ελπίζω να μην τον μαζέψει ο δένδριας
-
Ένα μπράβο στο παλικάρι
και που το καταλαβες οτι ειναι χρυσαυγυτης
και ξεκολιστε απο αυτη την καραμελα που μας περασαν τα τελευταια χρονακια με τους φασιστες…δεν ειναι τυχαιο που τους βγαλανε τοσο εντονα στο προσκηνιο...
γιατι τωρα οποιος μιλησει για ελλαδα κλπ τον περνανε για χρυσαυγυτη...αυτο ηθελαν να καταφερουν για να φοβομαστε να μηλισουμε για ελλαδα μην τυχον μας περασουν για φασιστες
ξυπνατε...
-
Ένα μπράβο στο παλικάρι
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΥΤΗς ΗΤΑΝ???????????????????????????????/
φιλε μου σημερα στην ελλαδιτσα καθε τι εθνικο και που υπερασπιζεται την χωρα ειναι φασιστικο,καθε πραγμα που δικαιωνη τους αλλους ειναι δημοκρατια
το κλου της παρασκευης ειναι οταν ειδα 2 πακιστανα στην λαικη να περνανε με ελληνικες σημαιες και να καλουνε τα αλλα πακιστανα που κουβαλουσανε κασονια να πανε στην αντιφασιστικ πορεια,πηγα να τους ρωτησω αν ειναι ελληνες αλλα μου κοψανε την φορα καμμια 10αρια μπατσοι που τους φυλαγαν,και μου καναν και παρατηρηση,και το μονο που τους απαντησα να αλλαξουν δερμα και στολη και αν δεν γουσταρουν να με πανε μεσα
αισικτιρ -
Ένα μπράβο στο παλικάρι
ειναι μεγαλη η κουβεντα να την κανουμε παρη και μολις ξυπνησα…..
ολο το συστημα ειναι λαθος για τον πολιτη και το ξερουμε καλα...
τωρα απο εκει και περα το θεμα ειναι να ξεχασουμε μπλε πρασινα κοκκινα και ολα τα χρωματα που μας διαχωριζουν...ακωμα και τα δογματα εχουν το σκοπο τους...
το θεμα ειναι να ειμαστε 1 και οχι 10....οσο εγω ειμαι το ενα εσυ το αλλο ο αλλος το παρα αλλο δεν κανουμε τπτ.......
ξεκολιστε απο δεξια αριστερα κεντρο πανω κατω και ολα θα πανε καλυτερα -
Ένα μπράβο στο παλικάρι
ας δουμε γυρω μας τι παιζη
το συστημα διαιρη και βασιλευε τελειωνη,αυτο που ειχα πει για οποιον θυμαται οτι γυρναμε πισω στο 1900 ξεκινησε,πλεον γινομαστε τα εθνη που προυπηρχαν,κοιταξτε την ουκρανια τι συμβαινη
εχη μεταδωθη στην σκωτια και τωρα και τωρα στην ιταλια,αν δεν καταφερουν να διασπασουν την αμερικη σε πολιτειες τοτε σκυψτε το κεφαλι,περνα ο αυτοκρατωρ -
Ένα μπράβο στο παλικάρι
Διαβαζα πριν αρκετα χρονια, ακομη πριν την κριση μια αναλυση για το μελλον της ενοποιημενης ευρωπης και οτι αυτο δεν θα ειχε καμια τυχη…..βρισκομαστε μπροστα στην αρχη της διαλυσης της ΕΕ και η διαλυση αυτη θα δειξει την αποτυχια της ΝΠΤ. Ο ρωσος δειχνει αλλη στοφα και κατευθηνση, αποδεικνυεται ηγετης παμπονηρος για την χωρα του.
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Ένα μπράβο στο παλικάρι
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/01/video_22.html ….....μας φυλαει ο θεος για να προστατεύουμε την πατριδα......