Καλησπέρα σε όλα τα μέλη...λοιπόν ακούστε μια ιστοριουλα...λέγεται ότι στο χώρο μου έχει γίνει μια απόκρυψη για 3 ξύλινα κιβώτια...πριν χτιστεί το σπίτι που μένω το έφτιαξε ο προπαππους μου..εκεί στο οικόπεδο υπήρχαν 3 δέντρα...αλλά αυτά τα έκοψαν...το 1981 ήρθε λέει ένας και έψαχνε για αυτά τα 3 δέντρα..και επέμενε.. για πολλούς μήνες μέχρι που αυτοκτόνησε...από πληροφορία συγχωριανου λένε ότι στο σπίτι μου που υπήρχαν τα 3 δέντρα έχει γίνει απόκρυψη...το ερώτημα μου ει αι ότι αν οντως υπάρχουν ξύλινα κιβώτια ανιχνευονται??...γιατί κάπου διάβασα ότι ει αι αδύνατο επειδή δεν ει αι σιδερένια..τι άποψη έχετε?αααα και κάτι ακόμα...τα 3 δέντρα τα βρήκα μέσω κτηματολογιου...για το που ήσαν...1945-1960...φαίνονται.πεντακαθαρα...ναι θα βάλλω μηχανήματα αλλά θα υπάρχει αποτέλεσμα??λόγω ότι είναι ξύλινα?θα υπάρχουν ή θα έχουν "λιωσει" και θα είναι χύμα???ότι απορία έχετε πείτε μου...ευχαριστώ...
-
Ξύλινα κιβωτια
Επίσης δεν μπορώ να βάλλω μια μπουλντόζα να το ισοπεδωσω γιατί έχω γείτονες σκατορουφιανους...και φέρνουν αστυνομίες και λοιπά για το παραμικρό...φαίνομαι από το δρόμο...και είναι και γνωστή η ιστορία μου...για να σας προλάβω...
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
Ξύλινα κιβωτια
@ntinos-r Γεια σου Ντίνο, εντός της περιουσίας μας, μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε, δεν λογαριάζουμε γειτόνους κτλ. Αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις πως έκρυψε κάποιος για τον όποιο λόγο εκεί; Στις ασπρόμαυρες αεροφωτογραφίες του κτηματολογίου 1945-1960 ήταν σε απόμερο σημείο αυτά τα τρία δέντρα;
Εάν υπάρχουν πληροφορίες για απόκρυψη, εάν ήταν σε απόμερο μέρος τα τρία δέντρα, τότε και για να σου φύγει η περιέργεια, μπορείς να σκάψεις εντός του εδάφους που κατέχεις, προφασιζόμενος βέβαια για κάποια επισκευή σωλήνα κτλ. Μην δίνεις σημασία στους περίεργους γειτόνους. Κανονικά νομίζω πρέπει να βγάλεις άδεια μικρών εργασιών (για επισκευή σωλήνων κτλ) και να συνεχίσεις κανονικά. Ακόμη και εάν οι γείτονες καλέσουν την αστυνομία, εσύ θα έχεις την άδεια και θα προχωρήσεις κανονικά. Κανείς δεν μπορεί να σε πειράξει.
Και με τα χίλια βάσανα, πάλι η ζωή γλυκιά ‘ναι.
-
Ξύλινα κιβωτια
καλησπερα παλικαρι μου...αυτά τα 3 δέντρα δεν ξηλωθηκαν απλά κόπηκαν οι κορμοι τους στο κάτω μέρος...αλλαδεν ξέραμε που ήσαν...το.προβλημα μου ει.αι αν ανιχνευονται επειδή είναι σε ξύλινα κιβώτια...1000000% είμαι σίγουρος...ξέρω τι σου λέω...και.αν βγει η δουλειά θα ποσταρω..όσο για τους γείτονες άστο..μεγάλη ιστορία...
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
Ξύλινα κιβωτια
@ntinos-r Αν δεν τα μαρτυρήσει το δισκοτελαρο τότε ψάξε για σκαμμένο έδαφος!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ξύλινα κιβωτια
@panasss αν δεν τα μαρτυρησει θα βγάλω μια άδεια.που είπε το.παλικαρι.και θα σκαψω κανονικά 20 τετραγωνικά μέτρα...θα το ισοπεδωσω το σημείο...και ας πει ότι θέλει ο.γειτονας ...μακάρι..ειδωμεν
-
Ξύλινα κιβωτια
@ntinos-r Μην πιστεύεις ό,τι ακούς Ντίνο... Πόσοι ήταν 1000000% σίγουροι για μια πληροφορία που είχαν και έφτασαν να εξαντληθούν οικονομικά για να την βγάλουν και στο τέλος έχασαν τα μυαλά τους...; Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, να πατάμε γη και ό,τι ήθελε ας προκύψει.
Εφόσον πιστεύεις πως υπάρχει απόκρυψη εντός του οικοπέδου σου, δεν έχεις παρά να βγάλεις μια νόμιμη άδεια εκσκαφής και να το διαπιστώσεις. Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι, εύκολο πράγμα είναι, αλλά λίγο χρονοβόρο. Οτιδήποτε υπάρχει στην πραγματικότητα, μπορεί να εντοπιστεί. Θα χρησιμοποιήσεις κάποιον δίσκο ή τελάρο εφόσον υποπτεύεσαι πως είναι πιο βαθειά.
- Γιατί να έκρυψε κάποιος για τον όποιο λόγο εκεί; Στις ασπρόμαυρες αεροφωτογραφίες του κτηματολογίου 1945-1960 ήταν σε απόμερο σημείο αυτά τα τρία δέντρα; Υπήρχαν άλλα μεγάλα δέντρα τριγύρω ή ήταν τα μοναδικά μεγαλά που διακρίνονται στο κτηματολόγιο 1945-1960;
- Τα δέντρα είναι σε κάποιο λόφο επάνω;
- Πόσο απέχουν τα δέντρα μεταξύ τους; Είναι σε κατάταξη τριγώνου ή σχηματίζουν ευθεία ή τί;
-
Ξύλινα κιβωτια
@Dani βεβαίως και θα σου απαντήσω...ήταν στην αρχή του χωριού...που δεν υπήρχαν σπίτια τότε...ήταν τα μοναδικά μεγάλα δέντρα εκείνη την εποχή...3 όπως φαίνεται κιόλας...απόσταση 8 μέτρα το ένα με το άλλο...τριγωνικα...δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο γιατί μου λέει ότι είναι μεγάλη..θα κάνω πάλι μια.προσπαθεια
-
Ξύλινα κιβωτια
@Dani
Αυτά ήσαν...στα 2 μέτρα από τα 2 πρώτα δεξιά υπάρχει το σπίτι μας σήμερα...Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
Ξύλινα κιβωτια
@ntinos-r 4 δέντρα βλέπω εγώ εκεί. Θα μπορούσε κάποιος προτού μπει στο χωριό να άφησε κάτι εντός του τετραγώνου που σχηματίζουν. Αλλά εσύ έχεις πληροφορία για 3 δέντρα. Δεν ξέρω. Προσωπικά πιστεύω πως μπορείς να σαρώσεις με κάποιο δίσκο και εάν υπάρχει κάτι θα το βρεις.
-
Ξύλινα κιβωτια
@Dani 3 ήσαν...αυτό που βλέπεις κατω αριστερά το μαυρακι ήταν ένα μικρούλι δεντράκι...3 μεγάλα δέντρα κόψανε τότε...αυτά τα βρήκαμε...τώρα είναι θέμα και τύχης...
-
Ξύλινα κιβωτια
@bhpaok λες το εσωτερικό περιεχόμενο...κατάλαβα...και αν δεν υπάρχει αυτό??και αν έχουν γινει αλοιφή τα ξύλινα μετά από τόσα χρόνια??εδώ σε θέλω...πως ανιχνευονται τα ρημάδια???
-
Ξύλινα κιβωτια
@ntinos-r Μιλά για το ευγενές περιεχόμενο ότι είναι ανιχνεύσιμο
Θεωρητικά τι βάθος υπολογίζεις?
Γιατί αν μιλάμε για Κίνα μεριά να πάμε να σκάψουμε
από εκεί θα είναι πιο κοντάΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ξύλινα κιβωτια
@panasss κοντά στο ένα μέτρο..παραπάνω δεν είναι...
-
Ξύλινα κιβωτια
@bhpaok μάλιστα...σε ευχαριστώ πολύ...και ο Θεός βοηθός...