Καθως έψαχνα στο youtube για Διαγόρα θέματα,πχ. Για τη ραβδοσκοπια έπεσα σε κάποια βίντεο του κ.Παυλιδη..έχει κάποια βι τεο που εξηγεί πολλά.θεματα...τι γνώμη έχετε για τον συγκεκριμένο κύριο...Ειναι παπατζής ή έχει όντως γνώσεις πολλές και τα λέει σωστά?γιατί είπε ότι ο παλαιός χρυσος δεν ανιχνεύεται με τίποτα...ποια η άποψη σας?γιατί θα ήθελα να τον επισκεφτώ...να.μαθω κι εγώ κάποια πράγματα.
-
Τι γνώμη εχετε;?
Εχω δει φίλο να πιάνει με αυτοσχέδιες βέργες, χρυσή αλυσίδα ακόμη και κάτω από άλλα μέταλα....δεν τον έχω δει όμως να βγάζει κάτι από το χώμα.... Αν θες την γνώμη μου, εφόσον θες να ψάξεις ένα συγκεκριμμένο σημείο, αντί να "κουβαλάς" άγνωστο κόσμο για βοήθεια.... καλύτερο θα ήταν να αγοράσεις ένα καλό παλμικό τελάρο ή να νοικιάσεις ένα και να ελένξεις το μέρος που θες.... Αν θες τη γνώμη μου πάλι για καλό παλμικό τελάρο τότε η βάση είναι τα 5.000 ευρώ, με ελάχιστη χρήση το ξαναπουλάς στα 4.500. Για ενοικίαση δεν ξέρω τιμές...Παντως μην εμπιστευτείς ούτε άγνωστους ραβδοσκόπους ούτε κανέναν...από το youtube....
-
Τι γνώμη εχετε;?
@bhpaok δεν νομίζω πως είναι ραβδοσκοπος ο συγκεκριμένος...άκου τι λέει...διευκρινίζει διαφορά πράγματα...δεν σου λέει να πας να ψάξεις με το τρόπο του..καμία σχέση...
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
Τι γνώμη εχετε;?
@ntinos-r Φίλε Ντίνο, εγώ δεν έχω βγάλει άκρη με την ραβδοσκοπία και επομένως δεν ασχολούμαι, αλλά βάλε τα βίντεο για όποιον ενδιαφέρεται (κάνε αντιγραφή-επικόλληση τα link).
Και με τα χίλια βάσανα, πάλι η ζωή γλυκιά ‘ναι.
-
Τι γνώμη εχετε;?
@Dani έτυχε και άκουγα για τη ραβδοσκοπια...δεν με αφορά γιατί δεν το πιστεύω αυτό με τη ραβδοσκοπια....τώρα όσο αφορά το βίντεο που άκουγα θα προσπαθήσω να το ανεβάσω...γι αυτό το βι τεο ρωτησα
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
Τι γνώμη εχετε;?
https://youtube.com/@phoenixscientificreviews9309?si=XKhX3vo69GO5chOk
Γι αυτόν τον κύριο και το εν λόγο βίντεο αναφέρομαι έτσι...Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
Τι γνώμη εχετε;?
Απο τα σχετικα βιντεο που ειδα, και χωρις να γνωριζω προσωπικα τον κυριο, η εντυπωση που δινει ειναι οτι αναφερει καποια σωστα πραγματα σε πολυ γενικο επιπεδο, με τα οποια συμφωνουν και γνωριζουν το 99% των χομπιστων, πλην ομως διακρινεται εμφανως η ελλειψη ουσιαστικοτερης και πιο ειδικης γνωσης για πρακτικα και χειροπιαστα θεματα, που εγω το αποδιδω στην ελαχιστη ενασχοληση του στο πραγματικο πεδιο. Επισης σε καποια συζητηση του με αλλοδαπο προσκεκλημενο, τα Αγγλικα του ηταν εξαιρετικα χαμηλου επιπεδου για καποιον που αποφοιτησε απο Αμερικανικο Πανεπιστημιο.Προσωπικα παρακολουθω τα βιντεο του αλλα δεν τα λαμβανω σοβαρα υπ'οψιν
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
-
Τι γνώμη εχετε;?
@fisher μάλιστα...είναι μια άποψη και αυτή...ευχαριστώ