σ εχει φαη η μαλακια κ καθονται κ τα μαλακισμενα κ σ ακουνε
?
ενωο οτι σ εχει φαη η τρομπα αυτο ενωο
ntalikalarissa@gmail.com
ιούλιε έχεις γράψει αυτά, σε αυτά σου ζητώ εξηγήσεις και θέλω να μάθω τον λόγο που με βρίζεις!!!!!
Banana
σ εχει φαη η μαλακια κ καθονται κ τα μαλακισμενα κ σ ακουνε
?
ενωο οτι σ εχει φαη η τρομπα αυτο ενωο
ntalikalarissa@gmail.com
ιούλιε έχεις γράψει αυτά, σε αυτά σου ζητώ εξηγήσεις και θέλω να μάθω τον λόγο που με βρίζεις!!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.
Banana
ναι αμε..το να ειναι καποιος μεσα σε καποιο σαιτ δεν παει να πει πως ειναι και κολιτος..και αν βρεθηκαμε μια δυο φορες σε καποια σθναντησι παει να πει πως εγινε φιλος? και σε φιλο να απευθηνεσε μαλακα και μαλακισμενο δεν αποκαλεις..
αρα λοιπον κατι ξερω. κ δεν παω παραπερα οτι εχουμε κοινους φιλους κ γνωστους…...
Banana
μπολεκ τραβα κανε παρεα στο λολεκ… μην τον αφηνης μονο
O Lolek Παντα διπλα μου. Αλλα διπλα σου Μαλον καπια στραβοκατσανα. Γεινε πιο σαφης με τα λεγωμενα σου απεναντη με τις εφεβρεσεις του Απογονου.
Βαλε δικια σου Μαλακοεφεβρεση να σε κρεινουμε . Διοτη οπος τα Λες , προσπαθης να δειμουργεις αντηπαραθεσει με τριχλοριομεθανοπουρδες. Το θεμα ειναι η ερευνα απο οτη μας εμπνεη το μιαλο ΜΑΣ και οχι να μαλακοκοντραριζωμαστε για ενα βιζμα.
Διοτη θα το κανουμε πολες σελιδες για ενα βισμα.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
Banana
O Lolek Παντα διπλα μου. Αλλα διπλα σου Μαλον καπια στραβοκατσανα. Γεινε πιο σαφης με τα λεγωμενα σου απεναντη με τις εφεβρεσεις του Απογονου.
Βαλε δικια σου Μαλακοεφεβρεση να σε κρεινουμε . Διοτη οπος τα Λες , προσπαθης να δειμουργεις αντηπαραθεσει με τριχλοριομεθανοπουρδες. Το θεμα ειναι η ερευνα απο οτη μας εμπνεη το μιαλο ΜΑΣ και οχι να μαλακοκοντραριζωμαστε για ενα βιζμα.Διοτη θα το κανουμε πολες σελιδες για ενα βισμα.
bolek οντος αφησε το αναμεσα τους γιατι αν μπαινουμε αναμεσα στην κουβεντα δεν θα βγει ακρη
Banana
bolek οντος αφησε το αναμεσα τους γιατι αν μπαινουμε αναμεσα στην κουβεντα δεν θα βγει ακρη
Αν θελουν αναμεσα τους Ας Πανε Στα ΠΜ. δημοσια μαλον εφφε κανουν. Ενωω το Ψιλό. Ο απογωνος ζειτησε μαι γνωμη. ΑΠΛΑ. και το κανατε βουκινο.
Για μενα ο απογονος the best με τις εφεβρεσεις του οσω κιαν μετρανε. Μετραη το παθος του για αυτες. Τα χερετησματα μου ΑΠΟΓΟΝΕ.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
Banana
ευχαριστώ μπόλεκ!!!!!!!
ιούλιε αναμένω απάντηση στο ερώτημά μου
@Apogonos:
ιούλιε αυτά τα λες μόνος ή σου είπαν να τα πεις;
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Banana
Παναγιώτη, στο online κατάλογο δεν είδα στον βενιέρη, θα τον πάρω τηλέφωνο αύριο να δω εάν έχει!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη