@fandomas Ο καθενας αυτο που ψαχνει!
-
XTREM HUNTER
@vasilis_k4 δεν ειναι μονο αυτο, αλλα η δυσκολια του στοχου, τεστ
με κιβωτια στρατιωτικα ειναι μονο για το μαρκετινκ. -
XTREM HUNTER
Ο/Η @vasilis_k4 είπε στο XTREM HUNTER:
@ΑΝΔΡΕΑΣ Αν ξερεις τι ψαχνεις ξερεις και τα βάθη που χρειαζεται να προσπαθησεις να πιασεις και κατ επεκταση το μηχανημα που θα χρειαστεις.Οποτε Γιατι να ξεκινησεις με vlf;Για νομισματα στην παραλια;
Εχω ξαναγράψει ότι αν πάρεις κοντά την τύχη σου ακόμα και με ένα pinpoint
Θα κάνεις την δουλειά σου!!!
Ξεκίνα με vlf που είναι σχετικά φτηνιάρικα και αργότερα ανεβαίνεις κατηγορία!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
XTREM HUNTER
@panasss Δουλευω 6 χρονια VLF στο μερος που ψαχνω,το μονο που καταφερα ειναι να βγαλω υπόγειες σημάνσεις (λαμαρινακια σύρματα πεταλα και τα σχετικα) τα οποια ειναι μερος της δουλειας.
Τωρα δεν ειναι ωρα να ψαχτούμε για το βαθος;Ου το ζην περί πλείστου ποιητέον, αλλά το ευ ζην.
-
XTREM HUNTER
@vasilis_k4 9/10 είναι στο γόνατο
δεν θα φταίει το μηχάνημα αλλά εσύ
που δεν το έβαλες στο σωστό σημείο να ψάξει!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
XTREM HUNTER
@panasss Οποτε μου λες οτι μια αποκρυψη απο επιμελητή παραδείγματος χαρην ειναι θαμμένη σε λιγοτερο απο 1 μετρο;
Ου το ζην περί πλείστου ποιητέον, αλλά το ευ ζην.
-
XTREM HUNTER
Κάντε λίγο υπομονή να βγουν βιντεάκια από πολλούς ερευνητές από όλη την Ευρώπη και μετά να δείτε τι θα κάνετε...Εάν είναι αξιόπιστο η όχι...Σε πολλά βίντεο στο εξωτερικό βλέπω να πιάνει τους στόχους ο χειριστής αλλά μετά συνέχεια να μηδενίζει... Γιατί να μηδενίζει κάθε λίγο και λιγάκι...Πάντως μην βιάζεστε για δικό σας καλό...Για βάθος στα κυβικά του είναι αξιόπιστο,για να δούμε την σταθερότητα στα άγρια στο βουνό και όχι σε pro motion video που μας πλασάρουν...
-
XTREM HUNTER
Ο/Η @fandomas είπε στο XTREM HUNTER:
@vasilis_k4 δεν ειναι μονο αυτο, αλλα η δυσκολια του στοχου, τεστ
με κιβωτια στρατιωτικα ειναι μονο για το μαρκετινκ.Τι μαφία είσαι εσύ...
-
XTREM HUNTER
@vasilis_k4 6 χρόνια δουλεύεις vlf ε πάρε και αυτό να πας για αλλά 6...
Που διάβασες ότι αυτό δεν είναι vlf;;;Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
XTREM HUNTER
@Lord Πρωτον δεν ειπα οτι δεν ειναι VLF θεωρησα οτι ειναι παλμικο,καποιοι έκατσαν και μου εξήγησαν οτι ειναι VLF και Γιατι και πως δουλευει λογω της μονάδας του,και δευτερον μπηκα και εγραψα σε αυτο το νημα για να ακουσω αποψεις και γνωμες για βοηθεια και Οχι ειρωνιες και μαλακιες ατεκμηρίωτες τυπου παρε αυτο να πας αλλα 6 οπως η δικη σου.
-
XTREM HUNTER
@ΑΝΔΡΕΑΣ Αν ξερεις τι ψαχνεις ξερεις και τα βάθη που χρειαζεται να προσπαθησεις να πιασεις και κατ επεκταση το μηχανημα που θα χρειαστεις.Οποτε Γιατι να ξεκινησεις με vlf;Για νομισματα στην παραλια;
Δε σώζεται με σένα φίλε
Καλή τύχη από μένα -
XTREM HUNTER
@ΑΝΔΡΕΑΣ Βλεπω δεν καταλαβαινεις τον ορισμό του διαλόγου,και το αντικρούω τα επιχειρηματα του αλλου με τα δικα μου.
Με Απλα λογια ειπες να παρω ενα μηχανημα βλφ και σου απαντησα Γιατι να ξεκινησω με βλφ γνωριζοντας οτι η δουλεια που ψαχνω θελει μηχανημα για βαθος και η απαντηση που παιρνω ειναι οτι δε σώζεται με σενα...Σε ευχαριστω για το καλη τυχη λιγο πολυ ολοι την χρειαζομαστε..!!!Ου το ζην περί πλείστου ποιητέον, αλλά το ευ ζην.
-
XTREM HUNTER
@vasilis_k4 γράψε κόσμια όπως σου γράφω,εσύ επέμενες ότι είναι παλμικό,δύο φορές κι όλας ενώ σου έλεγαν ότι δεν είναι.δεν έχουμε όλοι την ίδια όρεξη με τον παοκτζη να ασχολούμαστε με ξερολες που τα θέλει ο πισινός τους να την φάνε...
Αφού ψάχνεις γνώση θα σέβεσαι και θα μάθεις να ακούς τον οποιοδήποτε, αλλιώς άκου τον πωλητή.Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
XTREM HUNTER
@Lord Οπως ανεφερα και πιο πανω δεν το επαιξα ειδήμων και ανεφερα οτι ΔΕΝ ειμαι γνωστης Οποτε το ξερολας στο επιστρέφω.Ρωταω για να μαθω! Στην αγγελια του μηχανήματος απο τον πωλητή γραφει παλμικο.
Δεύτερων και κυριότερων οταν εισπράττω ειρωνια δεν το παιζω κινεζος.Και οποιος δήθεν ""μαγκας"" θελει να μου τις "βρεξει" στον πισινό ειναι ευπρόσδεκτος....Ου το ζην περί πλείστου ποιητέον, αλλά το ευ ζην.
-
XTREM HUNTER
@panasss Οποτε μου λες οτι μια αποκρυψη απο επιμελητή παραδείγματος χαρην ειναι θαμμένη σε λιγοτερο απο 1 μετρο;
Κάπως έτσι το διατύπωσα και συνήθως η επιμέλεια του ήταν να φροντίσει να την κάνει αθέατη αλλα και στο να γίνεται η άρση στο εικοσάλεπτο μάξιμουμ!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
XTREM HUNTER
@vasilis_k4 από τι φαίνεται θα στις βρέξει ο Κυρίτσης,δεν χρειάζεται να να σου πουν κάτι παραπάνω είμαι σίγουρος ότι θα το αγωρασεις...
6 χρόνια χειριστής και δεν γνώριζες ούτε τα βασικά αυτό από μόνο του φτάνει.
Είμαι σίγουρος ότι από πάνω τους θα ξεκουράζεσε φαίνονται οι άνθρωποι.Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
XTREM HUNTER
Ο/Η @Lord είπε στο XTREM HUNTER:
@vasilis_k4 από τι φαίνεται θα στις βρέξει ο Κυρίτσης,δεν χρειάζεται να να σου πουν κάτι παραπάνω είμαι σίγουρος ότι θα το αγωρασεις...
6 χρόνια χειριστής και δεν γνώριζες ούτε τα βασικά αυτό από μόνο του φτάνει.
Είμαι σίγουρος ότι από πάνω τους θα ξεκουράζεσε φαίνονται οι άνθρωποι.====================================
εγραψε Γιατι να ξεκινησεις με vlf;Για νομισματα στην παραλια
;Ο καθένας σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τα πορίσματα του!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
XTREM HUNTER
@Lord Ξερεις τι θα το σταματησω εδω,Απλα ειναι λυπηρό να κουνάει το δαχτυλο καποιος σε καποιον που αναφερει οτι ειναι άπειρος απο τετοιου ειδους μηχανηματα και ζηταει αποψεις και αντι να δωσει μια απαντηση η να μην ασχοληθει καν,μιλαει ειρωνικα και με τουπε,σεβομαι το νημα και το φορουμ και το κοβω εδω και πως φαινοντε οι ανθρωποι στο εγραψα λιγες γραμμες πιο πανω!
-
XTREM HUNTER
@vasilis_k4 Φιλε κοιτα , δεν εχει σημασια αν ειναι παλμικο η vlf, το θεμα ειναι τι κανει , η εταιρια ειναι σοβαρη, πιστευω οτι ειναι αξιολογο σαν μηχανημα, δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του, ειναι λιγο
ακριβουτσικο, συμβουλη δικη μου... μη βιαζεσαι. -
XTREM HUNTER
@fandomas Και εγω θεωρω την Xp εγγυηση,σιγουρα η πιο ασφαλής επιλογη ειναι να βγει βουνο κυριως λογω χρηματικού.Με τα ιδια λευτα παιρνεις ελαφρώς μεταχειρισμενα τελαρα που πυροβολανε (Mpros) κλπ