@panasss στα 6 χρόνια ασχολίας δεν ξεκινάς αλλά κεντας...
Οπότε ούτε καν δικό του μηχανάκι δεν έχει, φαίνεται ότι με δανεικό και με άλλον χειριστή θα πηγενε 6 χρόνια.
Αχ αυτή η παραλία!!!!
-
XTREM HUNTER
@Lord Makro Racer 2 και Discovery Professional αποστατικο,αυτα εχω στην κατοχη μου αγορασμένα κομπλεξικε συνχομπιστα...Δεν εχω δανειστεί μιση φορα στη ζωη μου μηχανημα!
Ου το ζην περί πλείστου ποιητέον, αλλά το ευ ζην.
-
XTREM HUNTER
Ο/Η @vasilis_k4 είπε στο XTREM HUNTER:
@fandomas Και εγω θεωρω την Xp εγγυηση,σιγουρα η πιο ασφαλής επιλογη ειναι να βγει βουνο κυριως λογω χρηματικού.Με τα ιδια λευτα παιρνεις ελαφρώς μεταχειρισμενα τελαρα που πυροβολανε (Mpros) κλπ
xaxaxaxaxaxaxaxa
-
XTREM HUNTER
@ΑΝΔΡΕΑΣ Ελα,πες το να γελασουμε παρεα.
Ου το ζην περί πλείστου ποιητέον, αλλά το ευ ζην.
-
XTREM HUNTER
@vasilis_k4
μπιλ ν κλαις σε βλεπω οχι να γελας
σαν ισως πρώτος κατοχος μπρος στην ελλαδα θα σου ελεγα να δεις καποιο αλλο
εχεις βλφ παρε κ ενα παλμικο κ εισαι κομπλε μη πετας λεφτα -
XTREM HUNTER
Με τα ιδια λευτα παιρνεις ελαφρώς μεταχειρισμενα τελαρα που πυροβολανε (Mpros) κλπ
Κάποτε κάτι τέτοιο πιστεύαμε αρκετοί
από εμάς αλλά η πράξη απέδειξε ότι
θα πρέπει να κρατάς αποστάσεις από ιδιοκατασκευές ..... δεν είναι τυχαίο που δεν πολύ ακούγονται απλά έκαναν τον κύκλο τους!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
XTREM HUNTER
@panasss @ΑΝΔΡΕΑΣ Ωραια προτεινετε τοτε σε αυτην την κατηργορια κατι δοκιμασμένο και αξιοπιστο σε τετοιο περιπου μπατζετ,τι μπορω να αγορασω;
δες παλιοτερα ποστ μου φιλε εχω προτεινει σε παιδια
-
XTREM HUNTER
Στον ΑΕΡΑ πριν χρόνια τα τουρκικά έπιαναν στα τρία μετρα ένα στεφάνι μπρούτζινο. Το πληρώσαμε τότε 4200 και οταν το βαζαμε στο χώμα επιανε του κριαριού τα αχαμνά.
ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΑ ΜΟΥ...ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΤ ...ΚΑΝΟΥΝ 5 τρυπες ιίσα ισα να χωρέσει το κουτί και στην ουσια ειναι στον αέρα. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ Η ΟΧΙ ...τι λέει ο κατασκευαστής ..πιάνει στα 2,5 μέτρα βάθος ενα κουτί ωραια σκάβουμε ενα χαντακι με τσάπα 3 μέτρα κανουμε με αρίδα μία τρύπα οριζόντια μέσα στο χώμα 1 μέτρο ,,,πέρνα το μηχάνημα απο πάνω να μην χτυπάει τίποτε , βάλε το κουτί μέσα στην τρύπα στο βάθος της τέρμα και μπάζωσε την τρύπα πατικώνοντας το χώμα. πέρνα το μηχάνημα απο πάνω και αμα το πίασει θα αγοράσω τρία. Αλλά θα είμαι παρόν στο τέστ οχι να σταματίσει το βίντεο να βάλει ένα σίδερο και να το χτυπάει επιφανειακά. Τετοιες πουστιές τις φάγαμε στην μαπα. Αντε ντε ...καντε αυτό που σας λέω να σας δω ποσα μέτρα θα πάτε....αμα πια ... -
XTREM HUNTER
ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
- ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΣΚΈΠΑΣΑΝ ΜΕ ΣΑΝΙΔΕΣ ...ΕΠΙΑΝΕ ΚΕΝΟ. πιάνει και κενό...
- Το βάθος ΑΥΤΌ Του 1+20 =ΚΡΆΝΟΣ και του 1.60 ΤΟΥ ΚΙΒΩΤΊΟΥ δεν είναι και πολύ τρομερό...αλλά σκαμμένο απο πάνω. Το βάθος αυτό το έχουν τελάρα με 800 κατοστάρικα.. Εγώ ζητάω ενα τέστ στάμνα στο 1.20 βέθος οροφή στάμνας σκαινο 1+80 και σκεπασμένη απο πάνω με χώμα λασπη για να κολήσει το καπάκι της στάμνας. Και ζητάω ένα τέστ =ΣΚΑΨΙΜΟ με τσάπα δυο μέτρα πλατος επι τέσσερα μέτρα βάθος ...προσοχη εδω θέλω μια τρυπα με αρίδα να χωράει ενα κιβώτιο στο πλάι στα 3+50 βαθος πλαγια στο τοίχωμα 1 μέτρο βάθος ....περασαμα με ανοιχτό το VIDEO του μηχανηματος απο πάνω να μην ακουμπάει αλλο μέταλλο ...βάζουμε το κιβωτιο στο τέλος της πλαινης τρύπας και πακτώνουμε την τρύπα μέχρι έξω. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ...να δούμε γιατί στον αέρα και στα σκαμένα απο πάνω κάνουν όλοι μαγκιές μεχρι 1+40 βάθος.....το λέω αυτό γιατί το μηχάνημα αυτό ΝΑΙ είναι καλό αλλά δεν είναι και το τρομερό όπως το παρουσιάζουν.
-
XTREM HUNTER
@twins Πλάγια αρίδα στα 3,5 μέτρα πολύ χλωμό έως απίθανο να βρεις!
Θέλει μια περιουσία για να γίνει !!
λίγο δύσκολο να τα διαθέσει κάποιος
Μόνο και μόνο για την περιέργεια στο αν την έχει μεγαλη …….
Την δύναμη!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
XTREM HUNTER
@panasss Οταν λένε 4 μέτρα βάθος και δοκιμάζουν στον αέρα ...γιατί το κιβώτιο σε 20 πόντους ντουλάπι στο πλάι του σκάμματος είναι έξω στον αέρα ,. Εκείνη την τρύπα ας την κάνουν 1+20 βάθος να χωράει το κουτί να πάει στο βάθος της τρύπας και μετά να πακτώσουν την τρύπα με χώμα. Να δούμε πόσο βάθος πάει.
-
XTREM HUNTER
@twins κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα σου γράψω πως μετράμε τα τηγάνια στο πόσο κατεβαίνει!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
XTREM HUNTER
Ο/Η @makis.floros είπε στο XTREM HUNTER:
De xero ti lete alla to video ta leei ola. Pisteuo pos sto sigkekrimeno dokimastirio ontos ta espase ola.
Γνωρίζεις τ δοκιμαστηριο;;;
Εγώ βλέπω μηδενθσμους πριν κ μετά τι σημαίνει αυτό;