατηγορείτε όσους σας έβλαψαν στο παρελθόν, βλάπτετε μονάχα τον Εαυτό σας.
Μόνο εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζωή αντάξια σας. Καθώς θα εστιάζεστε σκόπιμα σε αυτά που θέλετε, καθώς θα ακτινοβολείτε όλα τα θετικά συναισθήματα, ο νόμος της έλξης θα ανταποκριθεί.
Αρκεί να κάνετε την αρχή - κάνοντας τη, θα απελευθερώσετε όλη την μαγεία
ΟΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ σελ. 60 : Κάντε έναν κατάλογο με μερικούς μετατροπείς του Μυστικού και κρατήστε τον πρόχειρο. Με τον όρο Μετατροπείς του Μυστικού εννοώ πράγματα που μπορούν να αλλάξουν άμεσα τη διάθεση σας. Μπορεί να είναι όμορφες αναμνήσεις, ευχάριστες κοινωνικές συγκεντρώσεις ή γεγονότα που προσδοκάτε με ανυπομονησία, αστείες στιγμές, εικόνες από τη φύση, ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, η αγαπημένη σας μουσική, το να τραγουδήσετε ένα χαρούμενο τραγούδι.
Ετσι όταν νιώθετε θυμωμένοι ή αγανακτισμένοι ή δεν αισθάνεστε καλά, καταφύγετε στον κατάλογο των Μετατροπέων και εστιάστε σε έναν απο αυτούς. Ισως να μην πετυχαίνει το ίδιο πράγμα κάθε φορά, γι αυτό, αν παρατηρήσετε κάτι τέτοιο, προχωρήστε στον επόμενο.
Δε χρειάζεται παραπάνω από ένα λεπτό για να μετατοπίσετε το επίκεντρο της προσοχής σας, και μαζί τον εαυτό σας, αλλάζοντας έτσι την συχνότητα σας.
–------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Υγεία και χαρά και όπως εύχονται κάποιοι αρχαιοελληνιστές φίλοι : Ευδαιμονείτε ! :027::043: