Το μέγα θέμα σε αυτού του τύπου τα μηχανήματα, η σταθερότητα. Φανταστείτε λοιπόν στο βουνό το τι γίνεται σε σταθερότητα αλλά και σε επιδόσεις γιατί καλές είναι οι δοκιμές μα η πραγματικότητα καλύτερη.
Απ' την άλλη χωρίς προσωπική εικόνα επί του έργου με το συγκεκριμένο, ίσως να είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει απ' όλα αυτά του τύπου με όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του. Θαύματα μην περιμένετε πάντως.
-
XTREM HUNTER
PS
-
XTREM HUNTER
Πάνο από τις δοκιμές που έκανα έως τώρα, τα βίντεο σε γενικές γραμμές δεν λένε ψέματα. Βέβαια θα γίνει δοκιμή σε πιο σκληρά πεδία, αλλά σε δικο μου χώρο με δοκίμια όλων των ειδών μεταλλων, σε μέγεθος κιβωτίου το καθένα, στο 1 μέτρο οροφή, τα χτυπούσε δυνατά σαν να είναι επιφανειακά. Είναι σταθερό, δεν χτυπάει σκουπίδια,κεραμίδια, και επιφανειακά. Στο βίντεο τα συχνά ρεσετ πιθανώς επειδή το είχε τσιταρισμενο. Φαίνεται όμως στην οθόνη η παρεμβολή εδάφους η αν είναι στόχος. Αρνητικό για μένα ο μπελάς της χρονοβόρας συναρμολόγησης και το βύσμα
σύνδεσης των δίσκων που θα μπορούσε να είναι πιο στιβαρό.Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
-
XTREM HUNTER
Το μηχανημα ειναι καλο, σε σχεση με κατι αλλα.
Θελει συχνα ρεσετ ασχετα αν ειναι "βαρυ" το εδαφος ,η οχι.
αυτο για μενα δεν ειναι μειονεκτημα αρκει να το μαθεις.
Ο στοχος στο 1 μετρο , το πηλινο με τα κερματα που ενδιαφερει
εμενα, δυστυχως ,απο οτι καταλαβα, δεν εχει χαλκινα, αλλα σιδερενια νομισματα (κοκκινα).
Εχει δικιο το παιδι, πρεπει να κατσει να το μαθει οποιος το παρει, και δυστυχως οι περισσοτεροι δεν εχουν υπομονη, οποτε θα μακρινουν τα χερια τους απο το σκαψιμο.
Και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΜΙΚΟ...τελος. -
XTREM HUNTER
Ο/Η @fisher είπε στο XTREM HUNTER:
Πάνο από τις δοκιμές που έκανα έως τώρα, τα βίντεο σε γενικές γραμμές δεν λένε ψέματα. Βέβαια θα γίνει δοκιμή σε πιο σκληρά πεδία, αλλά σε δικο μου χώρο με δοκίμια όλων των ειδών μεταλλων, σε μέγεθος κιβωτίου το καθένα, στο 1 μέτρο οροφή, τα χτυπούσε δυνατά σαν να είναι επιφανειακά. Είναι σταθερό, δεν χτυπάει σκουπίδια,κεραμίδια, και επιφανειακά. Στο βίντεο τα συχνά ρεσετ πιθανώς επειδή το είχε τσιταρισμενο. Φαίνεται όμως στην οθόνη η παρεμβολή εδάφους η αν είναι στόχος. Αρνητικό για μένα ο μπελάς της χρονοβόρας συναρμολόγησης και το βύσμα
σύνδεσης των δίσκων που θα μπορούσε να είναι πιο στιβαρό.καλοτυχο φιλε ειθε κ με ενα κιβωτιο τιγκα κιτρινες
-
XTREM HUNTER
@fandomas Το ΤΕΣΤ στο πήλινο με τα νομίσματα των 2 .5 σεντ είναι σιδηρούχα δεν είναι χάλκινα όντως ,βάλτε χάλκινα υλικά σε μία στάμνα βάλτε το καπάκι κολλημένο με λάσπη απο πάνω βάλτε το 1,20 οροφή βάθος πατικώστε το χώμα και σκανάρετε αν το πιάσει θα είναι για ένα δύο μήνες,,,,μόλις περάσουν οι δύο μήνες θα εξαφανιστεί η στάμνα ... δεν θα χτυπάει τίποτε. Αν τώρα πέτυχαν οι κατασκευαστές αυτό που θέλω έγω ...θα το τσεκάρω και θα το αγοράσω ...αν έρθει στο δικό μου τεστ ο Κ. Κυρίτσης. Βέβαια δεν μάχομαι τα δεδομένα ,εγώ ψάχνω ενα μηχάνημα για την περίπτωση μου που ξέρω οτρι είναι 1000% σίγουρη (πλέον των 20 ετών) ,δεν ψάχνω να ξεφτιλίσω τα μηχανήματα. Ο ΔΙΟΓΈΝΗΣ έλεγε άνθρωπο ζητώ...εγώ λέω τοπικό μηχάνημα που να νικάει την ριμάδα την στάμνα ζητώ. ααα ξέχασα τον Κ.Πολατίδη που περνάει την στάμνα που του πήγε ο συνεργάτης μου γεμάτη χαλκά και μπρούτζο να την θάψει και να κάνει τέστ...αλλα αυτός την περνάει ανοιχτή με λίρες μέσα, στον αέρα στους 70 πόντους και λέει να τις πιάνει τις λίρες μέσα στην στάμνα ...αμα βλέπω τέτοια τρελένομαι.
-
XTREM HUNTER
Τα χαλκινα ταψια δεν τα πιανουν τα παλμικα μηχανηματα, μαλλον απο το γανωμα που εχουν. Στο 1.5 μετρο αυτο το χτυπησε καλα.Τα κιβωτια ειναι τα μικρα γιατι τα εδωσα εγω και ξερω.Εχω δοκημαση και εγω το 1.5 μετρα δεν το χτυπησε,ενω εχω χαλκο 20χ20 στο 1.5 μετρα και το χτυπαει καλα.Το ταψι οχι.
-
XTREM HUNTER
@twins Καπετανιε ωρες ωρες δεν σε καταλαβαινω, τι εννοεις
χαλκινα "ΥΛΙΚΑ" ??τι εβαλες μεσα στη σταμνα? αν εβαλες καλωδια
κομματακια.... αστο δεν τα πιανει τιποτα , ρηνισματα ? απο μηχανουργειο? παλι τιποτα . Κανονικα θελει κερματα των 20 σεντ.
Ποσο μεγαλη ειναι η σταμνα? Μπορεις να μου στειλεις μια τετοια
σταμνα? θα σου ειμουν υποχρεος , εννοειται θα σου την πληρωσω,
η εστω καποιο κομματι απο σπασμενη σταμνα ,
Αν εισαι διαθεσιμος στειλε σε ΠΜ να το κανονισουμε. Αντε γιατι θα με φαει η περιεργεια.