Παίδες επειδή κάνω κάθε μέρα καμία 100 χιλιόμετρα σκέφτηκα να κάνω αγορά ένα σκούτερ ηλεκτρικό
έχω δει αυτό http://www.emw.gr/ell/product/Ηλεκτρικά_Scooter_Ηλεκτροκίνητα_Scooter_Ηλεκτρικά_Σκούτερ_Marathon
έχει ασχοληθεί κανένας με αυτά παιδιά?
-
Ηλεκτρικό σκουτερ
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Ηλεκτρικό σκουτερ
δεν θα το συνιστουσα γιατι θα ηθελες και μια πριζα στο δρομο να εχεις
δευτερον με μοτερ 5000 βατ και να λεη 15 αλογατα στην ροδα βρωμα μειωτηρας για να κινηση το βεσποειδη
με αυτα τα χρηματα κανεις ενα ποδηλατο παλιο να πηγαινη με 120 χιλιομετρα την ωρα και να σε φτανη το ρευμα για 200 χιλιομετρα -
Ηλεκτρικό σκουτερ
Tα ίδια τραβάω κι' εγώ…Κάνω κάθε μέρα 115 χιλιόμετρα επί πέντε ημέρες την εβδομάδα εδώ και δέκα χρόνια....Ούτε υγραέριο δεν έκανα το αυτοκίνητο γιατί δεν το εμπιστεύομαι το υγραέριο...Μόνη λύση που βρήκα και εφαρμόζω είναι να το πηγαίνω τελείως μα τελείως ψόφιο....Μακριά το πόδι από το γκάζι και έχεις πολύ μεγάλη οικονομία, πιστέψτε με...Βέβαια μπορεί να αργείς λιγάκι αλλά έχει διαφορά...Στη δικιά μου διαδρομή η οδήγηση η κανονική (όχι η γρήγορη) με την οδήγηση την τελείως ψόφια που κάνω τώρα έχει διαφορά περίπου 1,5 με 2 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα....
-
Ηλεκτρικό σκουτερ
Tα ίδια τραβάω κι' εγώ…Κάνω κάθε μέρα 115 χιλιόμετρα επί πέντε ημέρες την εβδομάδα εδώ και δέκα χρόνια....Ούτε υγραέριο δεν έκανα το αυτοκίνητο γιατί δεν το εμπιστεύομαι το υγραέριο...Μόνη λύση που βρήκα και εφαρμόζω είναι να το πηγαίνω τελείως μα τελείως ψόφιο....Μακριά το πόδι από το γκάζι και έχεις πολύ μεγάλη οικονομία, πιστέψτε με...Βέβαια μπορεί να αργείς λιγάκι αλλά έχει διαφορά...Στη δικιά μου διαδρομή η οδήγηση η κανονική (όχι η γρήγορη) με την οδήγηση την τελείως ψόφια που κάνω τώρα έχει διαφορά περίπου 1,5 με 2 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα....
Εδω που ξεφτιλιστηκαν τα αμαξια, τι φοβασαι και δεν βαζεις υγραεριο????
Τοσα χρονια με τοσα χιλιομετρα εαν ειχες υγραεριο θα εβγαζες καινουριο αμαξι… -
Ηλεκτρικό σκουτερ
δευτερον με μοτερ 5000 βατ και να λεη 15 αλογατα στην ροδα βρωμα μειωτηρας για να κινηση το βεσποειδη
με αυτα τα χρηματα κανεις ενα ποδηλατο παλιο να πηγαινη με 120 χιλιομετρα την ωρα και να σε φτανη το ρευμα για 200 χιλιομετραΓατα εισαι. Το προσεξα και εγω…..
Με 5ΚW κινητηρα θα βγαλει καμια 100στη χιλιομετρα τελικη στην καλυτερη περιπτωση.
Το ποδηλατο οτι και να το κανεις ομως ποδηλατο θα ειναι.....
Προσωπικα εαν ημουν νιοτερος θα το επερνα (και εφοσον ζουσα απο Αθηνα και κατω....):15_9_28: -
Ηλεκτρικό σκουτερ
πεδεσ σινιστο το γκαζι.μια καλι εγκαταστασι τηα κοστισι 1000 ευρο.δεν αλαζι τιποτα στο αμακσι.με μια μπουκαλα 35,διλαδι 30 ευρο σε γκαζι.βγαζι 450 χιλ.με 160 κ 170 χιλ τιν ορα.ιπαρχι κ ι πιο φτινι λισι σε γκαζ με 600 ευρο .αλα δεν εχι καμια σχεσι/.οτι πλιρονισ βαζισ.το αμακσι δεν πατηενι απολιτον τιποτα αρκι μια φορα τιν βδομαδα να βαζισ ενα 10 ευρο βενζινι κ να το κινισ.για να λιπελοντε ι βαλβιδεσ.
-
Ηλεκτρικό σκουτερ
Το υγραέριο μην το φοβάσαι, έχει κάτι μικροπροβλήματα αλλά εγώ έχω κάνει στο φιατ 150χιλιαδες χιλιομετρα και στο rav 100 με υγραέριο.
αλλά να θυμάσαι η οικονομία είναι κάπου στο 30-35%Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Ηλεκτρικό σκουτερ
με αυτα τα χρηματα κανεις ενα ποδηλατο παλιο να πηγαινη με 120 χιλιομετρα την ωρα και να σε φτανη το ρευμα για 200 χιλιομετραΠάρη το βεσποειδές είναι προτιμότερο απο ποδήλατο, εγώ κινούμε με 50-80 χιλιόμετρα/h, δεν με ενδιαφέρουν τα 100+
τώρα δεν ξέρω αν το έχει κάποιος για να μάθω για αυτονομία και τέτοια, γιατί πρεπει να μου βγάζει 50χιλιομετρα αυτονομία(μετά θα έχει χρόνο ξεκούρασης και επαναφότισης)Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Ηλεκτρικό σκουτερ
@Geo:
Γατα εισαι. Το προσεξα και εγω…..
Με 5ΚW κινητηρα θα βγαλει καμια 100στη χιλιομετρα τελικη στην καλυτερη περιπτωση.
Το ποδηλατο οτι και να το κανεις ομως ποδηλατο θα ειναι.....
Προσωπικα εαν ημουν νιοτερος θα το επερνα (και εφοσον ζουσα απο Αθηνα και κατω....):15_9_28:ποδήλατο δεν βολεύει Γιώργο άστο,
το σκουτερ είναι αλλη φάσηΈνα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Ηλεκτρικό σκουτερ
Το υγραέριο μην το φοβάσαι, έχει κάτι μικροπροβλήματα αλλά εγώ έχω κάνει στο φιατ 150χιλιαδες χιλιομετρα και στο rav 100 με υγραέριο.
αλλά να θυμάσαι η οικονομία είναι κάπου στο 30-35%800 ευρώ μου ζητάει ο μηχανικός εκεί που το πηγαίνω και του κάνω σερβις για υγραέριο….Το αμάξι είναι 1.4 corolla του 2006...Θα έχω οικονομία 30-35% τουλάχιστον σ' αυτά τα κυβικά ή θα είναι λιγότερη?...Μήπως η μεγάλη εξοικονόμηση είναι στα πολλά κυβικά πχ στο RAV και όχι τόσο στα μικρά κυβικά? Επίσης πολλοί λένε ότι με το υγραέριο η μέση κατανάλωση του κινητήρα αυξάνεται σε σχέση με τη βενζίνη, γι' αυτό και η εξοικονόμηση δεν είναι ακριβώς ανάλογη με τη διαφορά τιμής βενζίνης-υγραερίου...Άλλοι λένε ότι η απόδοση του κινητήρα είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με τη βενζίνη (αυτό βέβαια δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ τα άλογα). Ο μεγαλύτερος ενδιασμός όμως είναι πως αργά ή γρηγορα δε θα γλυτώσει και το υγραέριο από τα δίχτυα του υπουργείου οικονομικών...Θα επιληθεί φόρος και σ' αυτό, ή θα πέσει κάνα επιπλέον τσεκούρι στα αμάξια που έχουν και υγραέριο...Είδατε ποτέ στην Ελλάδα να υπάρχει κάτι που να αγοράζει ο κόσμος μαζικά και να μην σκεφθεί το υπουργείο να το φορολογήσει?
-
Ηλεκτρικό σκουτερ
πριν 2 χρονια ειχα μια σκεψη για ηλεκτρικη κινηση σε οτιδηποτε κυκλοφορη με απλες μετατροπες,το προτζεκτ δεν συνεχιστηκε λογω ρευστοτητας
παρτε μια γευση απο το μοτερ και κρινετε μονοι σας http://www.yasamotors.com/ http://insideevs.com/drive-shift-design-claims-to-have-perfected-the-3-speed-electric-vehicle-transmission/ -
Ηλεκτρικό σκουτερ
Ειμαι συμφωνος ότι η βενζινη είναι πανακριβη αλλα αν σηκωσετε λιγο το ποδι σας απ το γκαζι τοτε μπορει να γινει και εκει οικονομια , αν δεν το πατας δεν καιει , θα ξεκινήσεις λιγο νωρίτερα για την δουλεια σου και θα πας με λιγοτερα χιλιόμετρα , θα συντηρήσεις καλα τον κινητηρα , θα προσεξεις τις πιεσεις των ελαστικων , θα αλλαξεις την συμπεριφορα οδηγησης , αυτά και μερικα αλλα μικρα μυστικα ισως σας γλυτωσουν καποια χρηματα , εγω εχω αμαξι 1.8 Τ και όταν ανεβαινω το καλοκαιρι χαλκιδικη ( διακοπες στο πατρικο ) κανω 550 χιλιόμετρα με 60 ευρω και αυτό γιατι στην εθνικη παω με 120 χιλ και εχω και το aircondition αναμενο , με ένα ρεζερβουάρ παω και ερχομαι ( είναι 70λιτρο ) , αυτά βεβαια είναι αποψη μου αλλα αληθειες !
-
Ηλεκτρικό σκουτερ
Ειμαι συμφωνος ότι η βενζινη είναι πανακριβη αλλα αν σηκωσετε λιγο το ποδι σας απ το γκαζι τοτε μπορει να γινει και εκει οικονομια , αν δεν το πατας δεν καιει , θα ξεκινήσεις λιγο νωρίτερα για την δουλεια σου και θα πας με λιγοτερα χιλιόμετρα , θα συντηρήσεις καλα τον κινητηρα , θα προσεξεις τις πιεσεις των ελαστικων , θα αλλαξεις την συμπεριφορα οδηγησης , αυτά και μερικα αλλα μικρα μυστικα ισως σας γλυτωσουν καποια χρηματα , εγω εχω αμαξι 1.8 Τ και όταν ανεβαινω το καλοκαιρι χαλκιδικη ( διακοπες στο πατρικο ) κανω 550 χιλιόμετρα με 60 ευρω και αυτό γιατι στην εθνικη παω με 120 χιλ και εχω και το aircondition αναμενο , με ένα ρεζερβουάρ παω και ερχομαι ( είναι 70λιτρο ) , αυτά βεβαια είναι αποψη μου αλλα αληθειες !
Συμφωνώ σε όλα βενζινά….Και κάτι ακόμα για οικονομία....Πετάξτε ό,τι σαβούρα έχετε μέσα στο αυτοκίνητο....Όλοι 'έχουμε μέσα στα αμάξια πολλά άχρηστα πράγματα...Το βάρος παίζει σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση, ειδικά σε διαδρομές που αναγκάζεσαι να φρενάρεις και να ξαναδώσει γκάζι πάλι...Όσον αφορά το air contdition, εγώ το ανάβω μόνο στον κατήφορο χαχα...