απολαύστε τον πριν του φορέσουν τον μανδύα!!!
Youtube Video
-
μαζέψτε τον
@panasss έλα ωρέ Κώστα, για το τί γίνεται στα Βαλκάνια λέει..., δεν λέει για εμάς... χαχαχα
Καλός είναι και ο Γιώργης, αλλά τον τελευταίο καιρό έγινε "πλημμύρα και εξαφανίζει"... Συνέχεια βρίζει ... θα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα...
Δεν είναι όπως ήταν ο Γιώργης... τώρα τελευταία. Εγώ τον συμπαθώ τον Γιώργη στα καλά του... και συμφωνώ με τα περισσότερα που λέει (επί του πεδίου, όχι για εμπόρους κτλ, αυτοί ας τα βρουν - αν τα βρουν μεταξύ τους - χαχαχα). Απλά εντάξει, δεν έχει σημασία το τι θα πεις, αλλά περισσότερο σημασία έχει ο τρόπος που θα το πεις (στις μέρες μας). Μπορεί να έχεις δίκαιο και με τον τρόπο που θα το πεις, να χάσεις το δίκιο σου...Και με τα χίλια βάσανα, πάλι η ζωή γλυκιά ‘ναι.
-
μαζέψτε τον
@Dani εγω απολαμβάνω τις ατάκες του πάντα πληθωρικός
δεν τσιγκουνεύεται σε μερικές χιλιάδες μόνο
θέλει όλη την υφήλιο να ταρακουνήσει!!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
μαζέψτε τον
@panasss ναι είναι ωραίος ο Γιώργης...
.....................Δώσε (Χώσε) και σώσε...Και με τα χίλια βάσανα, πάλι η ζωή γλυκιά ‘ναι.
-
μαζέψτε τον
@ΑΝΔΡΕΑΣ παρομοίως φίλε Ανδρέα...
Μην είμαστε σκληροί με τον Γιώργη, εξάλου το γέλιο μεγαλώνει την ζωή αγαπητοί συνάδελφοι...Και με τα χίλια βάσανα, πάλι η ζωή γλυκιά ‘ναι.
-
μαζέψτε τον
@ΑΝΔΡΕΑΣ στα live στο τικ τοκ που κάνει βγάζει όλο το ταλέντο του.τα βίντεο τον αδικούν!!!
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
μαζέψτε τον
Ο/Η @Lord είπε στο μαζέψτε τον:
@ΑΝΔΡΕΑΣ στα live στο τικ τοκ που κάνει βγάζει όλο το ταλέντο του.τα βίντεο τον αδικούν!!!
Δεν έχω φίλε από δαυτο