Ψιλοπαρεξήγηση : Το θεϊκό μέσα μας μάς μιλάει συνέχεια και με διάφορους τρόπους ( π.χ διαισθήσεις, όνειρα, συγχρονικότητες, ακούσματα, συναντήσεις με άλλους ανθρώπους - τελικά διάβασες την Ουράνια Προφητεία ?? - βιβλία, αυτόματη γραφή, κλπ και τελικά και κατ ευθείαν στο κεφάλι μας αν και το τελευταίο το αποφεύγει) και όντως είναι δικό μας πρόβλημα που δεν το ακούμε συνεχώς και καθαρά.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να το ακούμε και για να το κατανοούμε είναι αυτό που λένε οι Πατέρες της Ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας :
Κάθαρση - Φώτιση - Θέωση !
Η ιστορία με το 50% έχει να κάνει καθαρά και μόνο με την συγκεκριμένη τεχνική των Γνωστικών στο Αστρικό Πεδίο :
Αν έχεις καθαρίσει τα μισά σκουπίδια του υποσυνειδήτου σου ( τα ¨εγώ" σου όπως τα ονομάζουν ) και είσαι εκπαιδευμένος στην Αστρική Προβολή, έρχεσαι σε άμεση και διαλογική επαφή / επικοινωνία με τον Θεϊκό Ανώτερο Εαυτό σου - ενώπιος ενωπίω - στο Αστρικό.
Για αυτό οι Γνωστικοί είναι οι μόνοι που εκπαιδεύουν τους αρχαρίους από το πρώτο μάθημα κι όλας στην Α.Π
Παλιότερα έπρεπε να ανέβεις κάμποσους βαθμούς στην μυστική ιεραρχία για να μάθεις αυτά τα πράματα. Οχι γιατί είναι επικίνδυνα και τέτοιες α-νοησίες, αλλά γιατί σου αυξάνουν απότομα το επίπεδο συνειδητότητας άρα και το αίσθημα της Ελευθερίας σου και έτσι έπρεπε να σε δεσμεύσουν πρώτα με διάφορους τρόπους για να μην την κοπανήσεις από το μυστικό μαντρί.
-
Εκπαιδευση Σκουπιδιαρηδων !
-
Εαν διαβάστε ή καλύτερα ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ πρώτα την τριλογία "Συζήτηση με τον Θεό" και την "Θεϊκή Φιλία" του ίδιου συγγραφέα και εκδοτικού οίκου και θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι παίζει με τον θάνατο άσχετως με τις σαχλαμάρες που λένε οι παπάδες των περισσότερων θρησκειών τότε είστε έτοιμοι για το :
http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/320465 -
Η συμβατική επιστήμη έχει πλάκα όταν μπουσουλώντας προσπαθεί να "ξανα-ανακαλύψει την πυρίτιδα", δηλαδή τα πράματα που ο υγιής Εσωτερισμός τα γνωρίζει εδώ και κάμποσες δεκάδες χιλιάδες χρόνια !
Αλλά τέλος πάντων …
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=s_1KTbsDmrA&feature=related"]YouTube- Braden Greek subs 2[/ame] -
Tο πρώτο μέρος του προηγούμενου βίντεο …
[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=PH4S_DnbN5E&feature=related"]YouTube- Braden Greek subs 1[/nomedia] -
Δεν χρειάζεται να «κοιμηθείς όπως έστρωσες»
Έχουμε λανθασμένα διδαχτεί πως οι αποφάσεις, δράσεις και επιλογές του παρελθόντος θα επηρεάζουν την ζωή μας για πάντα.
Το παρελθόν όμως είναι παρελθόν, είναι το χθες και δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα, το ΤΩΡΑ.
Μην επιτρέψεις σε τίποτε από το παρελθόν σου να γίνει εμπόδιο στο να ζήσεις την παρούσα στιγμή. Ξεκίνα πάλι. Κάνε μια φρέσκια αρχή. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, αν αυτό σε εξυπηρετεί. Ακόμα και κάθε λεπτό. Μην αφήνεις τίποτε να σε σταματήσει. Απλά κάντο. Απλά πες το. Με αγάπη. Και όλα θα ακολουθήσουν με την σειρά που πρέπει.
Neale Donald Walsch
-
H ΦΤΙΑΧΤΗ οικονομικη κριση αυξανει σε πολυ επικινδυνο βαθμο για τα συμφεροντα των μυστικων αφεντικων το επιπεδο συνειδητοτητας της μικρομεσαιας ταξης.
( Ακομα και η προ-προγιαγια μου στην Γερακοφωλια Καλαματας εκαψε την αμερικανικη σημαια και την φωτογραφια του ζευγους Γλυξμπουργκ και μου ζητησε αναρχικα βιβλια και εγχειριδια λειτουργιας οικολογικων και εναλλακτικων κοινοτητων )
Ομως οσοι εκαναν οικονομικες α-νοησιες, φυσικα και θα αντιμετωπισουν τις συνεπειες και δεν θα φταινε βεβαιως οι συνωμοσιες των μυστικων μεγαλων μαυρων ( καταμαυρων και εννοω ανθρωπους και ανθρωποειδη που πορευνται στο μαυρο / σκοτεινο μονοπατι !!) αφεντικων για αυτο.
Π.χ. οσοι πηραν καταναλωτικα δανεια για να καλυψουν τα κομπλεξ κατωτεροτητας τους, για να κανουν φιγουρα, για να καταφερουν να ανταλλαξουν σωματικα υγρα ( και μικροβια !!) κλπ.
Αλλα και οσοι πηραν επαγγελματικα δανεια χωρις στοιχειωδη προνοητικοτητα και δεν εκαναν συνετη διαχειριση των χρηματων τους.
Δυστυχως εχει υποτιμηθει και δεν ειναι in και της μοδας η παλια καλη λεξη / εννοια : νοικοκυρης !
Παντως ουδεν κακον αμιγες καλου : Μια κατασχεση σπιτιου / αυτοκινητου και μια χρεωκοπια, ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια / κρυμμενη ευλογια για καποιον που ειναι χαμενος και εγκλωβισμενος στον υλισμο :
Ισως αυτη την φορα αφυπνιστει και συνειδητοποιησει πως δεν νοειται υλισμος χωρις Πνευματικοτητα και πως ο σκοπος του υλισμου ειναι να κανει πιο ευκολη, ευχαριστη, διασκεδαστικη και χαρουμενη την Αυτογνωσια μας !
Ισως μαθει και πως οταν δινουμε προτεραιοτητα στην Πνευματικοτητα / Αυτογνωσια τοτε ο υλισμος ακολουθει απο μονος του, γιατι ο Θεος μας προσφερει την υλικη αφθονια στο πιατο μια και ολοκληρο το Συμπαν Του συνωμοτει για την Ευδαιμονια μας ! -
Φυσικά και ζούμε σε "σπήλαιο". Που το έχουμε φτιάξει με τα σκουπίδια του υποσυνειδήτου μας.
Ενα από τα καλύτερα εργαλεία κάθαρσης ( και θυμίζω το βασικότερο αξίωμα των ορθοδόξων χριστιανών : Κάθαρση - Φώτιση - Θέωση ) είναι το EFT.
Για να μην θεωρηθεί γκρίζα διαφήμιση δεν βάζω μία ελληνική ιστοσελίδα που μπορείτε να την βρείτε στον ελληνικό γκούγκλη και αφού την διαβάσετε να κατεβάσετε δωρεάν το Εγχειρίδιο Χρήσης ( μάνουαλ στα νεοελληνικά.)
Να ξεκαθαρίσουμε πως το εργαλείο λειτουργεί καταπληκτικά και πως συνεχώς βελτιώνεται γιατί μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες εναλλακτικές θεραπευτικές τεχνικές. -
ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
Και γιατί έδωσα στον εαυτό μου αυτή την ζωή;
Χρησιμοποιείς αυτή τη ζωή, που είναι ανάμεσα σε πολλές ζωές, για να υπάρξεις και να αποφασίσεις το Ποιος Πραγματικά Είσαι.
Βρίσκεσαι σε μία αιώνια στιγμή αυτοδημιουργίας.
Έχεις έλξει τους ανθρώπους, τα γεγονότα και τις περιστάσεις της ζωής σου που θα γίνουν τα εργαλεία με τα οποία θα φτιάξεις την πιο μεγαλειώδη εκδοχή, του πιο υψηλού οράματος που είχες ποτέ για τον εαυτό σου.
Αυτή η διαδικασία της δημιουργίας και αναδημιουργίας είναι συνεχόμενη, αδιάκοπη και πολυεπίπεδη.
Όλα συμβαίνουν αυτή την στιγμή και σε πολλά επίπεδα.Συζήτηση με τον Θεό, βιβλίο 2
Neale Donald Walsch -
<< Eίστε Θεοί με προσωρινή αμνησία και η βασικότερη εντολή Μου είναι : Σπάστε Πλάκα ! >>
Συζήτηση με τον Θεό
O υπότιτλος του βιβλίου.
DennisΥ.Γ : Στα σοβαρά τώρα : Μέχρι τον Β.Π.Πόλεμο το συγκεκριμένο το μάθαιναν μόνο τα υψηλόβαθμα μέλη των μυστικών ιερατείων ( από τον 30ό βαθμό και πάνω ) γιατί έχει άμεση σχέση με το γιατί μας έφτιαξε ο καλός Θεούλης και επειδή χρειάζεται ένα σχετικό επίπεδο συνειδητότητας για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοεί και τα λοιπά "παρελκόμενα," χωρίς να αποκτήσεις υπαρξιακά προβλήματα.
-
Vng στην βασική εκπαίδευση στις αναδρομές σε προηγούμενες ζωές, για να σου φύγουν τέτοιες γελοίες απορίες / αμφιβολίες επιλέγεις και μερικές ζωές σε σχετικά νεώτερες εποχές που να μπορούν να διασταυρωθούν από τα υπάρχοντα αρχεία ή από ταφόπλακες νεκροταφείων. ( Στην βασική διαδικασία είναι να δείς και την κηδεία σου, την ταφόπλακα κλπ )
Εκτός από μένα και αρκετοί άλλοι συνάδελφοι χρησιμοποιούν τις αναδρομές για να βρίσκουν θησαυρούς, γιατί σε ένα μεγάλο ποσοστό οι θησαυροκυνηγοί έχουμε κρύψει σε κάποια ζωή μας κάτι πολύτιμο.
Μέχρι τώρα έχω δεί 2 θησαυρούς, ο ένας είναι μικρός και πέφτει μακριά ( Αυστραλία μεριά - τα έξοδα είναι μεγαλύτερα ) αλλά έχω διασταυρώσει όλα τα υπόλοιπα και ο άλλος βρέθηκε από τον τελευταίο Γερμανό ιδιοκτήτη του κάστρου μου ακριβώς στην κρύπτη που τον είχα κρύψει. -
Dennis δεν είναι δυνατόν τώρα να σου εξηγήσω την κοσμοθεωρία μου.
Απλά πιστεύω ότι η άποψή σου, είναι η δυτικού τύπου προσέγγιση των ανατολικών φιλοσοφιών.Τέλος πάντων σου εύχομαι να βρεις την σωστή ζωή, αυτή δηλαδή που έκρυψες τον μεγαλύτερο θησαυρό.
Ελπίζω σε κάποια επόμενη ζωή να μην με ξεχάσεις.
Αφού τα βρεις θα δώσεις κάτι και σε μένα. -
Χρησιμοποίησα την λέξη πιστεύω από τακτ.
Δεν ήθελα να δείξω απόλυτος. Ήθελα να σου αφήσω χώρο να ελιχθείς.
Όταν θα τα βρεις, μέσα από την εξέλιξη σου σαν άτομο, θα έχεις φτάσει στον σκοπό σου. Θα έχεις ξεπεράσει το πρόβλημα του μοναχοφάη.
Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα πάρω και εγώ.Δες αυτή την στιγμή ένα ντοκιμαντέρ στην ΕΤ3.
-
Δεν ενδιαφέρομαι πλέον για προσεγγίσεις ή ελιγμούς αλλά μόνον για την Βιωμένη Αλήθεια.
Ενδιαφέρομαι σφόδρα γιά οτιδήποτε γνωρίζει κάποιος, αλλά αδιαφορώ για ό,τι πιστεύει.
Ελπίζω να μην με υποτιμάς τόσο πολύ θεωρώντας ότι ο σκοπός μου είναι να βρώ τον μεγαλύτερο ( υλικό ) θησαυρό, έ ??
Είναι απλώς το μέσον γιατί η υλικότητα υπάρχει για να εξυπηρετεί την Πνευματικότητα, ατομική και ομαδική.
Δεν είναι πρόβλημα το να είμαι μοναχοφάης και δεν έχω καμία όρεξη να το ξεπεράσω.
Αλλά μάλλον πρέπει να σου εξηγήσω γιατί είσαι νέος στην παρέα ότι ακολουθώ την συμβουλή του καλού Χριστούλη για τους 2 χιτώνες, απλώς δεν τον δίνω ποτέ σε συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί προτιμώ απρόσωπο κοινοφελές ίδρυμα.
Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά ατυχώς είμαι μακράν της τουβούλας αυτή την στιγμή.
Ες αύριον τα σπουδαία γιατί πάω για :36_1_50: -
Διαρκεί κάμποσο αλλά αξίζει να το δείτε. ( Εχει ελληνικούς υπότιτλους.)
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΟΙ "ΓΡΑΦΙΚΟΙ" ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑ
ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ.
Μέχρι να βρείτε ελεύθερο χρόνο σας λέω το τέλος του και το "ζουμί" του :
Οι πιό ισχυρές λέξεις και έννοιες είναι :
Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ !
http://vimeo.com/14646626 -
Μπράβο Ντένη.
Είχα διαβάσει το 2004 το βιβλίο του Εμότο, 'το μυστικό μήνυμα του νερού'.
Αλλά το συγκεκριμένο video παρουσιάζει εμπεριστατωμένα, με πολλές πηγές αυτή την τρομερή αλήθεια.Η μητέρα μου βαθιά πνευματικός άνθρωπος έζησε, με βαρύ καρκίνο 12 μήνες, ξεπερνώντας τις δεκαπέντε ημέρες διορίας των γιατρών, πίνοντας κάθε πρωί ( όχι μηχανικά, αλλά τελετουργικά ) το νερό του αγιασμού, που έκανε κάθε πρώτη του μηνός στο πατρικό μας σπίτι.
Συνειδητά πέθανε όταν "ήλθε το πλήρωμα του χρόνου", όπως έλεγε.
Πες μου όμως ρε Ντένη.
Πόσο μπορείς να κρατήσεις στο μυαλό σου την αίσθηση της αγάπης και της ευγνωμοσύνης ζώντας στην σημερινή κατάσταση ;
Πέντε, δέκα λεπτά της ώρας ;
Θα μου πεις είναι αρκετό….Έχω κάνει πειράματα επ΄αυτού, ποτίζοντας τον μπαχτσέ μου, με το γάργαρο νερό από το αυλάκι, με μεγάλη διαφορά παραγωγής σε ποσότητα και ποιότητα προϊόντος.