ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ : Ενας αριστος Ελληνας συγκεντρωσε πληθος στοιχειων για κατι που γνωριζουν αριστα οι πλαστογραφοι των Σκοπιων, τα αφεντικα τους και οι λακεδες τους στον ΟΗΕ.
Το γελοιο παραμυθι εχει να κανει αποκλειστικα και μονο με το αν θα κατασκευαστει στην Βορεια Ελλαδα το νεο κρατος του Ισραηλ ή οχι.
Παντως οι Ισραηλινοι λενε ΟΧΙ και για αυτο ΔΕΝ εχουν αναγνωρισει το ΦΥΡΟΜ με το ονομα Μακεδονια.
www.noiazomai.net/thisaurosmak.pdf
-
ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
-
ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
Θα ήθελα να γραψω κάτι που μου δημιουργούσε μεγάλο εκνευρισμό όταν το άκουγα ή όταν το ακούω και σήμερα. "Δεν ασχολιόταν λεει κανείς με το πρόβλημα των Σκοπίων, το αφηναν ερμο και το βρήκαμε εμείς σήμερα θηρίο." Και τα γράφω, γιατί διάβασα τις πρωτες σελίδες του βιβλίου που παρέθεσε ο Dennis και κάπου μεσα αναφέρει κάτι τέτοιο.
Δεν ανακάλυψαν όλοι οι Έλληνες το πρόβλημα με την πρώην Γιουγκοσλαυϊα μετα την πτώση του κομμουνισμού. Όλες οι υπηρεσίες οι αρμόδιες ήταν επι ποδός πολέμου μ' αυτό το θέμα από γεννεσημιού του. Ακόμη θυμάμαι τον εαυτό μου να υποτυπωνω σε χάρτη αποστολές, πληροφορίες, να ετοιμάζω τα εβδομαδιαία σεμινάρια. Επίσης η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, η οποια ιδρύθηκε από το κράτος για να αντιμετωπίσει με επιστημονικά συγγράμματα την προπαγάνδα τους, λέξη προς λέξη, παράγραφο προς παράγραφο, εξέδωσε βιβλία και βιβλία. Πάτε μια βόλτα στην βιτρίνα η ιδιαίτερα στη βιβλιοθήκη της να διαπιστώσεται του λόγου το αληθές. Που βασίζονται όλοι αυτοί οι σημερινοι φωστήρες που βγάζουν βιβλία στο γόνατο πλην κάποιων εξαιρέσεων? Βλέπεις όταν ένα θέμα πουλάει, ξαφνικά μέσα σε μια βδομάδα βλέπουμε τα πρωτα βιβλία ανοήτων, ανιστόρητων, πατρηδοκάπηλων. Δεν είδα ποτέ την τηλεόρασή μας να βγάλει σε συνέντευξη τον καθ. Βαβάτσικο. χρόνια πρόεδρος της Εταιρείας, ή τον Μέρτζο να μιλήσουν , να διαφωτίσουν. Αλλά κάτι φωνακλάδες που δεν μπορούν να δέσουν τα κορδόνια τους είναι πρώτο τραπέζι πίστα.
Ούτε ανέφερε κανείς τις Εκδόσεις του άλλου κρατικού οργανισμού με ιστορία δεκαετιών και γνώση του θέματος, του Ιδρύματος Χερσονήσου Αίμου.
Που τα βρίσκουν όλοι αυτοί τα στοιχεία που παραθέτουν , πότε προλαβαίνουν να πάνε στη δουλειά τους και να γράψουν και βιβλία σε μέγεθος τόμου? Ένα βιβλίο της Εταιρειας, μας έλεγε ο κ.Βαβάτσικος , μπορεί να κάνει και δέκα χρόνια να βγεί, γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε διαθέσιμη πηγή, ώστε να μην αφήσει περιθώρεια παρερμηνειών.
Και εν πάσει περιπτωσει από τότε πέρασαν 19 σχεδόν χρόνια. Γιατί όλοι αυτοί πού ισχυρίζονται ότι το κράτος δεν έκανε κάτι, (θαρρείς και μπορούσε να διαλύσει τη Γιουγκοσλαυϊα με πόλεμο ή ..), αυτοί οι σημερνοί γιατί δεν κάνουν αυτό που καταμαρτυρούν στους προηγούμενους? Αλλά πες μου τι να πουν, ποιός από αυτούς έχει την υπομονή να κάνει αυτά που γινόταν από ανθρώπους αφωσιομένους σ' αυτό το σκοπό?
Chris1 -
ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
Chris 1 δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα το σχολιο σου. Θεωρεις το συγκεκριμενο βιβλιο αχρηστο ?
Οι 2 οργανισμοι που ανεφερες εχουν σοβαροτατο προβλημα δημοσιων σχεσεων με ευθυνη τελειως δικη τους.
Για να μαθω το εργο τους πρεπει να μυρισω τα νυχια μου ? να ριξω τα χαρτια ? να διαβασω το φλυτζανι ?
Μετρανε μονο τα αποτελεσματα.
Απο τα παιδια που νοιαζονται kατι ακομα : www.noiazomai.net/miller.html -
ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
Εγω παντως διαβαζα απο 10 ετων εφημεριδα γιατι πηγαινα να την αγορασω για τον πατερα μου!
Απο τοτε αρχισα να διβαζω εφημεριδες!
Θυμαμαι παντως τους σκοπιανους να κανουν προβλημα επι γιουγκοσλαβιας ακομα την δεκαετια του 70 !
Και οι Βουλγαροι τοτε ακομα ειχανε διεκδκησεις που τις προοθουσανε!
Δεν ειναι κατι που προεκυψε απλως βρηκε την ευκαιρεια να σπασει το αποστημα μετα την καταρρευση!
Νομιζω οτι εχει πολυ δρομο ακομα η υποθεση και μια φωτια δεν θα αργησει να ξαναφουντωσει!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
Η Μαρια Ρεζάν ειχε μια ραδιοφωνικη εκπομπη την δεκαετια του 80 με τιτλο << χωρις προγραμμα >> και καταπληκτικες συνεντευξεις που εγιναν και βιβλιο απο τις εκδοσεις Φυτρακη.
Αντιγραφω ενα αποσπασμα απο την σπουδαια συνεντευξη του Μανολη Ανδρονικου για τις αποδειξεις της ελληνικοτητας της Μακεδονιας :
<< … οταν εχουμε πλακες οπου 77 ονοματα ειναι ολα ελληνικα απο τα μεσα του 4ου αιωνα π.Χ, αυτο νομιζω αποτελει μια αναμφισβητητη πια και αναντιρρητη αποδειξη.
Θυμαμαι μια μερα ηλθε μια Γιουγκοσλαβα καθηγητρια απο το πανεπιστημιο του Βελιγραδιου και της εδειξα τις στηλες, χωρις να της πω τιποτα. Τις ειδε και γυρισε μονη της, και μου λεει :
Μα αυτο σημαινει δηλαδη, οτι οι Μακεδονες ηταν Ελληνες ?
Και της λεω :
Δεν ξερω. Αυτο νομιζω και εγω πως βγαινει απο αυτα τα πραγματα. >> ...
Χωρίς περιττά σχόλια ...