Καλησπέρα χρειάζομαι πέντε φιάλες αίμα οποίο παλληκάρι μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος
-
Βοήθεια σε Αίμα
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!πριν 6 μήνες Φήμη: 3,656 | Δημοσιεύσεις: 9,177 -
Βοήθεια σε Αίμα
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που επικοινώνησαν μαζί μου
οι φιάλες συμπληρώθηκαν
ο αγώνας συνεχίζεται
αν θέλει ο μεγαλοδυναμος
όλα θα πάνε καλά
Ευχαριστώ και πάλι να είστε καλά και να προσέχετεΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!πριν 6 μήνες Φήμη: 3,656 | Δημοσιεύσεις: 9,177 -
Βοήθεια σε Αίμα
Πολλές ευχές για περαστικά. Η Παναγία να σας προσέχει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
πριν 6 μήνες Φήμη: 99 | Δημοσιεύσεις: 197 -
Βοήθεια σε Αίμα
@ioannis59 σε ευχαριστώ Γιάννο
να είσαι καλά!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Βοήθεια σε Αίμα
@panasss περαστικά εύχομαι Κώστα. Επειδή είμαι αιμοδότης μπορώ να διαθέσω ότι έχω εκείνη την περίοδο γιατί συνήθως τις μοιράζω και είμαι συνέχεια να το αναπληρώνω. Αλλά για αυτό είναι το αίμα για συνανθρώπους μας. Όπως και να έχει και για οποίων και να είναι η Παναγία μαζί του
πριν 6 μήνες Φήμη: 159 | Δημοσιεύσεις: 344 -
Βοήθεια σε Αίμα
Περαστικά αδερφέ αν δε φτάσει στείλε μου μηνυμα
πριν 6 μήνες Φήμη: 2,442 | Δημοσιεύσεις: 4,897 -
Βοήθεια σε Αίμα
Τις ευχές μου και όλα να σου πηγαίνουν καλά.δυστυχως ζω σε μικρό νησί που δεν έχει κέντρο αιμοδοσίας.
Σου εύχομαι τα καλύτερα.πριν 6 μήνες Φήμη: 55 | Δημοσιεύσεις: 191 -
Βοήθεια σε Αίμα
Περαστικά εύχομαι σε αυτόν που τα χρειάστηκε Πάνο. Αν χρειαστεί πάλι για τον οποιοδήποτε λόγο στείλε μήνυμα.
πριν 6 μήνες Φήμη: 87 | Δημοσιεύσεις: 183 -
Βοήθεια σε Αίμα
Τελικά όλα πήγαν καλά και είμαστε σε στάδιο αποθεραπείας
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!πριν 5 μήνες Φήμη: 3,656 | Δημοσιεύσεις: 9,177 -
Βοήθεια σε Αίμα
Περαστικα φιλε
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
πριν 5 μήνες Φήμη: 676 | Δημοσιεύσεις: 875